Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τυπε εκεινη την στιγμη ειχα μεγαλες καυλες και το μονο που σκεφτομουν ηταν πως θα γαμησω την πουτανα....
μετα απο δυο μερες πηγα στην ιδια πουτανα στον ιδιο οικο...εδωσα επιτηδες 50  ευρω για να δω ποια θα μου δωσει τα ρεστα ευτυχως μου τα εδωσε το μαρινακι ;) ;) ;)

ρε πάντα να δίνεις ακριβώς. Έχουν αναφερθεί σπανιες περιπτώσεις που πάνε να κάνουνε γαργάρα το 50άρικο σε φάση "θα στα φέρει η κοπέλα" και δεν σου τα φέρνει ποτέ κ.α.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε πάντα να δίνεις ακριβώς. Έχουν αναφερθεί σπανιες περιπτώσεις που πάνε να κάνουνε γαργάρα το 50άρικο σε φάση "θα στα φέρει η κοπέλα" και δεν σου τα φέρνει ποτέ κ.α.
και ο πελατης χαζος ειναι να μην ζητησει πισω τα ρεστα του..

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Να σχολιάσω και εγώ την κριτική του Αξιοτίμου Κου Βακάλη
για την Αλεξάνδρα από Φυλής 61 με τον εύστοχο παραλληλισμό
περι MET-ART.

Το μωράκι είναι γεννημένο (κατά δήλωσίν του) το 1993,
είναι 19-20 ετών και σίγουρα με τίποτα 25, άλλωστε,
την είχα 'γνωρίσει' όταν πρωτοεμφανίσθηκε πριν κάτι
χρόνια στο Φυλής 59 ισόγειο που ήταν θεόστενη και εντελώς
ολόφρεσκη.

Επίσης, παρ΄όλο που δείχνει με τα 'χαζούλικα χαμογελάκια' της
οτι είναι ΕΠΕ, πιστέψτε με δεν είναι καθόλου, είναι τετραπέρατο
το μωράκι, αλλά και τα 'χαζογελάκια' είναι μια τεχνική της
marketing όπως και το καβλάντισμα με τους διάφορους πιτσιρικάδες.

Αυτά τα ελάχιστα για την πλήρη ενημέρωσίν σας.

Μετά Τιμής και Απεριορίστου Πορνικής Εκτιμήσεως,
VenomOne

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Απεριόριστη εκτίμηση στο μέλος Bakalhs.
Γαμάει 1 και γραφει 1,δεν γαμάει 1 και γράφει 6.
:2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

αμα κατσει και διαβασει καποιος την κριτικη αυτη οπως και ολες τις προηγουμενες του συγκεκριμενου μελους μπορει να αντιληφθει πως οτι γραφει ειναι copy/paste απο αλλων μελων κριτικες και οταν γραφει κατι μονος τους δεν βαζει τονους και σκοτωνει με τα ορθογραφικα του λαθη τις λεξεις τις οποιες γραφει μονος του.. :S :S :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.371
Πόντοι
46.232

αμα κατσει και διαβασει καποιος την κριτικη αυτη οπως και ολες τις προηγουμενες του συγκεκριμενου μελους μπορει να αντιληφθει πως οτι γραφει ειναι copy/paste απο αλλων μελων κριτικες και οταν γραφει κατι μονος τους δεν βαζει τονους και σκοτωνει με τα ορθογραφικα του λαθη τις λεξεις τις οποιες γραφει μονος του.. :S :S :S
έτσι έτσι , ο τύπος αντιγράφει απο κριτικές μέχρι ενημερώσεις....δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε άλλο σαιτ τον διέγραψαν...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Να σχολιάσω και εγώ την κριτική του Αξιοτίμου Κου Βακάλη
για την Αλεξάνδρα από Φυλής 61 με τον εύστοχο παραλληλισμό
περι MET-ART.

Το μωράκι είναι γεννημένο (κατά δήλωσίν του) το 1993,
είναι 19-20 ετών και σίγουρα με τίποτα 25, άλλωστε,
την είχα 'γνωρίσει' όταν πρωτοεμφανίσθηκε πριν κάτι
χρόνια στο Φυλής 59 ισόγειο που ήταν θεόστενη και εντελώς
ολόφρεσκη.

Επίσης, παρ΄όλο που δείχνει με τα 'χαζούλικα χαμογελάκια' της
οτι είναι ΕΠΕ, πιστέψτε με δεν είναι καθόλου, είναι τετραπέρατο
το μωράκι
, αλλά και τα 'χαζογελάκια' είναι μια τεχνική της
marketing όπως και το καβλάντισμα με τους διάφορους πιτσιρικάδες.

Αυτά τα ελάχιστα για την πλήρη ενημέρωσίν σας.

Μετά Τιμής και Απεριορίστου Πορνικής Εκτιμήσεως,
VenomOne
Όντως.

Το κακό είναι ότι βρωμάει πάντα το στόμα της.Ακόμη και ως πρώτος πελάτης που την έχω πάρει.Πρέπει να χει θέμα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.230
Πόντοι
34.538
Καποιοι στις κριτικες συνεχεια στο τελος αναφερουν οτι αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη η οτι μπορει να μην περασει την ιδια εμπειρια κλπ..
Το ξερουμε ρε παιδια.ο καθενας κανει τις επιλογες του με αυτα που διαβαζει και κρινει.Βαρετο εγινε συνεχεια το ιδιο τελος στις κριτικες.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
έτσι έτσι , ο τύπος αντιγράφει απο κριτικές μέχρι ενημερώσεις....δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε άλλο σαιτ τον διέγραψαν...
Πήγαινε ρωτά τον κ.Άρη μιας και τον ξέρεις αν η κριτική μου είναι ψεύτικη η αληθινή.σίγουρα θα έχει διαβάσει την κριτική μου η θα του την έχουν μεταφέρει και θα καταλάβει πιον ημουν ;)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Όντως.

Το κακό είναι ότι βρωμάει πάντα το στόμα της.Ακόμη και ως πρώτος πελάτης που την έχω πάρει.Πρέπει να χει θέμα.
σε εμένα δεν βρωμουσε καθόλου..αν όντως βρωμάει το στόμα της πρέπει να έχει ουλιτιδα ότι το χειροτερο για γλωσσοφιλα..όσο για τα χασκογελακια και για το καυλαντισμα με τους πιτσιρικάδες κάνει μπαμ ότι το κάνει λόγω μάρκετινγκ δεν νομίζω να της βγαίνει αυθόρμητα.εγώ κατευθείαν κατάλαβα ότι είναι παμπονηρη υπερβολικά για πουτανα...έτσι και αλλιώς η κάθε πουτανα έχει την δική της στρατηγική για να προσεγκιση τον πελάτη.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Καποιοι στις κριτικες συνεχεια στο τελος αναφερουν οτι αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη η οτι μπορει να μην περασει την ιδια εμπειρια κλπ..
Το ξερουμε ρε παιδια.ο καθενας κανει τις επιλογες του με αυτα που διαβαζει και κρινει.Βαρετο εγινε συνεχεια το ιδιο τελος στις κριτικες.

Δεν έχουν όμως όλοι την δική σου αντίληψη και κρίση, αρκετοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό που λες και για αυτό εγώ τουλάχιστον έχω υιοθετήσει να τελειώνω έτσι τις κριτικές μου. Για όσους συμμετέχουν συχνά σε συζητήσεις είτε δημόσιες είτε μέσω μηνυμάτων έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητο αυτό να είναι ξεκάθαρο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.371
Πόντοι
46.232
Πήγαινε ρωτά τον κ.Άρη μιας και τον ξέρεις αν η κριτική μου είναι ψεύτικη η αληθινή.σίγουρα θα έχει διαβάσει την κριτική μου η θα του την έχουν μεταφέρει και θα καταλάβει πιον ημουν ;)
:jerking: :jerking: :jerking:
ρε τύπε έχεις πολύ πλάκα σε έχουμε πάρει είδηση όλοι...
μην αγχώνεσαι όμως δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σου , γιατί σου δίνω αξία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom