Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τόχω αναφέρει ξανά.
Ο paiktoura είναι αυθεντικός στις περιγραφές του.
Είναι ακομπλεξάριστος.
Δεν πουλάει μούρη.
Ο αναγνώστης καταλαβαίνει τι διαβάζει.
Δεν θα ηταν χρησιμο να καταλαβαινει ο αναγνωστης και για ποια κοπελα μιλαει ο παίκτουρα?
Εστω χρωμα μαλλιων, σωματοτυπο, κατι αμα δεν θυμαται ονομα. Τετοιες κριτικες δεν πρεπει να ανεβαινουν κατα τη γνωμη μου.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Δεν θα ηταν χρησιμο να καταλαβαινει ο αναγνωστης και για ποια κοπελα μιλαει ο παίκτουρα?
Εστω χρωμα μαλλιων, σωματοτυπο, κατι αμα δεν θυμαται ονομα. Τετοιες κριτικες δεν πρεπει να ανεβαινουν κατα τη γνωμη μου.
Ο παικτούρα πήγε με την ανδρογυναίκα Βαλεντίνα και μια άλλη ψηλή κοπέλα με κοτσίδα και οι δύο νταρντάνες στο Ιάσωνος 46 ισόγειο αριστερά.Η Βαλεντίνα δουλεύει τους τελευταίους μήνες εκεί και εμένα προσωπικά μου θυμίζει παλαιστή soumo αλλά σε πιο αδύνατη έκδοση.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ο παικτούρα πήγε με την ανδρογυναίκα Βαλεντίνα και μια άλλη ψηλή κοπέλα με κοτσίδα και οι δύο νταρντάνες στο Ιάσωνος 46 ισόγειο αριστερά.Η Βαλεντίνα δουλεύει τους τελευταίους μήνες εκεί και εμένα προσωπικά μου θυμίζει παλαιστή soumo αλλά σε πιο αδύνατη έκδοση.
Η καστανη ειναι η βαλεντινα? Που εχει και ιδιαιτερη φωνη. Λιγο μαγκικη να την πω, λιγο σαν νταλικιερης η φωνη της  :grin:
Πολυ ευγενικη παντως, παρότι την εχω δει πολλες φορες και την εχω ''κανει'' δεν δυσανασχετει οπως αλλες που σε πρηζουν.
Καλη ειναι μεσα?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η καστανη ειναι η βαλεντινα? Που εχει και ιδιαιτερη φωνη. Λιγο μαγκικη να την πω, λιγο σαν νταλικιερης η φωνη της  :grin:
Πολυ ευγενικη παντως, παρότι την εχω δει πολλες φορες και την εχω ''κανει'' δεν δυσανασχετει οπως αλλες που σε πρηζουν.
Καλη ειναι μεσα?
Δεν ξέρω γιατί όποτε την βλέπω την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Κάποιες κριτικές όπως αυτή, εκφράζουν συναισθήματα, αδιαφορώντας για το πρακτικό - ενημερωτικό μέρος.
Όταν το συναίσθημα παφλάζει, ο φάρος της λογικής δεν φαίνεται.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ἄννα: Νωπὸν ἁλίευμα
Μέσος όρος: 

6.3
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

6.0
Πρόσβαση/Parking:

3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
από bakalhs
22-01-2011
Στους top 50 Αξιολογητές

Τὸ πορνεῖον τῆς Φ59 πάντοτε διέθετε ἐμφανισίμους ἐργαζομένας, παλαιώτερα δὲ (πρὸ 4ετίας) ἐχρέωνεν 5 € ἐπιπροσθέτως ὡς ἕν εἶδος φόρου κάλλους. Αἱ ἡμέραι τῶν παχέων ἀγελάδων παρῆλθαν ὅμως καὶ ἡ χρέωσις εἶναι καὶ ἐδῶ 20 €, μὲ τὰς πόρνας νὰ ἐπιχειρῶσι νὰ ἀποσείσωσι τὸ πολλᾶκις εἰς μίαν εὐειδὴν γυνὴν ἐπιτεθὲν στῖγμα τῆς ἀδεξιότητος περὶ τὰ ἀφροδίσια.

Ἐχθὲς ἐπικρατοῦσεν ἐν τῷ οἴκῳ ἠσυχία ἡ ὁποία ἐν συνδυασμῷ μετὰ τῆς ὡραιότητος τῆς νεαρᾶς (23ετοῦς) Ἄννης ἔγειρεν τὴν πλάστιγγαν πρὸς τὴν κατάφασιν. Εισήλθαμεν λοιπὸν ἐν τῷ δωματίῳ εἰς τὸ πέρας τοῦ διαδρόμου τοῦ ἄνω οἴκου καὶ μετ΄ὀλῖγον εἰσῆλθεν μειδιώσα καὶ ἡ σχετικῶς λεπτὴ (1,63/52 κατ΄ἐκτίμησιν) Ρουμανὶς (κατ΄ἐκτίμησιν) – Τσεχὶς (κατὰ δήλωσιν). Ὡραῖον στῆθος, ὡραία ἐπιδερμίς, ἱκανοποιητικὴ ἀνάπτυξις, ἀξιοπρεπὴ προκαταρκτικά. Ἡ πεολειχία θὰ ἡμποροῦσε νὰ ἦτο καλυτέρα ἀλλὰ μὲ δεδομένας τὰς ἀσχέτους τῶν τελευταίων ἠμερῶν θεωροῦμεν ὅτι δὲν θὰ πρέπῃ νὰ γογγύζωμεν. Ἡ πράξις ἦτο ἀρκετὰ εὐχάριστος μὲ τὴν γυνὴν νὰ ἀποδεικνύεται ἀρκούντως δεκτική, καίτοι πλεῖστοι ὅσοι θὰ τὴν ἐχαρακτήριζαν… ψυχρὰν ἀφοῦ ἔλειπαν οἱ μεγαφωνικοὶ γόοι καὶ βόγγοι εἰς τοὺς ὁποίους ἐπιδίδονται συνάδελφοὶ της θεωροῦσες ἡμᾶς ἰθαγενεῖς τῆς Ἀφρικῆς.

Εὐχάριστη ἀτμόσφαιρα ἐν τῷ προθαλάμῳ ἀφ΄ οὗ ὁ συνοδεύων ἡμᾶς κ. hardcoras ἐπέρασεν εἰς τὰ ἐνδώτερα ἐνῶ ὁ τρῖτος τῆς ὁμηγύρεως κ. Πύραυλος ἐπεδόθη εἰς εὐφυολογήματα, τῆς Ἄννης ἀκουούσης ὄπισθεν τοῦ παραπετάσματος καὶ μᾶλλον σκεπτομένης «ξεθάρρεψαν οἱ μπαρμπᾶδες μὲ τὴν περιποίηση».
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 21-01-2011
Όνομα κοπέλας Άννα

Για ακομα μια φορα καυστικος με ιδιαιτερο και λεπτο χιουμορ περιγραφει με το δικο του μοναδικο τροπο τις αναζητησεις στον ερωτα σαν να διαβαζει καποιος κριτικη απο το παρελθον, απο τον δεκατο ενατο αιωνα. Αν υπηρχαν κριτικες για μπουρδελα τοτε καπως ετσι θα ειχαν γραφτει...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου γεννησε μια απορια η κριτικη του giannis14 για το Κωνστ 94.

Λεει χαρακτηριστικα :

[size=9pt]Στην θεση της ηταν η Μονικα ,κοντουλα και ξανθουλα περιπου στα γουστα μου και αφου εδωσα το εισητηριο των 40Ε περασα τα συνορα .[/size]

και μετα συνεχίζει :

[size=9pt][size=10pt][size=10pt]Το Μουνακι της μυρωδατο και ξυρισμενο ( το τιμησα δεοντος) . Η πιπα της ( ακαποτη) αρκετα καλη[/size][/size][/size]

Ολα αυτα με 40 ευρω ?

:think: :think: :think: :think: :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Μου γεννησε μια απορια η κριτικη του giannis14 για το Κωνστ 94.

Λεει χαρακτηριστικα :

[size=9pt]Στην θεση της ηταν η Μονικα ,κοντουλα και ξανθουλα περιπου στα γουστα μου και αφου εδωσα το εισητηριο των 40Ε περασα τα συνορα .[/size]

και μετα συνεχίζει :

[size=9pt][size=10pt][size=10pt]Το Μουνακι της μυρωδατο και ξυρισμενο ( το τιμησα δεοντος) . Η πιπα της ( ακαποτη) αρκετα καλη[/size][/size][/size]

Ολα αυτα με 40 ευρω ?

:think: :think: :think: :think: :think:

κοιτα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=46054.0] εδω[/url]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Ευχαριστω πολυ. :thumbsup:

Πραγματικα γεναιόδωρη προσφορά.........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φανταζομαι ομως για οποιον δεν επιθυμει τις συγκεκριμενες υπηρεσιες, η τιμη δεν θα αλλαζει.
Καπου λογικό.Κατι αναλογο γινεται και στα ντελλα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

(ενώ τις βρισιές που μου έλεγε δεν μπορώ να τις γράψω εδώ..λογοκρισία απίστευτη!).

Ελααα πες

Ερωτώ ειλικρινώς, και ενδεχομένως αφελώς: Όλοι οι αντισυνουσιαζόμενοι στις κριτικές του sarouman, είναι τράβελοι;

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Ειναι η Βιβιαν και το λες ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
νομιζω δε θελει το αντι αλλα σκετο συνουσιαζομενος/-η. μπορει να κανω και λαθος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτή που γαμάς(εσύ) ή αυτή που σε γαμάει(όχι εσένα) :grin:
ωραια    .....στειλτε το πμ και στον μπαμπινιωτη μην χαθει η πληροφορια