Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195

Συνημμένα

• χωρίς τίτλο.JPG
    χωρίς τίτλο.JPG
    22 KB · Εμφανίσεις: 22

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ο ένας λέει Μπέτυ Λιβανού,ο άλλος Rachel Roxx.Σε μία να μοιάζει, θα πρόκειται περί δυνατού γυναικωτού.
εδώ πάει γάντι το "βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε, ακούμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε"
σε απλά ελληνικά: [size=14pt]ατομική παράκρουση![/size]

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Θα τη βγάλω φωτό (τη Μαρκέλλα) να συγκρίνουμε μάτια μύτη χείλια (πάνω..) και μετά τα λέμε....... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

studiomars8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τίποτα δεν ήθελε να πεί απλά έψαχνε κάτι γράψει :S

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παραθέτω λοιπόν τη σχετική φωτό της καλλιτέχνιδος Μπέτυς Λιβανού (αλήθεια πόσο ερωτευμένος ήμουν μαζί της μικρός....ήθελα να την νυμφευθώ! :smitten:).

Δεν είναι φτυστή η Μαρκέλλα από Βριλησσού 36 και Κων/πόλεως 92α;
Δεν θα το ελεγα...........

Επισκέπτης
Αναστασία – Δέσποινα – Κατερίνα : so young…so fucking cruel…
Μέσος όρος:

9.3
Εμφάνιση κοπέλας:

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

8.0
Πρόσβαση/Parking:

5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

10.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
Ευχαριστούμε για την ψήφο σας.
από sarouman
28-04-2012
Στους top 100 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Δέσποινα
Δείτε όλες τις κριτικές για την Αναστασία
Δείτε όλες τις κριτικές για DUO Δέσποινα & Αναστασία

Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Συνήθως δεν διαλέγω τη βραδινή βάρδια, γενικά δεν είμαι βραδινός τύπος. Όμως μετά από αρκετή σκέψη, είδα ένα συνδυασμό κοριτσιών που ήθελα να δοκιμάσω.
Η Αναστασία μου φάνηκε αρκετά πιο αδύνατη από την τελευταία φορά που την είχα δει. Η άλλη έκπληξη για μένα ήταν η Δέσποινα…

Η κοπέλα φορούσε άσπρες μπότες..δεμένες με κορδόνι ως το γόνατο, με πολύ μακρύ τακούνι..ήταν απίστευτα ερεθιστικό το θέαμα για κάποιον λάτρη του αυταρχικού…
Η Αναστασία με φώναξε να πλησιάσω γονατιστός… Η αίσθηση των δυο κοριτσιών από πάνω μου… ξυπνούσε παλιούς πόθους… Επιθυμίες καλά κρυμμένες, που θα ξεσπούσαν..
Άρχισα να γλείφω τις δερμάτινες μπότες της Δέσποινας, και ενώ η γλώσσα μου ταξίδευε στη λεία επιφάνεια τους..το βλέμμα μου στράφηκε προς τα πάνω… Την κοίταξα και είδα πόσο άγρια γελούσαν τα μάτια της… ενώ της Αναστασίας ήταν πιο ψυχρά… Μια αντίθεση που με ερέθιζε…
Ενώ τους έγλειφα τα παπούτσια στα 4, ένιωσα τα χτυπήματα τους στην πλάτη και στα κωλομέρια. Μετά από κάποια συνεχόμενα χαστούκια, ο πόνος μετατράπηκε σε κάψιμο, και το κάψιμο σε οδύνη… φώναξα, αλλά η Δέσποινα δε σταμάτησε…
Υπέμεινα καρτερικά, ενώ συνέχισα να γλείφω..αλλά τώρα ξάπλωσα ανάσκελα…
Το θέαμα ήταν απίστευτο… από πάνω μου όρθιες ήταν δυο πραγματικές καύλες. Ένιωθα τα βλέμματα τους να κατρακυλούν κατά μήκος των σωμάτων τους, κατά μήκος των τέλειων γραμμών των ποδιών τους, τεντωμένα πάνω στα ψηλοτάκουνα που φορούσαν… και να με αγγίζουν με τα μάτια τους.
Έγλειψα μαζί τις σόλες τους… μαύρες της Αναστασίας, λευκές τις Δέσποινας, ενώ τα τακούνια τους μπήκαν στο στόμα μου.
Αμείλικτη η Δέσποινα με έπνιξε με την τακουνάρα της καρφώνοντας την, κυριολεκτικά, στο λαρύγγι μου, σκίζοντας το όπως το μπαινόβγαζε.. Πόνεσα.
Όταν έκανε το ίδιο η Αναστασία, τότε η Δέσποινα φορώντας ένα γάντι, γονάτισε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλότρυπα… Ένιωσα σε λίγο το δάχτυλο της να μπαίνει μέσα μου, με έμπειρο τρόπο, ενώ οι κινήσεις της γινόταν πιο γρήγορες. Συνέχισα να γλείφω τις ποδάρες της Αναστασίας..

Η Δέσποινα ήθελε να με βάλει στο σταυρό, ενώ η Αναστασία με καλούσε στο κρεβάτι να τη γλείψω… έμεινα αναποφάσιστος μην υπακούοντας σε τίποτα..και φυσικά τιμωρήθηκα..
Έπνιξα τα βογγητά από τα χτυπήματα ακουμπώντας το στόμα μου πάνω στα μπούτια της Δέσποινας.
Τελικά πήγα προς το κρεβάτι… όπου η Αναστασία είχε στηθεί στα 4, τουρλώνοντας μου την κωλάρα της, σε ένα πορνο- σκηνικό..
Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα κωλομέρια της, και η γλώσσα μου χώθηκε στη χαλαρή κωλοτρυπίδα της…
Η Δέσποινα ξανάρχισε να με κωλοδαχτυλιάζει από πίσω, ενώ με το άλλο χέρι πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο κώλο της φίλης της. Ισα που μπορούσα να στρέψω το βλέμμα στο καθρέπτη για να απολαύσω το θέαμα…
Είδα πάλι αυτό το άγριο χαμόγελο της… που με τρέλαινε!
Ξάπλωσα ανάσκελα, ενώ η Δέσποινα ήρθε από πάνω μου… παραμέρισε το βρακάκι της και κάθισε στο πρόσωπο μου. Έχωσα τη γλώσσα μου στη μουνάρα, ένιωσα με την άκρη της την υφή της αρχής του κόλπου.. ενώ υψώνοντας τα χέρια μου χάιδευα το σώμα της και ψηλάφισα τα μικρά της στήθη πάνω από το μαγιουδάκι…
Η Αναστασία με δαχτύλιαζε αυτή τώρα…
Σηκώθηκαν και οι δυο, η Αναστασία κάθισε στην πολυθρόνα της γωνίας, ανοίγοντας τα μπούτια της και προβάλλοντας τη μουνάρα της..ενώ η Δέσποινα κάθισε στην άκρη του αριστερού μπράτσου της πολυθρόνας.
Μου ζήτησαν να τις κοιτάζω, ενώ χαϊδεύονταν και με βρίζανε.. Δεν άντεχα και την έπαιζα ξέφρενα, ένιωσα δυνατή πάλι τη στύση μου..αλλά το θέαμα με έκανε ανυπόμονο και άρχισα να χαστουκίζω δυνατά την πούτσα μου…
Ξαναήρθαν δίπλα μου, ενώ τα χαστούκια στο πρόσωπο πολλαπλασιάστηκαν, το ίδιο και τα φτυσίματα.

Δεν κατάλαβα πότε μπήκε η Κατερίνα μέσα, ούτε την είχα προσέξει ποτέ από τόσο κοντά! Είναι ψηλή, μελαχρινή και το βλέμμα μου έπεσε κατευθείαν πάνω στο στήθος της. Ανεπαίσθητα χούφτωσα το ένα βυζί της, και η πρωτοβουλία μου αυτή συνοδεύτηκε από χαστούκια. Μου πρότεινε και αυτή τις γόβες της για γλείψιμο, και πάνω στη ζάλη μου φάνηκαν ασημένιες με χρυσόσκονη! Με το ένα ελεύθερο χέρι χούφτωνα την κωλάρα της και με το άλλο το κωλαράκι της Δέσποινας. Σηκώθηκα στα γόνατα, πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να χουφτώνω τη Δέσποινα,… άνοιξα το στόμα μου για να φτύσει μέσα… μετά έκανα το ίδιο στην Κατερίνα και τέλος στράφηκα στην Αναστασία. Έφτυσαν δυνατά, νιώθοντας τη γεύση από τα στοματάκια τους…

Τότε άρχισα να αγριεύω, δεν ήξερα τι να πρωτο-κάνω, που να πρωτοστραφώ… χούφτωνα και έγλειφα όπου προλάβαινα!
Ξάπλωσα ανάσκελα και πήγα να τις μπαλαμουτιασω και τις τρείς, να τις γλείφω ταυτόχρονα, έκανα σαν αφηνιασμένος και δεν καταλάβαινα πόνο από τα χαστούκια που μου έριχναν ταυτόχρονα στο πρόσωπο, απλά ένα μούδιασμα.
Ούρλιαξα άγρια, από τη ζάλη..
- «Άρχισες να τρελαίνεσαι εεε?» μου είπε η Δέσποινα με αυτό το άγριο χαμόγελο της που ομόρφαινε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της …και εμένα με ερέθιζε σαν κανθαρίδα..
Ειδικά αυτό το χαμόγελο της καρφώθηκε στον οργασμό μου και στην μνήμη μου…

Δε θυμάμαι τι έκανα…
Τρελαινόμουν… Η αίσθηση στην άκρη των δαχτύλων μου, η αφή από τρία διαφορετικά σώματα… τα χτυπήματα, οι υγρές γλώσσες τους που έσταζαν τα σάλια τους μέσα στο στόμα μου… η εναλλαγή πόνου και καύλας… εκεί που καυλώνεις να νιώθεις από τον πόνο πως χάνεις τη στύση σου, και μετά πάλι να την ξαναβρίσκεις..σε ένα αέναο κυκλικό μαρτύριο εναλλαγής…
Τρελαινόμουν, δεν ξεχώριζα τα λόγια τους, δεν ένιωθα τα χτυπήματα τους στο πρόσωπο, απλά είχε μουδιάζει η κάτω γνάθος μου..
Τρελαινόμουν τόσο που δεν είχα τη δύναμη να μιλήσω, απλά έβγαλα σε μια στιγμή πάλι ένα βαρύ ουρλιαχτό, σαν να καίγονταν τα πνευμόνια μου και τους φώναξα με όση δύναμη είχα..
- «Θα σας γαμήσω και τις τρεις μαζί»…

Αυτό τις αφηνίασε, ειδικά την Αναστασία… και δεν έβλεπα μπροστά μου από τα χαστούκια..
Με όση δύναμη είχα ξάπλωσα στο πάτωμα… ενώ και οι τρεις μαζί στάθηκαν από πάνω μου..
Την ώρα που ένιωσα τα υγρά από τις δυο να με λούζουν, άρχισα να χύνω κατά κύματα, χωρίς να έχω το 100% της στύσης μου! Με τράνταξαν σπασμοί τόσο δυνατοί που κόπηκε η ανάσα μου και χρειάστηκα κάνα 5λεπτό να ηρεμήσω και να καταλάβω τι με ρωτούσαν…

Απίστευτες οι κοπέλες, με διάθεση και ιδέες στο αυταρχικό…
Ειδικά η Δέσποινα..με το φοβερό χαμόγελο της σε σκληρές στιγμές…
Νομίζω μόνο με αυτό το χαμόγελο θα με κάνει να βρεθώ μαζί της σε κανονικό πρόγραμμα! Μπορεί να με καταφέρει μόνο με αυτό το χαμόγελο…
Σας ευχαριστώ και τις 3….

Μάλιστα. Σᾶς διέρρηξεν τὸν λάρυγγαν. Ἐνδιαφέρον.

Τὴν ἐπομένην φορὰν κομίσατε καὶ ἐντομοκτόνον.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232

respect , μέχρι το σαλόνι ακουγόταν από το κουζινάκι που της φώναζες πλύνε κανα πιάτο μωρή
πολύ καλό σκηνικό με την τσα τσα να περιμένει αμήχανη μαζί μας στο σαλόνι και να μας λέει πόσο καλή
νοικοκυρά είναι η Συλβάνα και ότι τα πλένει όλα μόνη της........ 

• Like

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις δηοσιεύτηκε η κριτική μου για το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Ενώ έγραφα την κριτική, γελούσα διαρκώς σαν κορνούτος. Ελπίζω να γελάσουν και οι αναγνώστες. Περιμένω σχόλια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μόλις δηοσιεύτηκε η κριτική μου για το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Ενώ έγραφα την κριτική, γελούσα διαρκώς σαν κορνούτος. Ελπίζω να γελάσουν και οι αναγνώστες. Περιμένω σχόλια.
cornuto = κερατας.

Και δεν νομιζω να γελαει.

Παντως οι κριτικες σου ειναι οντως απολαυστικες.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Cheyenne, πάντως οι κριτικές σου και τα posts σου, μου θυμίζουν τον Κωστάλα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τρομερο καβλι

Μέσος όρος:

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο):

9.0
Εμφάνιση (σώμα):

10.0
Γενική συμπεριφορά:

7.0
Επικοινωνία:

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

9.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από pathitikos13
05-06-2012
Στους top 1000 Αξιολογητές
Link κριτικής

Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Ειναι το αποτυλο καβλι ετοιμο να σε κατασπαραξει, ηταν απολυτα ενεργητικη και αυταρχικη, ηθελε συνεχεια να με πηγαινει πιπα-κωλο, αυτο με εκανε να νιωσω πολυ πουτανα, ξεφτηλισμενη, αυτο ηθελα ομως, εχει πολυ δυνατο πουτσο και χοντρο τις αρεσει πολυ το ορθιο γαμησι και η πιπα. να πατε οπωςδηποτε για να νιωσετε οπως ποτε στη ζωη σας. με εχυσε στο τελος μεσα στην κωλαρα μου αφου ειχε βγαλει την καποτα, ειναι απολυτη καβλα

Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
Κόστος συνάντησης 200
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν Ενεργητική
Φιλί Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε; Ναι!
Θα την ξανασυναντούσες; Σίγουρα!

δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σεξ με τρανς αλλα έπεσε το μάτι μου εδώ. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο και κατα την γνώμη μου μετά τα όλα όσα περάσαμε το τελευταίο διάστημα κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται.  :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
ναι δίκιο έχεις.........
βέβαια δικός του κώλος είναι...τον χρησιμοποιεί όπως θέλει.

• Like

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396