Επισκέπτης
μας δουλευεις...εμενα μου εβγαλε οτι εχω πεθανει απ'το 2009...your time has expired μου λεει...
Χάρντκορα, είσαι φάντασμα;;;;;
Το ξέρουν οι πουτάνες;;;
μας δουλευεις...εμενα μου εβγαλε οτι εχω πεθανει απ'το 2009...your time has expired μου λεει...
βλεπω τον θανατο σου και ετσι τυπε?μας δουλευεις...εμενα μου εβγαλε οτι εχω πεθανει απ'το 2009...your time has expired μου λεει...
gothic κι εσεις, υποθετω...
ολα τα εχω, αυτες οι 2-3 λειπουν μονο!
Αχααχχααχχαχαχαχααχχααχχαχαχα.Εντυπωσιακο ομως που τα θυμαται μετα απο τοσο καιρο, εκτος εαν κρατουσε αρχειο.
ετσι κι αλλιως οι κριτικες μουσειακη και αρχειακη αξια εχουν...Εντυπωση μου εκανε το γεγονος στις τρεις τελευταιες κριτικες του συναγωνιστη ICCAROS οχι το περιεχομενο των κειμενων του, με τα οποια δεν εχω λογο να διαφωνησω, αλλα οι ημερομηνιες επισκεψης.
Συγκεκριμενα :
Κατια (Κασσανδρας 6): 22/7/2010
Μελίνα (Κασσανδρας 6): 19/5/2010
Αφροδιτη (Πειραιως 193) : 9/8/2010
Ποιος ο λογος για τοσο πολυ μεταχρονολογημενη συγραφη?
Καποιες ημερες μετα, το καταλαβαίνω.
Το γεγονος οτι η εγραφη του ειναι αρκετους μηνες αργοτερα (Δεκεμβριος 2010) δινει καποια απαντηση στο ερωτημα μου.
Εντυπωσιακο ομως που τα θυμαται μετα απο τοσο καιρο, εκτος εαν κρατουσε αρχειο.
Θυμαμαι κ εγω το 1994 που πρωτογαμησα..Αλεκα την λεγανε..ειχα περασει πολυ καλα!!
Κ η πλακα ειναι οτι δουλευει ακομα!!
Να ανεβασω κριτικη ή μπα?
www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_22449]http://www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_22449[/url]
Μεγαλε προσκυνω!!!!!!!!
Δεν υπαρχεις......εισαι το εισαι το ειδωλο μου!!!!!!
Μα για την πρωτη μου φορα λεω φιλτατε..Βαλε και την πρωτη σου φορα, αλλωστε απομνημονευματα γραφουμε για να δουμε την πορεια του καθενα...
Μα για την πρωτη μου φορα λεω φιλτατε..