is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
reμαγκα δωσε καμια πληροφορια για το κοριτσι.ηλικια , χαρακτηριστικα, ε8νικοτητα κλπ
δε το καταννος αυτο να λεσ ποσο ομορφα ηταν χωρις μια περιγραφη της κοπελας
Εγω τελευταια φορα την ειδα πριν 1,5 χρονο περιπου.
reμαγκα δωσε καμια πληροφορια για το κοριτσι.ηλικια , χαρακτηριστικα, ε8νικοτητα κλπ
δε το καταννος αυτο να λεσ ποσο ομορφα ηταν χωρις μια περιγραφη της κοπελας
Εγω τελευταια φορα την ειδα πριν 1,5 χρονο περιπου.
Ειναι μετροιυ αναστηματος με καστανοκόκκινα κοντα μαλλιά (τοτε τουλαχιστον), γεματουλα, εκφυλο προσωπο, αλλα πραγματικα τα μεγαλυτερα στηθη που εχω δει σε μπουρδελλα -studio.
Δουλευε / δουλευει και στην Τριφωνιου σαν Λαουρα.
Γυρω στα 30.
Την ειχα παρει τοτε, στο Κνιδου 18, και οντως εκανε/κανει πολυ καλο στοματικο.
Και τοτε η ιδια παρουσιαζοταν στο σαλονι χωρις τσατσα..
Πληροφοριες αναφερουν πως εχει αδυνατισει αρκετα και το τεραστιο στηθος της εχει χασει την αιγλη του.
Δηλαδη εδωσε 40ευρω, μπηκε στο δωματιο και με τις δυο, γαμησε πρωτα την μια, τελειωσε και μετα πηρε την αλλη. Δηλαδη δυο φορες παρτουζα με 40 ΣΥΝΟΛΟ;
Για να δω αν το καταλαβα σωστα δηλαδη...
Κατι δεν μου παει καλα!
Ξεκίνησε με μια π**α όπου εγώ της έγλειφα τα ωραία στηθάκια.
από jplia81
09-02-2011
Παραβλεπω το γεγονος οτι το συγκεκριμενο μελος το μονο που εχει γραψει στην ιστορια του ειναι η συγκεκριμενη κριτικη
Παραβλεπω το γεγονος οτι η κριτικη "φωναζει" απο μακρια οτι ειναι ας πουμε "σπρωχτικη"
Το θεμα μου ειναι αλλο....
Πως διαολο γινεται να σου παιρνει η γκομενα Π... και συ να της γλειφεις τα στηθη????????Ανατομικα ειναι αδυνατο!!!! Ο τιραμολα ειναι?
Πως διαολο γινεται να σου παιρνει η γκομενα Π... και συ να της γλειφεις τα στηθη????????Ανατομικα ειναι αδυνατο!!!! Ο τιραμολα ειναι?
Όχι! Ο Mr Fantastic!
www.bourdela.com/stountio/athina/antioxeias-64-gefura-vruoulwn/#jr_review_21358]http://www.bourdela.com/stountio/athina/antioxeias-64-gefura-vruoulwn/#jr_review_21358[/url]
[size=13pt]...Οταν μπηκα στο δωματιο η εκπληξη ηταν μεγαλη καθοσον ειχαν στρωσει στο κρεββατι σεντονι που εγραφε καλως ορισες Γιωργο...[/size]
Ασε με το που το διάβασα, έπεσα ξανά απ τη καρέκλα !
Σκηνικό :
Φούντας, γυρίζει απο τα καράβια και τον περιμένει η καλή πλην τίμία συμβία, και του χει στρωμένο το κρεββάτι με τα σεντόνια που της έστειλε απο τη Μανίλα ,....και κλαααααμα και γέλιο και γμσ τα !
το σεντονι ειναι απο τα ανακυκλωμενα του ευαγγελισμου οταν περιμεναν τον γιωργακη φαινεται.,...www.bourdela.com/stountio/athina/antioxeias-64-gefura-vruoulwn/#jr_review_21358]http://www.bourdela.com/stountio/athina/antioxeias-64-gefura-vruoulwn/#jr_review_21358[/url]
Scarlet σταθερη αξια , εκπληξη απο το στουντιο
[size=13pt]...Οταν μπηκα στο δωματιο η εκπληξη ηταν μεγαλη καθοσον ειχαν στρωσει στο κρεββατι σεντονι που εγραφε καλως ορισες Γιωργο...[/size]
το σεντονι ειναι απο τα ανακυκλωμενα του ευαγγελισμου οταν περιμεναν τον γιωργακη φαινεται.,...
το σεντονι ειναι απο τα ανακυκλωμενα του ευαγγελισμου οταν περιμεναν τον γιωργακη φαινεται.,...