Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχεις και εσύ κάτι απορίες....
εδώ υπάρχει κριτική για την ίδια κοπέλα που έχω γράψει εγώ και συναγωνιστής, γράφουμε τα ίδια πράγματα
και ο συναγωνιστής έχει 16/18 και εγώ 2/15...
απλά μερικοί ψηφίζουν με γνώμονα την συμπάθεια και όχι αν ουσιαστικά τους βοήθησε...
αν ψάξεις υπάρχει κριτική που ο συναγωνιστής έχει γράψει 2 γραμμές , πέρασα με την τάδε
κάναμε 3 στάσεις ήταν πολύ καλή και έχει 6/7 και η δικιά μου κριτική που γράφει πώς είναι
η κοπέλα τι κάνει κλπ και έχω 6/21 , βγάλε μόνος σου συμπεράσματα......  
Ξέχασες να πεις ότι έχουμε "κακές" παρέες............... :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιας και το θίξατε αυτό το θέμα,
έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσο πιο μαυρισμένη είναι μια κριτική τόσο αυτή είναι και πιο ποιοτική
μιας και η (μαζική) μη αποδοχή απο άδεια κρανία αποτελεί προφανώς...κολακεία !

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν αποκλείεται...

Εχει καταντήσει αηδία πάντως το μαύρισμα,ειδικά σε αντικειμενικά καλές κριτικές (όσον αφορα τις πληροφορίες που προσφέρουν).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν αποκλείεται...

Εχει καταντήσει αηδία πάντως το μαύρισμα,ειδικά σε αντικειμενικά καλές κριτικές (όσον αφορα τις πληροφορίες που προσφέρουν).
Άσε τους μωρέ.....δεν πειράζει.............. :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Άσε τους μωρέ.....δεν πειράζει.............. :thumbsup:
Πειράζει φίλε γιατί ο οποιοςδήποτε γράφει μια κριτική (εφόσον είναι αντικειμενικός κ όχι προμότορας),έχει βάλει κόπο με σκοπό νε ενημερώσει δεκάδες άλλους...

Κ το ευχαριστώ ποιο είναι;;

Να τον μαυρίζουν ελαφρά τη καρδία;;;

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που με μαύρισε (εντελώς φιλικά κ χαλαρά) τους ακριβείς λόγους για τους οποίους με μαύρισε...Να ξέρω που κάνω λάθος....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πειράζει φίλε γιατί ο οποιοςδήποτε γράφει μια κριτική (εφόσον είναι αντικειμενικός κ όχι προμότορας),έχει βάλει κόπο με σκοπό νε ενημερώσει δεκάδες άλλους...

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που με μαύρισε (εντελώς φιλικά κ χαλαρά) τους ακριβείς λόγους για τους οποίους με μαύρισε...Να ξέρω που κάνω λάθος....
Κάνεις "παρέα" με λάθος άτομα και σε παίρνει η μπάλα....απλά... :P

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μιας και το θίξατε αυτό το θέμα,
έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσο πιο μαυρισμένη είναι μια κριτική τόσο αυτή είναι και πιο ποιοτική
μιας και η (μαζική) μη αποδοχή απο άδεια κρανία αποτελεί προφανώς...κολακεία !
Δεν είναι κακή η σκέψη σου........... :thumbsup:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Έχεις δίκιο. Διότι έβαλε κόπο και χρόνο για να ενημερώσει τους άλλους.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

Μεμονωμένα οι ψηφοφόροι ψηφίζουν ανάλογα με τη γνώμη τους ο καθένας, οπότε είναι αρκετά αξιόπιστοι ως προς το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ για κάποια κριτική.

----

Υπάρχει όμως και η άλλη προσέγγιση απότι φαίνεται:

Ψηφίζουν ΝΑΙ μαζικά:
-η παρέα του κριτικογράφου
-η κοπέλα (εάν είναι καλή η κριτική)
-το μαγαζί και ο ευρύτερος κύκλος (εάν είναι καλή η κριτική)

Ψηφίζουν ΟΧΙ μαζικά:
-οι "αντίπαλοι" του κριτικογράφου (άλλες παρέες, κάποιοι άλλοι που έχουν φαει κόλημμα και θεωρούν προμοτορατον κριτικογράφο, κτλ.)
-οι "αντίπαλοι" της κοπέλας (ανταγωνίστριες στο ίδιο μαγαζί ή σε άλλα, εάν υπάρχουν κόντρες από το παρελθόν, τα άλλα μαγαζιά, κτλ.)

Υπάρχουν και στρεβλώσεις:
-Γράφει ο Α για την Β που είναι πασίγνωστη. Και ψηφίζουν μαζικά ΝΑΙ ενώ δεν έχει δοθεί καμιά νέα πληροφορία. Συμπέρασμα: ΟΚ, απλά παρουσιάζει ότι εξακολουθεί να είναι πασίγνωστη και σούπερ.
-Γραφει ο Γ για τη Δ, δεν την εκθειάζει, ωστόσο μπορεί και να πέρασε καλά. Και γράφει την αλήθεια. Επειδή κάποιοι τη θεωρούν όχι καλή εμφανισιακά ψηφίζουν μαζικά ΟΧΙ. Το ίδιο συμβαίνει εάν κατά τη γνωμη τους δεν τους ικανοποιούν οι υπηρεσίες της, εάν δεν δέχονται δωράκια, κτλ..
-Γράφει ο Ε για την Ζ, μιά μέτρια και κάτω κριτική, και πάντως σαφώς όχι θετική. Αλλά επειδή τη Ζ δεν τη γουστάρουν κάποιοι (πελάτες ή/και συναδέλφισσες της) πέφτουν μαζικά ΟΧΙ. Επίσης, καποιοι δεν γουστάρουν τον Ε, οπότε πέφτουν κι άλλα ΟΧΙ. Κι η κριτική με αυτά που έχει γράψει προειδοποιεί τους μελλοντικούς υποψήφιους πελάτες να προσέξουν (στο βρόντο δηλ., και ο Ε τα είχε πει ήδη). Οπότε αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ είναι σαν να διαφωνούν με την μέτρια κριτική -άλλο επιδίωκαν δηλ. και άλλο τους βγήκε. Ε ρε γλέντια!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ψηφίζουν ΟΧΙ μαζικά:
-οι "αντίπαλοι" του κριτικογράφου (άλλες παρέες, κάποιοι άλλοι που έχουν φαει κόλημμα και θεωρούν προμοτορατον κριτικογράφο, κτλ.)
Αυτό ισχύει στην περίπτωση μας.......... :boobies:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μεμονωμένα οι ψηφοφόροι ψηφίζουν ανάλογα με τη γνώμη τους ο καθένας, οπότε είναι αρκετά αξιόπιστοι ως προς το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ για κάποια κριτική.

----

Ψηφίζουν ΝΑΙ μαζικά:

Ψηφίζουν ΟΧΙ μαζικά:
-οι "αντίπαλοι" της κοπέλας (ανταγωνίστριες στο ίδιο μαγαζί ή σε άλλα, εάν υπάρχουν κόντρες από το παρελθόν, τα άλλα μαγαζιά, κτλ.)

-Γράφει ο Α για την Β που είναι πασίγνωστη. Και ψηφίζουν μαζικά ΝΑΙ ενώ δεν έχει δοθεί καμιά νέα πληροφορία. Συμπέρασμα: ΟΚ, απλά παρουσιάζει ότι εξακολουθεί να είναι πασίγνωστη και σούπερ.
-Γραφει ο Γ για τη Δ, δεν την εκθειάζει, ωστόσο μπορεί και να πέρασε καλά. Και γράφει την αλήθεια. Επειδή κάποιοι τη θεωρούν όχι καλή εμφανισιακά ψηφίζουν μαζικά ΟΧΙ. Το ίδιο συμβαίνει εάν κατά τη γνωμη τους δεν τους ικανοποιούν οι υπηρεσίες της, εάν δεν δέχονται δωράκια, κτλ..
-Γράφει ο Ε για την Ζ, μιά μέτρια και κάτω κριτική, και πάντως σαφώς όχι θετική. Αλλά επειδή τη Ζ δεν τη γουστάρουν κάποιοι (πελάτες ή/και συναδέλφισσες της) πέφτουν μαζικά ΟΧΙ. Επίσης, καποιοι δεν γουστάρουν τον Ε, οπότε πέφτουν κι άλλα ΟΧΙ. Κι η κριτική με αυτά που έχει γράψει προειδοποιεί τους μελλοντικούς υποψήφιους πελάτες να προσέξουν (στο βρόντο δηλ., και ο Ε τα είχε πει ήδη). Οπότε αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ είναι σαν να διαφωνούν με την μέτρια κριτική -άλλο επιδίωκαν δηλ. και άλλο τους βγήκε. Ε ρε γλέντια!

