apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γουσταρεις και εσυ τετοιες δυσμορφιες τυπε?Τα γάμησες όλα,ψηλέ...................
γουσταρεις και εσυ τετοιες δυσμορφιες τυπε?Τα γάμησες όλα,ψηλέ...................
τυπε για την γνωστη φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγονια του καρχαρια δεν λες?
ειναι μορφη το ατομο λεμε
μην δινετε σημασια στο παραμιλητο,ετσι κανει παντα
τυπε αν την δεις χειμωνα στο εξω στο δρομο ειναι σαν στρουμφακι
παραμιλαει στο γαμησι και μετα το γαμησι λεει κατι ασυναρτησιες
παλαβιαρα απτις λιγες
κανει αεροπλανικα στο κρεβατι και μια φορα μου εκανε επιδειξη πως κανει πατιναζ :S
θα την συνεκρινα στην τρελα με την συλβια απο μ.προδρομου που καθως την γαμουσες αν αντιλαμβανοταν πακιστανους στο σαλονι σηκωνοταν σε αφηνε με την πουτσα στο χερι και εβγαινε γυμνη στο σαλονι οπου τους εβριζε και τους εδιωχνε με τις κλωτσιες λεγοντας τους θα σε μαχαιρωσω θα σε καθαρισω και τετοια
μετα επεστρεφε και συνεχιζε σαν να μην συμβαινει τιποτα
τυπε η συλβια δεν ξερω που και αν δουλευειτετοια μορφη τυπε?
τυπε η συλβια δεν ξερω που και αν δουλευει
αλλα την γκμοχ επιβαλεται να την γαμησεις μονο και μονο για τον χαβαλε
αν την πετυχεις στις καλες της εχει πολυ γελιο
τυπε οι κοπελες εχουν δεξιοτητες τι νομιζεςτυπε και η νταρια κανει επιδειξη πως κανει σερβις και ρεβερ στο τεννις.
καλα που δεν κανει πυγμαχια καμια να κανει επιδειξη
Τυπε αυτο πρεπει να γινει ταινιατυπε αν την δεις χειμωνα στο εξω στο δρομο ειναι σαν στρουμφακι
παλαβιαρα απτις λιγες
κανει αεροπλανικα στο κρεβατι και μια φορα μου εκανε επιδειξη πως κανει πατιναζ :S
θα την συνεκρινα στην τρελα με την συλβια απο μ.προδρομου που καθως την γαμουσες αν αντιλαμβανοταν πακιστανους στο σαλονι σηκωνοταν σε αφηνε με την πουτσα στο χερι και εβγαινε γυμνη στο σαλονι οπου τους εβριζε και τους εδιωχνε με τις κλωτσιες λεγοντας τους θα σε μαχαιρωσω θα σε καθαρισω και τετοια
Με τίποτα..................γουσταρεις και εσυ τετοιες δυσμορφιες τυπε?
Τυπε αυτο πρεπει να γινει ταινια
παλαβιαρα απτις λιγες
όπως παρατήρησα χθες, τα πόδια της είναι κοντά σχετικά με τον κορμό της
καπως ετσι ειναι τυπε?
http://[URL unfurl="true"]www.expirationchug.com/wp-content/gallery/1circus/15.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου καβλωνεις? :headbang3: :headbang3:
γουσταρεις ΝΑΝΟτεχνολογια η εισαι παραδοσιακος? ;D
Έχω πέσει κάτω από τα γέλια.......τι γίνεται εκεί έξω ρε....;Είχα όρεξη για σάπια παρακμή και πήγα να πηδήσω τη γιαγιά Σύλβια...Έκατσα λίγο και λέγαμε μαλακίες να περάσει η ώρα,μέχρι που φτάσαμε στα των προγραμμάτων...Πέρα απο το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα ζητάει 25 ευρά,πετάει και ένα "πακέτο" των 50 ευρώ...Τη ρωτάω τι στα κομμάτια κάνει με 50 ευρά και μου λέει ακάποτο;Γέλασα και της είπα ότι για μια ακάποτη πίπα ζητάει 50 ευρά;;;Και τότε πετάει και την αυτοσχέδια ότι μπορείς να γαμήσεις και χωρίς καπότα και ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα γιατί έχει μια συνταγή ενός τύπου που δεν κολλάς AIDS και κάτι τέτοια...Μάγκες καλή είναι για gilfάκηδες η θειά,αλλά αποτελεί κίνδυνο,σε συνδυασμό μάλιστα και με τις γάτες που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους...Προσοχή κίνδυνος θάνατος...
τυπε τον μαρη εννοουσε
οι ιδεες του εχουν διαδοθει
τυπε μια φορα ειχα πετυχει μια νανισσα στο τριγωνο
τυπε μου καβλωνεις?
γουσταρεις ΝΑΝΟτεχνολογια η εισαι παραδοσιακος?
μπορει ο μαρης να εξαφανιστηκε αλλα οι ιδεες του διαδοθηκαν τυπεΈχω πέσει κάτω από τα γέλια.......τι γίνεται εκεί έξω ρε....;
Τον έχουν οι Κινέζοι ψηλέ μου...........μπορει ο μαρης να εξαφανιστηκε αλλα οι ιδεες του διαδοθηκαν τυπε
Απετυχε το συστημα να σιωπησει εγκαιρως τον Μαρη.μπορει ο μαρης να εξαφανιστηκε αλλα οι ιδεες του διαδοθηκαν τυπε