CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μπυρα για αρχη...............Αν νομιζεις οτι με μια μπυρα θα την βγαλεις λαδι γελαστηκες
.....και τελειωνουμε με βρωμικο.
Ενδιαμεσα θα δειξει........
Μπυρα για αρχη...............Αν νομιζεις οτι με μια μπυρα θα την βγαλεις λαδι γελαστηκες
O Πύραυλος έγραψε:Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων του υπόγειου Οίκου Καλύμνου 36, εμφανίστηκε γυμνόστηθη η ημεδαπή μεσήλιξ Βίκυ.
Παρείχε πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος, έναντι 20 ευρώ.
Πα μαλ.
Στο Καλύμνου 36 το ρίξανε απο 25 σε 20 ευρώ;;
Το παραξενο θα ηταν να μην την γνωριζεις στρατηγε μου....
Μαρία - Πάλι με χρόνια και καιρούς...
...
Χρέη υπηρεσίας έκανε η Κατερίνα, ιδιοκτήτρια του ιδρυματος, την οποια είχα τιμήσει πάρα πολλες φορές όταν ακόμα αργαζόταν σαν κοπέλα, αρκετα χρόνια πριν, με τις καλύτερες αναμνήσεις.
...
Φίλε CHEYENNE νομίζω ότι την "ξέρω" και εγώ την Κατερίνα ... ;)
Λέτε για την πληθωρική κυρία φαντάζομαι με τα μεγάλα βυζιά και τα κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Αυτή εγώ την θυμάμαι πάντα ως τσατσά.Έχει κάνει τσατσά και σε Μεταξουργείο αλλά και σε Φυλής δεν θυμάμαι όμως σε ποια σπίτια.Δεν θυμάμαι αν τη δεκαετεία του 90 ήταν και ιερόδουλη.Φημολογηται οτι πλεον ειναι η ιδιοκτητρια των ιδρυματων της οδου Ακομιαντου, οπως επισης και του Κολωνου 11, στο οποιο ενιοτε κανει και χρεη υπηρεσιας.
Βαθειά μελαγχολικό κείμενο...
A ok εγώ νόμιζα την κυρία που είναι πρωινή και απογευματινή παλιά τσατσά και αυτή.Kαμια σχεση προφεσορ..η κατερινα ειναι μετριου αναστηματος προς κοντη...καθολου ευσωμη με σχετικα μακρια μαλλια,Δουλευει συνηθως στη 3η βαρδια στο κολωνου 11 στο ισογειο.
Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα :Λέτε για την πληθωρική κυρία φαντάζομαι με τα μεγάλα βυζιά και τα κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Αυτή εγώ την θυμάμαι πάντα ως τσατσά.Έχει κάνει τσατσά και σε Μεταξουργείο αλλά και σε Φυλής δεν θυμάμαι όμως σε ποια σπίτια.Δεν θυμάμαι αν τη δεκαετεία του 90 ήταν και ιερόδουλη.
Θυμάμαι όμως οτι στο απέναντι ισόγειο της Ακομινάτου που έχει κλείσει και συγκεκριμένα είχε σαν καρέκλα ένα κάθισμα οδηγού αυτοκινήτου, πολύ cult αλήθεια ,δούλευε μία θείτσα λεπτή με πολύ μεγάλα βυζιά και κοντά μαλλιά και γινόταν κοσμοσυρροή γι αυτήν.Αλήθεια CHEYENNE ποια ήταν αυτή η θείτσα;;;Φαντάζομαι λόγω κόσμου θα έκανε προχωρημένο πρόγραμμα για την εποχή.Μιλάω για το διάστημα 1995-1998 πριν κλείσουν τα 2 απέναντι.
τυπε η ντενιζα ειναι μορφη
τελικα τι σου ειπε?ποια ειναι τα μελλοντικα της σχεδια?
τυπε η ντενιζα ειναι μορφη
τελικα τι σου ειπε?ποια ειναι τα μελλοντικα της σχεδια?
Γιατί το λέτε αυτό;
Ο κ. apolyto_arseniko εἶναι λίαν πνευματώδης
υπαρξιακα και κοινωνικα δικε μουΕπαγγελματικά σχέδια ή "υπαρξιακά" (=κοινωνικά);
Το λέω για όλα σας τα κείμενα κύριε Πύραυλε!...
Δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση κάτι κακό με αυτό, το αντίθετο μάλιστα...
Όμως, τα θεωρώ έτσι επειδή...καταγράφουν τη ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης! Αυτό μου βγάζουν εμένα τουλάχιστον.