Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
... και το ταξίδι αυτό κόστισε μόλις 20 ευρώ...

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι, είναι (πρώην) ποδοσφαιριστής. Ολλανδός.

Το ξέρω πως δεν είναι milfαρα για να σου τράβηξε την προσοχή, αλλά στην επίσκεψη σου αυτή, μήπως πήρε πουθενά το μάτι σου την Βανέσσα; (πρώην μαρκιζα)

Για κανε μια περιγραφη να σε πω!
Θα βαλω τα λαγονικα να ρωτνησουν αν ειναι!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Για κανε μια περιγραφη να σε πω!
Θα βαλω τα λαγονικα να ρωτνησουν αν ειναι!

Είναι η πιο διάσημη του μαγαζιού. Η φάτσα της ήταν για πάρα πολύ καιρό έξω στην μαρκιζα. Ψηλή Ρουμάνα, πότε ξανθιά, πότε καστανή, με πολύ ωραίο σώμα. Α, τραγουδούσε και στην Τζούλια στην αρχή της σεζόν! Δεν καίγομαι αλλά αν ξαναγύρισε, θα περάσω μια βολτίτσα από κει.
Κι εγώ με την σειρά μου, δίνω υπόσχεση πως αν πετύχω πουθενά κάποιο show αντίστοιχο με το "μαμά-κόρη", να ενημερώσω αμέσως!

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δε λέω. Ίσα ίσα νομίζω πως όλοι μας περνάμε τέτοια στιγμιότυπα. Αυτά που μας 'σοφαίνουν'.

Επισκέπτης

Κι οι σκοτεινές οδοί έχουν το δικό τους φως!... :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είναι η πιο διάσημη του μαγαζιού. Η φάτσα της ήταν για πάρα πολύ καιρό έξω στην μαρκιζα. Ψηλή Ρουμάνα, πότε ξανθιά, πότε καστανή, με πολύ ωραίο σώμα. Α, τραγουδούσε και στην Τζούλια στην αρχή της σεζόν! Δεν καίγομαι αλλά αν ξαναγύρισε, θα περάσω μια βολτίτσα από κει.
Κι εγώ με την σειρά μου, δίνω υπόσχεση πως αν πετύχω πουθενά κάποιο show αντίστοιχο με το "μαμά-κόρη", να ενημερώσω αμέσως!

Αααα! Νομιζω καταλαβα ποια λες!
Εκεινο το βραδυ δεν την ειδα!

Παντως αν την δω ενημερωνω!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ein Μούφεν!

Μέσος όρος:

3.0
Γυναίκες ηθοποιοί:

2.0
Άντρες ηθοποιοί:

4.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία:

1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου:

5.0
Γενική βαθμολογία:

3.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από IceT
15-02-2011

Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

1 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Τι να πρωτογράψω για τα χάλια της ταινίας??

20 λεπτά (σε fast forward) χαμένα από την ζωή μου...Να πω για την ροζ Πορσε?? Για την μινιμαλιστική σκηνή όπου βάζει τα δάχτυλα στο στόμα της και προσπαθεί να δει πόσα μπαίνουν? Αυτό πραγματικά κι όλας δεν το κατάλαβα...Τι προσπαθούσε να κάνει?? Το καλύτερο γέλιο ήταν πάντως όταν είδε την ψωλή του τύπου...Η έκπληξη στο πρόσωπό της, ήταν για Όσκαρ πρώτου Γυναικείου ρόλου..χαχαχαχα

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα, για να μην μακρυγορώ, μάπα το καρπούζι.
Σώμα που μπαγιάτεψε, με εμφανή τα σημάδια της κυτταρίτιδας, A-Level ανύπαρκτο (αφού ρε κοπελιά δεν το έχεις, βάλε λίγο λάδι και μετά έλα το βράδυ).

Αποκορύφωμα της ταινίας, το "χύσιμο" του ενός πρωταγωνιστή, καθότι ο άλλος είτε βαριόταν είτε κάθησε να δει Discovery Channel στην Nova, που μάλλον ήταν πιο ενδιαφέρον

γιατι ρε τυπε αιστι μουφεν;καλη κωμωδια ηταν η τσοντα..... :grin: :grin: :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Θα σταθω σε αυτο το κομματι:

Υ.Γ. 1 Η κοπέλα μου είπε οτι είναι full booked συνέχεια Embarrased ΑΡΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ,ΛΙΓΟΙ ΜΙΛΑΤΕ!!!

Γνωστη η τακτικη μυστη μου!
Απλα βαριουνται και δεν γραφουν πολλοι, ή απλα δεν γουσταρουν να ενημερωνουν!
(Το δευτερο μου κολλαει πιο πολυ)!  ;)

Επισκέπτης
Εντυπώσεις από τη Χριστίνα

Μέσος όρος:

9.3
Εμφάνιση κοπέλας:

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

9.0
Πρόσβαση/Parking:

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

9.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από theioulis
17-02-2011
Στους top 500 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Χριστίνα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Γειά σας αγαπητοί μου.

Στο εν λόγο μπουρδελάκι έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με την τρελοκοτσιδού Μαρία.Όμως λόγω της μακρόχρονης απουσίας της είπα και γω να δοκιμάσω τη Χριστίνα. Η Χριστίνα λοιπόν είναι μια Ρωσσίδα περίπου 25 ετών* πάρα πολύ εντυπωσιακή. Ξανθό ίσιο μαλλί, ματάρες, τέλειο κορμί με αρκετά μεγάλο και σφικτό στήθος, απαλό δέρμα και ολοκάθαρο αφράτο αιδοίο.
Αν θυμάμαι καλά ήρθε μέσα και φορούσε ένα δικτυωτό κορμάκι (πορτοκαλί ή κίτρινο) και κόκκινο κυλοτάκι καθώς επίσης και μαύρο καλσόν. Στην αρχή ήμουν υποψιασμένος και αφού κάθισε στο κρεβάτι κοιτούσε τον καθρέπτη και αυτοθαυμαζόταν, κρυφογελούσε..δεν κατάλαβα καλά. Μετά όμως, έστρωσε το πράμα... Αφού τα έβγαλε όλα ξεκίνησε με φιλιά και χάδια και αφού πέρασε καπότα μου έκανε μια πίπα αντάξια της τρελοκοτσιδούς.. αργή και υγρή χωρίς χέρια και αεροπαλινδρομήσεις...Ταυτόχρονα μου γυρίζει και το κολαράκι της και της περιποιήθηκα λιγάκι την κλειτορίδα και την περί αυτήν περιοχή...Αυτή έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς και έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Αφού με έκανε τούρμπο συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό το οποίο διήρκησε αρκετή ώρα χωρίς καμιά δυσανασχέτιση από μέρους της. Ταυτόχρονα της χάιδευα τα υπέροχα πόδια (δεν είχε βγάλει τις γόβες)... Έδειχνε μάλιστα να το ευχαριστιέται αρκετά και στο τέλος με ευχαρίστησε για τη χαλάρωση που της πρόσφερα!!!
Τέλος καμιά βιασύνη να αποχωρήσει και αφού είχαμε μια πιο προσωπική συζήτηση (από που είναι, μια ανιψιά της.. εγώ της είπα τα δικά μου) κλπ.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω αν τελικά δεν ξαναεμφανιστεί η τρελοκοτσιδού (που στην περίπτωση αυτή θα είναι πλήγμα στους Αθηναίους μπουρδελιάρηδες) να εξελιχθεί σε αντάξια διάδοχό της.

Η τσατσά κυρία Πόπη ευγενέστατη (με ρώτησε μάλιστα καθώς έφευγα πώς μου φάνηκε ο κορασίδα) και σε ερώτησή μου τι έχει απογίνει η τρελοκοτσιδού και αν έχουμε νέα της μου απάντησε πως δεν έχει πάρει ούτε τηλέφωνο Πραγματικά θα βάλω μαύρες πλερέζες άμα εξαφανιστεί..

ΥΓ. Το δέκα στο πάρκιγκ γιατί δεν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο

*: Καὶ ἐδῶ σᾶς παραθέτομεν μίαν καινούριαν BMW

Συνημμένα

• 250px-BMW_325_1987_E30.jpg
    250px-BMW_325_1987_E30.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
*: Καὶ ἐδῶ σᾶς παραθέτομεν μίαν καινούριαν BMW
Εργάζεται και άλλη ξανθιά Χριστίνα στο Διδύμου 8 άνω, νεότερη της γνωστής στριμμένης νευρωτικής ξανθιάς Χριστίνας τέως ιδιοκτήτριας του Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εργάζεται και άλλη ξανθιά Χριστίνα στο Διδύμου 8 άνω, νεότερη της γνωστής στριμμένης νευρωτικής ξανθιάς Χριστίνας τέως ιδιοκτήτριας του Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.
Xριστίνα απο Αγαθουπόλεως 54 πιο συχνά.Η άλλη είναι νομίζω η Χριστίνα η Ρωσίδα που εργαζόταν στο Τροφωνίου όροφος πιο νεότερη.

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
θελω να αναφερθω σε μια κριτικιη του ΠΥΡΑΥΛΟΥ για το RAY BAR στην βαθης. Παρα πολυ ωραια!!! συγχαρητηρια. Μου θυμισε πολυ Καζαντζακη!! Απολαυστικη

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
θελω να αναφερθω σε μια κριτικιη του ΠΥΡΑΥΛΟΥ για το RAY BAR στην βαθης. Παρα πολυ ωραια!!! συγχαρητηρια. Μου θυμισε πολυ Καζαντζακη!! Απολαυστικη

Σας ευχαριστώ για τα τρυφερά σας λογάκια.

Ομολογώ ότι είμαι περίεργος για το ποια από τις τρεις κριτικές φέρνει στο νου... Καζαντζάκη!
Είναι το τελευταίο που θα περίμενα να ακούσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom