Κ παλι φιλοι ειμαστε!
Υ.Γ Γιατι δεν ανεβασες κριτικη?
Ηταν ένα μεσημερι του πρωτου χειμωνα της μεταολυμπιακης Αθηνας. Εβρεχε και η θλιψη του τοπιου ταιριαζε γαντι με την διαθεση μου. Ειχα χωρισει και ενώ ενοιωθα ανακουφιση, παραλληλα η ορεξη μου για σεξ ηταν μεγαλη. Στο μυαλο μου γυριζε το pure sex, nothing more. Πως όμως? Οι παλιες καβαντζες ειχαν χαθει…αγοραιο σεξ? Δεν ειχα ιδεα…ποτε δεν δοκιμασα και ουτε γουσταρα…Ενας φιλος όμως μου ελεγε για το στουντιο στην τριγγετα, καμια σχεση με μπουρδελα…
Εκεινο το μεσημερι χτυπησα το κουδουνι, ηθελα να δω, να δοκιμασω. Καλωσορισμα, περιγραφη, μονος στο σαλονι, σαλοναρισμα, δεν γαμιεται λεω και μπαινω.
Μελαχροινη με ισια μαλλια, καλο προσωπο, ελληνικη περιφερεια και μπουτια, ενισχυμενο στηθος με ουλες από κατω.
Ανεβαινει στο κρεβατι με τους κοθωρνους, αρχιζει χαιδολογηματα, πιπα μετρια με δοντι, στο 2λεπτο μου λεει ελα. Ανεβαινω κι εγω, την βλεπω να κοιταζει με αδειο βλεμμα, τι κανω σκεφτομαι, κανω να πιαστω από το στηθος, σκληρο κι αφυσικο, μαγκωνω τις μπουταρες, καμια αντιδραση από μερους της. Συγκεντρωνομαι και τελειωνω να φευγουμε.
Δεν ειμαι εγω για τετοια σκεφτηκα…