Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_20940]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-69a/#jr_review_20940[/url]

Μετά απόκανα χρόνο που είχα να μπω στην Χριστίνα και λόγο του ότι κατά την γνώμη μου δεν έπαιζε κ τίποτα καλύτερο εκτός της Σελενα στο Φώκαιας 17β αλλά το όλο στυλακι της με τρόμαξε. αποφασίζω να μπω στη Χριστίνα που είναι ποια λίγο πιο γεματουλα αλλά της πάει πολύ στο δωμάτιο ήταν υπερβολικά ζεστή με χάδια φιλιά παντού άγριο τρίψιμο παντού έκανε ένα καταπληκτικό 69 που δίνει στη μούρη το μυρωδάτο μουνακι της στο γαμησι αντέχει αρκετό σφυροκόπημα με εναλλαγές στάσεων χωρίς να την ενδιαφέρει η ώρα και η 2τσα ευγενέστατη και [size=13pt]χωρίς να χτυπήσει πόρτα αν και ήμασταν στο δωμάτιο κάνα 15 λεπτό[/size]. Εν τέλει με τόσο πτώση επίπεδου που έχει πέσει στην περιοχή με την πρώτη ευκαιρία θα ξανατιμηθεί

Δεν είναι η πόρτα το μόνο συνθηματικό, μη νομίζεις :)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
αντισυνουσιαζομενος.... :cheesy: :cheesy:...

εγραψες παλι...η αντιστροφη μετρηση εχει ξεκινησει...πλησιαζει η μερα αφιξης στη πολη των θεων...!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντάξει ρε παιδιά, μπορεί να μην είναι Πάολα, Ντάρια ή Ρομίνα αλλά νομίζω ότι υπερβάλουν και πολλοί συναγωνιστές όταν την λένε κομοδίνο.
Προσωπικά δεν τα έχω κλάψει ποτέ τα λεφτά μου με τη Λάουρα και θα την ξανατιμήσω πολύ σύντομα.
:thumbsup:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
ρε παιδιά μου φαίνεται τον τελευταίο καιρό είναι αρκετοί που αντί για κριτική γράφουν ερωτική λογοτεχνία με πρωταγωνιστή τον εαυτό τους..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Βερόνικα μέτρια πράγματα
Μέσος όρος: 

6.3
Εμφάνιση κοπέλας:

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

8.0
Πρόσβαση/Parking:

6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
ΝΑΙ ΟΧΙ
από digger

0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Βερόνικα, 35αρα ψηλή εύσωμη βλαχοβουλγάρα με μπόλικο βυζί για ισπανικό, υπηρεσίες οι γνωστές τα πάντα όλα, αλλά μέσα πολύ μέτρια πράματα. Όσοι μπαίνουν για Ισαβέλα καλύτερα να δοκιμάσουν μιά άλλη φορά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 03-11-2010
Όνομα κοπέλας Βερόνικα
Προκαταρκτικά Ναι
Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)

Αυτο ειναι υποδειγμα κριτικης. Συντομη και περιεκτικη...
Επαρκεστατη πληροφορηση. Ευγε...

Επισκέπτης
Φώκαιας 17 άνω-Σελένα:
{Ε, οχι ,ρε παιδιά!

Μέσος όρος:1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 1.0
από sonderage

Πολλα και διαφορα ακουγα για την κοπελα αυτη,απο καιρο ηθελα να περασω και σημερα εκρινα οτι ηρθε η ώρα.
Δυστυχως,τιποτε απο τις φαντασιωσεις που μου ειχαν καλλιεργηθει δεν πραγματοποιήθηκε.Η κοπελα απο κοντα ειναι σε επιπεδο μεταουργειου δεκαετιας του 70,και τα βυζια της πολυ πλαδαρα ,γενικωτερα δε,νομιζω οτι η εμφανιση της εχει πεσει κατα πολυ απο την αρχικη της εικονα.
Δε θα πω πολλα,ουτε αξιζει να ασχολουμεθα με περιπτωσεις κοινοτοπες.
Εβγαζε απο την αρχη τον αερα της αγγαρείας,ολα πολυ κατω του μετριου,πιπα με σταση αναμεσα σταν ποδια μου ,να μη μποω να πιασω ουτε καλα-καλα τα βυζια της ,κλπ,κλπ...
Βαριεμαι και που γραφω.
Αν με ξαναδειτε εκει,σκιζω την ταυτοτητα του επιτιμου ,παλαιμαχου μπουρδελιάρη.
Μετενοησα που δεν περασα στην Κατερινα της Αλκιβιαδου,ισως η γυναικα αυτη ητο μια καποια λυσις...
Αν αυτα γινονται συνεχώς ,σε λιγο θα βγαινουν στο δρομο να ψαρευουν πελατεια...
}

Τα έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη για το Φώκαιας 17 άνω.Απαράδεκτη υπηρέτρια (και η στριμμένη του κάτω δεν πάει πίσω) και χρονόμετρο 7 λεπτών.
Εξ'ου και Λάουρα η εκκολαφθείσα,επανεξετασθείσα και απορριφθείσα στο Φώκαιας 17 άνω.
Στα 7 λεπτά σηκώνεται-φεύγει και σ'αφήνει "στα κρύα του λουτρού".

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως...ειναι αυτη η σπαστικια που κολαει στη πορτα χτυπαει και λεει "μωρααακι μου"...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ε, οχι ,ρε παιδιά!

Μέσος όρος:

1.0
Εμφάνιση κοπέλας:

1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

1.0
Πρόσβαση/Parking:

1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

1.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από sonderage
28-01-2011
Στους top 500 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Σελένα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Πολλα και διαφορα ακουγα για την κοπελα αυτη,απο καιρο ηθελα να περασω και σημερα εκρινα οτι ηρθε η ώρα.
Δυστυχως,τιποτε απο τις φαντασιωσεις που μου ειχαν καλλιεργηθει δεν πραγματοποιήθηκε.Η κοπελα απο κοντα ειναι σε επιπεδο μεταουργειου δεκαετιας του 70,και τα βυζια της πολυ πλαδαρα ,γενικωτερα δε,νομιζω οτι η εμφανιση της εχει πεσει κατα πολυ απο την αρχικη της εικονα.
Δε θα πω πολλα,ουτε αξιζει να ασχολουμεθα με περιπτωσεις κοινοτοπες.
Εβγαζε απο την αρχη τον αερα της αγγαρείας,ολα πολυ κατω του μετριου,πιπα με σταση αναμεσα σταν ποδια μου ,να μη μποω να πιασω ουτε καλα-καλα τα βυζια της ,κλπ,κλπ...
Βαριεμαι και που γραφω.
Αν με ξαναδειτε εκει,σκιζω την ταυτοτητα του επιτιμου ,παλαιμαχου μπουρδελιάρη.
Μετενοησα που δεν περασα στην Κατερινα της Αλκιβιαδου,ισως η γυναικα αυτη ητο μια καποια λυσις...
Αν αυτα γινονται συνεχώς ,σε λιγο θα βγαινουν στο δρομο να ψαρευουν πελατεια...

Aυτή η κριτική μπορεί να έχει ασους αλλά εμένα με βοήθησε να επιβεβαιώσω οτι ούτε στραβός είμαι, ούτε τρελός...
Διοτί με τα 8ρια τα 9ρια ακόμα και 10ρια που έχει πάρει στις κριτικές η Σελένα για την εμφάνιση είχα αρχίσει να αμφιβάλλω γιατι εγώ έβλεπα μια μετριότητα εκει που άλλοι έβλεπαν μια μουνάρα. 

Επισκέπτης
Εντάξει η Μαρίνα είναι τρελό τούμπανο όντως, προσωπικά της βρίσκω αρκετά ψεγάδια (στήθος πειραγμένο, σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά & λίγο ψυχρή) αλλά όλα αυτά φαίνονται δευτερεύοντα μόνο & μόνο εξ' αιτίας της εμφάνισής της...

ρε παιδια, ελεος δηλαδη! Το ειχα ξαναρωτησει και απαντηση δεν ελαβα!

οποιαδηποτε αλλη κοπελα δεν εκανε προκαταρκτικα και ηταν ψυχρη θα την ειχατε ολοι κατακραξει! Πως γινεται η συγκεκριμενη να εκθιαζεται αντι να χαρακτιριζεται κομοδινο κ.λ.π.????  Εδω ο πολυς κυριος cheyenne χαρακτηρισε την επισης κουκλαρα Μαργκο ως μετριοτητα (δεν αμφισβητω την εμπειρια του αν και η δικη μου ηταν διαφορετικη)!!! Τελικα τι θα γινει? ορισμενοι θα παιζουν το ρολο του αυτοκλητου διαφημιστη? (δεν αναφερομαι στον κ.cheyenne) Εχει καταντησει γελοιο αυτο το πραγμα και σιγουρα ΔΕΝ βοηθα τα αλλα μελη! 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

οποιαδηποτε αλλη κοπελα δεν εκανε προκαταρκτικα και ηταν ψυχρη θα την ειχατε ολοι κατακραξει! Πως γινεται η συγκεκριμενη να εκθιαζεται αντι να χαρακτιριζεται κομοδινο κ.λ.π.????  Εδω ο πολυς κυριος cheyenne χαρακτηρισε την επισης κουκλαρα Μαργκο ως μετριοτητα (δεν αμφισβητω την εμπειρια του αν και η δικη μου ηταν διαφορετικη)!!! Τελικα τι θα γινει? ορισμενοι θα παιζουν το ρολο του αυτοκλητου διαφημιστη? (δεν αναφερομαι στον κ.cheyenne) Εχει καταντησει γελοιο αυτο το πραγμα και σιγουρα ΔΕΝ βοηθα τα αλλα μελη! 
Αγαπητε φιλε:

Και η δικη μου εμπειρια με την Μαρινα, ηταν του μεσου ορου, οπως και αυτη με την Μαργκω.
Μην απορεις ομως.
Οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ και ΔΕΝ εχουν την ιδια αποδοση με ολους τους επισκεπτες.
Δεν εχουν παντα την ιδια διαθεση, την ιδια ορεξη. Κακως θα μου πεις (και θα εχει δικιο) μιας και πληρωνονται και πρεπει να τιμουν τα λεφτα που παιρνουν

Ομως και εμεις στην δουλεια μας μερικες φορες δεν ειμαστε λιγοτερο αποδοτικοι απ΄οτι πρεπει?
Μεγαλο ρολο παιζει επισης και η χημεια η οποια αναπτυσεται μεταξυ κοπελας και επισκεπτη.
Δεν ειναι ιδια ολες τις φορες (φυσικο ειναι)

Επισης αλλες ειναι οι απαιτησεις που εχει ο καθενας μας απο την κοπελα, (οι οποιες σχετιζονται και με την εμπειρια του), και αλλοιως κρινει.

Οπως εσυ, εαν καταλαβα καλα εχεις περασει καλά με την Μαργκω, ετσι και καποιοι αλλοι εχουν περασει καλα με την Μαρινα (9και την καθε Μαρινα κα Μαργκω) και γραφουν αναλογα.

Μου εχει τυχει να συνατησω διαφορετικη αντιμετωπιση απο την ΙΔΙΑ κοπελα σε διαφορετικες συναντησεις.

Δν μπορω ομως παρα να συμφωνησω μαζι σου, πως υπαρχουν και κακοβουλες κριτικες.
Οχι ομως μονο καλές, αλλα και κακες με σκοπο να βλαψουν ............

ΥΓ: Δεν χρειαζεται τα "κυριος" στο Cheyenne.
Μια παρεα ειμαστε. Αλοιμονο αν αρχιζουμε τους πληθυντικους.....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αρχικα ειπα να μην πω τιποτα απολυτως αλλα δεν γινετε.
Μερικοι εδω μεσα κανετε ενα μεγαλο λαθος. Βλεπετε τις κριτικες και πιστευετε οτι θα εχετε και εσεις ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αντιμετωπιση. Οπως ειναι λογικο δεν γινετε παντα αυτο. Και μετα αρχιζετε και μιλατε για διαφημιστες και πληρωμενους και ενα σωρο παπαριες. Το σεξ ειναι το πλεον υποκειμενικο πραγμα στον κοσμο ρε παιδια, μπορει σε καποιον να του αρκει που μια μουναρα καθετε να την γαμισει και να περασει super ακομα και αυτη καθετε ανασκελα κοιτωντας το ταβανι να σκεφτεται τι ωρα εχει ραντεβου για να φτιαξει τα νυχια της. Αλλος μπορει να γουσταρει η γκομενα να ξεσκιζετε στο κρεβατι.

Και το αποκορυφωμα ειναι οτι μετα βγαινουν και κατηγορουν ορισμενοι τους αλλους με βαση την κριτικη που ειχαν γραψει. Πατε καλα ρε παιδια; Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν μας αναγκαζει κανενας να μπουμε στο δωματιο.

Ολοι καποια στιγμη δεν εχουμε περασει καλα με καποια ή καποιες κοπελες, ξεπεραστε το!

