farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
υπαρξιακα και κοινωνικα δικε μου
να μην μαθουμε ρε τυποι μου
Δηλαδή, δηλαδή ;
Αρχηγέ κάνε ακόμη μια (πρόσθετη) εξήγηση (αν δεν σου κάνει κόπο) ...
υπαρξιακα και κοινωνικα δικε μου
να μην μαθουμε ρε τυποι μου
Παρεμπιπτόντως ...
Γνωρίζεις την "χαρμολύπη" ;
Tην Κατερίνα εγώ την έχω πετύχει και πρωί και απόγευμα όποτε περνούσα απο Κωλονού 11 ισόγειο.Χαρακτηριστικό είναι οτι πάντα μιλάει πολύ και προσπαθεί να σε πεισει να περάσεις.Τώρα στο Ακομινάτου το ισόγειο απέναντι που έχει κλείσει η κυρία που δούλευε τότε ήταν ήδη ηλικιωμένη με μεγάλους μαστούς κοντή και πιο αδύνατη.Τα μαλλιά της ήταν κοντά περμαναντ και πιο σκούρα αποτι της τσατσάς.Την θυμάμαι περί τα έτη 1997-1998 σταθερά την ίδια.Υπάρχει περίπτωση να είναι και άλλη.Πάντως η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά έκανε ισπανική και χύσιμο στα μεγάλα βυζιά της.Μπορεί και να μην ήταν η τσατσά Κατερίνα.
για την ιδια λεμε που δουλευε παλια ακομινατου..μου το εχει πει και η ιδια..απλα ευσωμες χαρακτηριζω οσες εχουν καποιο αναστημα και δεν ειναι κοντες...!!!Επισης η περιγραφη του spiderdom εχει πολλα κοινα με την κυρια που μιλαω, ομως με προβλιματιζει το γεγονος οτι γραφει πως δεν ειναι ευσωμη..........
Ισως να υπαρχουν δυο υπηρεσιες Κατερινες στο Κολωνου 11.
Spiderdom, μαλλον θα πρεπει να παμε μια βολτιτσα μαζι.........
Η περιγραφη σας ειναι διαφωτιστικωτατη.Tην Κατερίνα εγώ την έχω πετύχει και πρωί και απόγευμα όποτε περνούσα απο Κωλονού 11 ισόγειο.Χαρακτηριστικό είναι οτι πάντα μιλάει πολύ και προσπαθεί να σε πεισει να περάσεις.Τώρα στο Ακομινάτου το ισόγειο απέναντι που έχει κλείσει η κυρία που δούλευε τότε ήταν ήδη ηλικιωμένη με μεγάλους μαστούς κοντή και πιο αδύνατη.Τα μαλλιά της ήταν κοντά περμαναντ και πιο σκούρα αποτι της τσατσάς.Την θυμάμαι περί τα έτη 1997-1998 σταθερά την ίδια.Υπάρχει περίπτωση να είναι και άλλη.Πάντως η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά έκανε ισπανική και χύσιμο στα μεγάλα βυζιά της.Μπορεί και να μην ήταν η τσατσά Κατερίνα.
Να είσθε καλά κύριε bakalh μου φτιάξατε τη μέρα !!!
Να είσθε καλά κύριε bakalh μου φτιάξατε τη μέρα !!!
"...μίαν κατ΄ἐξοχὴν σλαβικὴν ὀπτασίαν ἐξ αὐτῶν αἱ ὁποῖαι δηλητηριάζουσι τὸν ψυχισμὸν τῶν ἡμεδαπῶν θηλέων καὶ ταράσσουσι τὸν ὕπνον τῶν ἀνδρῶν ἀπὸ 15 ἔως 95 ἐτῶν..."
Το 95 είναι ισχυρά ένδειξη αισιοδοξίας και βελτιοδοξίας του συγγραφέως.
Βοηθούσης και της Σελήνης...
Τὸ ὡρολόγιον τοῦ θανάτου () κατεχώρησεν ἡμᾶς δι' ἀποχώρησιν εἰς τὰ 97.
Ἐπομένως ὀρθῶς ποιῶμεν μέχρι τοῦδε.
[size=30pt]ΑΜΑΝ[/size]
Πεθαίνω φέτος, 5 Αυγούστου...
Να ολοκληρώσω το έργο μου...
Να προλάβω να πάω διακοπές...
ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μήπως δηλώσατε "σαδιστικήν" προσωπικότητα εἰς τὸ σχετικὸν τετραγωνίδιον;
Λες;;;; Θα το τσεκάρω...
ΑΑΑΑΑΠ: ΤΟ τσέκαρα...
Τώρα λέει 2 Αυγούστου...
Θα βρω το φίλο μου τον Εdgar Poe. (ας το πάρω θετικά)
Μήπως εἶσθε ὑπέρβαρος εἰς βαθμὸν χρήζοντα συνεχοῦς ἰατρικῆς παρακολουθήσεως; Ἄλλως δὲν ἐξηγεῖται...
Δηλαδὴ ἔως τῶρα "ἀπαισιόδοξος" ἐδηλώνατε; Ἀληθεύει; Ἀν ναί, κακῶς.