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω, εξ ιδίας πείρας.

Όταν έγραψα μια μάλλον καυστική κριτική για γνωστή κυρία www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url], μαζεύτηκαν 64 ψήφοι και 30 σχόλια, ενώ το μάξιμουμ στις κριτικές μου είναι μέχρι τα μισά...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πάντως γενικά οι ψήφοι στις κριτικές είναι πολύ λίγοι, οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικοί. Μια μέση κριτική έχει 20 - 25 ψήφους και όχι πάντα, ενώ δεν νομίζω να τις διαβάζουν μόνο τόσοι. Άρα η μεγάλη μάζα δεν ψηφίζει...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πάντως γενικά οι ψήφοι στις κριτικές είναι πολύ λίγοι, οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικοί. Μια μέση κριτική έχει 20 - 25 ψήφους και όχι πάντα, ενώ δεν νομίζω να τις διαβάζουν μόνο τόσοι. Άρα η μεγάλη μάζα δεν ψηφίζει...
νομίζω πως διαβάζουν πολλοί περισσότεροι τις κριτικές, αλλά λόγο του ότι ή βαριούνται να κάνουν ένα κλικ στο Yes η Νο ή δεν το βλέπουν καν, γιαυτό και τόσες λίγες οι ψήφοι.
Και εγώ τις πρώτες φορές δεν το έβλεπα καν, μέχρι που διάβασα για τις ψήφους και έψαξα και το βρήκα. Ίσως θα πρέπει ο αντισθένης να το κάνει να είναι πιο εμφανής

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Και εγώ τις πρώτες φορές δεν το έβλεπα καν, μέχρι που διάβασα για τις ψήφους και έψαξα και το βρήκα. Ίσως θα πρέπει ο αντισθένης να το κάνει να είναι πιο εμφανής

ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω, εξ ιδίας πείρας.

Όταν έγραψα μια μάλλον καυστική κριτική για γνωστή κυρία www.bourdela.com/stountio/athina/iakxou-7a/#jr_review_31737]εδώ[/url], μαζεύτηκαν 64 ψήφοι και 30 σχόλια, ενώ το μάξιμουμ στις κριτικές μου είναι μέχρι τα μισά...
Κ εγώ όποτε έγραψα κριτική για το 104 που είναι γνωστό κ έχει μεγάλη ζήτηση,είχα τις περισσότερες ψήφους (είτε θετικές.είτε αρνητικές)κ τα περισσότερα σχόλια...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

----

Ψηφίζουν ΝΑΙ μαζικά:

Ψηφίζουν ΟΧΙ μαζικά:

Όταν σου μαυρίζουν μια θετική κριτική,τι παίζει;;;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ...
Πολλοί το παθαίνουν αυτό ακόμα κ μετά από καιρό στο σάιτ,αλλά κ πάλι δεν μπορεί να διαβάζουν τις κριτικές τόσο λίγοι...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
έχετε δίκιο ότι αρκετός κόσμος δεν ψηφίζει

ΥΓ δείτε μαυρισμα στην τελευταία μου κριτική (και είναι η μοναδική για την κοπέλα που στις φωτο ξεχωρίζει θετικά! (παρόμοια ισχύουν και σε άλλες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.343
Πόντοι
46.232
9/14 δεν είναι μαύρισμα....δές τις περισσότερες δικές μου για να καταλάβεις τι σημαίνει μαύρισμα  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom