Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

king-033.gif

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Νάντια η Βουλγάρα:

Πράγματι η Νάντια είναι καλή στην δουλειά της.
Η κυλινδρική δερματική προεξοχή στην κωλοτρυπίδα -σχήματος κουνουπιδιού- γεννά υποψίες Σ.Μ.Ν.;
Αυτή η προεξοχή δεν είναι κάποιο κονδύλωμα απλά έχει βγει η κωλοτρυπίδα έξω.Το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά γνωστό και ως prolapse και συνήθως ωφείλεται σε πολύ βίαιη πρωκτική επαφή με πέη πολύ χονδρα και μεγάλου μεγέθους.Υπάρχουν video με τέτοια ατυχήματα στο internet και αν είσαι περίεργος μπορείς να δεις αλλά θα πρέπει να έχεις δυνατο στομάχι.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης
Φυλής 86 άνω-Μικαέλα:

Τα μπουρδέλα στα οποία ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο είναι 5 λεπτά, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!!
giannos69, άλλαξε σκεπτικό.
Και μακρυά από Φυλής 84-86 (ειδικά η τσατσόγρια με τα γυαλιά στο 84κάτω είναι για πολλές μπάτσες),μακρυά από Φώκαιας 17άνω με την τσατσά να φωνάζει την κοπέλα στα 6-7 λεπτά και Φυλής 80 με την γύφτισσα τσατσά.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επειδη εχω καιρο να περασω απο την γνωστη Αντριαννα (Διδυμου 18Α), διαβαζοντας την κριτικη του  kostakis27 μου γεννηθηκε ενα ερωτημα:

[size=9pt]Δεν άντεξα πάνω από 2-3 λεπτά σ'αυτό το υπέροχο υγρό και βαθύ τσιμπούκι της και παρέδωσα τα υγρά μου βαθιά στο λάρυγγα(άλλη μια υπέροχη αίσθηση).Φυσικά και δεν άφησε σταγόνα να χυθεί στο σεντόνι ή στο πάτωμα(πάνω απ'όλα η καθαριότητα του χώρου).Με καληνύχτησε και αποχώρησε.Εγώ έκανα κανα 5λεπτο μετά για να ντυθώ μιας και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου μετά από τέτοιο άδειασμα.Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφθώ για να δοκιμάσω και την κωλάρα της.Σταντάρακι κατάθεση πλέον για μένα[/size]

Εχει προσθεσει η Αντριαννα στα προγραμματα της το πρωκτικο ?

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_21552]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_21552[/url]

"...πάμε 69 αλλά μου είπε "όχι μουνάκι σήμερα, δεν είναι καλά!" και λέω "ΟΚ, το κωλαράκι όμως?"  Και μου λέει "αυτό φάτο!"...

:think: :think: :think: Τί μπορεί να'χει το μουνάκι άραγε;
περιοδο :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η Κλαούντια, προκειμένου να καταφέρει να εργασθεί, αυτοϋποβιβάστηκε από τον Οίκο Amnezia στον Οίκο Φυλής 54.

Όπως ο Μήτρογλου που έφυγε από τον ΟΣΦΠ και πήγε στον Πανιώνιο για να καταφέρει να παίζει.

Το μακρύ πέος του bakalhs την ξετρύπωσε και την καταγάμησε, μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.

Πριν και μετά τη συνουσία της με τον bakalhs, η Κλαούντια ακκιζομένη στο χώρο υποδοχής και επιδείξεων του Οίκου, αλληλοεναγγαλίζονταν, αλληλοθωπεύονταν και αλληλοασπάζονταν με έναν από τους μάρτυρες της σκηνής.
Στο τέλος, αντάλλαξαν όρκο για γάμο.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εχει προσθεσει η Αντριαννα στα προγραμματα της το πρωκτικο ?

Τελευταία φορά που πέρασα -όχι σύντομα, ούτε αρκετά παλιότερα- δεν το ανέφεραν στις υπηρεσίες. Εάν άλλαξε κάτι, ούτε εγώ γνωρίζω.

Εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου, αλλά κανονικά δε θα'πρεπε να δουλεύει καν. Μπορεί να του το'πε κι έτσι, τα κάνει κάτι τέτοια το Χριστινάκι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό μου, αλλά κανονικά δε θα'πρεπε να δουλεύει καν. Μπορεί να του το'πε κι έτσι, τα κάνει κάτι τέτοια το Χριστινάκι.
τελευταια μερα περιοδου αν το θες ετσι....οσο για το επρεπε δεν επρεπε....υπαρχουν κοπελες που για να μην χασουν μεροκαματο δουλευουν 30/30 μερες κανονικα ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τελευταια μερα περιοδου αν το θες ετσι....οσο για το επρεπε δεν επρεπε....υπαρχουν κοπελες που για να μην χασουν μεροκαματο δουλευουν 30/30 μερες κανονικα ;)

Δεν το'χα σκεφτεί αυτό για την τελευταία ημέρα. Πολύ πιθανόν. Το γνωρίζω ότι δουλεύουν 30/30 μέρες, αλλά νόμιζα ότι αυτό γίνεται με "φαρμακευτικά βοηθήματα" (χάπια κλπ) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν το'χα σκεφτεί αυτό για την τελευταία ημέρα. Πολύ πιθανόν. Το γνωρίζω ότι δουλεύουν 30/30 μέρες, αλλά νόμιζα ότι αυτό γίνεται με "φαρμακευτικά βοηθήματα" (χάπια κλπ) :)
ταμπονακια επισης.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
http://[URL unfurl="true"]www.elinsponges.gr/images/SFuD.jpg[/img[/URL]]

Σφουγκαρακι.........

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
μη ξεχνας οτι πολλες εκδιδομενες εχουν περασει την εμμηνοπαυση και δε χρειαζονται τετοια  :2funny: :grin: :grin:βοηθηματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom