Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Από Slavyanka Delicatessen για Βίκη Μεγάλου Αλεξάνδρου 15:
Σήμερα δυστυχώς τα πράγματα πήγαν χάλια. Headbang

Ξεκίνησε καλά και έφαγε κάνα τρίλεπτο με ρώσικα γλειψίματα και τσιμπούκι,ενώ ήμουν απ΄την αρχή καυλωμένος.

Θα κάνω μια παρένθεση εδώ για ένα θέμα που έχει ξεφύγει. Jerking
Ο σκοπός του μπουρδέλου,νομίζω,είναι η ικανοποίηση του ενστικτου της αναπαραγωγής.Το νόημα των προκαταρκτικών είναι να σηκωθεί η πούτσα ώστε να ξεκινήσει το oldfashioned in-out,που έλεγε ο άλεξ.
Εχουμε φτάσει όμως στο σημείο,μερικές πουτάνες (ειδικά οι Ρωσίδες) να τρώνε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στα προκαταρκτικά προσπαθώντας να σε φέρουν όσο πιο κοντά στο τελείωμα γίνεται,ενώ πάνε να αποφύγουν το γαμήσι.
Γι αυτό φταίνε και πολλοί πελάτες που είναι ευνουχισμένοι και πάνε στο μπουρδέλο μόνο για πίπα.Δικαίωμα τους,δε λέω,δικαίωμα μου όμως κι εμένα να σχολιάζω.
Θα μου πείτε,γιατί δεν διακόπτω τα προκαταρκτικά όταν θέλω και να προχωρήσω στο σεξ.Το κάνω,αλλά όταν μια πουτάνα ξεκινάει με τόσο σχολαστική προεργασία σου δημιουργεί ενίοτε την εντύπωση ότι είναι άνετη με το χρόνο.

Ετσι λοιπόν ξεκίνησε κι η Βίκυ.Αφού τη σταμάτησα στο τρίλεπτο,υπολογιζοντας ότι θα είχα άλλα 7 λεπτά για σεξ,ξεκινήσαμε.Μετά από δύο λεπτά κι ενώ πάω να τη γυρίσω από πισωκολλητό σε ιεραποστολικό κι ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να μου ζητάει να τελειώσω,μου πιάνει την πούτσα με τσαμπουκά και μου λέει να τελειώσω έτσι.Ε εντάξει εκεί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.Δεν έχω πρόβλημα με πουτάνες που μουρμουράνε και μυξοκλαίγονται για το χρόνο και δεν επηρεάζομαι,αλλά ήταν τέτοιο το θράσσος που η κωλορωσίδα("ρατσιστικό σχόλιο" kiss my ass) απαίτησε να τελειώσω σε χρόνο πολύ συντομότερο αυτού που δικαιούμουν,που μ'έβγαλε απ΄τα ρούχα μου.

Δε θυμάμαι ακριβώς την εξέλιξη από κει και πέρα,μόνο ότι κάτι της φώναξα κι αυτή πάγωσε...συνέχισα ιεραποστολικά ενώ είχε πάρει μια εντελώς καθυστερημένη στάση...και μετά θυμάμαι να της λέω "πέντε λεπτά έχουν περάσει" και να μου απαντάει "ε πόσα θες?δεκαπέντε?"!!
Είχα χάσει τη στύση μου και την όρεξη μου και την έδιωξα.Της έριξα όμως μια γερή καραμούζα πριν φύγω,πρώτον για να μη μας περνάνε και για μαλάκες και δεύτερον για να χαλάσω και τη δική της διάθεση,που πιστεύω τα κατάφερα.Δεν είπε λέξη και έφυγε κοπανώντας την πόρτα.

Καλές γιορτές Βικούλα.Birdman

*Το δωμάτιο στα αριστερά έχει πάρα πολύ μαλακό στρώμα και βουλιάζεις,δε μπορείς να γαμήσεις...

Μάθημα νωντισμού! :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Υποτίθεται ότι στις κριτικές πρέπει να σεβόμαστε τις κοπέλες.
Η συγκεκριμένη κριτική εκτός του ότι είναι πολύ προσβλητική για την κοπέλα,δεν προσφέρει και τίποτα.νομίζω πρέπει να διαγραφεί.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.135
Πόντοι
42.697

Η συγκεκριμένη κριτική εκτός του ότι είναι πολύ προσβλητική για την κοπέλα,δεν προσφέρει και τίποτα.νομίζω πρέπει να διαγραφεί.

με βρίσκει συμφωνω η αποψη σου
αν θελεις πατα το κουμπί "αναφορα στον διαχειριστη" στην κριτικη , θα το δει ο αντισθενης και θα αποφασισει αναλογο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

με βρίσκει συμφωνω η αποψη σου
αν θελεις πατα το κουμπί "αναφορα στον διαχειριστη" στην κριτικη , θα το δει ο αντισθενης και θα αποφασισει αναλογο

Μα, τι λέτε κύριοι;
Ελπίζω να αστειεύεσθε, που παριστάνετε τα καρακόλια για την χαμένη τιμή του μορμολυκείου Αλιόνα.

Αυτά που γράφει ο κ. xplorerxx στην κριτική του για την Αλιόνα, είναι λίγα και μετρημένα.
Άνετα θα μπορούσε να γράψει κι άλλα, πιο βαριά και πιο σιχαμένα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μα, τι λέτε κύριοι;
Ελπίζω να αστειεύεσθε, που παριστάνετε τα καρακόλια για την χαμένη τιμή του μορμολυκείου Αλιόνα.

Αυτά που γράφει ο κ. xplorerxx στην κριτική του για την Αλιόνα, είναι λίγα και μετρημένα.
Άνετα θα μπορούσε να γράψει κι άλλα, πιο βαριά και πιο σιχαμένα...
δεν είναι θέμα χαμένης τιμής...και το μορμολύκειο είναι κι αυτό άνθρωπος.

Οι κριτικές γράφονται για να βοηθηθουν οι υπόλοιποι.που βοηθάει αυτη η κριτική?η εμφάνιση της αλιόνας η ίδια είναι και στο σαλόνι,δεν την κρατάει μυστικο για το δωμάτιο.
Γράφουν κάποιοι κριτικές και θαβουν τις πουτανες μετά, λόγω της εμφάνισής τους...ότι είναι μουμιες,είναι χοντρές κτλ...λες και στο σαλόνι τους είχε παρουσιαστεί άλλη.τι μπαίνεις ρε μεγάλε αμα τη σιχαίνεσαι ?και μετά γράφεις κριτική να μας πεις τι?πόσο σαπια είναι μια πουτανα και πόσο ήρωας είσαι που μπήκες?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τι είναι αυτό πάλι, κ. bakalhs;
Αντικομμουνιστικό παραλήρημα;

δεν είναι θέμα χαμένης τιμής...και το μορμολύκειο είναι κι αυτό άνθρωπος.

Οι κριτικές γράφονται για να βοηθηθουν οι υπόλοιποι.που βοηθάει αυτη η κριτική?η εμφάνιση της αλιόνας η ίδια είναι και στο σαλόνι,δεν την κρατάει μυστικο για το δωμάτιο.
Γράφουν κάποιοι κριτικές και θαβουν τις πουτανες μετά, λόγω της εμφάνισής τους...ότι είναι μουμιες,είναι χοντρές κτλ...λες και στο σαλόνι τους είχε παρουσιαστεί άλλη.τι μπαίνεις ρε μεγάλε αμα τη σιχαίνεσαι ?και μετά γράφεις κριτική να μας πεις τι?πόσο σαπια είναι μια πουτανα και πόσο ήρωας είσαι που μπήκες?
Από μια άποψη καλά τα λέτε (εσείς που λατρέυετε τα ερείπια), ωστόσο από άλλη οπτική, καλά τα έγραψε και ο κ. xplorerxx στην κριτική του, (έστω με υπερβάλλοντα σαρκασμό).

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κύριε Πύραυλε, σωστή η επιλογή σας να ανεβάζετε τις κριτικές σας στην Η.Ε. για να μπορεί να σας διαβάζει ακόμα και ο bakalhs της γειτονιάς μου ο οποίος έχει θέματα ευφράδειας!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριε Πύραυλε, σωστή η επιλογή σας να ανεβάζετε τις κριτικές σας στην Η.Ε. για να μπορεί να σας διαβάζει ακόμα και ο bakalhs της γειτονιάς μου ο οποίος έχει θέματα ευφράδειας!
Δεν καταλαβαίνω το μήνυμά σας.
Γιατί λέτε ότι ανεβάζω κριτικές στην Η.Ε.; Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το είχα κάνει.
Τι εννοείτε με το "...ο bakalhs της γειτονιάς μου ο οποίος έχει θέματα ευφράδειας";

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

και πολύ καλά σας κάνουν οι γυναίκες που σας ρουφάνε ότι έχετε και δεν έχετε
και πολύ καλά σας κάνουν που σας παντρεύονται για την περιουσία σας
και σας τραβάνε ένα διαζύγιο μετά και τις χρυσοπληρώνετε στις διατροφές
κάθε μήνα.
γιατί αν είσαι πιρφόρος μιας πουτάνας , θα καταστραφείς και θα το χαρείς
και απο πάνω απο κάποια "καθωσπρέπει".

όντως οι πιρφόροι έχετε καταστρέψει την ελλάδα

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Τι τρεχει με την κριτικη ΑΛΙΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τι τρεχει με την κριτικη ΑΛΙΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ?
Φίλε την κατέβασε ο Αντισθένης γιατί την κατήγγειλα για μούφα. Ήταν ίδια με την κριτική στο Αλκαμένους 117 για την Έμυ με τίτλο ΕΜΥ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΙΔΕΣ-

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φίλε την κατέβασε ο Αντισθένης γιατί την κατήγγειλα για μούφα. Ήταν ίδια με την κριτική στο Αλκαμένους 117 για την Έμυ με τίτλο ΕΜΥ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΙΔΕΣ-
και εσυ πως ξερεις οτι ηταν μουφα ρε τυπε;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.135
Πόντοι
42.697

πολύ καλή (όπως ολες) η κριτική σου φιλε Dawn!

επίσης αξίζει να αναφέρουμε οτι [size=18pt]ΜΟΝΟ χθες ανέβηκαν συνολικά εικοσι (20 !!!!)  κριτικές στον κατάλογο!!! [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

13 αφορουσαν μπουρδελα των Αθηνων
3 στουντιο των Αθηνων
2 σπιτακια της επαρχιας
1 μασαζ
και 1 city tour

καταιγισμός κριτικών απο τους συναγώνιστές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom