rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αν και θα προτιμούσα να μου το έλεγες ευθέως και όχι με πλάγιο τρόποΚοίτα ο rigormortis έχει μία άποψη για το πόσα πρέπει να ξοδεύει κανείς και που για να γαμήσει, και θεωρεί ότι όποιος είναι έξω από αυτή την άποψη είναι μαλάκας και μάλιστα έχει βρει και την αιτία και την έχει αναλύσει πολλές φορές δημόσια, και για αυτό και το σχολιάζω.
Εγώ θα σου έλεγα ότι το πόσα θα χαλάσεις, αν θα τα χαλάσεις που και με ποιο τρόπο δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εσένα. Δεν νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός του forum, οπότε μη σκας και κάνε αυτό που γουστάρεις. Άλλες είναι οι χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ανταλλάσσουμε στο bourdella, άμα θέλω ψυχοθεραπεία ξέρω που να απευθυνθώ.
θα σου πώ ότι αφενός δεν με ενδιαφέρει τι και πώς το κάνει ο καθένας
και ουδέποτε θα πώ τι & πώς να κάνει κάτι , απλά παρατηρώ φαινόμενα
εξάλλου και η δουλειά μου είναι να καταλαβαίνω μηχανισμούς, και αυτό δεν το κάνω για να μειώσω κάποιον (ακόμα και αν με πλήρωναν δεν θα ενδιαφερόμουν προσωπικά για τον "κάποιον" )
αλλά αναπόφευκτα κάποιοι θα χαρούν και κάποιοι άλλοι θα θιχτούν, δεν γίνεται αλλιώς
(είναι σα να λές σε έναν διαβητικό ότι έντάξει ρε φίλε μια χαρά είσαι...)
απλά στην προσωπική μου ζωή , τους ακούω όλους και κυρίως αυτούς που με ξεβολεύουν απο την αδρανειά μου , γιατί είναι και οι μόνοι που μου χαρίζουν το πολύτιμο δώρο της εξέλιξης
αλλιώς λιμνάζω και βολεύομαι στην ευκολία και στη μαλακία
αυτούς λοιπόν θεωρώ ΜΑΛΑΚΕΣ , τους βολεμένους και τους αδρανείς (και όχι όσους πάνε στα studio ή στα ct ή στο διάστημα ή στο λούνα πάρκ)
και δόξα το θεό , υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι
αυτά απο μένα φίλοι ish και cgfucker ;)