norton13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
πω ρε φίλε το 78 γεννήθηκα....respect!!!!Οχι ρε γαμωτι με καταλαβες.......
Εχω ομως ενα κρυφο χαρτι.
Ξεκινησα το 1978 οποτε ολο και κατι θα εχω να γραψω
πω ρε φίλε το 78 γεννήθηκα....respect!!!!Οχι ρε γαμωτι με καταλαβες.......
Οχι ρε γαμωτι με καταλαβες.......
Απο τις 34 κριτικες του μονο 6 ή 7 ειναι μεσα στο 2001.
Ολες οι υπολοιπες μεχρι τον Οκτωβιο του 2010.
Για να μην παρεξηγηθω: Σε καμια περιπτωση δεν λεω να διαγραφουν. Απλα απορω........
Οχι ρε γαμωτι με καταλαβες.......
Βαλε κατι! 300-400 εχω παρει εγω που το ξεκινησα πολλα χρονια αργοτερα το αθλημα. Με τη μανια που εχω βεβαια θα τις 1000σουμε κιολας, υγεια να εχουμε!Σιγα μην εχω γαμησει κ την μιση Αθηνα σαν τον ICCARO π.χ!
Χιλιες οχι με τιποτα!Γυρω στις 300-400 υπολογιζω
Αντε να σου κανω το χατηρι κ να πω 500Βαλε κατι! 300-400 εχω παρει εγω που το ξεκινησα πολλα χρονια αργοτερα το αθλημα. Με τη μανια που εχω βεβαια θα τις 1000σουμε κιολας, υγεια να εχουμε!
Μαρκου Βιενικου 14 αν θυμαμαι καλα ?
Υ.Γ Το νου σου μονο μην ανεβασει καμια κριτικη με τιτλο..Θα τα πουμε στον Παραδεισο Καλη μου...για την [URL unfurl="true"]http://vanessa111.wordpress.com/2009/03/15/%ce%b3%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%81%ce%bd%ce%b7/!Κ[/URL] αντε μετα να πεις κουβεντα
Δεν εχεις τον Θεο σουΜαρκου Ευγενικου 14 αν θυμαμαι καλα ?
Γυναικες ή φορες ?Σιγα μην εχω γαμησει κ την μιση Αθηνα σαν τον ICCARO π.χ!
Χιλιες οχι με τιποτα!Γυρω στις 300-400 υπολογιζω :oldman:
Σαφως2011 μάλλον εννοείτε, αγαπητέ
Θα σου κάνω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει στον SPEED πριν λιγες μερες..Τι κοστισε ο αγωνας τοσα χρονια?
Με σημερινες τιμες 400 χ 50 = 20.000 € ενα καλο αυτοκινητο (χωρις βενζινες και ταξι)
Με μεσο ορο 1 ωρα 400 / 24 = 16,66 μερονυχτα, η 400 / 8 = 50 οχταωρα, αν ηταν δουλεια
Απο τις 400 ποσες αξιζαν τον κοπο, ποσες ηταν αδιαφορες και ποσες απαραδεκτες?
Τελικα ποσο κοστισαν αυτες που αξιζαν?
Και τι προτιμάς;
Τόσα χρόνια γαμήσι ή ενα καλό αυτοκίνητο;
Στο μικρο πεφτει και το καθισμα και γινεται κρεββατι.Μια χαρά βολεύομαι και με το μικρό μου.
Άσε που με τα λεφτά που ξόδεψα γάμησα κάτι μουνιά που οι κοινοί θνητοί θα δουν μόνο στ'όνειρο τους.
Υπαρχει καμια συγκριση, αναμεσα σε χρονια γαμησιου και αυτοκινητο?Θα σου κάνω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει στον SPEED πριν λιγες μερες..
Και τι προτιμάς;
Τόσα χρόνια γαμήσι ή ενα καλό αυτοκίνητο; ;)
Που στο κάτω κάτω σήμερα με την βενζινη και τα λοιπα έξοδα θα το είχες στο πάρκινγκ...
Προφανως το ερωτημα εγινε σε κλημα χιουμορ αλλα δεν καταλαβαινω την απορια σου.Υπαρχει καμια συγκριση, αναμεσα σε χρονια γαμησιου και αυτοκινητο?
Ειλικρινα δεν πιστευω οτι τεθηκε τετοιο ερωτημα.
Προφανως κανεις πλακα.
Προφανως το ερωτημα εγινε σε κλημα χιουμορ αλλα δεν καταλαβαινω την απορια σου.
Δεν μιλαμε για συγκριση μεταξυ αυτοκινητου και σεξ καθως ειναι δυο διαφορετικα πραγματα, αλλα για τα λεφτα που κοστιζουν και τα 2.
Μα εννοειτε πως η απαντηση και των δυο μας ηταν "μα φυσικα το 1[sup]ο[/sup]"Πρέπει να το παραδεχτείς όμως, πως το ερώτημα σου είναι λίγο προβοκατόρικο (υπέρ του αυτοκινήτου )