Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Είναι δύσκολο κάποιος να αλλάζει συμπεριφορές και στάσεις ανάλογα με ποιόν έχει απέναντί του.
Ή θα σέβεται τους πάντες, ή θα είναι γυφταραίος με τους πάντες.
Αν συνηθίζει να είναι γυφταραίος με τις εκδιδόμενες και αποπειραθεί να προσποιηθεί το νυκοκυραίο με το γκομενάκι, κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή το γκομενάκι θα καταλάβει ότι ο άλλος είναι κρυπτογυφταραίος.

Το ίδιο ισχύει και για τις λέξεις που χρησιμοποιεί κανείς: Δε γίνεται στην καθημερινότητά του να μιλά σα βλαμμένος, ενώ με στο γκομενάκι να προσπαθεί να μεταμορφώνεται σε φωστήρα.

Το ίδιο και με τη στάση του σώματος: Αν καμπουριάζει στο σπίτι του, θα καμπουριάζει και στο ραντεβου με το γκομενάκι.

Τις αρετές, είτε τις έχουμε και μας χαρακτηρίζουν, είτε δεν τις έχουμε και μας χαρακτηρίζει η έλλειψή τους.
Δεν γίνεται και να έχουμε και να μην έχουμε αρετές...

Μην το λες τυπε....Πριν λιγο καιρο ειχα βγει με εναν κολλητο και ηταν και η καινουργια του γκομενα μαζι..Κυριολεκτικα νομιζα οτι ειχα βγει με ξενο  :grin: :grin: Σε ολη την διαρκεια εκανε και ελεγε πραγματα που δεν φαντζομουν οτι τα ξερει κλπ..ασε ειχα μεινει μαλακας τον κοιτουσα με ενα απορημενο βλεμμα ολη την ωρα.. :2funny: :2funny: Μετα που εφυγε αυτη εβαλε τα γελια και αρχισε παλι τις μαλακιες... :rolleyes:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232
Μην το λες τυπε....Πριν λιγο καιρο ειχα βγει με εναν κολλητο και ηταν και η καινουργια του γκομενα μαζι..Κυριολεκτικα νομιζα οτι ειχα βγει με ξενο  :grin: :grin: Σε ολη την διαρκεια εκανε και ελεγε πραγματα που δεν φαντζομουν οτι τα ξερει κλπ..ασε ειχα μεινει μαλακας τον κοιτουσα με ενα απορημενο βλεμμα ολη την ωρα.. :2funny: :2funny: Μετα που εφυγε αυτη εβαλε τα γελια και αρχισε παλι τις μαλακιες... :rolleyes:
κλασσικός πιρφόρος ο φίλος σου όταν γνωρίζει νέο γκομενάκι...
να μαντέψω ότι είναι κάτω τον 25 χρονών............

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232
στο στοίχημα να δώ πότε θα μαντέψω σωστά  :grin: :grin: :grin:

• Like

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Κάποια στιγμή όσο και να θέλει κάποιος να κρυφτεί πέφτουν οι μάσκες!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κλασσικός πιρφόρος ο φίλος σου όταν γνωρίζει νέο γκομενάκι...
να μαντέψω ότι είναι κάτω τον 25 χρονών............
Εγώ ξέρω και τύπους 35 χρονών,που τα κάνουν αυτά................... :headbang: :headbang: :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232
καταρχήν θέλω να πώ ότι κάθε κριτική και ειδικά απο συναγωνιστή που είναι μέλος 7 χρόνια την θέλουμε και είναι χρήσιμη...
θέλω όμως να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου μιας και την Καρολίνα(Αλμπίνα)την έχω πάρει πάνω απο 15 φορές...
θα συμφωνήσουμε ότι είναι πολύ εντυπωσιακή σαν γυναίκα(εγώ την είχα γράψει σαν Μις Ουκρανία) , απο κει και πέρα αν διαβάζεις κριτικές και ενημερώνεσαι εδώ μέσα
θα ήξερες ότι δεν κάνει 69(δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι άλλωστε)δεν δίνει φιλία και δεν δέχεται δάχτυλα , από
την άλλη δεν βιάζεται ποτέ στο δωμάτιο ακόμα και αν η τσα τσα χτυπήσει την πόρτα , όταν λοιπόν έχει δυο πελάτες
πριν από σένα είναι λογικό να κάνει 30 λεπτά να έρθει σε σένα....όσο για την πίπα που λές ότι ήταν του ενός λεπτού
θα στο πω ευθέως ότι λές ψέμματα.....όλα αυτά στα λέω γιατί την ξέρω και ξέρω και πως συμπεριφέρεται και σε σταθερούς της
πελάτες αλλά και σε περαστικούς............. 

• Like

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
θα στο πω ευθέως ότι λές ψέμματα.....όλα αυτά στα λέω γιατί την ξέρω και ξέρω και πως συμπεριφέρεται και σε σταθερούς της
πελάτες αλλά και σε περαστικούς............. 
Το ίδιο θα μιλήσεις με τον κολλητό σου και το ίδιο με κάποιον άγνωστο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232
Το ίδιο θα μιλήσεις με τον κολλητό σου και το ίδιο με κάποιον άγνωστο;
όχι , αλλά κρίνω φέρνοντας στο μυαλό μου πως ήταν την πρώτη φορά που ήμουν εγώ ένας περαστικός....ένας άγνωστος.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτό θέλω να σου πω...και ΔΕΝ το καταλαβαίνεις...
Γνωριζεις 5 άτομα σε μια παρέα, θα ταιριάξεις και με τους 5; Αντε με 1-2 το πολύ, ίσως και παραπάνω αν είσαι αρκετά κοινωνικός.
Αυτό που μου λεγε μια φίλη κάποτε...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΗΜΑΤΙΚΑ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232
να κάνω τα "φωτογραφικά" μου  σχόλια
image.jpg

image.jpg

image.jpg

• Like

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

ετσιι..τις ειχα ξαναδει οταν τις ειχες πρωτοανεβασει παλια. :grin: εχει αλλαξει παντως κατι πανω της..σαν να εχει ταλαιπωρηθει καπως το σωμα της εκει περα ολη μερα με τα πακια... :rolleyes:

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Επίπεδο...
Μέσος όρος:    8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο):  8.0 
Εμφάνιση (σώμα):  9.0 
Γενική συμπεριφορά:  9.0 
Επικοινωνία:  10.0 
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:  8.0 
Σχέση απόδοσης/τιμής:  7.0 

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από antisthenis
04-07-2012
Στους top 50 Αξιολογητές

Link κριτικής

Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Τα 'γραψε όλα σε λίγες γραμμές ο πολύ εμπειρότερος NITRO και περίπου τα ίδια θα γράψω...
είναι μια όμορφη γυναίκα γύρω στα 28-30, ωραίο πρόσωπο, τέλεια βυζιά/ρόγες, ποδάρες, καλοσχηματισμένα δάχτυλα ποδιών, πεντακάθαρη, μουνί αριστούργημα, πίπα πάρα πολύ καλή με πολύ σάλιο και φτυσίματα (μου τον μούλιασε), καλή συμμετοχή, αγγλικά τέλεια φυσικά (μισή Ιρλανδή είναι) και με μια γενική αίσθηση ότι σίγουρα είναι κάποιου "επιπέδου". Νομίζω αξίζει.

Πληροφορίες ΣυνάντησηςΗμερ/νία συνάντησης 04-07-2012 
Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα 
Κόστος συνάντησης 250 Ευρώ 
Incall-Outcall Στο χώρο της κοπέλας 
Πόλη συνάντησης Αθήνα 
Συμπεριφορά πρακτορείου Καλή 
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες 
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site 
Φιλί Βαθύ με γλώσσα 
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό 
Εκσπερμάτωση Στο σώμα 
Πρωκτικό Όχι 
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως 
-Μια ερώτηση μόνο θα κάνω : 250 € για ένα πήδημα μιας ώρας ,μάλλον μας δουλεύετε ή κάνετε αβάντες..για οικονόμικούς ή άλλους λόγους.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
τι ρε τυπε δηλαδη απο ποτε ειναι κακο να πηγαινεις καθαρος στα τσαρδια??? αν εσυ εισαι μες τον ιδρωτα και βρομαει η ανασα σου λογικο ειναι μετα να εχεις και 0 προκαταρκτικα και τυπικη συμπεριφορα απο την κοπελα στην καλυτερη περιπτωση...ενω με την ιδια κοπελα αν εισαι καθαρος κλπ σιγουρα θα το εκτιμησει και θα σου φερθει καλυτερα...ασε που μπορει να παιξουν και τιποτα εξτραδακια σε καποιες περιπτωσεις.. :rolleyes: πηγαινε εσυ οπως θες μην νομιζεις οτι ειναι μαγκια παντως και οτι το να πηγαινεις καθαρος υποδηλωνει αγαπουλη...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και μετά έχουν και το θράσος να κάνουν και αρνητικές κριτικές την στιγμή που η κοπέλα κοντεύει να κάνει εμετό.

Διαβάζω κατα καιρούς κάτι απίστευτα σχόλια για το θέμα αυτό. Μάγκες το μπάνιο και η καθαριότητα δεν τα κάνεις για τους άλλους, τα κάνεις πρώτα από όλα για τον εαυτό σου. Είναι δυνατόν να βγαίνεις απο το σπίτι σου για να πας οπουδήποτε και να μην έχεις κάνει μπάνιο; Πόσο μάλλον να πας για sex.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232

και μετά έχουν και το θράσος να κάνουν και αρνητικές κριτικές την στιγμή που η κοπέλα κοντεύει να κάνει εμετό.

Διαβάζω κατα καιρούς κάτι απίστευτα σχόλια για το θέμα αυτό. Μάγκες το μπάνιο και η καθαριότητα δεν τα κάνεις για τους άλλους, τα κάνεις πρώτα από όλα για τον εαυτό σου. Είναι δυνατόν να βγαίνεις απο το σπίτι σου για να πας οπουδήποτε και να μην έχεις κάνει μπάνιο; Πόσο μάλλον να πας για sex.
πολύ σωστός , με βρίσκεις σύμφωνο

• Like

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

+1000

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

ετσι ειναι φιλαρακι... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom