Επισκέπτης
Μια ψιλη ξανθια νταρντανα με πρασινο ματι
και ωραιο βυζο λες τυπε?
Όχι. Ψηλή μελαχροινή, βυζαρού, κορμάρα με μέτριο πρόσωπο.
Μια ψιλη ξανθια νταρντανα με πρασινο ματι
και ωραιο βυζο λες τυπε?
Σε τίποτα δεν υστερεί! Ισα ισα που αναφέρω νομίζω και στην κριτική μου οτι είναι μια όμορφη παρουσία. Απλα απεχει (πάντα σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα) απο τον τύπο γυναίκας για τον οποίο θα έβαζα 10.
γιατι βαζετε μονο 7 στην αννα εμφανιση? σε τι υστερει?
Εγω πιστευω οτι η κριτικη αυτη ειναι καλη για την λιντα γιατι ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα οτι η κοπελα κανει οτι μπορει για να φυγει ικανοποιημενος ο πελατης.www.bourdela.com/stountio/athina/spurou-patsh-40/#jr_review_20474]http://www.bourdela.com/stountio/athina/spurou-patsh-40/#jr_review_20474[/url]
Κρύφτε την κριτική μην τη διαβάσει ο nikos γιατί φα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!
Εγω πιστευω οτι η κριτικη αυτη ειναι καλη για την λιντα γιατι ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα οτι η κοπελα κανει οτι μπορει για να φυγει ικανοποιημενος ο πελατης.
Δεν γινετε να περναμε ολοι καλα!
Προσχαρη και φιλοτιμη κοπελια με διαθεση να περασεις καλα αλλα με 2 πλην.Αφενως σε σωματικο επιπεδο ηταν 3 μερες τουλαχιστον αξυριστη.Και ειχε βαλει τονους κρεμα στο μνι της.
Επειδή τυχαίνει να είμαι ο ίδιος θα σου στείλω και ΠΜ μην σου ξεφύγει γιατί σέβομαι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
να αφτά που λέγμαε....άντε καλά στέφανα κει πες μας και τι σου έταξε για να τα πείς αφτά. γιατι άμα δε πήρες και κάτι για αντάλλαγμα για να κάνεις τέτοια λεζάντα πιάστηκες διπλά κορόηδο.
E, αν σε κοιτάνε, γυρνάς και λές φωναχτά: Kαι για όποιον δεν κατάλαβε, πάω να γαμήσω!...Χαλια η προσβαση στο στουντιο καθως ειναι διπλα σε κεντρικο δρομο η εισοδος και σε παιρνουν ματι 100 αμαξια που περνανε...
εγω απο τοτε που τσακοθηκα με τα παιδια στο θεμα με το στουντιο φηλης 104 ειπα οτι δε ξαναμιλαω και εγω το λογο μου το κραταω και ας ειμαι του δημοτικου. Επειδη ηρθες να το παιξεις μαγκας και εξυπνος και να κανεις παλι διαφημιση αυτος ειναι ο λογος που μιλαω παλι γιατι εσυ ηρθες εδω παλι για να το παιξεις αγαπουλης της νταρηας και λες παλι ψεματα. καταρχη εγω με αυτη δε εχω ξαναμιληση απο τοτε εδω περα το θεμα εληξε τοτε εσυ τωρα τι ηρθες να το παιξεις δηλαδη σου θιξαμε τη γκομενα? και ξερω γιατι το λεω αυτο γιατι εγω στη γειτονια εκει δουλεβω και ξερω και ακουω και μαθαινω πραγματα.εδω μεσα ειναι για να λεμε την αληθηα και να λεμε στα αλλα παιδια να προσεχουνε η πιες ειναι καλες να τις βοηθαμε. ετσι λεω εγω. εσυ νομιζεις οτι εδω ειναι για να κανεις αβαντα στη γκομενα σου. και ηρθες παλι μετα απο τοσες μερες να πεις παλι ψεματα και να να με βρισεις εμενα που ειπα την αληθια. τι αντρας εισαι ρε εσυ? παντελονια φορας η σε φερμαρουνε και σενα ναπουμε απο πισω με κανα πλαστικο πουτσο και ερχεσαι εδω να μας το παιξεις καμποσος? εσυ ειπες για το αυταρχικο οχι εγω αραγε καπου το ξερεις! και εχη πλακα που καθεσαι και γραφεις ολοκληρα παραμυθια οτι παραλιγο νασε παρη ο υπνος χαχαχα ο υπνος σε πηρε απο τη βαριεμαρα λεω εγω γιατι στα μαγαζια της δε παταγε κανενας και γιαφτο εχει φυγει απο το αλλο μαγαζι που ειχε γιατι ουτε μυγα δε εμπαινε μεσα. αφτα γιατι δε τα λες?αλλα μαλλον και κει που ειναι τωρα παλη μυγες βαραη και σε εστηλε εδω να της κανης διαφημιση τζαμπα αλλα εισαι τοσο χαζος που ουτε λεφτα δεν εχεις παρη για να κανεις τη διαφημιση σε εχη παραμυθιαση οτι θα σε παντρεφτη ρε κατακαημενε αγαπουλη? αντε συνεχισε τωρα το προμοταρισμα να δουμε τι θα καταλαβης τα παιδια εδω σε εχουνε παρει πρεφα τι ρολο βαρας και ποσο ψεφτης εισαι. εγω λεω οτι μερικοι σαν εσενα τα θελει ο κολος σας να σας δουλεβουνε ψιλο γαζη οι πουτανες γιαφτο ελεγε η αλλη εδω οτι τους κοροηδευει ολους εσενα ενοουσε ρεεεεε ξυπνα βλακα. και το μηνημα που μου εστηλες τι το εστηλες ρε? να μου κανης τα μουτρα κρεας? εδω ειναι ολα γραμενα και οποιος θελει μπορει να τα δη οποτε θελη και να καταλαβει πως ξεκινησε το σκηνηκο και ποιος εχει δικηο και ποιος εχει αδικο. και την αλλη φορα που καποιος θα μου τη πει εμενα θα βαλω καμια φιλη μου να απαντησει για να κανω οπως εσυ χαχαχαχα α ρε κοροηδα που ειστε μερικοι μυαλο δε βαζετε με τιποτα ρεεε αντε καληνηχτα ναπουμε βλακα οταν ειχα μπει στην αρχη εδω νομιζα οτι ειναι ωραια και οτι μιλαμε μεταξη μας που να το ξερα οτι εδω πρεπει να γραφουνε μονο οι αγαπουληδες και οι προμοτορες να τα λενε ολα ωραια και καλα αφου ειναι ετσι καθιστε να προσκηνατε αφτες που σας δουλεβουνε εμενα δε με νιαζη εγω τον εαφτο μου τον εχω πιο ψηλα απο αφτες και ας ειμαι αγραματος τουλαχιστο δε κοροηδεβω κανενα να του φαω τα λεφτα εσεις αφτο σας αρεση και θελετε να παρετε και αλλους στο λαιμο σας αρα εγω δε ταιριαζω εδω μεσα και την κανω μαλακας ειμαι και που δε το καταλαβα απο την αρχη οτι δουλεβη ετσι εδω το συστημα κριμα για τα παιδια που λενε την αληθηα και θελουνε να κανουνε καλο χαμενα πανε και αφτα αντε γειαΕπειδή τυχαίνει να είμαι ο ίδιος θα σου στείλω και ΠΜ μην σου ξεφύγει γιατί σέβομαι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Καταρχήν ζητάω συγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλά δεν το είχα δει και μου το είπανε και εμένα για τον σχολιασμό και τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Καταρχήν εγώ πηγαίνω στα μπουρδέλα απο το '90 και το γύρισα στα στούντιο εδω και λίγα χρόνια γιατί η ποιότητα έχει πέσει τραγικά και ξέρεις τι ζητάς τουλάχιστον εκεί με αυτά που πληρώνεις και με ποιό ποιοτικές γυναίκες σε πολλούς τομείς.Εξού και ότι πληρώνεις,παίρνεις...Άλλοι ψωνίζουν από Κολωνάκι και άλλοι πάνε στα κινέζικα.Αυτό είναι για εσένα που από ότι κατάλαβα περιμένεις να το παίξεις πορνοστάρ με 50 Ευρω,και το Μετάξι με 10-15 Ευρουδάκια δύο βήματα είναι παρέα με τους Πακιστανούς.
Καταρχήν βαρέθηκα το κάθε βλαμένο και προβληματικό να γράφει ότι θέλει γιατί είδα οτι εκτός απο την Ντάρια μάλωσες και με την Φ104 αφου όλοι ξέρουν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου και τις "κοπέλες" που διαθέτει,όπως και τις υπηρεσίες που προσφέρει(μακράν το καλύτερο αυταρχικό).
Επειδή δεν γράφω αλλά ΄διαβάζω κάποιες κριτικές αυτό είναι καθαρά προσωπικό το θέμα γιατί όπως εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος αντιθέτως εγώ έχω περάσει πολλές φορές ευχαριστημένος γιατί ίσως σέβομαι τις κοπέλες και το λειτούργημα που κάνουν.Και είμαι της γνώμης οτι όσο καλύτερα τους φερθείς τόσο καλύτερα θα σε προσέξουν.Ψυχή έχουν και αυτές!!!
Όσο για την περίπτωση της Ντάριας τώρα πιο πολύ διαφήμηση της έκανες παρά την δυσφήμησες,εξάλλου όλοι ξέρουν την Ντάρια και δεν χρειάζεται συστάσεις.
Εδώ η ίδια λέει ότι δεν θέλει κριτικές.Απλώς ήταν προσωπική περιέργεια να γνωρίσω αυτή την κοπέλα που δεν είχα ξαναπάει ποτέ μαζί της λόγω ωραρίου περισσότερο.Κάποια στιγμή που την πέτυχα on-line της είπα ότι είμα πελάτης στα στούντιό της,από την Κατερίνα και την άλλη κουκλάρα την Εμμανουέλα.
Η μία και μοναδική κριτική που έχω γράψει ήταν γιατί πρώτη φορα γνώρισα τέτοια γλύκα σε κορίτσι που ξέχασα με την συμμετοχή της που βρισκόμουν.Πραγματικά πολύ θα ήθελε ο καθένας να είχε μία γκόμενα σαν αυτήν.
Από τότε με έχει κάνει πελάτη και έχουμε συστηθεί επιτέλους.Αυτό πάντως που έχει μακράν ειναι ο επαγγελματισμός της,η θέλησή της,η υπομονή της όπως και ο σεβασμός στον πελάτη.Θυμάμαι την ζόρισα κάποια στιγμή και ήταν τόσο ευγενική που μου έκανε τόσο εντύπωση,άσε που ποτέ δεν θα χτυπήσει πόρτα η τσατσά!!!¨
Όλα αυτά τα γράφω γιατί περιέλαβες το όνομά μου γιατι πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς και εκτείθεσαι με τις παπαριές που γράφεις.Πιστεύω οτι με αυτά που έγραψα πρέπει να πάω να της ζητήσω μία τούρτα από τον Τζιβελέκα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.
Μην ανησυχείς πάντως δεν είμαι μόνο δικός της πελάτης αλλά τέτοιες παρουσίες ομορφαίνουν τον χώρο και δίνουν ποιότητα,αργότερα όπως είδες αποκαλύφθηκε και η αλήθεια και μπήκες εσύ,οι παπαριές σου και ο kavlilas στα καβούκια σας.Όσο και αν έχει πελατεία την μία φορά κόντεψα να κοιμηθώ απο την αναμονή.Το λιγότερο περιμένω μισή ώρα για να έρθει και κάτι λέει αυτό για πολλόυς λόγους.
Αυτά και βρές καμία γκόμενα γιατί μου φαίνεται σε έχει φάει η οικονομική κρίση και η μ@λ@κία!!!
Υ.Γ.Αν κοιτάξεις έγραφα πάντα για τον Πανιώνιο αλλά έτσι όπως πάει δεν έχω όρεξη ούτε μία σειρά να γράψω.Μόνο σε κάτι ΠΜ μιλάω,όχι όπως κάποιοι χθεσινοί που εμφανιστήκανε ξαφνικά και μοιάζει κλώνος από χιλιόμετρο,μην στεναχωριέσαι θα βρεις και εσύ κάποιο καλό κορίτσι να σε αγαπήσει με τα χάλια που έχεις!
Μάθε και καμία γραμματική,υπάρχουν και νυχτερινά σχολεία.Δεν είναι τυχαίο!