apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτή η προεξοχή δεν είναι κάποιο κονδύλωμα απλά έχει βγει η κωλοτρυπίδα έξω.Το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά γνωστό και ως prolapse και συνήθως ωφείλεται σε πολύ βίαιη πρωκτική επαφή με πέη πολύ χονδρα και μεγάλου μεγέθους.Υπάρχουν video με τέτοια ατυχήματα στο internet και αν είσαι περίεργος μπορείς να δεις αλλά θα πρέπει να έχεις δυνατο στομάχι.Νάντια η Βουλγάρα:
Πράγματι η Νάντια είναι καλή στην δουλειά της.
Η κυλινδρική δερματική προεξοχή στην κωλοτρυπίδα -σχήματος κουνουπιδιού- γεννά υποψίες Σ.Μ.Ν.;
Αναγέννηση* vs Αχιλλέως...
Ωραίοι συνειρμοί!
*Δάντης, ποντίφκας
Εκτιμώ ότι ο "Ποντίφηκας" επαγγέλεται κτηνοτρόφος.
περιοδοwww.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_21552]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_21552[/url]
"...πάμε 69 αλλά μου είπε "όχι μουνάκι σήμερα, δεν είναι καλά!" και λέω "ΟΚ, το κωλαράκι όμως?" Και μου λέει "αυτό φάτο!"...
Τί μπορεί να'χει το μουνάκι άραγε;
Εχει προσθεσει η Αντριαννα στα προγραμματα της το πρωκτικο ?
περιοδο
τελευταια μερα περιοδου αν το θες ετσι....οσο για το επρεπε δεν επρεπε....υπαρχουν κοπελες που για να μην χασουν μεροκαματο δουλευουν 30/30 μερες κανονικα ;)Εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου, αλλά κανονικά δε θα'πρεπε να δουλεύει καν. Μπορεί να του το'πε κι έτσι, τα κάνει κάτι τέτοια το Χριστινάκι.
Πονεμενη ισοτρια........
η κριτικη ειναι πολυ καλη,.....απορω ποιοι κομπλεξικοι τις μαυριζουν τις κριτικες και γιατι;κοστακι απο μενα μια θετικη ψηφο....
τελευταια μερα περιοδου αν το θες ετσι....οσο για το επρεπε δεν επρεπε....υπαρχουν κοπελες που για να μην χασουν μεροκαματο δουλευουν 30/30 μερες κανονικα ;)
ταμπονακια επισης.....Δεν το'χα σκεφτεί αυτό για την τελευταία ημέρα. Πολύ πιθανόν. Το γνωρίζω ότι δουλεύουν 30/30 μέρες, αλλά νόμιζα ότι αυτό γίνεται με "φαρμακευτικά βοηθήματα" (χάπια κλπ)
http://[URL unfurl="true"]www.elinsponges.gr/images/SFuD.jpg[/img[/URL]]Δεν το'χα σκεφτεί αυτό για την τελευταία ημέρα. Πολύ πιθανόν. Το γνωρίζω ότι δουλεύουν 30/30 μέρες, αλλά νόμιζα ότι αυτό γίνεται με "φαρμακευτικά βοηθήματα" (χάπια κλπ)
μη ξεχνας οτι πολλες εκδιδομενες εχουν περασει την εμμηνοπαυση και δε χρειαζονται τετοια βοηθηματαΔεν το'χα σκεφτεί αυτό για την τελευταία ημέρα. Πολύ πιθανόν. Το γνωρίζω ότι δουλεύουν 30/30 μέρες, αλλά νόμιζα ότι αυτό γίνεται με "φαρμακευτικά βοηθήματα" (χάπια κλπ)
πχ τα μωρα του απολυτουμη ξεχνας οτι πολλες εκδιδομενες εχουν περασει την εμμηνοπαυση και δε χρειαζονται τετοια βοηθηματα