Υ.Γ Cheyenne την ιδια σκεψη ειχαμε.... :grin:

Επισκέπτης
Αγαπητε φιλε:

Και η δικη μου εμπειρια με την Μαρινα, ηταν του μεσου ορου, οπως και αυτη με την Μαργκω.
Μην απορεις ομως.
Οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ και ΔΕΝ εχουν την ιδια αποδοση με ολους τους επισκεπτες.
Δεν εχουν παντα την ιδια διαθεση, την ιδια ορεξη. Κακως θα μου πεις (και θα εχει δικιο) μιας και πληρωνονται και πρεπει να τιμουν τα λεφτα που παιρνουν

Ομως και εμεις στην δουλεια μας μερικες φορες δεν ειμαστε λιγοτερο αποδοτικοι απ΄οτι πρεπει?
Μεγαλο ρολο παιζει επισης και η χημεια η οποια αναπτυσεται μεταξυ κοπελας και επισκεπτη.
Δεν ειναι ιδια ολες τις φορες (φυσικο ειναι)

Επισης αλλες ειναι οι απαιτησεις που εχει ο καθενας μας απο την κοπελα, (οι οποιες σχετιζονται και με την εμπειρια του), και αλλοιως κρινει.

Οπως εσυ, εαν καταλαβα καλα εχεις περασει καλά με την Μαργκω, ετσι και καποιοι αλλοι εχουν περασει καλα με την Μαρινα (9και την καθε Μαρινα κα Μαργκω) και γραφουν αναλογα.

Μου εχει τυχει να συνατησω διαφορετικη αντιμετωπιση απο την ΙΔΙΑ κοπελα σε διαφορετικες συναντησεις.

Δν μπορω ομως παρα να συμφωνησω μαζι σου, πως υπαρχουν και κακοβουλες κριτικες.
Οχι ομως μονο καλές, αλλα και κακες με σκοπο να βλαψουν ............

ΥΓ: Δεν χρειαζεται τα "κυριος" στο Cheyenne.
Μια παρεα ειμαστε. Αλοιμονο αν αρχιζουμε τους πληθυντικους.....
αγαπητε (το κυριε ειναι ενδειξη σεβασμου προς εσας)

Δεν ειπα καθολου για την διαφορετικη συμπεριφορα που μπορεινα εχει μια κοπελα αναλογα με τον πελατη οπως σωστα εξηγησατε!

το σχολιο μου ειχε να κανει με την επιλεκτικη υποστηρριξη ή αβλεψια συγκεκριμενων χαρακτηριστικων!

Πειτε μου σοβαρα τωρα, ειναι δυνατο μια κοπελα που δεν κανει προκαταρκτικα και ειναι και ψυχρη να παρουσιαζεται ως οτι καλυτερο??? Ε δε θα τρελαθουμε κι ολας!  Εδω ειμαστε ολοι κι βλεπουμε πως κρινεται και πως βαθμολογειται οποιαδηποτε κοπελα που δεν ειναι θερμη και καλη στα προκαταρκτικα! Και δε νομιζω οτι ειναι θεμα καυλας και μονο να θεωρεις πως μια κοπελα ειναι τελεια αν δε σου κανει τιποτα...

αυτα...

Το σχολιο μου ειχε να κανει αποκλειστικα με τον κ.Womanholic, οχι με σας! Και νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο και πριν!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Το σχολιο μου ειχε να κανει αποκλειστικα με τον κ.Womanholic, οχι με σας! Και νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο και πριν!

Από τη στιγμή που αναφέρεσαι αποκλειστικά στον ίδιο, γιατί δεν το ξεκαθαρίζετε μεταξύ σας μέσω πμ και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου; Εδώ δεν ξέρεις εάν το δει και καθόλου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

κανονικα ρε μωρο δεν ειναι για να ασχολουμε με τετοιες χαζομαρες

αλλα απο τι στιγμη που παιρνεις post απο το thread μας το πετας εδω μεσα και θες ντε καλα να συμφωνησουν ολοι μαζι σου με το αν η μαρινα ειναι καλη ή οχι με το αν ο ταδε εχει δικιο που λεει αυτα για τη μαρινα η όχι.....

θα σε ρωτησω το εξης
εισαι μελος εδω απο τις 29/10/10

σε αυτο το διαστημα δηλ απο 29/10/10 μεχρι σημερα 30/01/11 δηλ σε αυτους τους 3 μηνες

εχεις κατσει εδω online 23 ολοκληρες μερες, 23 ολοκληρα 24ωρα μεσα σε μονο ενα 3μηνο εχεις ξοδεψει απο τι ζωη σου εδω μεσα :o :o

με τιποτα αλλο δεν εχεις να ασχοληθεις????????????????
δουλεια, φιλους,οικογενεια, χομπι κτλ?
ολη η ζωη σου ειναι η Μαρινα, ο Womanholic, ο Cheyenne η Μαργκο και το bourdela.com????????? :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom