Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσεγιεν αυτο στη μενανδρου εχει ανακαινηστει,δεν ειναι ερειπιο και χαλια οπως παλια (εχει και κουδουνι απεξω),μια μαυρη παιζει απογευματα...

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο πασο
κριμα ομως με τετοιες γνωσεις επι των νηματων και επι του τι ειναι εντος και τι εκτος θεματος να χαραμιζεσαι
να στηλεις ενα βιογραφικο στους διαχειριστες εδω να σε αναβαθμισουνε
παλι καλα που το καταλαβες!
και συ με τοση υποστηρριξη που παρεχεις σε μετριες ιεροδουλες να στειλεις ενα βιογραφικο στο ΣΕΠΕ να σε κανουνε προεδρο

οσο δικαιωμα εχεις να πιανεις στο στομα σου οπως λες τις κοπέλες του studio αλλα τοσο δικαιωμα εχουν και οι ιδιες οι κοπέλες να σε πιασουν στο δικο τους στομα ;)
για μενα αυτο ειναι δημοκρατικοτητα
μαλλον εσυ εχεις παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας.............
βεβαιως να με πιασουνε! δεν εχω προβλημα! Αλλα να βρουν κατι συγκεκριμενο να μιλησουν! Οταν σου λεω οτι(γενικα) δε κανεις καλα τη δουλεια σου και συ μου απαντας πως ειμαι βλακας, τοτε δε μου τη λες! Απλα αλλαζεις θεμα γιατι δε σε συμφερει!

οσο μελος εισαι εσυ εδω αλλο τοσο ειμαι και εγω
εχουμε καμια διαφορα και δεν το ξερω??????
και οι 2 με ενα email και ενα nickname γραφτηκαμε τι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι κατι το ξεχωριστο :think:
ναι ναι, ακριβως το ιδιο! τι να σου πω! κατεβα απο το συννεφακι σου τωρα...

και κατι αλλο παψε να κλαψουριζεις
το στυλ του αντρα του παραπονιαρη του παρουσιαζομενου σαν αδικημενου του κλαψιαρη του κακομοιρη μονο αντρικο στυλ δεν ειναι
μια σε προσβαλαμε
μια σε ειρωνευτηκαμε
μια σε λογοκριναμε
τωρα λες οτι σου απαγορευουμε να γραφεις
ολο σεναρια κακομοιριας μιζεριας και δυστηχιας εισαι
αναστημα δεν εχεις?
τι προσπαθεις τον νικο ξανθοπουλο να μιμιθεις?
ή πιστευεις οτι τα δακρυα και η κλαψα συγκινουνε τα πλήθη?

δεν κλαψουριζω! Απλα σημειωνω τα γεγονοτα! Αν δεν σε βολευει η αληθεια τοτε ειναι δικο σου το προβλημα οχι δικο μου!

Και δεν την εχω δει Ξανθοπουλος, εσυ την εχεις δει "η κορη μου η σοσιαλιστρια"... αλλα να ξερεις πως με το να παρεχεις καλυψη σε κοπελες που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους σε κανει να φαινεσαι σαν συνδικαλιστρια του δημοσιου.... και αυτο σιγουρα ΔΕΝ ειναι υπερ σου! Αν ειχες λιγο μυαλο θα το καταλαβαινες!

Υ.Γ. Σου ειπα οτι δε μασαω να πω την αποψη μου! Ουτε με φοβιζουν οι εξυπναδουλες σου! Αν θες να συνεχισουμε το διαδικτυακο ξεκατινιασμα, ανοιξε αλλο νημα! οπως εγω σεβομαι το νημα του μαγαζιου σου και δεν ερχομαι να σπαμαρω εκει ουτε να σε βρισω, περιμενω το ιδιο και απο σενα να κανεις για το νημα ημων των μελων! Το καταλαβες "μελος" Φυλης104?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τσεγιεν αυτο στη μενανδρου εχει ανακαινηστει,δεν ειναι ερειπιο και χαλια οπως παλια (εχει και κουδουνι απεξω),μια μαυρη παιζει απογευματα...
Εχω καιρο να περασω απο εκει.
Την τελευταια φορα που περασα ηταν χαλια.
Οποτε ανακαλω.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εγω απο τοτε που τσακοθηκα με τα παιδια στο θεμα με το στουντιο φηλης 104 ειπα οτι δε ξαναμιλαω και εγω το λογο μου το κραταω και ας ειμαι του δημοτικου. Επειδη ηρθες να το παιξεις μαγκας και εξυπνος και να κανεις παλι διαφημιση αυτος ειναι ο λογος που μιλαω παλι γιατι εσυ ηρθες εδω παλι για να το παιξεις αγαπουλης της νταρηας και λες παλι ψεματα. καταρχη εγω με αυτη δε εχω ξαναμιληση απο τοτε εδω περα το θεμα εληξε τοτε εσυ τωρα τι ηρθες να το παιξεις δηλαδη σου θιξαμε τη γκομενα? και ξερω γιατι το λεω αυτο γιατι εγω στη γειτονια εκει δουλεβω και ξερω και ακουω και μαθαινω πραγματα.εδω μεσα ειναι για να λεμε την αληθηα και να λεμε στα αλλα παιδια να προσεχουνε η πιες ειναι καλες να τις βοηθαμε. ετσι λεω εγω. εσυ νομιζεις οτι εδω ειναι για να κανεις αβαντα στη γκομενα σου. και ηρθες παλι μετα απο τοσες μερες να πεις παλι ψεματα και να να με βρισεις εμενα που ειπα την αληθια. τι αντρας εισαι ρε εσυ? παντελονια φορας η σε φερμαρουνε και σενα ναπουμε απο πισω με κανα πλαστικο πουτσο και ερχεσαι εδω να μας το παιξεις καμποσος? εσυ ειπες για το αυταρχικο οχι εγω αραγε καπου το ξερεις! και εχη πλακα που καθεσαι και γραφεις ολοκληρα παραμυθια οτι παραλιγο νασε παρη ο υπνος χαχαχα ο υπνος σε πηρε απο τη βαριεμαρα λεω εγω γιατι στα μαγαζια της δε παταγε κανενας και γιαφτο εχει φυγει απο το αλλο μαγαζι που ειχε γιατι ουτε μυγα δε εμπαινε μεσα. αφτα γιατι δε τα λες?αλλα μαλλον και κει που ειναι τωρα παλη μυγες βαραη και σε εστηλε εδω να της κανης διαφημιση τζαμπα αλλα εισαι τοσο χαζος που ουτε λεφτα δεν εχεις παρη για να κανεις τη διαφημιση σε εχη παραμυθιαση οτι θα σε παντρεφτη ρε κατακαημενε αγαπουλη? αντε συνεχισε τωρα το προμοταρισμα να δουμε τι θα καταλαβης τα παιδια εδω σε εχουνε παρει πρεφα τι ρολο βαρας και ποσο ψεφτης εισαι. εγω λεω οτι μερικοι σαν εσενα τα θελει ο κολος σας να σας δουλεβουνε ψιλο γαζη οι πουτανες γιαφτο ελεγε η αλλη εδω οτι τους κοροηδευει ολους εσενα ενοουσε ρεεεεε ξυπνα βλακα. και το μηνημα που μου εστηλες τι το εστηλες ρε? να μου κανης τα μουτρα κρεας? εδω ειναι ολα γραμενα και οποιος θελει μπορει να τα δη οποτε θελη και να καταλαβει πως ξεκινησε το σκηνηκο και ποιος εχει δικηο και ποιος εχει αδικο. και την αλλη φορα που καποιος θα μου τη πει εμενα θα βαλω καμια φιλη μου να απαντησει για να κανω οπως εσυ χαχαχαχα α ρε κοροηδα που ειστε μερικοι μυαλο δε βαζετε με τιποτα ρεεε αντε καληνηχτα ναπουμε βλακα οταν ειχα μπει στην αρχη εδω νομιζα οτι ειναι ωραια και οτι μιλαμε μεταξη μας που να το ξερα οτι εδω πρεπει να γραφουνε μονο οι αγαπουληδες και οι προμοτορες να τα λενε ολα ωραια και καλα αφου ειναι ετσι καθιστε να προσκηνατε αφτες που σας δουλεβουνε εμενα δε με νιαζη εγω τον εαφτο μου τον εχω πιο ψηλα απο αφτες και ας ειμαι αγραματος τουλαχιστο δε κοροηδεβω κανενα να του φαω τα λεφτα εσεις αφτο σας αρεση και θελετε να παρετε και αλλους στο λαιμο σας αρα εγω δε ταιριαζω εδω μεσα και την κανω μαλακας ειμαι και που δε το καταλαβα απο την αρχη οτι δουλεβη ετσι εδω το συστημα κριμα για τα παιδια που λενε την αληθηα και θελουνε να κανουνε καλο χαμενα πανε και αφτα αντε γεια
Από τα πολλά ληγμένα που βάζουν στα σουβλάκια σου έχεις πάθει μαλάκινση και αλλαντίαση.
Μακάρι να ήταν βλαμένε γκόμενά μου κοτσάμ Ντάρια που την γουστάρει ο μισός αντρικός πληθυσμός έστω και για ένα μήνα γιατί από τότε που την γνώρισα άλλαξε η γνώμη μου για τις ιερόδουλες.
Τόσος κόσμος που έχει γράψει τόσες κριτικές αρραβωνιαστικοί ήταν και αυτοί που βάζανε τα 10άρια;
Μου αρέσει που έμαθες ότι ειμαι και γκόμενός της και θέλει να με παντρευτεί,για τόσα κιλά μαλάκας είσαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πήγαινε στην Φυλής που σου αρέσει και πάρε και άλλες πληροφορίες από την γειτονια για μένα τότε.
Ευτυχώς που υπάρχουν και παιδάκια σαν εσένα για να γελάμε!
Αλήθεια μήπως είσαι κανένας πρώην ερωτοχτυπημένος και κάνεις έτσι;Θα σου περάσει,μην φοβάσαι.
σε λίγα χρόνια δεν θα θυμάσαι τίποτα!
Αυτά για να ξέρεις ότι δεν κρύβομαι,ούτε κρυβόμουνα ποτέ!
Απλώς δεν ασχολούμαι με μαλάκες,έχω πάθει ανοσία.
Άντε κοροιδάρα συνέχισε τώρα να λες τις βλακείες σου γιατί εσύ της κάνεις συνέχεια διαφήμηση,δεν χρειάζεται να πει ποιά είναι.
Και μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες να δίνουν ποιότητα στο επάγγελμα!
Πάρε μία πλαστική κούκλα να κάνεις και οικονομία.Και αν σου αρεσει η Φυλης 104 δίνουν και δώρο δονητή για εκεί που σου αρέσει.Αλήθεια για αυταρχικό είχες πάει στην Ντάρια και δεν σε γάμησε καλά;Δεν μας είπες!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Διαβαζοντας την κριτικη  του φιλτατου Lucent για την  Sylvia from AAA Europemodels 2 μιση χρονια πριν και επειδη διατηρω με την συγκεκριμενη κοπελλα ακομη επαφη την θεωρω και ακαιρη και αδικη!!!! Η κοπελλα εκανε ΕΝΑ και μοναδικο τουρ δεν εκανε γι αυτη την δουλεια και σταματησε... Τωρα να επανερχομαστε υστερα απο 2 μιση χρονια με κριτικη σε μια κοπελλα αξιοπρεπεστατη που εκανε ενα λαθος(γι αυτην) και να την εκτεθουμε ξανα το βρισκω λιγο κτυπημα κατω απο την μεση.......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το νέο studio αξιοπρεπές, η Ζλάτα super.
4 στους 10 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αντε μεγειες καλοριζικο  :grin:

Αν και δεν μενω Αθηνα (ουτε πηδαω) επεσε το ματι μου στην κριτκη και ειπα να κανω ενα σχολιο ...
βολικο για παντρεμενους το κοβω , αφου με προφαση επισκεψη στον Ηλεκτρολογο για το αμαξι
ριχνεις και μια τσουτσου

Αμα θες μετα κατεβαινεις την φορτηζεις και ριχνεις και αλλη μια  :2funny: :2funny:

www.imagerous.com/] [/URL]

( καβαντζα λινκς για την εικονα )

6 απο τους 10 την βρηκαν μη χρησιμη  γιατι αραγε ?  :think:
και μονο η πληροφορια οτι ανοιξε καινουριο μαγαζι δεν ειναι χρησιμη ?  :think:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Aγαπητέ συναγωνιστή xilnick χαράς στο κουράγιο σου που πήγες με την παγοκολώνα την Χριστίνα.Έτυχε να την δοκιμάσω και εγώ στο Αγαθουπόλεως LCD TV παλιά.Αυτή την θυμάμαι και απο Φυλής παλιότερα.Είναι απο τις Ρωσίδες μάλλον που έχουν ξεμείνει απο την εποχή των πάγων.Αλλά αυτή η εποχή έχει περάσει πλέον ανεπιστρεπτί και η αγορά έχει γίνει πιο απαιτητική.Παρόλο που ήξερες οτι είναι μούφα είπες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου αν και εγώ δεύτερη ευκαιρεία δεν θα της έδινα ποτέ μου.2 πράγματα δεν μου άρεσαν αναφορικά με την συγκεκριμένη.Πρώτον το οτι είναι πολύ γνωστή στον χώρο γιατί είναι παλιά και είπε ψέμματα οτι είναι καινούρια για να σε παραπλανήσει σχετικά με τις επιδόσεις της!Οπότε στην ουσία αυτομάτως αυτοαναιρεί το όνομα της στον χώρο!!Kαι δεύτερον οτι έχει καβαλήσει καλάμι οτι δουλεύει σε studio αυτοαναιρώντας πάλι την ύπαρξη της στο χώρο του μπουρδέλου.Γιατι βρίσκεσαι εκεί κοπελίτσα μου τότε για να κάνεις την γλάστρα;; Oι πελάτες πλέον δεν τρώνε κουτόχορτο και υπολογίζουν και το παραμικρό ευρώ που δίνουν.Σύντομα αν δεν αλλάξει η συγκεκριμένη attitude καθώς και οι όμοιες της θα βρεθούν στον Καιάδα!!Η αγορά είναι πολύ σκληρή και τιμωρεί.Συγχαρητήρια για τις ενημερώσεις σου συναγωνιστή και καλά έκανες και την είπες στην συγκεκριμένη κοπέλα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

Δηλαδη εδωσε 40ευρω, μπηκε στο δωματιο και με τις δυο, γαμησε πρωτα την μια, τελειωσε και μετα πηρε την αλλη. Δηλαδη δυο φορες παρτουζα με 40 ΣΥΝΟΛΟ; :think:

Για να δω αν το καταλαβα σωστα δηλαδη...
Κατι δεν μου παει καλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom