Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εμενα τις προαλλες η χοντρη τσατσα στο φωκαιας 24 μπηκε να μεσα στο δωματιο χωρις να χτηπησει την πορτα ετσι ρε παιδι μου για το τυπικο στο μουνι της ευτυχως που φορουσα το μποξερακι και δεν το ειχα βγαλει..ολα αυτα εγειναν βεβαια για να μου δωσει ρεστα οχι για κανεναν αλλο λογο... :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εμενα τις προαλλες η χοντρη τσατσα στο φωκαιας 24 μπηκε να μεσα στο δωματιο χωρις να χτηπησει την πορτα ετσι ρε παιδι μου για το τυπικο στο μουνι της ευτυχως που φορουσα το μποξερακι και δεν το ειχα βγαλει..ολα αυτα εγειναν βεβαια για να μου δωσει ρεστα οχι για κανεναν αλλο λογο... :grin: :grin:
γιατι δεν της τον πεταξες εξω να γινει φαση τυπε?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
γιατι δεν της τον πεταξες εξω να γινει φαση τυπε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τυπε εκεινη την στιγμη ειχα μεγαλες καυλες και το μονο που σκεφτομουν ηταν πως θα γαμησω την πουτανα....
μετα απο δυο μερες πηγα στην ιδια πουτανα στον ιδιο οικο...εδωσα επιτηδες 50  ευρω για να δω ποια θα μου δωσει τα ρεστα ευτυχως μου τα εδωσε το μαρινακι ;) ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τυπε εκεινη την στιγμη ειχα μεγαλες καυλες και το μονο που σκεφτομουν ηταν πως θα γαμησω την πουτανα....
μετα απο δυο μερες πηγα στην ιδια πουτανα στον ιδιο οικο...εδωσα επιτηδες 50  ευρω για να δω ποια θα μου δωσει τα ρεστα ευτυχως μου τα εδωσε το μαρινακι ;) ;) ;)
παλιοανωμαλε

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πέθανα λέμε!
Στην αρχή νόμιζα ότι κατάλαβα λάθος αλλά τσέκαρα και άλλη κριτική του και το έχει ξανακάνει. Απλά θεός!!!

Πως το κάνει όμως ρε σύ; Γδύνεται από το σαλόνι ή μπαινει στο δωμάτιο και της λέει έλα σε λίγο να σε πληρώσω και εντωμεταξύ γδύνεται; Γιατί άλλο τρόπο δεν βλέπω. :think:

morpheus1000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
286
Ειναι και πρακτικο αμα το δεις!!!!!!!!!!!!!!Δεν χανει χρονο με το γδυσιμο στο δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.943
Πόντοι
46.232
χωρίς να σχολιάσω απλά δέστε το σύνολο τον θετικών και αρνητικών ψήφων στις κριτικές για την ίδια κοπέλα , και οι τέσσερις έχουμε γράψει τα ίδια.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χωρίς να σχολιάσω απλά δέστε το σύνολο τον θετικών και αρνητικών ψήφων στις κριτικές για την ίδια κοπέλα , και οι τέσσερις έχουμε γράψει τα ίδια.....

το παρατηρησα και εγώ και μου φανηκε παράξενο...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τον λογο που παρολο εισαι ο πιο εγκυρος ενημερωτης μπουρδελων και μασατζαδικων σχεδον ολες οι κριτικες καταμαυριζονται...

Επισκέπτης

Φίλε κύριε ἀπὸ καιροῦ ὁ ἱστότοπος ἔπαυσεν ὦν χῶρος διασκεδάσεως καὶ κατέστη πεδίον προωθήσεως οἰκονομικῶν καὶ πολιτικῶν συμφερόντων. Μὴν ἀσχολεῖσθε μὲ τὴν ἀποδοχὴν τῶν κριτικῶν σας (ἡ πολλαπλὴ ψῆφος εἰς τοιαύτας ψηφοφορίας εἶναι εὐχερεστάτη) καὶ συνεχίσατε τὴν κορυφαίαν προσπάθειὰν σας ἄνευ καταπτοήσεως.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Φίλε κύριε ἀπὸ καιροῦ ὁ ἱστότοπος ἔπαυσεν ὦν χῶρος διασκεδάσεως καὶ κατέστη πεδίον προωθήσεως οἰκονομικῶν καὶ πολιτικῶν συμφερόντων. Μὴν ἀσχολεῖσθε μὲ τὴν ἀποδοχὴν τῶν κριτικῶν σας (ἡ πολλαπλὴ ψῆφος εἰς τοιαύτας ψηφοφορίας εἶναι εὐχερεστάτη) καὶ συνεχίσατε τὴν κορυφαίαν προσπάθειὰν σας ἄνευ καταπτοήσεως.

Σωστός ο σύντροφος Μπακάλης.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

Σωστός ο σύντροφος Μπακάλης.

... εύστοχος όπως πάντα ο φίλτατος μπακάλης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom