sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τσεγιεν αυτο στη μενανδρου εχει ανακαινηστει,δεν ειναι ερειπιο και χαλια οπως παλια (εχει και κουδουνι απεξω),μια μαυρη παιζει απογευματα...
παλι καλα που το καταλαβες!εχεις απολυτο δικιο πασο
κριμα ομως με τετοιες γνωσεις επι των νηματων και επι του τι ειναι εντος και τι εκτος θεματος να χαραμιζεσαι
να στηλεις ενα βιογραφικο στους διαχειριστες εδω να σε αναβαθμισουνε
βεβαιως να με πιασουνε! δεν εχω προβλημα! Αλλα να βρουν κατι συγκεκριμενο να μιλησουν! Οταν σου λεω οτι(γενικα) δε κανεις καλα τη δουλεια σου και συ μου απαντας πως ειμαι βλακας, τοτε δε μου τη λες! Απλα αλλαζεις θεμα γιατι δε σε συμφερει!οσο δικαιωμα εχεις να πιανεις στο στομα σου οπως λες τις κοπέλες του studio αλλα τοσο δικαιωμα εχουν και οι ιδιες οι κοπέλες να σε πιασουν στο δικο τους στομα ;)
για μενα αυτο ειναι δημοκρατικοτητα
μαλλον εσυ εχεις παρεξηγησει την εννοια της δημοκρατιας.............
ναι ναι, ακριβως το ιδιο! τι να σου πω! κατεβα απο το συννεφακι σου τωρα...οσο μελος εισαι εσυ εδω αλλο τοσο ειμαι και εγω
εχουμε καμια διαφορα και δεν το ξερω??????
και οι 2 με ενα email και ενα nickname γραφτηκαμε τι σε κανει να νομιζεις οτι εισαι κατι το ξεχωριστο
και κατι αλλο παψε να κλαψουριζεις
το στυλ του αντρα του παραπονιαρη του παρουσιαζομενου σαν αδικημενου του κλαψιαρη του κακομοιρη μονο αντρικο στυλ δεν ειναι
μια σε προσβαλαμε
μια σε ειρωνευτηκαμε
μια σε λογοκριναμε
τωρα λες οτι σου απαγορευουμε να γραφεις
ολο σεναρια κακομοιριας μιζεριας και δυστηχιας εισαι
αναστημα δεν εχεις?
τι προσπαθεις τον νικο ξανθοπουλο να μιμιθεις?
ή πιστευεις οτι τα δακρυα και η κλαψα συγκινουνε τα πλήθη?
Εχω καιρο να περασω απο εκει.τσεγιεν αυτο στη μενανδρου εχει ανακαινηστει,δεν ειναι ερειπιο και χαλια οπως παλια (εχει και κουδουνι απεξω),μια μαυρη παιζει απογευματα...
Από τα πολλά ληγμένα που βάζουν στα σουβλάκια σου έχεις πάθει μαλάκινση και αλλαντίαση.εγω απο τοτε που τσακοθηκα με τα παιδια στο θεμα με το στουντιο φηλης 104 ειπα οτι δε ξαναμιλαω και εγω το λογο μου το κραταω και ας ειμαι του δημοτικου. Επειδη ηρθες να το παιξεις μαγκας και εξυπνος και να κανεις παλι διαφημιση αυτος ειναι ο λογος που μιλαω παλι γιατι εσυ ηρθες εδω παλι για να το παιξεις αγαπουλης της νταρηας και λες παλι ψεματα. καταρχη εγω με αυτη δε εχω ξαναμιληση απο τοτε εδω περα το θεμα εληξε τοτε εσυ τωρα τι ηρθες να το παιξεις δηλαδη σου θιξαμε τη γκομενα? και ξερω γιατι το λεω αυτο γιατι εγω στη γειτονια εκει δουλεβω και ξερω και ακουω και μαθαινω πραγματα.εδω μεσα ειναι για να λεμε την αληθηα και να λεμε στα αλλα παιδια να προσεχουνε η πιες ειναι καλες να τις βοηθαμε. ετσι λεω εγω. εσυ νομιζεις οτι εδω ειναι για να κανεις αβαντα στη γκομενα σου. και ηρθες παλι μετα απο τοσες μερες να πεις παλι ψεματα και να να με βρισεις εμενα που ειπα την αληθια. τι αντρας εισαι ρε εσυ? παντελονια φορας η σε φερμαρουνε και σενα ναπουμε απο πισω με κανα πλαστικο πουτσο και ερχεσαι εδω να μας το παιξεις καμποσος? εσυ ειπες για το αυταρχικο οχι εγω αραγε καπου το ξερεις! και εχη πλακα που καθεσαι και γραφεις ολοκληρα παραμυθια οτι παραλιγο νασε παρη ο υπνος χαχαχα ο υπνος σε πηρε απο τη βαριεμαρα λεω εγω γιατι στα μαγαζια της δε παταγε κανενας και γιαφτο εχει φυγει απο το αλλο μαγαζι που ειχε γιατι ουτε μυγα δε εμπαινε μεσα. αφτα γιατι δε τα λες?αλλα μαλλον και κει που ειναι τωρα παλη μυγες βαραη και σε εστηλε εδω να της κανης διαφημιση τζαμπα αλλα εισαι τοσο χαζος που ουτε λεφτα δεν εχεις παρη για να κανεις τη διαφημιση σε εχη παραμυθιαση οτι θα σε παντρεφτη ρε κατακαημενε αγαπουλη? αντε συνεχισε τωρα το προμοταρισμα να δουμε τι θα καταλαβης τα παιδια εδω σε εχουνε παρει πρεφα τι ρολο βαρας και ποσο ψεφτης εισαι. εγω λεω οτι μερικοι σαν εσενα τα θελει ο κολος σας να σας δουλεβουνε ψιλο γαζη οι πουτανες γιαφτο ελεγε η αλλη εδω οτι τους κοροηδευει ολους εσενα ενοουσε ρεεεεε ξυπνα βλακα. και το μηνημα που μου εστηλες τι το εστηλες ρε? να μου κανης τα μουτρα κρεας? εδω ειναι ολα γραμενα και οποιος θελει μπορει να τα δη οποτε θελη και να καταλαβει πως ξεκινησε το σκηνηκο και ποιος εχει δικηο και ποιος εχει αδικο. και την αλλη φορα που καποιος θα μου τη πει εμενα θα βαλω καμια φιλη μου να απαντησει για να κανω οπως εσυ χαχαχαχα α ρε κοροηδα που ειστε μερικοι μυαλο δε βαζετε με τιποτα ρεεε αντε καληνηχτα ναπουμε βλακα οταν ειχα μπει στην αρχη εδω νομιζα οτι ειναι ωραια και οτι μιλαμε μεταξη μας που να το ξερα οτι εδω πρεπει να γραφουνε μονο οι αγαπουληδες και οι προμοτορες να τα λενε ολα ωραια και καλα αφου ειναι ετσι καθιστε να προσκηνατε αφτες που σας δουλεβουνε εμενα δε με νιαζη εγω τον εαφτο μου τον εχω πιο ψηλα απο αφτες και ας ειμαι αγραματος τουλαχιστο δε κοροηδεβω κανενα να του φαω τα λεφτα εσεις αφτο σας αρεση και θελετε να παρετε και αλλους στο λαιμο σας αρα εγω δε ταιριαζω εδω μεσα και την κανω μαλακας ειμαι και που δε το καταλαβα απο την αρχη οτι δουλεβη ετσι εδω το συστημα κριμα για τα παιδια που λενε την αληθηα και θελουνε να κανουνε καλο χαμενα πανε και αφτα αντε γεια
την ειδε 2 φορες γι'αυτο2 κριτικες απο το ιδιο μελος για την ιδια ταινια
την ειδε 2 φορες γι'αυτο
λες??ειναι προμοτορας
την ειδε 2 φορες γι'αυτο
Εκπληκτικό κείμενο. Λογοτεχνία της παρακμής. Από τον ΠΥΡΑΥΛΟ φυσικά - ποιον άλλον;