Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232

φίλε θα ήθελα να σου πώ ότι αυτός ο 50αρης που λές δέν πήγε γι αυτό που γράφεις...
εδω και 3 μέρες γυρίζει στα σπιτάκια της φυλής και ψάχνει για τρίο.......όλες της μέρες μετά τις 00.00

• Like
Αντιδράσεις: viator

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

φίλε θα ήθελα να σου πώ ότι αυτός ο 50αρης που λές δέν πήγε γι αυτό που γράφεις...
εδω και 3 μέρες γυρίζει στα σπιτάκια της φυλής και ψάχνει για τρίο.......όλες της μέρες μετά τις 00.00
Για τρίο με ιερόδουλη εννοείς; Το γκομενάκι που έχει μαζί του αξίζει σαν περίπτωση;
Αρκετά εκκεντρική περίπτωση θα έλεγα.Πάντως φίλε μου τίποτα δεν σου ξεφεύγει είσαι το Γ Επιτελικό Γραφείο Πληροφοριών!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
ναι για τρίο με ιερόδουλη εννοώ.
τι να κάνουμε έχουμε και εμείς τις πηγές μας...........

• Like
Αντιδράσεις: viator

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Να αναφέρω οτι πριν πάω στους οίκους ανοχής πάντα κάνω μπάνιο πλένοντας πολύ καλά την περιοχή του πέους,τους όρχεις και τον πρωκτό για να μην μυρίζω.Φοράω κολώνια και αποσμητικό καθώς και πάντα έχω και πακετάκι με τσίχλες για την αναπνοή μου και υγρά μαντηλάκια.

τυπε ουτε σε γκομενα να πηγαινες
σιγα μην τα κανουμε ολα αυτα πριν παμε στις πουτανες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Να αναφέρω οτι πριν πάω στους οίκους ανοχής πάντα κάνω μπάνιο πλένοντας πολύ καλά την περιοχή του πέους,τους όρχεις και τον πρωκτό για να μην μυρίζω.Φοράω κολώνια και αποσμητικό καθώς και πάντα έχω και πακετάκι με τσίχλες για την αναπνοή μου και υγρά μαντηλάκια.

:2funny: :2funny: :2funny:

ξεχασε το bedadine

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

Αφηστε τον ανθρωπο ρε να χαρει τον ερωτα του....αυτος νομιζει οτι βγαινει ραντεβου με κανενα γκομενακι....

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Αφηστε τον ανθρωπο ρε να χαρει τον ερωτα του....αυτος νομιζει οτι βγαινει ραντεβου με κανενα γκομενακι....

τι ρε τυπε δηλαδη απο ποτε ειναι κακο να πηγαινεις καθαρος στα τσαρδια??? αν εσυ εισαι μες τον ιδρωτα και βρομαει η ανασα σου λογικο ειναι μετα να εχεις και 0 προκαταρκτικα και τυπικη συμπεριφορα απο την κοπελα στην καλυτερη περιπτωση...ενω με την ιδια κοπελα αν εισαι καθαρος κλπ σιγουρα θα το εκτιμησει και θα σου φερθει καλυτερα...ασε που μπορει να παιξουν και τιποτα εξτραδακια σε καποιες περιπτωσεις.. :rolleyes: πηγαινε εσυ οπως θες μην νομιζεις οτι ειναι μαγκια παντως και οτι το να πηγαινεις καθαρος υποδηλωνει αγαπουλη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ρε τυπε δηλαδη απο ποτε ειναι κακο να πηγαινεις καθαρος στα τσαρδια??? αν εσυ εισαι μες τον ιδρωτα και βρομαει η ανασα σου λογικο ειναι μετα να εχεις και 0 προκαταρκτικα και τυπικη συμπεριφορα απο την κοπελα στην καλυτερη περιπτωση...
οπως δεν την επαθε και ο τυπος πιο πανω δικε μου? :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τυπε αμα πας ετσι στην κωλοκυνθους θα σε πεταξουν εξω.... :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αμα πας ετσι στην κωλοκυνθους θα σε πεταξουν εξω.... :S
χαλαρα τυπε
δεν θα ταιριαζεις στην αισθητικη του μπουρδελου
εκει οι πουτανες αν δεν μυρισουν ιδρωτιλα δεν σου κανουν καλο σεξ :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

θεικη κριτικη τυπε αναρωτιεμαι αν ο τυπος την εχει γραψει για πλακα η στα σοβαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σου υπενθυμίζω οτι και η ιερόδουλη αλλά και το γκομενάκι το κανονικό είναι αμφότερες γυναίκες και για να αποδώσουν στο σεξ θα πρέπει να τις σεβόμαστε.
Και όταν επισκέπτομαι οίκο ανοχής φίλε μου είμαι αρκετά ρεαλιστής και ξέρω οτι εκεί πάω να κάνω σεξ και όχι να βγω ραντεβού.Επίσης τέτοιου είδους σχόλια αυθαίρετα χωρίς να με γνωρίζεις δεν δέχομαι. Καλό θα είναι να μάθεις και να μην ειρωνεύεσαι τον άλλον γιατί είναι θέμα αγωγής.

θεικη κριτικη τυπε αναρωτιεμαι αν ο τυπος την εχει γραψει για πλακα η στα σοβαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την έχω γράψει σοβαρά. Δεν γράφω στημένες κριτικές.

σοβαρα τυπε
αφου ειναι αγανακτησμενος δεν το βλεπεις :grin:
Αγανακτησμένος δεν είμαι.Την αντιμετώπισα άλλωστε πολύ ψύχραιμα.Πήρα και το εικοσάρικο μου πίσω.Προσβεβλημένος όμως μπορείς να πεις οτι είμαι.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου να πιούμε μια μπυρίτσα...
Πίνουμε τις μπύρες...γίνομαι λιάρδα...και την ώρα που έπαιρνα τα πράγματά μου να φύγω...χτυπάει το τηλ...
"Πάμε στη Τζωρτζιάνα;"
"Ρε μαλάκα δεν δουλεύει τέτοια ώρα..."
"Πάμε για τσάρκα"
"Αντε έλα από τον τάδε..."

Κολωνού...και τσουπ...η λουλουδού...
πληρώνει, πληρώνω...

με κραξε που ήπια πάλι...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
στον ρομαντισμο πηγαινε αυτο?? :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σου υπενθυμίζω οτι και η ιερόδουλη αλλά και το γκομενάκι το κανονικό είναι αμφότερες γυναίκες και για να αποδώσουν στο σεξ θα πρέπει να τις σεβόμαστε....
...

Είναι δύσκολο κάποιος να αλλάζει συμπεριφορές και στάσεις ανάλογα με ποιόν έχει απέναντί του.
Ή θα σέβεται τους πάντες, ή θα είναι γυφταραίος με τους πάντες.
Αν συνηθίζει να είναι γυφταραίος με τις εκδιδόμενες και αποπειραθεί να προσποιηθεί το νυκοκυραίο με το γκομενάκι, κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή το γκομενάκι θα καταλάβει ότι ο άλλος είναι κρυπτογυφταραίος.

Το ίδιο ισχύει και για τις λέξεις που χρησιμοποιεί κανείς: Δε γίνεται στην καθημερινότητά του να μιλά σα βλαμμένος, ενώ με στο γκομενάκι να προσπαθεί να μεταμορφώνεται σε φωστήρα.

Το ίδιο και με τη στάση του σώματος: Αν καμπουριάζει στο σπίτι του, θα καμπουριάζει και στο ραντεβου με το γκομενάκι.

Τις αρετές, είτε τις έχουμε και μας χαρακτηρίζουν, είτε δεν τις έχουμε και μας χαρακτηρίζει η έλλειψή τους.
Δεν γίνεται και να έχουμε και να μην έχουμε αρετές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom