Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα πρεπει τοτε τα πορδελαν να τροποποιησουν καποιο δωματιο σε θαλαμο ψυξης

Ειναι πολλα τα τυρια Αρηηηηηηηηηη  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα πρεπει τοτε τα πορδελαν να τροποποιησουν καποιο δωματιο σε θαλαμο ψυξης

Ειναι πολλα τα τυρια Αρηηηηηηηηηη  :cheesy:
ρε συ....δεν λεμε για τα μπουρδελα μονο....γενικα για την κοινωνια και τις συναλλαγες εξω μιλαμε....

Επισκέπτης
κανονικα ρε μωρο δεν ειναι για να ασχολουμε με τετοιες χαζομαρες

αλλα απο τι στιγμη που παιρνεις post απο το thread μας το πετας εδω μεσα και θες ντε καλα να συμφωνησουν ολοι μαζι σου με το αν η μαρινα ειναι καλη ή οχι με το αν ο ταδε εχει δικιο που λεει αυτα για τη μαρινα η όχι.....

θα σε ρωτησω το εξης
εισαι μελος εδω απο τις 29/10/10

σε αυτο το διαστημα δηλ απο 29/10/10 μεχρι σημερα 30/01/11 δηλ σε αυτους τους 3 μηνες

εχεις κατσει εδω online 23 ολοκληρες μερες, 23 ολοκληρα 24ωρα μεσα σε μονο ενα 3μηνο εχεις ξοδεψει απο τι ζωη σου εδω μεσα :o :o

με τιποτα αλλο δεν εχεις να ασχοληθεις????????????????
δουλεια, φιλους,οικογενεια, χομπι κτλ?
ολη η ζωη σου ειναι η Μαρινα, ο Womanholic, ο Cheyenne η Μαργκο και το bourdela.com????????? :o
κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω σε τετοια προκλητικη και προσβλητικη, προσωπικη επιθεση!

και δεν θα το κανω γιατι σε αντιθεση με εσας, εγω εχω επιπεδο!  Μην στεναχωριεστε, δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω στις προσβολες σας ουτε να επιχειρησω να δικαιολογηθω! το ποιος ειμαι το ξερω εγω πολυ καλα! Εσεις ομως δεν το ξερετε!  Και οπως δεν θα σας αρεσε αν αρχιζε καποιος να σας κατηγορει και να σας προσβαλλει λεγοντας οτι του κατεβει στην κουτρα, το ιδιο ξερετε αισθανονται και οι υπολοιποι!

θαπρεπε να ντρεπεστε, που μιλατε με τετοιον τροπο σε ενα μελος του παροντος σαϊτ και λεγοντας τετοιες κουβεντες! Προφανως περαν του να τα αρπαζετε κανονικα απο τα αναξια μελη του παροντος σαϊτ, δεν τα έχετε σε καμία αλλη εκτίμηση!  

Ας το αναλογιστούν αυτό οι πελάτες σας!  Εγω παντως δεν έχω σκοπό να ξαναπατησω το ποδι μου σε ένα χώρο που αποδεδειγμένα λιδωρεί τους "μπουρδελιαρηδες"!!!!

Ντροπή σας!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
ένας προχθεσινός (γραμμένος επίσης προχθές) γράφει για Τριγγετα (?) Βικτώρια.
Μιλάμε Βικτώρια είναι του γραφειοκρατικού ψυγείου, πάει λες και διαβάζει το λυσάρι.
Παγόβουνο, ξενέρα και ο τύπος μόνο σαν κρεμαστό κήπο δεν την πέρασε.

Μπλιάχ

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
τωρα με την κριση μπορει η φαντασια να αγγιξει την πραγματικοτητα....μια πιπα :pipa1: για ενα κιλο φετα.... :2funny: :2funny:

Οσον αφορα το γενος μας, ενα κιλο φετα για μια πιπα. Θα κανουμε τσαρκα με συσκευασμενη φετα και σακουλα ισοθερμικη.

Τι λετε δεσποινις? εχω φετα βαρελισια, Τριψωλεως. 750 γρμ., ειναι ενταξει για φουλ προγραμμα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε συ....δεν λεμε για τα μπουρδελα μονο....γενικα για την κοινωνια και τις συναλλαγες εξω μιλαμε....

Τα μπουρδελα ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας ( αν δε το εχει κακανς αλλοως κατοχυρωστε το μου )

Επισκέπτης
Οσον αφορα το γενος μας, ενα κιλο φετα για μια πιπα. Θα κανουμε τσαρκα με συσκευασμενη φετα και σακουλα ισοθερμικη.

Τι λετε δεσποινις? εχω φετα βαρελισια, Τριψωλεως. 750 γρμ., ειναι ενταξει για φουλ προγραμμα?

Τόσον πολὺ προβληματίζεσθε διὰ τὰς προοπτικὰς τοῦ Εὐρώ;

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Τόσον πολὺ προβληματίζεσθε διὰ τὰς προοπτικὰς τοῦ Εὐρώ;

Οχι για το ευρω, για την δραχμη προβληματιζομαι και την κατοχη. Δεν τα μαθατε? οι Γερμανοι ξαναρχονται...

Επισκέπτης
Οχι για το ευρω, για την δραχμη προβληματιζομαι και την κατοχη. Δεν τα μαθατε? οι Γερμανοι ξαναρχονται...
Πάντως ἄν ἀκούσῃ κανεῖς τὰς ἐπαγγελματίας θὰ νομίζῃ ὅτι εὑρίσκονται ὀλῖγον πρὸ τοῦ ἐξ ἀσιτίας θανάτου. Δὲν θὰ ἤθελον νὰ πιστεύσω ὅτι αἱ Κυρῖαι ψεύδονται  :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πάντως ἄν ἀκούσῃ κανεῖς τὰς ἐπαγγελματίας θὰ νομίζῃ ὅτι εὑρίσκονται ὀλῖγον πρὸ τοῦ ἐξ ἀσιτίας θανάτου. Δὲν θὰ ἤθελον νὰ πιστεύσω ὅτι αἱ Κυρῖαι ψεύδονται  :think:
:2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Αν οντως η κριση εχει χτυπησει το επαγγελμα, -φυσιολογικο αφου εχουν επηρεασθει η καταρευσει ολοι σχεδον οι κλαδοι- ας παραδειγματιστουν απο τις συναδελφους τους Γερμανιδες η βορειοευρωπαιες. Ας ανεβασουν το επιπεδο παρεχομενων υπηρεσιων, ας βελτιωσουν τα σπιτια κι ας μειωσουν το εισιτηριο.
Οι Γερμανοι μπορει να ειναι φιλοι μας, αλλα δεν χαριζουν τιποτα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω σε τετοια προκλητικη και προσβλητικη, προσωπικη επιθεση!

και δεν θα το κανω γιατι σε αντιθεση με εσας, εγω εχω επιπεδο!  Μην στεναχωριεστε, δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω στις προσβολες σας ουτε να επιχειρησω να δικαιολογηθω! το ποιος ειμαι το ξερω εγω πολυ καλα! Εσεις ομως δεν το ξερετε!  Και οπως δεν θα σας αρεσε αν αρχιζε καποιος να σας κατηγορει και να σας προσβαλλει λεγοντας οτι του κατεβει στην κουτρα, το ιδιο ξερετε αισθανονται και οι υπολοιποι!

θαπρεπε να ντρεπεστε, που μιλατε με τετοιον τροπο σε ενα μελος του παροντος σαϊτ και λεγοντας τετοιες κουβεντες! Προφανως περαν του να τα αρπαζετε κανονικα απο τα αναξια μελη του παροντος σαϊτ, δεν τα έχετε σε καμία αλλη εκτίμηση!  

Ας το αναλογιστούν αυτό οι πελάτες σας!  Εγω παντως δεν έχω σκοπό να ξαναπατησω το ποδι μου σε ένα χώρο που αποδεδειγμένα λιδωρεί τους "μπουρδελιαρηδες"!!!!

Ντροπή σας!!!
σιγα καλε μιγιαγκιχτε που σε προσβαλαμε κιολας και παρεξηγηθηκες  :'( :'( :'( :'(
δεν σε ειπαμε και καμπουρη  :2funny:
την ανθρωπινη απορια μας εκφρασαμε κοιτοντας τα μοναδικα στατιστικα σου :dunno:
οταν δηλ εσυ απο thread σε thread πετας τις μπηχτες σου για τις κοπέλες ειναι καλα?
και μολις σου πουνε κατι για σενα αμεσως μετα παρεξιεσαι και μας λες οτι εχεις επιπεδο? :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αγαπητε (το κυριε ειναι ενδειξη σεβασμου προς εσας)

Το σχολιο μου ειχε να κανει αποκλειστικα με τον κ.Womanholic, οχι με σας! Και νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο και πριν!
Ηταν απολυτως σαφες πως δεν αναφεροσουν σε εμενα.
Απλα πηρα "πάσα" το post σου και ειπα την αποψη μου.

Κανε μου μια χαρη: ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. :grin:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αν οντως η κριση εχει χτυπησει το επαγγελμα, -φυσιολογικο αφου εχουν επηρεασθει η καταρευσει ολοι σχεδον οι κλαδοι- ας παραδειγματιστουν απο τις συναδελφους τους Γερμανιδες η βορειοευρωπαιες. Ας ανεβασουν το επιπεδο παρεχομενων υπηρεσιων, ας βελτιωσουν τα σπιτια κι ας μειωσουν το εισιτηριο.
[size=14pt]Οι Γερμανοι μπορει να ειναι φιλοι μας,[/size] αλλα δεν χαριζουν τιποτα!

Οι Γερμανοί ήταν, είναι και θα είναι φίλοι μας, γιατί μας προσφέρουν πάντα το πιο εκλεκτό: [size=20pt]"διψασμένες" Γερμανίδες τουρίστριες!!!!![/size]  (όπως λέει κι ο Πανούσης)

Επισκέπτης
σιγα καλε μιγιαγκιχτε που σε προσβαλαμε κιολας και παρεξηγηθηκες  :'( :'( :'( :'(
δεν σε ειπαμε και καμπουρη  :2funny:
την ανθρωπινη απορια μας εκφρασαμε κοιτοντας τα μοναδικα στατιστικα σου :dunno:
οταν δηλ εσυ απο thread σε thread πετας τις μπηχτες σου για τις κοπέλες ειναι καλα?
και μολις σου πουνε κατι για σενα αμεσως μετα παρεξιεσαι και μας λες οτι εχεις επιπεδο?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μη με προκαλειτε αλλο! δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες!

καλυτερα να ασχοληθειτε με τη διευθυνση της επιχειρησεως σας και οχι με μενα! Απλα να θυμαστε πως τα σχολια των πελατων του,ενας σοβαρος επιχειρηματιας, τα λαμβανει υπόψιν του! Και αντι να ειρωνευεται τον σχολιαστη, κοιτα μπας και διορθωσει κανενα κακως κειμενο απο την επιχειρηση του! Δεν θα ηθελα να σκεφτω για σας πως ομοιαζετε με περιπτωσεις αλλων επιχειρηματιων του χωρου απο εδω περα οι οποιες νομιζαν πως ητο εξ'ισου εξυπνες και πνευματωδεις και τελικα κατεληξαν στην αφανεια και τον επαγγελματικο μηδενισμο! Σας εχω για πιο εξυπνη!  αλλα μεχρι στιγμης με απογοητευετε....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μη με προκαλειτε αλλο! δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες!

καλυτερα να ασχοληθειτε με τη διευθυνση της επιχειρησεως σας και οχι με μενα! Απλα να θυμαστε πως τα σχολια των πελατων του,ενας σοβαρος επιχειρηματιας, τα λαμβανει υπόψιν του! Και αντι να ειρωνευεται τον σχολιαστη, κοιτα μπας και διορθωσει κανενα κακως κειμενο απο την επιχειρηση του! Δεν θα ηθελα να σκεφτω για σας πως ομοιαζετε με περιπτωσεις αλλων επιχειρηματιων του χωρου απο εδω περα οι οποιες νομιζαν πως ητο εξ'ισου εξυπνες και πνευματωδεις και τελικα κατεληξαν στην αφανεια και τον επαγγελματικο μηδενισμο! Σας εχω για πιο εξυπνη!  αλλα μεχρι στιγμης με απογοητευετε....

ακου να σου πω κατι μωρο μου
αν ποτε θελησω συμβουλες για το τι θα κανω στη δουλεια μου να εισαι συγουρος οτι θα απευθυνθω σε ενα γραφειο συμβουλων επιχειρησεων και οχι σε σενα
οι πελατες μας για εμας εχουν μεγαλη αξια και σημασια και τους φερομαστε και με τον αναλογο σεβασμο και τροπο ,εσυ ομως ουτε πελατης μας εισαι ουτε θα γινεις και ποτε και οπως μας αντιμετωπιζεις και μας κριτικαρεις με αρνητικη προδιαθεση το ιδιο θα κανουμε και εμεις για σενα
εγινα κατανοητη?
οποτε κοφτο για να το κοψουμε
αλλιως αν θες μολις το αρχιζουμε

υγ1. με απειλες του στυλ.....
"δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες"
δεν πολυχαμπαριαζουμε οποτε κρατα τες και τραβα για αλλο γυαλο
αντε γιατι νομιζεις οτι και καποιος εισαι κιολας
νουμερο

Επισκέπτης
ακου να σου πω κατι μωρο μου
αν ποτε θελησω συμβουλες για το τι θα κανω στη δουλεια μου να εισαι συγουρος οτι θα απευθυνθω σε ενα γραφειο συμβουλων επιχειρησεων και οχι σε σενα
οι πελατες μας για εμας εχουν μεγαλη αξια και σημασια και τους φερομαστε και με τον αναλογο σεβασμο και τροπο ,εσυ ομως ουτε πελατης μας εισαι ουτε θα γινεις και ποτε και οπως μας αντιμετωπιζεις και μας κριτικαρεις με αρνητικη προδιαθεση το ιδιο θα κανουμε και εμεις για σενα
εγινα κατανοητη?
οποτε κοφτο για να το κοψουμε
αλλιως αν θες μολις το αρχιζουμε

υγ1. με απειλες του στυλ.....
"δεν θα σας συμφερει καθολου εαν αποφασισω να ανταποδωσω τις ειρωνιες και τις προσβολες"
δεν πολυχαμπαριαζουμε οποτε κρατα τες και τραβα για αλλο γυαλο
αντε γιατι νομιζεις οτι και καποιος εισαι κιολας
νουμερο
1. δεν ειμαι "μωρο σου"
2. φαινεται πως αντιμετωπιζετε τους πελατες σας, μην ανησυχεις...βεβαια ολοι αυτοματως εχουν αρνητικη προδιαθεση αμα τολμησουν να κριτικαρουν καποια απο τις κοπελες σου! ουτε στη χουντα τετοια λογοκρισια!
3. κρατας και αρχειο ποια μελη του σαϊτ ειναι πελατες σου? μπραβο προοδος στο φακελωμα!
4. χαιρομαι που ειμαι νουμερο και οχι μηδενικο σαν εσενα!

Υ.Γ. επειδη ειμαι ευγενικος με τις κυριες δε σημαινει πως "χαμπαριαζω"! ουτε πως θα δεχθω λογοκρισια απο την καθε μια που την εχει δει Ντοναλντ Τραμπ των μπουρδελων! το καταλαβες? Αντε καλο βραδυ λοιπον και μη με ζαλιζεις αλλο βραδυατικα!

Υ.Γ.2, και η πλακα ειναι, πως εγω δεν κριτικαρα καμια κοπελα, αλλα την κριτικη αλλου για την κοπελα..... αλλα ειπαμε, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται που λενε και στο χωριο μου...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
1. δεν ειμαι "μωρο σου"
2. φαινεται πως αντιμετωπιζετε τους πελατες σας, μην ανησυχεις...βεβαια ολοι αυτοματως εχουν αρνητικη προδιαθεση αμα τολμησουν να κριτικαρουν καποια απο τις κοπελες σου! ουτε στη χουντα τετοια λογοκρισια!
3. κρατας και αρχειο ποια μελη του σαϊτ ειναι πελατες σου? μπραβο προοδος στο φακελωμα!
4. χαιρομαι που ειμαι νουμερο και οχι μηδενικο σαν εσενα!

Υ.Γ. επειδη ειμαι ευγενικος με τις κυριες δε σημαινει πως "χαμπαριαζω"! ουτε πως θα δεχθω λογοκρισια απο την καθε μια που την εχει δει Ντοναλντ Τραμπ των μπουρδελων! το καταλαβες? Αντε καλο βραδυ λοιπον και μη με ζαλιζεις αλλο βραδυατικα!

Υ.Γ.2, και η πλακα ειναι, πως εγω δεν κριτικαρα καμια κοπελα, αλλα την κριτικη αλλου για την κοπελα..... αλλα ειπαμε, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται που λενε και στο χωριο μου...

1.αυτο ελειπε να εισουν κιολας μην μπερδευεις την χαρη του λογου με την πραγματικοτητα
2.μια χαρα τους αντιμετωπιζουμε γιαυτο φυσαμε κιολας
3. δεν χρειαζομαι αρχεια, απλο ειναι αν καποιος εχει καλο στο εγκεφαλο συγουρα δεν ειναι και πελατης μας
4. μπραβο η παραδοχη της καταστασης σου ειναι το πρωτο βημα της εξελιξης

υγ1. τι να κανεις αλλες ειναι ντολαντ τραμπ και αλλοι no life internet freaks με 23days online μεσα σε 3 μηνες μονο εδω χωρις να υπολογισουμε που αλλου serfarεις
και εσυ αν αυτο το χρονο τον αξιοποιουσες δημιουργικα σε καποια δουλεια με αντικρυσμα ντοναλντ τραμπ θα εισουν αλλα σε τραβαει το ιντερνετικο κουτσομπολιο τελικα

υγ2. ελα μωρε τωρα σε θυμαμαι μια σε χαλαγαν οι φωτογραφιες μας και ηθελες να απολυσουμε το φωτογραφο, μια μας εγραφες τις θεωριες σου για τις τιμες, μη μου το παιζεις και αθωα περιστερα τωρα, μπαμ κανει οτι εχεις μια ψιλοκομπλα με μας (οπως κανει και μπαμ οτι δεν εισαι ουρανοκατεβατος και οτι εισαι παλιο μελος που ειτε σε διαγραψανε για τον χ,ψ λογο ειτε σε πηραν κι αλλοι χαμπαρι και αναγκαστικες να αλλαξεις ονομα απο το πολυ κραξιμο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom