You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εκ μερους των μελων του bourdela.com ευχαριστω την κυρια Αντζελα απο καρδιας για τα τοσο καλα λογια που ειπε τοσο σε μενα αλλα προφανως και σε ολα τα υπολοιπα μελη που συχναζουν στο σαϊτ αυτο απο το οποιο βγαζει το ψωμακι (παντεσπανι) της...
και οχι, δεν πιστευω οτι τα εβγαλε απο το μυαλο της και οτι ειναι ψεμματα...πιστευω ακραδαντα πως ετσι ακριβως νιωθει για ολους εμας!
Να και κατι που μαθαμε λοιπον! Οποιος δεν παει στο μαγαζι της κυριας ειναι βλακας! Ευχαριστουμε πολυ που μας δωσατε τα φωτα σας!
να ειστε παντα καλα κυρια Αντζελα και σας ευχαριστουμε που μοιραστηκατε τις σκεψεις και την απεχθεια σας για μας, μαζι μας!
καλο σας βραδυ!
Υ.Γ. Δεν θα συνεχισω να αντιπαρερχομαι μαζι σας,δεν αξιζετε της προσοχης μου αλλωστε! Απλως εχετε υπόψιν πως σπαμαρετε σε αυτο το νημα! Και εδω ειναι για να μιλουν τα μελη μεταξυ τους και οχι να κανετε εσεις εμμεσες διαφημισεις στην επιχειρηση σας!Και βεβαια στις κρισεις μου υπηρχαν μελη που συμφωνησαν και μελη που διαφωνησαν! Εσας ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σας για να καταλαβω? Ακομη και την προτροπη να επιλεξετε καλυτερο φωτογραφο για να βγαινουν καλυτερες οι κοπελες σας, ακομη και αυτο θεωρησατε οτι σας εθιξε! Μη χαλασετε λοιπον λεφτα σε συμβουλους επιχειρησεων που με απειλεισατε πιο πριν, αφου αλλωστε εσεις τα ξερετε ολα! Ευχομαι να εχετε το ελαχιστο μυαλο που απαιτειται για να καταλαβετε τι εχω γραψει.... καληνυχτα σας και παλι!
και οχι, δεν πιστευω οτι τα εβγαλε απο το μυαλο της και οτι ειναι ψεμματα...πιστευω ακραδαντα πως ετσι ακριβως νιωθει για ολους εμας!
Να και κατι που μαθαμε λοιπον! Οποιος δεν παει στο μαγαζι της κυριας ειναι βλακας! Ευχαριστουμε πολυ που μας δωσατε τα φωτα σας!
να ειστε παντα καλα κυρια Αντζελα και σας ευχαριστουμε που μοιραστηκατε τις σκεψεις και την απεχθεια σας για μας, μαζι μας!
καλο σας βραδυ!
Υ.Γ. Δεν θα συνεχισω να αντιπαρερχομαι μαζι σας,δεν αξιζετε της προσοχης μου αλλωστε! Απλως εχετε υπόψιν πως σπαμαρετε σε αυτο το νημα! Και εδω ειναι για να μιλουν τα μελη μεταξυ τους και οχι να κανετε εσεις εμμεσες διαφημισεις στην επιχειρηση σας!Και βεβαια στις κρισεις μου υπηρχαν μελη που συμφωνησαν και μελη που διαφωνησαν! Εσας ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σας για να καταλαβω? Ακομη και την προτροπη να επιλεξετε καλυτερο φωτογραφο για να βγαινουν καλυτερες οι κοπελες σας, ακομη και αυτο θεωρησατε οτι σας εθιξε! Μη χαλασετε λοιπον λεφτα σε συμβουλους επιχειρησεων που με απειλεισατε πιο πριν, αφου αλλωστε εσεις τα ξερετε ολα! Ευχομαι να εχετε το ελαχιστο μυαλο που απαιτειται για να καταλαβετε τι εχω γραψει.... καληνυχτα σας και παλι!
Επισκέπτης
Θα παρακαλούσα θερμώς τους συμμετέχοντες στο ανωτέρω καυγά στούντιο +μελών του b.c. να συνεχίσουν τις μεταξύ τους αβρότητες. Με τις μαλακίες που έχει η τηλεόραση, θα μας βοηήσουν να διασκεδάσουμε τις λιγοστές ελεύθερες ώρες μας.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εκ μερους των μελων του bourdela.com ευχαριστω την κυρια Αντζελα απο καρδιας για τα τοσο καλα λογια που ειπε τοσο σε μενα αλλα προφανως και σε ολα τα υπολοιπα μελη που συχναζουν στο σαϊτ αυτο απο το οποιο βγαζει το ψωμακι (παντεσπανι) της...
καλο σας βραδυ!
αυτο που εχω καταλαβει στην συζητηση μαζι σου περα του οτι διαστρευλωνεις οτι πω και το κοβεις και το ραβεις οπως σε συμφερει
ειναι οτι σαρεσει να δειχνεις οτι εκπροσωπεις καποιους?
οτι εισαι η φωνη των μελών?
οτι ανηκεις σε ενα συνολο?
γενικα σου αρεσει να τοποθετησε βαζοντας κι αλλους μεσα στις αποψεις σου γραφοντας οχι με βαση τον εαυτο σου αλλα για ολους τους αλλους που νομιζεις οτι σε εχουν χρησει εκπροωσπο
τελικα τοσο ασημαντη ειναι η προσωπικοτητα σου που για να στηριξεις την αποψη σου θες και τα @@ αλλων?
ολο υστερογραφα γραφεις οτι δεν θα ξαναασχοληθεις μαζι μου και ολο ασχολεισαι
το ξερω οτι σπαμαρω οπως και εσυ αλλα πηγενε λιγες σελιδες πιο πισω να δεις ποιος το πρωτοξεκινησε, μηπως εισουν εσυ? λεω εγω τωρα
αλλα και με 2500 μυνηματα που εχεις μεσα σε 3 μηνες δεν νομιζω να δικαιουσαι γενικα να μιλας για σπαμ
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχει δικιο ο φιλος εδω...πρωτη φορα σιχαθηκα τοσο πολυ σε μπουρδελο,η κοπελα φτυνει τις χυσοβολιες στο νιπτηρα (αντι για το καλαθι...),τραβαει το νερο και ολα τα χυσια ερχονται πανω (προφανως εχει βουλωσει...),με αποτελεσμα να μην μπορεις να πλησιασεις καν το νιπτηρα,εννοειται πως κρεμοσαπουνο δεν υπαρχει ετσι...επισης οι τοιχοι πρεπει να εχουν πανω απο 5 εκατομυρια χυσοβολιες...
φυσικα και δε θα προτεινα σε κανεναν να μπει εκει μεσα οσο καλη και να ειναι η κοπελα,το κακο εχει παραγινει...
Επισκέπτης
κορίτσι μου, τον τίτλο του νήματος τον έχεις διαβάσει? "σχολιασμος τελευταιων κριτικών" λέει!αυτο που εχω καταλαβει στην συζητηση μαζι σου περα του οτι διαστρευλωνεις οτι πω και το κοβεις και το ραβεις οπως σε συμφερει
ειναι οτι σαρεσει να δειχνεις οτι εκπροσωπεις καποιους?
οτι εισαι η φωνη των μελών?
οτι ανηκεις σε ενα συνολο?
γενικα σου αρεσει να τοποθετησε βαζοντας κι αλλους μεσα στις αποψεις σου γραφοντας οχι με βαση τον εαυτο σου αλλα για ολους τους αλλους που νομιζεις οτι σε εχουν χρησει εκπροωσπο
τελικα τοσο ασημαντη ειναι η προσωπικοτητα σου που για να στηριξεις την αποψη σου θες και τα @@ αλλων?
ολο υστερογραφα γραφεις οτι δεν θα ξαναασχοληθεις μαζι μου και ολο ασχολεισαι
το ξερω οτι σπαμαρω οπως και εσυ αλλα πηγενε λιγες σελιδες πιο πισω να δεις ποιος το πρωτοξεκινησε, μηπως εισουν εσυ? λεω εγω τωρα
αλλα και με 2500 μυνηματα που εχεις μεσα σε 3 μηνες δεν νομιζω να δικαιουσαι γενικα να μιλας για σπαμ
εγώ σχολίασα μία κριτική όντας εντός θέματος!
εσύ ήρθες να μου επιτεθείς επειδή η κρίση που σχολίασα αναφερόταν σε μία απο τις κοπέλες σου! Αν είναι να μην τις πιάνουμε στο στόμα μας τις υπαλλήλους σου να μας το πείς να το ξέρουμε! Βεβαια δεν σε βλέπω το ίδιο ενεργή όταν πρόκειται για τους γνωστούς αγνώστους που σε εκθειάζουν κάθε μέρα! Δηλαδή οι κριτικές είναι καλές...αρκεί να λένε πάντα τα καλύτερα για σένα ε? Όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε? Μια χαρά σε βρίσκω! Ξεχειλίζεις δημοκρατικότητα και σεβασμό προς τους πελάτες σου! Μπράβο! Και εις ανώτερα!
Ευχαριστούμε δε, που μας έμαθες σήμερα πως σε ένα φόρουμ που υποτίθεται οτι υπάρχει για να γράφουν και να συζητούν τα μέλη του, μας απαγορεύεις να γράφουμε πολύ γιατι ενοχλείσαι! Αντε ξεκαβάλα το καλάμι σου κοπελιά! Αντε μπραβο μεσημεριάτικα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ωραια σκηνικα τυπε
εχει δικιο ο φιλος εδω...πρωτη φορα σιχαθηκα τοσο πολυ σε μπουρδελο,η κοπελα φτυνει τις χυσοβολιες στο νιπτηρα (αντι για το καλαθι...),τραβαει το νερο και ολα τα χυσια ερχονται πανω (προφανως εχει βουλωσει...),με αποτελεσμα να μην μπορεις να πλησιασεις καν το νιπτηρα,εννοειται πως κρεμοσαπουνο δεν υπαρχει ετσι...επισης οι τοιχοι πρεπει να εχουν πανω απο 5 εκατομυρια χυσοβολιες...
φυσικα και δε θα προτεινα σε κανεναν να μπει εκει μεσα οσο καλη και να ειναι η κοπελα,το κακο εχει παραγινει...
μεταξι φορ εβα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Φανταζομαι θα εχεις παει στο Κολωνου 47, στον πρωτο οροφο μετα 10ευρα.ωραια σκηνικα τυπε
μεταξι φορ εβα
Εκει σε θυμηθηκα.
Ειδα ξεδοντιασμενο μιλφ...........
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οποτε παω περναω και αποκειΦανταζομαι θα εχεις παει στο Κολωνου 47, στον πρωτο οροφο μετα 10ευρα.
Εκει σε θυμηθηκα.
Ειδα ξεδοντιασμενο μιλφ...........
παλια ειχα παρει και κατι φρικοπουρα
δικε μου πιο βρωμικα μπουρδελα απο κωλο-κυνθους πανω
και κων/λεως 166α
δεν πρεπει να εχουν υπαρξει
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ξέχασες Ιάσωνος 36 και Μεγ. Αλεξάνδρου 17 τύπε.δικε μου πιο βρωμικα μπουρδελα απο κωλο-κυνθους πανω
και κων/λεως 166α
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ξέχασες Ιάσωνος 36 και Μεγ. Αλεξάνδρου 17 τύπε.
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/47159541493681662354.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε το ιασωνος ναι εχεις δικιο
το αλλο ειναι παλατι μπροστα σε αυτα :2funny:
[img]http://english.peopledaily.com.cn/200605/18/images/pg1.jpg
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και αυτο στην Μενανδρου ειναι ελεεινο και τρισαθλιο.....τυπε οποτε παω περναω και αποκει
παλια ειχα παρει και κατι φρικοπουρα
δικε μου πιο βρωμικα μπουρδελα απο κωλο-κυνθους πανω
και κων/λεως 166α
Και το γατοσπιτο μεχρι προσφατα.
Το ανακαινησανε ομως οι μλκ......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στο γατοσπιτο με το που ανοιγες την πορτα σου ερχοταν να ξερασειςΚαι αυτο στην Μενανδρου ειναι ελεεινο και τρισαθλιο.....
Και το γατοσπιτο μεχρι προσφατα.
Το ανακαινησανε ομως οι μλκ......
ετοιμος ημουν να πεταξω την ρουκετα μια φορα
ωραιες στιγμες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eτσι ειναιτυπε στο γατοσπιτο με το που ανοιγες την πορτα σου ερχοταν να ξερασεις
ετοιμος ημουν να πεταξω την ρουκετα μια φορα
ωραιες στιγμες
Αν σου πω οτι παλιά εχω καταθεσει εκει θα με πιστεψεις ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην μου πεις με την συλβια?Αν σου πω οτι παλιά εχω καταθεσει εκει θα με πιστεψεις ?
ή με την γρια κατγουμαν?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την Συλβια, ναιτυπε μην μου πεις με την συλβια?
ή με την γρια κατγουμαν?
Ακα και κωλαρακι.
Ημουν νεος και αμυαλος τοτε..........
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πως αντεξες την γατιλα ρε?Την Συλβια, ναι
Ακα και κωλαρακι.
Ημουν νεος και αμυαλος τοτε..........
μυριζε ετσι και στα δωματια?
σε παω γιατι εισαι σκληροπυρηνικος δικε μου
μετα ανοιγει θεμα ο αλλος και λεει οτι κολλαει να παει σε μπουρδελο γιατι δεν εχει κανει μπανιο
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
κορίτσι μου, τον τίτλο του νήματος τον έχεις διαβάσει? "σχολιασμος τελευταιων κριτικών" λέει!
εγώ σχολίασα μία κριτική όντας εντός θέματος!
εχεις απολυτο δικιο πασο
κριμα ομως με τετοιες γνωσεις επι των νηματων και επι του τι ειναι εντος και τι εκτος θεματος να χαραμιζεσαι
να στηλεις ενα βιογραφικο στους διαχειριστες εδω να σε αναβαθμισουνε
εσύ ήρθες να μου επιτεθείς επειδή η κρίση που σχολίασα αναφερόταν σε μία απο τις κοπέλες σου! Αν είναι να μην τις πιάνουμε στο στόμα μας τις υπαλλήλους σου να μας το πείς να το ξέρουμε! Βεβαια δεν σε βλέπω το ίδιο ενεργή όταν πρόκειται για τους γνωστούς αγνώστους που σε εκθειάζουν κάθε μέρα! Δηλαδή οι κριτικές είναι καλές...αρκεί να λένε πάντα τα καλύτερα για σένα ε? Όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε? Μια χαρά σε βρίσκω! Ξεχειλίζεις δημοκρατικότητα και σεβασμό προς τους πελάτες σου! Μπράβο! Και εις ανώτερα!
οσο δικαιωμα εχεις να πιανεις στο στομα σου οπως λες τις κοπέλες του studio αλλα τοσο δικαιωμα εχουν και οι ιδιες οι κοπέλες να σε πιασουν στο δικο τους στομα ;)
για μενα αυτο ειναι δημοκρατικοτητα
μαλλον εσυ εχεις παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας.............
Ευχαριστούμε δε, που μας έμαθες σήμερα πως σε ένα φόρουμ που υποτίθεται οτι υπάρχει για να γράφουν και να συζητούν τα μέλη του, μας απαγορεύεις να γράφουμε πολύ γιατι ενοχλείσαι! Αντε ξεκαβάλα το καλάμι σου κοπελιά! Αντε μπραβο μεσημεριάτικα...
οσο μελος εισαι εσυ εδω αλλο τοσο ειμαι και εγω
εχουμε καμια διαφορα και δεν το ξερω??????
και οι 2 με ενα email και ενα nickname γραφτηκαμε τι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι κατι το ξεχωριστο
και κατι αλλο παψε να κλαψουριζεις
το στυλ του αντρα του παραπονιαρη του παρουσιαζομενου σαν αδικημενου του κλαψιαρη του κακομοιρη μονο αντρικο στυλ δεν ειναι
μια σε προσβαλαμε
μια σε ειρωνευτηκαμε
μια σε λογοκριναμε
τωρα λες οτι σου απαγορευουμε να γραφεις
ολο σεναρια κακομοιριας μιζεριας και δυστηχιας εισαι
αναστημα δεν εχεις?
τι προσπαθεις τον νικο ξανθοπουλο να μιμιθεις?
ή πιστευεις οτι τα δακρυα και η κλαψα συγκινουνε τα πλήθη?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eιπαμε :τυπε πως αντεξες την γατιλα ρε?
μυριζε ετσι και στα δωματια?---->Εννοειται, (καπως λιγοτερο)
σε παω γιατι εισαι σκληροπυρηνικος δικε μου
μετα ανοιγει θεμα ο αλλος και λεει οτι κολλαει να παει σε μπουρδελο γιατι δεν εχει κανει μπανιο
Ημουν νεος και αμυαλος τοτε.
Και με περισσοτερες αντοχες.
Μιλαμε για το 1995-1997
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K