Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Αν και δεν είμαι στο σωστό forum θέλω να σχολιάσω μια κριτική συναδέλφου για τη Cristina (call-girl) με τίτλο "Βρε βρε το Χριστινακι". Επειδή έχω πάρει και εγώ τη συγκεκριμένη κοπέλα (πριν από 3-4 μήνες βέβαια) και στο menu δεν είχε cif, cim. Μάλιστα με σωστό αλλά κατηγορηματικό τρόπο αρνήθηκε τη συγκεκριμένη υπηρεσία και μου είπε οτι κακώς το γραφείο αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι λοιπόν άλλαξε τόσο πολύ από τότε ώστε να έχει cim και μάλιστα κατάποση μάλλον τη δεύτερη φορά; Ευχαριστώ.
φιλε παίζει να αλαξε αλλα κατ' εμε πιο πιθανό  παίζει η κριτική να ήταν από αβανταδόρο  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Περί την 20η ώρα, στους Οίκους επί των οδών Λιοσίων, Βέργας, και Εξηκίου, εκδίδονταν θήλεα με παρουσιαστικά κάτω του μέσου όρου.
Κήτη, συφοριασμένες, πολικές άρκτοι, ναυάγια της ζωής, και λοιπές επιτομές της ανθρώπινης αθλιότητας.

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΣΚΑΠΤΙΚΑ, μεταχειρισμένα και καινούρια. Σκαπτικά μηχανήματα, χωματουργικά, μηχανήματα έργων, φορτωτές, εκσκαφείς, διατρυτικά, μπετονιέρες, γερανοί, ανυψωτικά περονοφόρα, ερπυστριοφόρα, πρέσσες και κάθε τύπου μηχανήματα. Χωματουργικά μηχανήματα απο εμπόρους και αγγελίες απο επαγγελματίες ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων μηχανημάτων.

(Σχετικὸν ἀπόσπασμα ἐκ τοῦ τρισεβδομαδιαίου τύπου)

Πισωκολητων  :cheesy:
www.imagerous.com/] [/URL]

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΣΚΑΠΤΙΚΑ, μεταχειρισμένα και καινούρια...

Σιωπηλός θαυμαστής και αναγνώστης σας, με απογοητεύετε αδιαφορώντας για το αισθητικό μέχρι και αισθησιακό αποτέλεσμα της σχεδίασης μερικών από αυτά τα μηχανήματα.
Δεν έχετε θαυμάσει το υπέροχο πράσινο και το προκλητικό κίτρινο μερικών; Τις υπέροχες καμπύλες τους; Τους γεμάτους χάρη βραχίωνες;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σιωπηλός θαυμαστής σας και αναγνώστης σας,με απογοητεύετε αδιαφορώντας για το αισθητικό μέχρι και αισθησιακό αποτέλεσμα της σχεδίασης μερικών από αυτά τα μηχανήματα.
Δεν έχετε θαυμάσει το υπέροχο πράσινο και το προκλητικό κίτρινο μερικών; Τις υπέροχες καμπύλες τους; Τους γεμάτους χάρη βραχίωνες;
μερικαι εξ αυτων διαθετουσι και υδραυλικας μποτιλιας

Επισκέπτης

Συνημμένα

• jessicadrakebike048.jpg
    jessicadrakebike048.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 52
  • jessicadrakebike049.jpg
    jessicadrakebike049.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 28

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
νομιζω οτι ο φαντομ εγραψε την απολυτη κριτικη για το ελλδα εσκορτ

Επισκέπτης
Σιωπηλός θαυμαστής και αναγνώστης σας, με απογοητεύετε αδιαφορώντας για το αισθητικό μέχρι και αισθησιακό αποτέλεσμα της σχεδίασης μερικών από αυτά τα μηχανήματα.
Τὸ προκλητικὸν καὶ αἰσθησιακὸν ὑπάρχει εἰς τὰ κατ' ἐξοχὴν καταναλωτικὰ προϊόντα, δηλ. τἀ ΕΙΧ.

Ἐδῶ ἴσως ἡμπορῶμεν νὰ κάνωμεν λόγον διὰ "ἐπιβλητικότηταν", "κυριαρχίαν τοῦ ἀνθρωπίνου πνεύματος ἐπὶ τῆς ὕλης" κ.τ.λ.

Πάντως δὲν διεγείρεται κάποιος γενετησίως δι' αὐτῶν...

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Aγαπημενε πυραυλε τα σεβη μου...επισης θελω να ρωτησω για τη συλβανα..οντωσ εχει γυρισει τσοντα και την δειχνει στην τηλεοραση μεσα στο δωματιο???

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Aγαπημενε πυραυλε τα σεβη μου...επισης θελω να ρωτησω για τη συλβανα..οντωσ εχει γυρισει τσοντα και την δειχνει στην τηλεοραση μεσα στο δωματιο???

πουλαει και το dvd, 15 εουρα και κανει και προμοσιον για το επομενο, εχει σικουελ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Η tv είναι μια 14άρα crt, μέσα στη μπίχλα.
Η Σιλβάνα όντως μου επέστησε την προσοχή εκεί, όπου μισοφαίνονταν ένας έγχρωμος λουμπαρδιάρης που ξεπάτωνε έγχρωμα θήλεα.
Τράβηξα τη φωτογραφία που δείχνει καθαρά τη λουμπάρδα, αλλά αυτό το θήλυ που φαίνεται είναι άλλο.

Συνημμένα

• loumbarda.JPG
    loumbarda.JPG
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 26

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εισαι θεος μου αρεσει που μιλας με στοιχεια!Συνεχιστε ετσι ειμαι θαυμαστη σας!Να στε καλα!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Η tv είναι μια 14άρα crt, μέσα στη μπίχλα.
Η Σιλβάνα όντως μου επέστησε την προσοχή εκεί, όπου μισοφαίνονταν ένας έγχρωμος λουμπαρδιάρης που ξεπάτωνε έγχρωμα θήλεα.
Τράβηξα τη φωτογραφία που δείχνει καθαρά τη λουμπάρδα, αλλά αυτό το θήλυ που φαίνεται είναι άλλο.

Ημαρτον κε Πυραυλε, μην δημοσιευετε τετοια ντοκουμεντα, κανουν το χαρισμα μας να φαινεται μειονεκτων, πληγωνεται ο εγωισμος μας.
Ενω στις τουαλετες του σχολειου διαγαμε και περηφανες νικες, εδω ο λουμπαρδιαρης μας κατατροπωνει!

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040

Δεν την ξέρω την Αριάννα. Ζήτησα πριν από λίγες μέρες το τηλέφωνό της από τους συναγωνιστές (και ευχαριστώ αυτόν που μου το έστειλε), αλλά δεν έχω τηλεφωνήσει. Δεν είχα ποτέ ως τώρα καμιά "συναλλαγή" με το γραφείο του Μισέλ. Αλλά αυτή η κριτική δεν βοηθάει, δεν λέει γιατί χαλάστηκε τόσο πολύ αυτός που την έγραψε. Είναι λίβελλος χωρίς να περιέχει ούτε μια πληροφορία!

Και όπως υπάρχουν οι προμότορες, υπάρχουν και οι...νεκροθάφτες, πολλές φορές μάλιστα είναι οι ίδιοι... Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, γενικά όμως ισχύει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

''Δε θυμάμαι πώς τα λένε τα κορίτσια, τη μία, κλασική εκεί πέρα, ψιλή, με μικρό στήθος, την έχω ξαναπάρει. Η άλλη, επίσης ψηλή, αλλά είχε βυζιά.''

Ωραία περιγραφή...
Σίγουρα όποιος θελει να παει θα καταλαβει ποιες λες. Να εχουν και λιγο νοημα οι κριτικες ρε παιδιά, αλλιώς δεν χρειαζονται.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Stories

Νέο!