Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
thens Trilogy

Τι ειπε ο gameover οταν μπηκε σε μπουδερλο στην φυλης ?
- Μια μπουγατσα με βυζια παρακαλω !

Χαχα , αξιος ο game αξιοποιησε το ταξιδακι του με τον καλυτερο τροπο
μπραβο βρε , αντε και την αλλη φορα παρε με κι εμενα :)

wolfsad

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Κριτικές
16
Like
14
Πόντοι
10
πολύ σωστός , με βρίσκεις σύμφωνο
Απο την αλλη πριν λιγο καιρο που πηγα σε μια κοπελλια στο μεταξι πριν μπει αν και ειχα κανει ντουσακι πριν 2 ωρες οταν εφυγα απο το σπιτι ειχα καθαρισει την περιοχη με ενα αρωματικο μαντηλακι . Οταν η κοπελα αρχισε την πιπα σταματησε , μου ειπε : "βαζεις αρωμα στην πουτσα σου ;;" και αρχισε να γελαει για 3 λεπτα . Οταν της απαντησα οτι το κανω απο σεβασμο σε εμενα αλλα και σε εκεινη γελασε ακομα για 2 λεπτα . Αν δεν ηταν εκπληκτικη στο πηδημα η ολη φαση θα ειχε καταστραφει απο τα γελια της . Ας οψεται που ειναι απο τις αγαπημενες μου πουτανιτσες .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.219
Πόντοι
34.538
Τι γινεται ρε παιδια? Χθεσινες κριτικες δεω βλεπουμε. Δεν γαμησε κανειςχθες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι ρε τυπε δηλαδη απο ποτε ειναι κακο να πηγαινεις καθαρος στα τσαρδια??? αν εσυ εισαι μες τον ιδρωτα και βρομαει η ανασα σου λογικο ειναι μετα να εχεις και 0 προκαταρκτικα και τυπικη συμπεριφορα απο την κοπελα στην καλυτερη περιπτωση...ενω με την ιδια κοπελα αν εισαι καθαρος κλπ σιγουρα θα το εκτιμησει και θα σου φερθει καλυτερα...ασε που μπορει να παιξουν και τιποτα εξτραδακια σε καποιες περιπτωσεις.. :rolleyes: πηγαινε εσυ οπως θες μην νομιζεις οτι ειναι μαγκια παντως και οτι το να πηγαινεις καθαρος υποδηλωνει αγαπουλη...
Απο την αλλη πριν λιγο καιρο που πηγα σε μια κοπελλια στο μεταξι πριν μπει αν και ειχα κανει ντουσακι πριν 2 ωρες οταν εφυγα απο το σπιτι ειχα καθαρισει την περιοχη με ενα αρωματικο μαντηλακι . Οταν η κοπελα αρχισε την πιπα σταματησε , μου ειπε : "βαζεις αρωμα στην πουτσα σου ;;" και αρχισε να γελαει για 3 λεπτα . Οταν της απαντησα οτι το κανω απο σεβασμο σε εμενα αλλα και σε εκεινη γελασε ακομα για 2 λεπτα . Αν δεν ηταν εκπληκτικη στο πηδημα η ολη φαση θα ειχε καταστραφει απο τα γελια της . Ας οψεται που ειναι απο τις αγαπημενες μου πουτανιτσες .
με αυτα που κανετε μεχρι και οι πουτανες γελανε ρε τυποι :grin:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Τι γινεται ρε παιδια? Χθεσινες κριτικες δεω βλεπουμε. Δεν γαμησε κανειςχθες?

έχω μια αίσθηση ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης πολλοι επιλέγουν τις ίδιες κοπέλες για σιγουριά, οπότε λογικά μειώνονται και οι κριτικές.. ..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
με αυτα που κανετε μεχρι και οι πουτανες γελανε ρε τυποι :grin:

Τη μεγαλυτερη νιλα πρεπει να την εχω παθει εγω, που πηγα μια φορα σε πουτανα μετα απο τη παραλια και μυριζα αντιηλιακιλα. Η κοπελα μελαγχολησε που δεν μπορουσε να παει για μπανιο αλλα ηταν κλεισμενη στο μπουρδελο και εβαλε τα κλαματα  :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.347
Πόντοι
46.232
δηλαδή αν πήγαινες και είχες μαζί σου σπανακόπιτα θα θυμόταν που ήταν μικρή και τις έφτιαχνε η μανα της σπανακόπιτα  :grin: :grin: :grin:
σοβαρά αυτό με το αντηλιακό μου έχει τύχει και μένα αλλά σε μασατζήδικο πριν μπω να κάνω μπάνιο με μύρισε η μασατζού...

• Like
Αντιδράσεις: viator

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.219
Πόντοι
34.538
Αρωματιζουμε τη περιοχη γυρω απο τα γεν. οργανα, οχι τα γεν. οργανα. Ας βαλει καποιος αρωμα στο χερι του και ας βαλει τη γλωσσα του να δει τι ασχημα ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τη μεγαλυτερη νιλα πρεπει να την εχω παθει εγω, που πηγα μια φορα σε πουτανα μετα απο τη παραλια και μυριζα αντιηλιακιλα. Η κοπελα μελαγχολησε που δεν μπορουσε να παει για μπανιο αλλα ηταν κλεισμενη στο μπουρδελο και εβαλε τα κλαματα  :headbang:
επρεπε να την πας την κοπελα για μπανιο τυπε
γιαυτο στο ελεγε :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.347
Πόντοι
46.232
Αρωματιζουμε τη περιοχη γυρω απο τα γεν. οργανα, οχι τα γεν. οργανα. Ας βαλει καποιος αρωμα στο χερι του και ας βαλει τη γλωσσα του να δει τι ασχημα ειναι.
έχεις κάνει πουτάνα  :grin: :grin: :grin: :grin: ????

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.347
Πόντοι
46.232
ωραίος...
όχι σωστό αυτό  που λες για το άρωμα...

• Like

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
επρεπε να την πας την κοπελα για μπανιο τυπε
γιαυτο στο ελεγε :grin:

Τυπε εννοειται πως την πηγα για μπανακι την επομενη μερα, εφερε μαζι και μια φιλη της και τις πηρα παρτουζα στην παραλια. Μας πηρε πρεφα ομως μια γοργονα, καυλωσε, και μπηκε και αυτη στο κολπο! Με στραγγιξαν οι καριολες, αφυδατωση πηγα να παθω  :tickedoff:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε λιλα
URL]]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.347
Πόντοι
46.232

φίλε therion1985 πήγα να τσεκάρω πριν λίγο την Νικόλ....
πρίν 2-3 βδομάδες ήταν ξανθιά...σήμερα ήταν όντως μελαχρινή...εκτός του ότι δεν της πάει...έχω υποψίες ότι φοράει περούκα.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

φίλε therion1985 πήγα να τσεκάρω πριν λίγο την Νικόλ....
πρίν 2-3 βδομάδες ήταν ξανθιά...σήμερα ήταν όντως μελαχρινή...εκτός του ότι δεν της πάει...έχω υποψίες ότι φοράει περούκα.
αυτο σκεφτηκα και εγώ οταν μου ειπες ειναι ξανθια.Την ειδα και εγω παλι σημερα.Τα μαλλια της ειναι ολοιδια με χτες χωρις να εχει αλλαξει κατι στην κωμη.Και οταν εγραψα στην
κριτικη οτι φευγοντας εφτιαξε τα μαλια της στον καθρεφτη επιβαιβαιωνει οτι μπορει να κοιταξε αν κουνηθηκε η περουκα.Παντως τα μαλλία της οπως με ακουμπαγαν στο σωμα εδειχναν σαν αληθινες τρίχες.Ποιος ξέρει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.347
Πόντοι
46.232
υπάρχουν περούκες πολύς καλής ποιότητας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom