Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και κάτι ακόμα. Θυμάμαι πριν μερικές μέρες που με είχες ειρωνευτεί διακριτικά για το ότι κάποτε είχα ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για ένα long date. Εγώ όμως δεν σε έχω ειρωνευτεί για την προτίμησή σου να πηγαίνεις στα μπουρδέλα.
αν ήθελες να με ειρωνευτείς τι θα μου έλεγες ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αν ήθελες να με ειρωνευτείς τι θα μου έλεγες ?

Αντε τωρα να περιμενεις απαντηση....του εβαλες δυσκολα!!!....Καποιος αλλος ομως να μην τον φωτογραφησω....θα σου απαντουσε......."Τσσσ..να εισαστε αρχοντες ρε λιγουρια που πηγαινετε στα μπουρδελα του δεκαρικου  ....η κοπελα ειναι ενα απο τα πεντε στανταρακια μου"!!...Αν καταλαβες.... για ποιο νουμερο...μιλαω .....εχε καλως....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μα δεν θα σε ειρωνευόμουν. Αυτή είναι η διαφορά μας.
αν πιστεύεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα , τότε συγνώμη που σε έθιξα
αλλά κατ'εμέ καλό είναι να θιγόμαστε που και πού  

Αντε τωρα να περιμενεις απαντηση....του εβαλες δυσκολα!!!....Καποιος αλλος ομως να μην τον φωτογραφησω....θα σου απαντουσε......."Τσσσ..να εισαστε αρχοντες ρε λιγουρια που πηγαινετε στα μπουρδελα του δεκαρικου  ....η κοπελα ειναι ενα απο τα πεντε στανταρακια μου"!!...Αν καταλαβες.... για ποιο νουμερο...μιλαω .....εχε καλως....
νομίζω ότι πολλοί σκέφτονται έτσι φίλε Παίχτουρα, οπότε ας μην προσωποποιούμε...

όμως με εμπνεέις για άλλη μια υπόθεση εργασίας:

η στυτική δυσλειτουργία (επιβράδυνση) μας, προκαλεί ή προκαλείται απο, την ελπίδα μας (συνειδητή/υποσυνείδητη) να πιάσουμε την πόρνη γκόμενα ?

υγ: Άντε δεν το χαλάω περεταίρω το thread με off topic , καλό βράδυ   σε όλους ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αν πιστεύεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα , τότε συγνώμη που σε έθιξα
αλλά κατ'εμέ καλό είναι να θιγόμαστε που και πού  
νομίζω ότι πολλοί σκέφτονται έτσι φίλε Παίχτουρα, οπότε ας μην προσωποποιούμε...

όμως με εμπνεέις για άλλη μια υπόθεση εργασίας:

η στυτική δυσλειτουργία (επιβράδυνση) μας, προκαλεί ή προκαλείται απο, την ελπίδα μας (συνειδητή/υποσυνείδητη) να πιάσουμε την πόρνη γκόμενα ? υγ: Άντε δεν το χαλάω περεταίρω το thread με off topic , καλό βράδυ   σε όλους ;)
Εισαι σε σωστο δρομο σκεψης.... οσον αφορα την ψυχοσυνθεση της μαζας... παρα το νεαρο της ηλικιας σου!Καλο σου βραδυ!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
και πόσο χρόνο είσαι διατεθειμένος να κάνεις οικονομίες , προκειμένου να έχεις αρκετό χρόνο για ένα ct και να αποφύγεις τα studio ?

θέλω να πώ ,βγάζεις κανα 200άρικο τη μέρα απ'τη δουλειά σου ή περιμένεις καμιά βδομάδα ?

Καμια βδομαδα πανω κατω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καμια βδομαδα πανω κατω.
δηλαδή δουλεύεις μία βδομάδα για να κάνεις έρωτα στην πουτάνα ,δλδ και την ικανοποιείς σεξουαλικά και την πληρώνεις και απο πάνω 250ευρώ , και αν την ικανοποιήσεις αρκετά την ξανα πληρώνεις, επειδή έτσι μάλλον νιώθεις ικανοποίηση...

απόλυτα δεκτό και σεβαστό  ;),

αλλά στο δικό μου ταπεινό μυαλό δεν βγαίνει νόημα
και αν κάτι δεν έχει νόημα δεν με ικανοποιεί

τέλοσπάντων σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Nayomi(Call-girls)

Flosh royal!!!

(7.3)

από ποδολάγνος

Με ολο το σεβασμο κυριε ποδολαγνε....αυτη δεν ειναι κριτικη...αλλα ποιημα ερωτικο!!!....Αφου δεν εισαστε σε θεση να την πηδηξετε λογο κουρασης οπως μας γραφετε στην κριτικη σας...γιατι μας γραψατε την κριτικη;;;;...Για να μας πειτε οτι δωσατε 100 ευρω για μια πιπα;;

Ναι φίλε μου.... ακριβώς για μία πίπα έδωσα 100 ευρώ. Είμαστε και γερόντια πλέον.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
 Ναι φίλε μου.... ακριβώς για μία πίπα έδωσα 100 ευρώ. Είμαστε και γερόντια πλέον.
Καλα εκανες ρε συ....και δεν σου το εγραψα για να σου την πω!!!...Απλα δεν βρισκω τον λογο που εγραψες κριτικη!!!Τις κριτικες τις γραφουμε για αλληλοβοηθεια στις εμπειριες μας ...μεταξυ μας..ωστε να σχηματιζουμε αποψη για τις εργαζομενες!!...Αφου δεν ειχες ολοκληρωμενη εμπειρια...γιατι να γραψεις κριτικη;;;....Λεω εγω τωρα...συγνωμη αλλα ετσι το σκεφτομαι τουλαχιστον εγω!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δηλαδή δουλεύεις μία βδομάδα για να κάνεις έρωτα στην πουτάνα ,δλδ και την ικανοποιείς σεξουαλικά και την πληρώνεις και απο πάνω 250ευρώ , και αν την ικανοποιήσεις αρκετά την ξανα πληρώνεις, επειδή έτσι μάλλον νιώθεις ικανοποίηση...

απόλυτα δεκτό και σεβαστό  ;),

αλλά στο δικό μου ταπεινό μυαλό δεν βγαίνει νόημα
και αν κάτι δεν έχει νόημα δεν με ικανοποιεί

τέλοσπάντων σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες  ;)
Ελληνας και ταπεινος δεν υπαρχει!!!..Ο Χριστιανισμος... μας εμαθε την ταπεινοτητα!!!...Τωρα καλε μου φιλε στο παρον που εγραψες ηθελα να ρωτησω κατι!!!....Πιστευεις οτι σαν πελατες ικανοποιουμε(οπως γραφεις) τις τανες;;;Εγω εκτιμω οτι εφοσον αυτες το κανουν επαγγελμα...ελαχιστες το βλεπουν διαφορετικα!θα με ενδιεφερε η αποψη σου...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλα εκανες ρε συ....και δεν σου το εγραψα για να σου την πω!!!...Απλα δεν βρισκω τον λογο που εγραψες κριτικη!!!Τις κριτικες τις γραφουμε για αλληλοβοηθεια στις εμπειριες μας ...μεταξυ μας..ωστε να σχηματιζουμε αποψη για τις εργαζομενες!!...Αφου δεν ειχες ολοκληρωμενη εμπειρια...γιατι να γραψεις κριτικη;;;....Λεω εγω τωρα...συγνωμη αλλα ετσι το σκεφτομαι τουλαχιστον εγω!!

Και τη φιλοτιμία που τη βάζεις ρε τύπε;

Το κορίτσι είναι φιλότιμο και το έγραψα για να βοηθήσω άπαντες... Ασε που χε ένα γλυκό μουνάκι σκέτο μέλι.

Δεν χόρταινα να το γλείφω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
  Και τη φιλοτιμία που τη βάζεις ρε τύπε;

Το κορίτσι είναι φιλότιμο και το έγραψα για να βοηθήσω άπαντες... Ασε που χε ένα γλυκό μουνάκι σκέτο μέλι.

Δεν χόρταινα να το γλείφω.
Πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος....φιλοτιμες με 100 ευρω υπαρχουν πολλες...χαχαχα!!!..Παμε τωρα και στο αλλο....ολα τα μουνακια για μας τους μπουρδελιαρηδες...σκετο μελι ειναι....χαχαχα!!..Οποτε δεν βοηθησε σε τιποτα η κριτικη σου...απεναντιας...καποιος συναγωνιστης στα σχολια της κριτικης σου..αν τα διαβασες ολα...σου την ειπε εμμεσα!!!....Καλλιστα θα σκεφτει ο αλλος...οτι αυτη δεν ειναι κριτικη...αλλα διαφημιση...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος....φιλοτιμες με 100 ευρω υπαρχουν πολλες...χαχαχα!!!..Παμε τωρα και στο αλλο....ολα τα μουνακια για μας τους μπουρδελιαρηδες...σκετο μελι ειναι....χαχαχα!!..Οποτε δεν βοηθησε σε τιποτα η κριτικη σου...απεναντιας...καποιος συναγωνιστης στα σχολια της κριτικης σου..αν τα διαβασες ολα...σου την ειπε εμμεσα!!!....Καλλιστα θα σκεφτει ο αλλος...οτι αυτη δεν ειναι κριτικη...αλλα διαφημιση...

ΟΚ. Την άλλη φορά θα γράψω πως ξαπουτσιάστηκα στο γαμήσι. Θα χύσω 5 φορές σε μια ώρα, θα γράψω πως την ξεμούνιασα σε 33 διαφορετικές στάσεις, πως πήρα και κωλο.

Δεν θα είναι διαφήμιση . Θα είναι κριτική.

ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μου, ο καθένας έχει τον τρόπο του που γράφει. Εγώ δεν έχω συνηθίσει τον κώδικα σας εδώ μέσα.
Γράφω αυτά που έζησα ακριβώς όπως έγιναν. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Από την ώρα που δημοσίευσα την κριτική, έχω δεχτεί ίσα με 4 π.μ. με ερώτημα το τηλέφωνο της κοπέλας. Νομίζω πως έχω βοηθήσει αρκετά.
Λυπάμαι που δεν το βλέπεις εσύ έτσι, αλλά σαν διαφήμιση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πιστευεις οτι σαν πελατες ικανοποιουμε(οπως γραφεις) τις τανες;
φαινομενικά έχεις δίκιο,

αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα 60-70% των πελατών της "ακριβής" πορνείας,
ικανοποιείται ικανοποιώντας πόρνες και αν τις ικανοποιεί
αρκετά τις ξαναπληρώνει και γίνεται πελάτης !

εικάζω ότι μια εγγενής στυτική δυσλειτουργία/δυσχέρεια/βραδύτητα  , υποβοηθείται με μια συναισθηματική
επαφή με την πόρνη (να την νιώσεις κοντά σου), δλδ πληρώνεις για να έχεις ένα συναίσθημα μαζί τους προκειμένου να χύσεις...αλλιώς τι νόημα έχει το πολύ χρήμα για τον πολλή χρόνο ?

το να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου πολλή ώρα το καταλαβαίνω
αλλά με μια πόρνη το βρίσκω παράξενο , πληρώνεις μια συναισθηματική ψευδαίσθηση για να χύσεις
και πολλές φορές αυτές το γουστάρουν , τις ικανοποιεί να τις ικανοποιούν ...εκτός φυσικά απο το χρηματικό

υγ: sorry που δεν το εξέφρασα όπως θα ήθελα , αλλά νυστάζω  :sleeping:
εσύ τι γνώμη έχεις ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
φαινομενικά έχεις δίκιο,

αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα 60-70% των πελατών της "ακριβής" πορνείας,
ικανοποιείται ικανοποιώντας πόρνες και αν τις ικανοποιεί
αρκετά τις ξαναπληρώνει και γίνεται πελάτης !

εικάζω ότι μια εγγενής στυτική δυσλειτουργία/δυσχέρεια/βραδύτητα  , υποβοηθείται με μια συναισθηματική
επαφή με την πόρνη (να την νιώσεις κοντά σου), δλδ πληρώνεις για να έχεις ένα συναίσθημα μαζί τους προκειμένου να χύσεις...αλλιώς τι νόημα έχει το πολύ χρήμα για τον πολλή χρόνο ?

το να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου πολλή ώρα το καταλαβαίνω
αλλά με μια πόρνη το βρίσκω παράξενο , πληρώνεις μια συναισθηματική ψευδαίσθηση για να χύσεις
και πολλές φορές αυτές το γουστάρουν , τις ικανοποιεί να τις ικανοποιούν ...εκτός φυσικά απο το χρηματικό

υγ: sorry που δεν το εξέφρασα όπως θα ήθελα , αλλά νυστάζω  :sleeping:
εσύ τι γνώμη έχεις ?
Εχει βαση αυτο που εγραψες....αλλα ειναι εκτιμω και αλλα...... συμφωνα με τον ψυχισμο του καθενος αλλα και την οικονομικη κατασταση!!!!Ετσι προχειρα θα σου γραψω μια απ' τις πολλες παραμετρους....που ειναι οτι οι πλουσιοι εχουν διαφορα βιτσια που δεν θα τους τα ικανοποιησουν οι πουτανες του μπουρδελου!!!Το εχεις σκεφτει αυτο;;;....Και αλλα πολλα ειναι φιλε μου...προσωπικα εγω δεν τραβω ζορια....δεν βαζω ταυτοτητες.....και στα μπουρδελα πολλες φορες εχω περασει καλα καθοτι πηγαινω απο το 1980....και στα μπουρδελα με φιογκο δηλαδη τα στουντιο...αλλα και με τις ανεξαρτητες που καλουσα για ενα διαστημα καθοτι δεν περιμενα το διαδικτυο για να μαθω την κατηγορια αυτη το 1996 με 2000 που καλουσα συνεχεια απο αγγελιες εφημεριδων σπιτι μου διαφορες..και αλλου περναγα καλα...και αλλου οχι!!!...Τεσπα.... μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι και ορισμενα μπουρδελακια του εικοσαρικου εχουν γαμω τις εργαζομενες απο καθε αποψη....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
  ΟΚ. Την άλλη φορά θα γράψω πως ξαπουτσιάστηκα στο γαμήσι. Θα χύσω 5 φορές σε μια ώρα, θα γράψω πως την ξεμούνιασα σε 33 διαφορετικές στάσεις, πως πήρα και κωλο.

ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μου, ο καθένας έχει τον τρόπο του που γράφει. Εγώ δεν έχω συνηθίσει τον κώδικα σας εδώ μέσα.
Γράφω αυτά που έζησα ακριβώς όπως έγιναν. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Από την ώρα που δημοσίευσα την κριτική, έχω δεχτεί ίσα με 4 π.μ. με ερώτημα το τηλέφωνο της κοπέλας. Νομίζω πως έχω βοηθήσει αρκετά.
Λυπάμαι που δεν το βλέπεις εσύ έτσι, αλλά σαν διαφήμιση.
Τεσπα....ο καθενας οπως νομιζει....φιλε μου...παντως εμενα δεν με βοηθησε η κριτικη σου...πολυ σαλτσα ειχε...για μια καλη εργαζομενη....τιποτα παραπανω..τιποτα παρακατω!!!Καλο σου βραδυ!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τεσπα....ο καθενας οπως νομιζει....φιλε μου...παντως εμενα δεν με βοηθησε η κριτικη σου...πολυ σαλτσα ειχε...για μια καλη εργαζομενη....τιποτα παραπανω..τιποτα παρακατω!!!Καλο σου βραδυ!!

Μην διαβάζεις τις κριτικές μου τότε. Σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν ούτε και οι επόμενες. Άλλωστε δεν γράφω και πολλές.
Καληνύχτα και σε σενα

Επισκέπτης
Έτσι μπράβο...

Εγώ δεν έχω συνηθίσει τον κώδικα σας εδώ μέσα.
Τον χρειάζεσαι;

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Γενικα η φαση με τα studio ειναι καπως. Καλυτερα να τα μαζευεις και σε cg η' ct. Απο πολλες αποψεις..

Μια χαρά είναι τα studio αρκεί να ξέρεις τι ζητάς και που θα το βρείς, και να μην επηρεάζεσαι απο αυτά που λέει ο κάθε ένας. Τώρα αν γουστάρεις φάση cg ή ct και έχεις τα λεφτά εννοείται είναι καλύτερα.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Και κάτι ακόμα. Θυμάμαι πριν μερικές μέρες που με είχες ειρωνευτεί διακριτικά για το ότι κάποτε είχα ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για ένα long date. Εγώ όμως δεν σε έχω ειρωνευτεί για την προτίμησή σου να πηγαίνεις στα μπουρδέλα.

Κοίτα ο rigormortis έχει μία άποψη για το πόσα πρέπει να ξοδεύει κανείς και που για να γαμήσει, και θεωρεί ότι όποιος είναι έξω από αυτή την άποψη είναι μαλάκας και μάλιστα έχει βρει και την αιτία και την έχει αναλύσει πολλές φορές δημόσια, και για αυτό και το σχολιάζω.

Εγώ θα σου έλεγα ότι το πόσα θα χαλάσεις, αν θα τα χαλάσεις που και με ποιο τρόπο δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εσένα. Δεν νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός του forum, οπότε μη σκας και κάνε αυτό που γουστάρεις. Άλλες είναι οι χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ανταλλάσσουμε στο bourdella, άμα θέλω ψυχοθεραπεία ξέρω που να απευθυνθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom