therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
υπάρχουν περούκες πολύς καλής ποιότητας....
Σωστό και αυτό! ;)
υπάρχουν περούκες πολύς καλής ποιότητας....
Δέσποινα(ς)...???
............... και επαιζα με τα καυλια μας cock to cock.
Διαβάζω τις κριτικές από τριγγετοαλυσίδα, ΕΛΕΟΣ πια, δεν βαρεθήκατε να τους χαρίζετε 50άρικα? Όλες μα όλες οι κριτικές μιλανε για φόλες και για τον λίγο χρόνο που περνάνε με τις κοπέλες.
Τα βλέπω και ειλικρινά λυπάμε τα 50άρικα που δώσατε ρε μάγκες, ρίξτε τους μαύρο να πάνε στα κατσικοχώρια τους να γαμηθούνε
ΕΛΕΟΣ με τις ξεπέτες και τα κομοδίνα, μαύρο ρεεε
ξέρεις εσύ τσαπάρα, την Κυριακή σε ένα από τα μαγαζιά της αλυσίδας να πας, το έχεις παράδοση στις φόλες τελευταία
ξέρεις εσύ τσαπάρα, την Κυριακή σε ένα από τα μαγαζιά της αλυσίδας να πας, το έχεις παράδοση στις φόλες τελευταία
Διαβάζω τις κριτικές από τριγγετοαλυσίδα, ΕΛΕΟΣ πια, δεν βαρεθήκατε να τους χαρίζετε 50άρικα? Όλες μα όλες οι κριτικές μιλανε για φόλες και για τον λίγο χρόνο που περνάνε με τις κοπέλες.
Τα βλέπω και ειλικρινά λυπάμε τα 50άρικα που δώσατε ρε μάγκες, ρίξτε τους μαύρο να πάνε στα κατσικοχώρια τους να γαμηθούνε
ΕΛΕΟΣ με τις ξεπέτες και τα κομοδίνα, μαύρο ρεεε
θές να μου πείς μία ?Γενικα η φαση με τα studio ειναι καπως. Καλυτερα να τα μαζευεις και σε cg η' ct. Απο πολλες αποψεις..
θές να μου πείς μία ?
θές να μου πείς μία ?
θές να μου πείς μία ?
και πόσο χρόνο είσαι διατεθειμένος να κάνεις οικονομίες , προκειμένου να έχεις αρκετό χρόνο για ένα ct και να αποφύγεις τα studio ?Αποψη χρονου με περνας με την κοπελα, υπηρεσιων, καθαριοτητας, διακριτικοτητας. Αυτα μπορω να σκεφτω προς το παρον.
υπόθεση εργασίας (αρχή της επιστημονικής μεθόδου , δεν είναι θέμα κατινιάς)
μήπως η δυσχέρεια εκσπερμάτισης μας είναι ευθέως ανάλογη με τα χρήματα που ξοδεύουμε στις πόρνες ?
υπόθεση εργασίας (αρχή της επιστημονικής μεθόδου , δεν είναι θέμα κατινιάς)
μήπως η δυσχέρεια εκσπερμάτισης μας είναι ευθέως ανάλογη με τα χρήματα που ξοδεύουμε στις πόρνες ?