Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1

γιατί καλέ αφού έχει θετικότατες κριτικές η Μαρία εκτός και αν εννοείς χάλια υπηρεσίες τα facilities-fuck(work)ing conditions
που είναι για τον πέοντα λόγω του ότι παίζουν μπάλα πάκια-ινδιάνοι-αυτονομιστές ταμίλ κ.ο.κ.  :2funny:

τελικά κάποιος που την έχει πάρει θα μας πει αν είναι τα μπροστινά της δόντια μαύρα?

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχει μηδενικη συμμετοχη φιλε μου,δυστυχως...απλα στηνεται...

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
και όλα αυτά που γράφονται στις κριτικές του Ιάσωνος43 τι είναι μούφες?
δεν ξεύρω φίλε μου τι να πω...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απορια στην κριτικη του ganemos3 στο Θησεως 365 για την Ελενη:

Γραφει οτι στα 50 ευρω που εδωσε, του πρσφερθηκε ελευθερο στοματικο και 69.

[size=8pt]Επισκεψη στον οικο αυτο μετα απο πολυ καιρο οταν ηταν στα "φορτε " της η Στεφανια ...ειπα να δω τι παιζει μεσημερακι ησυχια με ωραιο ηλιο ειχα μια εκπληξη για μενα ηταν το milf Ελενη μια 40+ με πολυ καλη συμπεριφορα και ελληνιδα δυσκολα συναντας αυτους τουσ καιρους.Λοιπον η Ελενη αφου με ρωτησε ολο χαμογελο κ χαρη κ μου ειπε το προγραμμα της με τσαχπινια μεγαλη της εδωσα το εισητηριο των 50ε . Η τσατσα ηταν η ιδια χρονια τωρα γελαγε γεματο νοημα για τις αρετες της Ελενης κ ειχε δικιο ....διοτι η Ελενη ηταν πραγματικα πολυ καλη εισοδος στο δωματιο με ναζι αλλα call girl strip show φιλια σε ολο το σωμα με επικεντρο τον π..... ακαποτο ορθια κατω πλαγια με θεα καθρεπτη σε αποκορυφωμα ολο χαρα μεγαλη και στησιμο για 69 που το ηθελε πολυ μεχρι που την εκανα να μουσκεψει αρκετα !!!. Μετα ξεκινησαμε με το ιεραποστολικο κ αφου μπηκε πριν το ελαστικο με χαρη κ φιλια συνεχιστηκε να............. [/size]

Ειναι οντως ετσι ή εχει γινει καπου λάθος ?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δεν αποκλειεται αυτο αφου δεν ειναι απαραιτητο να τηρει μια κοπελλα πιστα τα προγραμματα.
Μπορει να ειχε ελευθερο χρονο και ορεξη και να προσφερε τα εξτρα στο βασικο προγραμμα.
Αλλωστε και το βασικο ειναι μονο στα χαρτια 50. Μπορει να πεσει και στα 40 επειτα απο συννενοηση.
Και σιγουρα ειναι εξυπνη κινηση να προσφερει μια κοπελλα κατι παραπανω στους δυσκολους οικονομικα καιρους που ζουμε.
Ετσι θα διατηρησει την πελατεια της και ισως την αυξησει κιολας.
Αν βεβαια εγιναν ετσι τα πραγματα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Θα παρακαλουσα τον αγαπητό SPEED να μας εξηγησει πώς καταλαβε οτι τα δυο τεμαχια που κάθισαν στο τραπεζι του και μετά εκαναν λεσβιακο στη σκηνη του lido ηταν μανα και κορη.
Επέδειξαν ταυτότητες???

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Θα παρακαλουσα τον αγαπητό SPEED να μας εξηγησει πώς καταλαβε οτι τα δυο τεμαχια που κάθισαν στο τραπεζι του και μετά εκαναν λεσβιακο στη σκηνη του lido ηταν μανα και κορη.
Επέδειξαν ταυτότητες???

Το 'χω παρακολουθήσει κι εγώ μερικές φορές. Το ανακοινώνει ο dj. Όπως επίσης και το ότι είναι Ιρλανδές. Πάντως, παρόλο που έχουν μια διαφορά ηλικίας που θα μπορούσαν να έχουν μια μάνα με μια κόρη, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα (κατά την άποψη μου).

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Επέδειξαν ταυτότητες???

1. Δεν καθησαμε σε τραπεζι. Ποτε δεν καθομαστε σε τραπεζι στο Lido.
2. Απο τον μαγαζατορα.

Ελπιζω να σε καλυψα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το 'χω παρακολουθήσει κι εγώ μερικές φορές. Το ανακοινώνει ο dj. Όπως επίσης και το ότι είναι Ιρλανδές. Πάντως, παρόλο που έχουν μια διαφορά ηλικίας που θα μπορούσαν να έχουν μια μάνα με μια κόρη, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα (κατά την άποψη μου).

Και αφου το εχεις παρακολουθησει γιατι δεν εχεις βαλει μια κριτικη να μας ενημερωσεις πιο πριν???

Μοιαζουν παρα πολυ! Εδω θα διαφωνισω.
Στο κατω κατω who cares ειναι μανα-κορη!

Το προγραμμα τους ειναι καλο!  :lheel:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Και αφου το εχεις παρακολουθησει γιατι δεν εχεις βαλει μια κριτικη να μας ενημερωσεις πιο πριν???

Μοιαζουν παρα πολυ! Εδω θα διαφωνισω.
Στο κατω κατω who cares ειναι μανα-κορη!

Το προγραμμα τους ειναι καλο!  :lheel:

Όσες φορές έχω γράψει για το Lido, απλά έτυχε να μην είναι αυτές εκεί. Αυτό όμως αντιστοιχεί μόνο στο 5% (περίπου) των επισκέψεων μου σ' αυτό το μαγαζί.
Το πρόγραμμα τους είναι απλά καλό. Το super [size=18pt](εκπληκτικό, φανταστικό, απίστευτο, καυλωτικό)[/size] είναι το B&W, με την προϋπόθεση πως συμμετείχαν [size=22pt]ο ξανθός άγγελος Βίκυ/Λάουρα [/size] κι [size=22pt]η μαύρη γαζέλα Τρέισι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/size]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Όσες φορές έχω γράψει για το Lido, απλά έτυχε να μην είναι αυτές εκεί. Αυτό όμως αντιστοιχεί μόνο στο 5% (περίπου) των επισκέψεων μου σ' αυτό το μαγαζί.
Το πρόγραμμα τους είναι απλά καλό. Το super [size=18pt](εκπληκτικό, φανταστικό, απίστευτο, καυλωτικό)[/size] είναι το B&W, με την προϋπόθεση πως συμμετείχαν [size=22pt]ο ξανθός άγγελος Βίκυ/Λάουρα [/size] κι [size=22pt]η μαύρη γαζέλα Τρέισι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/size]

Ισως να τις ειπε ετσι ο εκφωνητης!

Ζητω συγνωμη που δεν καταφερα να ακουσω τα ονοματα!
Δεν θα επαναληφθει!

Ειχε φαση και το λεσβιακο!
Ολα τα μπροστινα τραπεζια ειχαν κανει ΜΑΤΙΑ-ΕΛΑΤΗΡΙΑ!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Τις ταυτίζω με το εκπληκτικότερο μεσοεπιθετικό δίδυμο όλων των εποχών (κατά την ταπεινή μου άποψη) των [size=22pt]Ruud Gullit (Τρέισι)[/size] και [size=22pt]Marco Van Basten (Βίκυ/Λάουρα)!!!!!!!!!!!![/size]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τις ταυτίζω με το εκπληκτικότερο μεσοεπιθετικό δίδυμο όλων των εποχών (κατά την ταπεινή μου άποψη) των [size=22pt]Ruud Gullit (Τρέισι)[/size] και [size=22pt]Marco Van Basten (Βίκυ/Λάουρα)!!!!!!!!!!!![/size]

Που δουλευουν αυτες???
Αν δεν ειναι μιλφαρες μην κανεις τον κοπο να πεις!!!  :tooth:

Αν κι εχω τν εντυπωση πως ο Van Basten ειναι ποδοσφαιριστης???????
Δεν γνωριζω!!!  :helpplea:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040

"...δεν κλαιω τα λεφτα μου αφου και μονο να αγγιξεις μια τοσο ομορφη κοπελα αξιζει ενα μερος τουλαχιστον των χρηματων που εδωσα".

ΟΧΙ, ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ! ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

"...Θα δοκιμασω ο.πωσδηποτε με τη Βικυ και θα σας γραψω εντυπωσεις".

Δοκίμασέ την, αλλά ξέρεις την ιδιαιτερότητά της, έτσι δεν είναι; Δεν λέω ότι είναι κάτι κακό, κάθε άλλο, όμως μην πας χωρίς να είσαι πληροφορημένος.

Στα γράφω επειδή είδα ότι αναγκάστηκες να ξαναασχοληθείς με το άθλημα ύστερα από προσωπικές καταστάσεις που σου έτυχαν και σε συμπάθησα... Κάτι ξέρω... Σου συνιστώ να πας στην Πατρίτσια (Πειραιώς 193), είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Και μετά ψάχνεσαι για παραπέρα.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Που δουλευουν αυτες???
Αν δεν ειναι μιλφαρες μην κανεις τον κοπο να πεις!!!  :tooth:

Αν κι εχω τν εντυπωση πως ο Van Basten ειναι ποδοσφαιριστης???????
Δεν γνωριζω!!!  :helpplea:

Ναι, είναι (πρώην) ποδοσφαιριστής. Ολλανδός.

Το ξέρω πως δεν είναι milfαρα για να σου τράβηξε την προσοχή, αλλά στην επίσκεψη σου αυτή, μήπως πήρε πουθενά το μάτι σου την Βανέσσα; (πρώην μαρκιζα)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061

"...δεν κλαιω τα λεφτα μου αφου και μονο να αγγιξεις μια τοσο ομορφη κοπελα αξιζει ενα μερος τουλαχιστον των χρηματων που εδωσα".

ΟΧΙ, ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ! ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

"...Θα δοκιμασω ο.πωσδηποτε με τη Βικυ και θα σας γραψω εντυπωσεις".

Δοκίμασέ την, αλλά ξέρεις την ιδιαιτερότητά της, έτσι δεν είναι; Δεν λέω ότι είναι κάτι κακό, κάθε άλλο, όμως μην πας χωρίς να είσαι πληροφορημένος.

Στα γράφω επειδή είδα ότι αναγκάστηκες να ξαναασχοληθείς με το άθλημα ύστερα από προσωπικές καταστάσεις που σου έτυχαν και σε συμπάθησα... Κάτι ξέρω... Σου συνιστώ να πας στην Πατρίτσια (Πειραιώς 193), είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Και μετά ψάχνεσαι για παραπέρα.

πολυ σωστα τα λες..σιγουρα ο φιλος εχει προβλημα με το να σκεφτεται ετσι αλλα μετα απο 2-3 επιτυχημενες "συνεδριες" θα καταλαβει οτι ειναι λαθος να σκεφτομαστε ετσι για οποιαδηποτε γυναικα.. π..τανα ή μη!..

εγω συνιστω απο το ιδιο στουντιο πειραιως 193 μονικα ή λιλη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom