jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
το ενα στην τσα τσα ειναι απλα γιατι ποτε δεν την ειδα
Ισα ισα 10 επρεπε να βαλεις .. τσατσα καλη ειναι η ανυπαρκτη τσατσα
το ενα στην τσα τσα ειναι απλα γιατι ποτε δεν την ειδα
ιασ.43...
Θα παρακαλουσα τον αγαπητό SPEED να μας εξηγησει πώς καταλαβε οτι τα δυο τεμαχια που κάθισαν στο τραπεζι του και μετά εκαναν λεσβιακο στη σκηνη του lido ηταν μανα και κορη.
Επέδειξαν ταυτότητες???
Θα παρακαλουσα τον αγαπητό SPEED να μας εξηγησει πώς καταλαβε οτι τα δυο τεμαχια που κάθισαν στο τραπεζι του και μετά εκαναν λεσβιακο στη σκηνη του lido ηταν μανα και κορη.
Επέδειξαν ταυτότητες???
Το 'χω παρακολουθήσει κι εγώ μερικές φορές. Το ανακοινώνει ο dj. Όπως επίσης και το ότι είναι Ιρλανδές. Πάντως, παρόλο που έχουν μια διαφορά ηλικίας που θα μπορούσαν να έχουν μια μάνα με μια κόρη, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα (κατά την άποψη μου).
Και αφου το εχεις παρακολουθησει γιατι δεν εχεις βαλει μια κριτικη να μας ενημερωσεις πιο πριν???
Μοιαζουν παρα πολυ! Εδω θα διαφωνισω.
Στο κατω κατω who cares ειναι μανα-κορη!
Το προγραμμα τους ειναι καλο!
Όσες φορές έχω γράψει για το Lido, απλά έτυχε να μην είναι αυτές εκεί. Αυτό όμως αντιστοιχεί μόνο στο 5% (περίπου) των επισκέψεων μου σ' αυτό το μαγαζί.
Το πρόγραμμα τους είναι απλά καλό. Το super [size=18pt](εκπληκτικό, φανταστικό, απίστευτο, καυλωτικό)[/size] είναι το B&W, με την προϋπόθεση πως συμμετείχαν [size=22pt]ο ξανθός άγγελος Βίκυ/Λάουρα [/size] κι [size=22pt]η μαύρη γαζέλα Τρέισι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/size]
Τις ταυτίζω με το εκπληκτικότερο μεσοεπιθετικό δίδυμο όλων των εποχών (κατά την ταπεινή μου άποψη) των [size=22pt]Ruud Gullit (Τρέισι)[/size] και [size=22pt]Marco Van Basten (Βίκυ/Λάουρα)!!!!!!!!!!!![/size]
Που δουλευουν αυτες???
Αν δεν ειναι μιλφαρες μην κανεις τον κοπο να πεις!!!
Αν κι εχω τν εντυπωση πως ο Van Basten ειναι ποδοσφαιριστης???????
Δεν γνωριζω!!!
"...δεν κλαιω τα λεφτα μου αφου και μονο να αγγιξεις μια τοσο ομορφη κοπελα αξιζει ενα μερος τουλαχιστον των χρηματων που εδωσα".
ΟΧΙ, ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ! ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!
"...Θα δοκιμασω ο.πωσδηποτε με τη Βικυ και θα σας γραψω εντυπωσεις".
Δοκίμασέ την, αλλά ξέρεις την ιδιαιτερότητά της, έτσι δεν είναι; Δεν λέω ότι είναι κάτι κακό, κάθε άλλο, όμως μην πας χωρίς να είσαι πληροφορημένος.
Στα γράφω επειδή είδα ότι αναγκάστηκες να ξαναασχοληθείς με το άθλημα ύστερα από προσωπικές καταστάσεις που σου έτυχαν και σε συμπάθησα... Κάτι ξέρω... Σου συνιστώ να πας στην Πατρίτσια (Πειραιώς 193), είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Και μετά ψάχνεσαι για παραπέρα.