Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Τοπ 3 κριτικοί του bourdela .com

1. o Ανυπερβλητος ΠΥΡΑΥΛΟΣ!
2. ο σουρεαλιστής TAKMAN!
3. o ακομπλεξάριστος και τολμηρός σκοτεινός SAROYMAN!

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
808
Πόντοι
6.755
www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_20633]http://www.bourdela.com/stountio/athina/fulhs-104/#jr_review_20633[/url]

Άλλο ενα δειγμα του τι συμβαινει οταν καποιος ξεπερναει τα κολληματα του και ακολουθει την καβλα του και τη σεξουαλικοτητα του. Αμοιβεται με ακρατη ηδονη  :) :) :)

Ευγε κε Σάρουμαν, σας επαιρω για την τολμη σας
1. να ακολουθειτε τις προσταγες της φυσικης σας σεξουαλικοτητας
2. να δημοσιευετε τις εμπειρίες σας παρακινώντας όσους ειναι στο προθαλαμο αυτης της διαδικασιας, να την ολοκληρωσουν, και αδιαφορωντας για οσους τυχον ειρωνευονται/σαρκαζουν...

Αυτα μονον, χωρις σχολια αποδοκιμασιας ή επιδοκιμασιας για το ειδος των απολαυσεων που σας συγκινουν.
Καθεις με την γκαβλα του  :grin: :grin: :grin:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΟΒΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ,περιμενουμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ

Επισκέπτης

Δηλαδή η ίδια κοπέλα, η οποία όταν δούλευε σε άλλο στούντιο (που διαφημιζεται) ήταν αστέρι,υπέροχη,σούπερ,τέλεια, κ.λ.π. έγινε μέτρια επειδή εργάζεται πλέον σε ένα άλλο στούντιο (που δεν διαφημιζεται)  :think:

Εντάξει, μέχρι κάποιο σημείο είναι θεμιτό αυτό το παιχνίδι αλλά θα ήθελα να επισημάνω στους διαχειριστές πως το όριο μεταξύ "παιχνιδιού" και αναξιοπιστίας είναι δυσδιάκριτο και αν μη τι άλλο προκαλει ζημία στην αξιοπιστία του παρόντος ιστοτόπου!

Δέν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη κριτική, δείτε ας πούμε ένα ακόμη παράδειγμα:
Ναι ρε συ... Εμένα το μόνο που με χαλάει με το Μαρινάκι είναι το ότι δεν κάνει σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά & δεν είναι GFE... Κατά τ' άλλα σαν εμφάνιση, απόδοση στο δωμάτιο & γενικά επαγγελματισμό δεν παίζεται!
πώς γίνεται να γράφονται διθυραμβικές κριτικές απο τον εν λόγω κύριο ας πουμε, όταν τα ελλειπή προκαταρκτικά είναι λόγος μαυρίσματος για οποιαδήποτε άλλη κοπέλα? Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιος να έγραψε κριτική εδώ που να έλεγε ότι παρ'ότι η κοπέλα δεν έκανε καθόλου προκαταρκτικά, στη συνέχεια και συνεχώς να την εκθειάζει!

Να σημειώσω πως η επιλογή των κριτικών ήτο τυχαία λογο του οτι ειναι αμφότερες πρόσφατες και ουδεμία σχέση έχει με το αξιολογότατο στούντιο της κυρίας Αντζελας! Ούτως η άλλως η κριτική μου δεν εχει να κανει με τις επιχειρήσεις αλλα με τα μέλη!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Το πουτανάκι της Μαρίνας
Μέσος όρος: 

7.4
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

7.0
Πρόσβαση/Parking:

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

7.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
ΝΑΙ ΟΧΙ
από male_tsouli
13-01-2011
Στους top 1000 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Μαρίνα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Φετίχ : Ποδολαγνεία , εξευτελισμός, σκαμπήλια , φτύσιμο στο στόμα , smothering γλειφομούνι , γλειφοκώλι , παιχνίδια με δονητές , crossdressing

Η βροχή και η απεργία των ΜΜΜ δεν στάθηκε ικανή να με σταματήσει απο το να κατηφορήσω για ακόμα μια φορά στο dungeon – studio Oriental κουβαλώντας τις «βρώμικες» φαντασιώσεις μου . Στο μυαλό μου στριφογύριζαν οι εικόνες της Μαρίνας ενώ ακόμα θυμόμουν τη τελευταία φορά που παίξαμε μαζί .
Σαν μπατσίνα τα πήγε περίφημα αλλά επειδή δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και επειδή η Μαρίνα μου βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο και έκφυλο , ένα νέο σενάριο είχε γεννηθεί μέσα στο μυαλό μου .
Είχα επιλέξει το πρόγραμμα των 100 Ευρώ και την εξής φαντασίωση :
Η Μαρίνα θα έντυνε εμένα με γυναικεία εσώρουχα ( κυλοτάκι και baby doll) και εγώ θα ήμουν η πουτάνα της Φυλής ενώ εκείνη η έκφυλη πελάτισσα που είχε ζητήσει ένα πλήρες πρόγραμμα και θα με έκανε ότι ήθελε .
Πράγματι , ανέβηκα επάνω στο θρυλικό πλέον δωμάτιο 4 και σε λίγο ήρθε και η Μαρίνα , γελαστή και κουνιστή με τα πιο σέξυ μαύρα εσώρουχα που έχω ποτέ δει στη ζωή μου .
Της εξήγησα τι ήθελα και παρατήρησα ότι η ματιά της έλαμψε μιας και της άρεσε . Θεωρώ ότι η Μαρίνα ( όσο και η Μπέτυ ) της αρέσουν τα αυταρχικά παιχνίδια και έχει πολύ φαντασία .
Η Μαρίνα λοιπόν μου έδωσε ένα κυλοτάκι μαύρο και ένα διαφανές baby doll και αφού διάλεξα παιχνίδια και δονητές άρχισε να τα ετοιμάζει . Το παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν αμέσως.
Ένα δυνατό σκαμπήλι έπεσε ενώ με κοίταξε περιφρονητικά
- Πουτάνα ,στα γόνατα είπε και αφού γύρισε τη χυμώδη κωλάρα της έπιασε το κεφάλι μου και το στρίμωξε στα αφράτα κωλομέρια της
- Γλείφε είπε , ενώ φόραγεκαπότες στους δονητές .
Υπάκουα και με το μάγουλο να καίει , άρχισα να φιλώ και να γλείφω την κωλάρα της και να την ακούω να βογγάει καυλιάρικα ενώ παραμέρισε το στριγκάκι της και με έχωσε μέσα να της γλείψω την υπέροχη κωλοτρυπίδα της .
- Μμμμ μέσα , καλά καλά έλεγε και με πίεζε απο το κεφάλι μέσα στα κωλομέρια της ενώ εγώ είχα χώσει τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γίνεται .
Έχασα την αίσθηση του χρόνου όπως την έγλειφα και τότε γύρισε μου έδωσε αρκετά σκαμπήλια
- Παλιοπουτάνα , τσακίσου και κάνε μου μασάζ .
- Υπάκουσα και άρχισα να της κάνω μασάζ στα υπέροχα πόδια , να τα φιλάω και να τα γλείφω ενώ εκείνη συνέχισε ναμε βρίζει
- Πουτάνα σου αρέσει να είσαι ε ; Είσαι και πολύ καλή τσούλα έλεγε καθώς απολάμβανε το μασάζ που της έκανα . Ξαναέφαγα τα σκαμπήλια μου και ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι διατάζοντάς με να της γλείψω καλά καλά το κώλο . Ακολούθησε η μουνάρα της με τα τεράστια καυλωμένα μουνόχειλα . Την έγλειφα ώρα μέχρι που με διέταξε να έρθω σε στάση 69
Πράγματι , της γύρισα το κώλο μου και συνέχισα το γλειφομούνι ενώ εκείνη μου παραμέρισε το στριγκάκι και μου έβαλε κωλοδάκτυλο στην αρχή και ένα δονητή – τάπα στην συνέχεια . Με γάμαγε έτσι με τη τάπα όσο την έγλειφα ενώ μετά αντικατέστησε τη τάπα με ένα δονητή που παλλόταν . Το καυλί μου κόντευε να σκάσει απο καύλα .
- Μέσα πουτάνα να σε γαμήσω είπε και μου έδειξε το κρεβάτι .
Φόρεσε το δονητή και αφού πήγαμε μέσα , με έσπρωξε σαν πουτανάκι ανάσκελα στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου κοιτώντας με μάτια που πετούσαν φλόγες . Μου άστραψε δύο ακόμα χαστούκια τόσο δυνατά που ζαλίστηκα ενώ μου σήκωσε τα πόδια σαν να ήμουν το τελευταίο καριολάκι.
Μου έμπηξε βαθιά το πλαστικό καυλί με μια κίνηση και κυριολεκτικά με βίασε βρίζοντάς με ενώ δεν παρέλειπε να με φτύνει στο πρόσωπο και το στόμα .
Με γάμησε βαθιά και βίαια , χωρίς να ενδιαφέρεται για εμένα αλλά για την ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑ . Το γαμήσι δεν είχε τελειωμό και συνεχίστηκε αφού με γύρισε μπρούμυτα με δυνατά , μπηχτά σπρωξίματα .
Με γαμούσε σαν να ήμουν η τελευταία πόρνη της φυλής και το γούσταρε . Στην συνέχεια με σήκωσε , με έβαλε να τη γλείψω λίγο ακόμα και με έσυρε στο πάγκο όπου με έστησε στα τέσσερα και μου έμπηξε τη πιο μεγάλη τάπα που υπήρχε κάνοντάς με να βογγήξω
- Μην τη βγάλεις και πήγαινε στη ντουσιέρα διέταξε .
Εκεί παίχτηκε το τελευταίο φετίχ μου καθισμένος στη ντουσιέρα με τη τάπα στο ξεσκιεμένο μου κώλο όπου με κατούρησε ενώ εγώ έχυσα με κουβάδες στη κυριολεξία .
Η Μαρίνα σε αυτό το σενάριο έγραψε άριστα 10
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 13-01-2011
Όνομα κοπέλας Μαρίνα
Προκαταρκτικά Ναι
Υπηρεσίες κοπέλας Αυταρχικό
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)

Ποσα κιλα εισαι κ σε σηκωσε η γκομενα?
Ξεχασες να γραψεις κ το pissing στις υπηρεσιες.
Αφου την ακουσες στερεο εμενα μου περισσευει

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τοπ 3 κριτικοί του bourdela .com

1. o Ανυπερβλητος ΠΥΡΑΥΛΟΣ!
2. ο σουρεαλιστής TAKMAN!
3. o ακομπλεξάριστος και τολμηρός σκοτεινός SAROYMAN!

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Μπορεί αυτή η άποψη να εκφέρεται από τους κρατούντες του παρόντος ιστοτόπου (και μάλιστα φέροντες επιμήκεις, λευκούς, στιλπνούς οδόντας), ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή η κατάταξη είναι αντιπροσωπευτική του συνόλου των απόψεων των μελών του site.

Ενδεικτικά, έχω αντιληφθεί θρεντς με παρόμοιο θέμα, όπου κανένας από τους τρεις "νικητές" δεν συμπεριλαμβάνονταν καν στους "υποψηφίους".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε σερβια :rockon:
girl+with+Serbian+flag!.jpg

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Οταν τα φαντασματα γραφουν κριτικες.....

πληρως ανωνυμο μελος...γραφει κριτικη με γενικοτητες και αντιφασεις....

:think: :think: περιεργα πραγματα!!!

Για την πρώτη κριτική λες; "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ"; Εμένα μου βγάζει ένα nickname, giannis12345. Το καλύτερο όμως είναι ότι εάν μπεις στο προφίλ του συγκεκριμένου οι πληροφορίες εγγραφής και τελευταίας σύνδεσης είναι οι εξής:

Ημερομηνία εγγραφής:  χθες στις 23:19
Τελευταία σύνδεση:  Ποτέ

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=98529]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=98529[/url]

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Φωτεινή, περίπου τριακονταπενταετής καστανόξανθη αλλοδαπή, βραχύσωμη, με πλούσιους μαστούς, μηρούς και γλουτούς.

Ὅταν ὁ κ. Πύραυλος τὴν χαρακτηρίζει ὡς βραχύσωμον καὶ εὔσαρκον ἡμπορῶμεν βασίμως νὰ εἰκάσωμεν ὅτι ἐπρόκειτο περὶ χωματουργικοῦ μηχανήματος.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Φωτεινή, περίπου τριακονταπενταετής καστανόξανθη αλλοδαπή, βραχύσωμη, με πλούσιους μαστούς, μηρούς και γλουτούς.

Ὅταν ὁ κ. Πύραυλος τὴν χαρακτηρίζει ὡς βραχύσωμον καὶ εὔσαρκον ἡμπορῶμεν βασίμως νὰ εἰκάσωμεν ὅτι ἐπρόκειτο περὶ χωματουργικοῦ μηχανήματος.

χα χα χα χα...jumbo jumbo κ.πυραυλε...

Ώστε με λοιδορείτε για την αισθητική μου, κύριοι;

Μου ρίπτετε το χειρόκτιο;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι ειναι το χειροκτιο...ελεος πια κυριοι μας κανετε τη ζωη δυσκολη,εκφραστειτε ελευθερα και συγχρονα οπως στην καθημερινοτητα σας...μα ποιοι νομιζετε οτι τα διαβαζουν,καθηγητες πανεπιστημιου...

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Για το σωματότυπο μπαλαρίνας κλασικού μπαλέτου θα διαφωνίσω.

Για τα υπόλοιπα έχω να πώ ότι και η δική μου εμπειρία όταν την πήρα στο Κασ.4 ήταν
ανάλογη του συναγωνιστή.

Περνάς καλά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι ειναι το χειροκτιο...ελεος πια κυριοι μας κανετε τη ζωη δυσκολη,εκφραστειτε ελευθερα και συγχρονα οπως στην καθημερινοτητα σας...μα ποιοι νομιζετε οτι τα διαβαζουν,καθηγητες πανεπιστημιου...
γαντι

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Αν και δεν είμαι στο σωστό forum θέλω να σχολιάσω μια κριτική συναδέλφου για τη Cristina (call-girl) με τίτλο "Βρε βρε το Χριστινακι". Επειδή έχω πάρει και εγώ τη συγκεκριμένη κοπέλα (πριν από 3-4 μήνες βέβαια) και στο menu δεν είχε cif, cim. Μάλιστα με σωστό αλλά κατηγορηματικό τρόπο αρνήθηκε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και μου είπε οτι κακώς το γραφείο αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι λοιπόν άλλαξε τόσο πολύ από τότε ώστε να έχει cim και μάλιστα κατάποση μάλλον τη δεύτερη φορά; Ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Περί την 20η ώρα, στους Οίκους επί των οδών Λιοσίων, Βέργας, και Εξηκίου, εκδίδονταν θήλεα με παρουσιαστικά κάτω του μέσου όρου.
Κήτη, συφοριασμένες, πολικές άρκτοι, ναυάγια της ζωής, και λοιπές επιτομές της ανθρώπινης αθλιότητας.

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΣΚΑΠΤΙΚΑ, μεταχειρισμένα και καινούρια. Σκαπτικά μηχανήματα, χωματουργικά, μηχανήματα έργων, φορτωτές, εκσκαφείς, διατρυτικά, μπετονιέρες, γερανοί, ανυψωτικά περονοφόρα, ερπυστριοφόρα, πρέσσες και κάθε τύπου μηχανήματα. Χωματουργικά μηχανήματα απο εμπόρους και αγγελίες απο επαγγελματίες ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων μηχανημάτων.

(Σχετικὸν ἀπόσπασμα ἐκ τοῦ τρισεβδομαδιαίου τύπου)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΣΚΑΠΤΙΚΑ, μεταχειρισμένα και καινούρια...
...

Βλέποντας δε την www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:26956/#jr_review_20795]τελευταία κριτική σας[/url] είναι πασίδηλο ότι θεωρείτε συγγενείς τις μηχανές με τις γυναίκες.

Κινδυνεύετε να στοχοποιηθείτε από φεμινίστριες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom