gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τωρα με την κριση μπορει η φαντασια να αγγιξει την πραγματικοτητα....μια πιπα για ενα κιλο φετα....Φαντάζεσθε;
τωρα με την κριση μπορει η φαντασια να αγγιξει την πραγματικοτητα....μια πιπα για ενα κιλο φετα....Φαντάζεσθε;
ρε συ....δεν λεμε για τα μπουρδελα μονο....γενικα για την κοινωνια και τις συναλλαγες εξω μιλαμε....Θα πρεπει τοτε τα πορδελαν να τροποποιησουν καποιο δωματιο σε θαλαμο ψυξης
Ειναι πολλα τα τυρια Αρηηηηηηηηηη
κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω σε τετοια προκλητικη και προσβλητικη, προσωπικη επιθεση!κανονικα ρε μωρο δεν ειναι για να ασχολουμε με τετοιες χαζομαρες
αλλα απο τι στιγμη που παιρνεις post απο το thread μας το πετας εδω μεσα και θες ντε καλα να συμφωνησουν ολοι μαζι σου με το αν η μαρινα ειναι καλη ή οχι με το αν ο ταδε εχει δικιο που λεει αυτα για τη μαρινα η όχι.....
θα σε ρωτησω το εξης
εισαι μελος εδω απο τις 29/10/10
σε αυτο το διαστημα δηλ απο 29/10/10 μεχρι σημερα 30/01/11 δηλ σε αυτους τους 3 μηνες
εχεις κατσει εδω online 23 ολοκληρες μερες, 23 ολοκληρα 24ωρα μεσα σε μονο ενα 3μηνο εχεις ξοδεψει απο τι ζωη σου εδω μεσα :o :o
με τιποτα αλλο δεν εχεις να ασχοληθεις????????????????
δουλεια, φιλους,οικογενεια, χομπι κτλ?
ολη η ζωη σου ειναι η Μαρινα, ο Womanholic, ο Cheyenne η Μαργκο και το bourdela.com????????? :o
τωρα με την κριση μπορει η φαντασια να αγγιξει την πραγματικοτητα....μια πιπα για ενα κιλο φετα....
ρε συ....δεν λεμε για τα μπουρδελα μονο....γενικα για την κοινωνια και τις συναλλαγες εξω μιλαμε....
Οσον αφορα το γενος μας, ενα κιλο φετα για μια πιπα. Θα κανουμε τσαρκα με συσκευασμενη φετα και σακουλα ισοθερμικη.
Τι λετε δεσποινις? εχω φετα βαρελισια, Τριψωλεως. 750 γρμ., ειναι ενταξει για φουλ προγραμμα?
Τόσον πολὺ προβληματίζεσθε διὰ τὰς προοπτικὰς τοῦ Εὐρώ;
Πάντως ἄν ἀκούσῃ κανεῖς τὰς ἐπαγγελματίας θὰ νομίζῃ ὅτι εὑρίσκονται ὀλῖγον πρὸ τοῦ ἐξ ἀσιτίας θανάτου. Δὲν θὰ ἤθελον νὰ πιστεύσω ὅτι αἱ Κυρῖαι ψεύδονταιΟχι για το ευρω, για την δραχμη προβληματιζομαι και την κατοχη. Δεν τα μαθατε? οι Γερμανοι ξαναρχονται...
Πάντως ἄν ἀκούσῃ κανεῖς τὰς ἐπαγγελματίας θὰ νομίζῃ ὅτι εὑρίσκονται ὀλῖγον πρὸ τοῦ ἐξ ἀσιτίας θανάτου. Δὲν θὰ ἤθελον νὰ πιστεύσω ὅτι αἱ Κυρῖαι ψεύδονται
κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω σε τετοια προκλητικη και προσβλητικη, προσωπικη επιθεση!
και δεν θα το κανω γιατι σε αντιθεση με εσας, εγω εχω επιπεδο! Μην στεναχωριεστε, δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω στις προσβολες σας ουτε να επιχειρησω να δικαιολογηθω! το ποιος ειμαι το ξερω εγω πολυ καλα! Εσεις ομως δεν το ξερετε! Και οπως δεν θα σας αρεσε αν αρχιζε καποιος να σας κατηγορει και να σας προσβαλλει λεγοντας οτι του κατεβει στην κουτρα, το ιδιο ξερετε αισθανονται και οι υπολοιποι!
θαπρεπε να ντρεπεστε, που μιλατε με τετοιον τροπο σε ενα μελος του παροντος σαϊτ και λεγοντας τετοιες κουβεντες! Προφανως περαν του να τα αρπαζετε κανονικα απο τα αναξια μελη του παροντος σαϊτ, δεν τα έχετε σε καμία αλλη εκτίμηση!
Ας το αναλογιστούν αυτό οι πελάτες σας! Εγω παντως δεν έχω σκοπό να ξαναπατησω το ποδι μου σε ένα χώρο που αποδεδειγμένα λιδωρεί τους "μπουρδελιαρηδες"!!!!
Ντροπή σας!!!
Ηταν απολυτως σαφες πως δεν αναφεροσουν σε εμενα.αγαπητε (το κυριε ειναι ενδειξη σεβασμου προς εσας)
Το σχολιο μου ειχε να κανει αποκλειστικα με τον κ.Womanholic, οχι με σας! Και νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο και πριν!
Αν οντως η κριση εχει χτυπησει το επαγγελμα, -φυσιολογικο αφου εχουν επηρεασθει η καταρευσει ολοι σχεδον οι κλαδοι- ας παραδειγματιστουν απο τις συναδελφους τους Γερμανιδες η βορειοευρωπαιες. Ας ανεβασουν το επιπεδο παρεχομενων υπηρεσιων, ας βελτιωσουν τα σπιτια κι ας μειωσουν το εισιτηριο.
[size=14pt]Οι Γερμανοι μπορει να ειναι φιλοι μας,[/size] αλλα δεν χαριζουν τιποτα!
σιγα καλε μιγιαγκιχτε που σε προσβαλαμε κιολας και παρεξηγηθηκες :'( :'( :'( :'(
δεν σε ειπαμε και καμπουρη
την ανθρωπινη απορια μας εκφρασαμε κοιτοντας τα μοναδικα στατιστικα σου
οταν δηλ εσυ απο thread σε thread πετας τις μπηχτες σου για τις κοπέλες ειναι καλα?
και μολις σου πουνε κατι για σενα αμεσως μετα παρεξιεσαι και μας λες οτι εχεις επιπεδο?
μη με προκαλειτε αλλο! δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες!
καλυτερα να ασχοληθειτε με τη διευθυνση της επιχειρησεως σας και οχι με μενα! Απλα να θυμαστε πως τα σχολια των πελατων του,ενας σοβαρος επιχειρηματιας, τα λαμβανει υπόψιν του! Και αντι να ειρωνευεται τον σχολιαστη, κοιτα μπας και διορθωσει κανενα κακως κειμενο απο την επιχειρηση του! Δεν θα ηθελα να σκεφτω για σας πως ομοιαζετε με περιπτωσεις αλλων επιχειρηματιων του χωρου απο εδω περα οι οποιες νομιζαν πως ητο εξ'ισου εξυπνες και πνευματωδεις και τελικα κατεληξαν στην αφανεια και τον επαγγελματικο μηδενισμο! Σας εχω για πιο εξυπνη! αλλα μεχρι στιγμης με απογοητευετε....
1. δεν ειμαι "μωρο σου"ακου να σου πω κατι μωρο μου
αν ποτε θελησω συμβουλες για το τι θα κανω στη δουλεια μου να εισαι συγουρος οτι θα απευθυνθω σε ενα γραφειο συμβουλων επιχειρησεων και οχι σε σενα
οι πελατες μας για εμας εχουν μεγαλη αξια και σημασια και τους φερομαστε και με τον αναλογο σεβασμο και τροπο ,εσυ ομως ουτε πελατης μας εισαι ουτε θα γινεις και ποτε και οπως μας αντιμετωπιζεις και μας κριτικαρεις με αρνητικη προδιαθεση το ιδιο θα κανουμε και εμεις για σενα
εγινα κατανοητη?
οποτε κοφτο για να το κοψουμε
αλλιως αν θες μολις το αρχιζουμε
υγ1. με απειλες του στυλ.....
"δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες"
δεν πολυχαμπαριαζουμε οποτε κρατα τες και τραβα για αλλο γυαλο
αντε γιατι νομιζεις οτι και καποιος εισαι κιολας
νουμερο
1. δεν ειμαι "μωρο σου"
2. φαινεται πως αντιμετωπιζετε τους πελατες σας, μην ανησυχεις...βεβαια ολοι αυτοματως εχουν αρνητικη προδιαθεση αμα τολμησουν να κριτικαρουν καποια απο τις κοπελες σου! ουτε στη χουντα τετοια λογοκρισια!
3. κρατας και αρχειο ποια μελη του σαϊτ ειναι πελατες σου? μπραβο προοδος στο φακελωμα!
4. χαιρομαι που ειμαι νουμερο και οχι μηδενικο σαν εσενα!
Υ.Γ. επειδη ειμαι ευγενικος με τις κυριες δε σημαινει πως "χαμπαριαζω"! ουτε πως θα δεχθω λογοκρισια απο την καθε μια που την εχει δει Ντοναλντ Τραμπ των μπουρδελων! το καταλαβες? Αντε καλο βραδυ λοιπον και μη με ζαλιζεις αλλο βραδυατικα!
Υ.Γ.2, και η πλακα ειναι, πως εγω δεν κριτικαρα καμια κοπελα, αλλα την κριτικη αλλου για την κοπελα..... αλλα ειπαμε, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται που λενε και στο χωριο μου...