Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Στεκομαι στα εξης σημεια:Με 50 και ελευθερο κτλ κτλ; Απλα αυτην την απορια διατυπωνω!

Προφανως δεν βαζω την κριτικη για εξοικονομηση χωρου. Αλλα ας το εξηγησω γιατι πολλοι ειναι περιεργοι εδω μεσα.
Αρχιζω να βγαζω καποιο συμπερασμα :

Στο Αριστομενους 72 εχθες με την Αννετα στην τιμη των 50 ευρω μου προσφερθηκε ελευθερο στοματικο και μου εκανε φοβερη εκπληξη.
Στο Κωνσταντινουπολεως 94 στην σημερινη τσαρκα η τσατσα μας ειπε οτι στα 40 ευρω του βασικου περιλαμβανεται και ελευθερο στοματικο.
Στο Πιπινου 118 , οπως λεει ο φιλος milfslover, στα 50 του προσφερθηκε ελευθερο στοματικο.

Τα τρια παραπανω ιδρυματα ανηκουν στην ιδια αλυσιδα.

Τυχαιο ? Δεν θα πρεπει να απορησουμε εαν δουμε κατι τετοιο και στο Λελας. (σιγουρα οχι απο την Σονια)
Ισως να εχουν συμπεριολαβει για προφανεις λογους το ελευεθρο στοματικο στο πενηνταρικο.

Αυτο ομως ειναι ενα συμπερασμα μου. Δεν το ξερω με βεβαιοτητα.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αρχιζω να βγαζω καποιο συμπερασμα :

Στο Αριστομενους 72 εχθες με την Αννετα στην τιμη των 50 ευρω μου προσφερθηκε ελευθερο στοματικο και μου εκανε φοβερη εκπληξη.
Στο Κωνσταντινουπολεως 94 στην σημερινη τσαρκα η τσατσα μας ειπε οτι στα 40 ευρω του βασικου περιλαμβανεται και ελευθερο στοματικο.
Στο Πιπινου 118 , οπως λεει ο φιλος milfslover, στα 50 του προσφερθηκε ελευθερο στοματικο.

Τα τρια παραπανω ιδρυματα ανηκουν στην ιδια αλυσιδα.

Τυχαιο ? Δεν θα πρεπει να απορησουμε εαν δουμε κατι τετοιο και στο Λελας. (σιγουρα οχι απο την Σονια)
Ισως να εχουν συμπεριολαβει για προφανεις λογους το ελευεθρο στοματικο στο πενηνταρικο.

Αυτο ομως ειναι ενα συμπερασμα μου. Δεν το ξερω με βεβαιοτητα.
Προφανως και δεν μπορουμε να γνωριζουμε με βεβαιοτητα. Απλα μια απορια εξεφρασα. Πλεον δεν νομιζω πως μας ξαφνιαζουν τοσο αυτα τα φαινομενα οσο παλαιοτερα! ;)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ποσταρω εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ.. Ακυρη ερωτηση μεν. Σε στουντιο μπορεις να χρησιμοποιησεις δικο σου προφυλακτικο η' παιζει θεμα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποσταρω εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ.. Ακυρη ερωτηση μεν. Σε στουντιο μπορεις να χρησιμοποιησεις δικο σου προφυλακτικο η' παιζει θεμα?
μπορεις....γενικα.....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Eξαρταται απο την κοπελα....αλλες το δεχονται και αλλες οχι!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Συνήθως όχι. Πιθανή άρνηση ίσως να έχει να κάνει με την μάρκα του προφυλακτικού.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267

Δε θέλω να σχολιάσω την κριτική γιατί ΔΕΝ πρόκειται για κριτική.
Είναι ένα αφήγημα, ένας οδηγός εμπειριών κι απόλαυσης...γι'αυτόν που δεν έχει πάει...γι'αυτόν που πήγε αλλά δεν εστίασε στα σημεία...γι'αυτόν που ακόμη κι αν δεν έχει την τύχη να βρεθεί εκεί, το "ζει" virtual reality διαβάζοντας αυτό το μοναδικό σύγραμμα, που ξετυλίγει έναν απίστευτο κόσμο, ένα χώρο και μια ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται απλά ως "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ".
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ συμπαίχτη Agiana όχι μόνο για το έμφυτο ταλέντο σου αλλά και για το ανεκτίμητο "δώρο" που έκανες σε όλους μας που το διαβάσαμε. Σ'ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες να αναλύσεις με τόση γλαφυρότητα, αυτή σου την εμπειρία, που τη ζηλεύω πραγματικά και σου εύχομαι να την επαναλάβεις σύντομα.
RESPECT!

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ειναι δυνατον η vesta η nicol η οπως αλλιως την λενε να μην κανει 69?????
τοτε τι πληρωνουμε ???
διαβασα την κριτικη του τελευταιου φιλου και μου εκανε τοση εντυπωση στο να μην κανει 69...
αν ειναι δυνατον ρε παιδες ειναι απαραδεκτη η γκομενα αλλα ημαστε και εμεις μαλ..κες που δεν την βαζουμε με το ζορι να το κανει
ελεος ...και απο οτι βλεπω καμια απο αυτες που θα ερθουν θεσσαλονικη δεν παρεχει αυτην την υπηρεσια ...μηπως κατι πρεπει να κανουμε και εμεις με το κωλοπρακτορειο αυτο που της εχει?
μηπως πρεπει να τους την πουμε και αρκετα μαλιστα διοτι το ξαναλεω ...εμεις πληρωνουμε οχι αυτοι και θα πρεπει να κανουν οτι θελουμε εμεις στο κατω κατω ..αν ειναι δυνατον να εχεις τετοιο μου...νι και να μην το γλυψεις αδυανοητο.
σκεφτειται το λιγο ολοι σας και δειτε τι μπορουμε να κανουμε για να αλλαξουν οι υπηρεσιες πριν ερθουν αλλιως να κατσουν αγαμητες στα δοματια τους και να μην ξαναερθουν
ειστε να κανουμε ολοι μας κατι ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο το ονομα, την περιγραφη της κοπελας και τις υπηρεσιες της κοπελας στην κριτικη του dim1984

Λιγο το ποτο και λιγο το σκοταδι την πατησα!

με κανουν να υποθεσω οτι προκειται για την ιδια Νανσυ που δουλευε παλιοτερα εκει και ως Ζινα.

Επεστρεψε φαινεται.........

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ειναι δυνατον η vesta η nicol η οπως αλλιως την λενε να μην κανει 69?????
τοτε τι πληρωνουμε ???
διαβασα την κριτικη του τελευταιου φιλου και μου εκανε τοση εντυπωση στο να μην κανει 69...
αν ειναι δυνατον ρε παιδες ειναι απαραδεκτη η γκομενα αλλα ημαστε και εμεις μαλ..κες που δεν την βαζουμε με το ζορι να το κανει
ελεος ...και απο οτι βλεπω καμια απο αυτες που θα ερθουν θεσσαλονικη δεν παρεχει αυτην την υπηρεσια ...μηπως κατι πρεπει να κανουμε και εμεις με το κωλοπρακτορειο αυτο που της εχει?
μηπως πρεπει να τους την πουμε και αρκετα μαλιστα διοτι το ξαναλεω ...εμεις πληρωνουμε οχι αυτοι και θα πρεπει να κανουν οτι θελουμε εμεις στο κατω κατω ..αν ειναι δυνατον να εχεις τετοιο μου...νι και να μην το γλυψεις αδυανοητο.
σκεφτειται το λιγο ολοι σας και δειτε τι μπορουμε να κανουμε για να αλλαξουν οι υπηρεσιες πριν ερθουν αλλιως να κατσουν αγαμητες στα δοματια τους και να μην ξαναερθουν
ειστε να κανουμε ολοι μας κατι ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
sorry αλλα την εβαλα σε λαθος μερος την κριτικη μου...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 800px-Morris_Oxford_MO_1953.jpg
    800px-Morris_Oxford_MO_1953.jpg
    217,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Μᾶλλον ἤθελον νὰ εὕρω ἕν κατασκευασθὲν τὸ ἔτος γεννήσεως τοῦ ἀντικειμένου τοῦ πόθου τοῦ κ. Πυραύλου.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

Μετα τη τελευταια κριτικη του πυραυλου με τιτλο ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ....θα πρεπει το σαιτ να κλεισει....

δεν υπαρχει τιποτε αλλο που να περιμενω να διαβασω.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom