Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πολύ ωραίο το χρονογράφημα monsieur Πύραυλος!
Με μια μίξη -ολίγου- φαλοκρατισμού και συμπάθειας προς τα θήλεα.

Κριτική δεν ήταν αλλά δεν πειράζει. Μήπως κάποιο εξειδικευμένο θρεντ, σαν το τα -πάλαι ποτέ- χρονογραφήματα των εφημερίδων θα  μπορούσε να φιλοξενεί τα μελλοντικά σας επιτεύγματα; :)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

Η πλάκα είναι ότι σε αυτό το μπουρδέλο με "ψάρεψαν" από το παράθυρο! Τι εννοώ? Πήγαινα από το 69 προς στο 65 κι ακούω από ψηλά απέναντι ένα "ψψψψψττττττ!!!". Γυρνάω και τι να δω.. μια τσατσά στο μπαλκόνι του εν λόγω μπουρδέλου να με κοιτάει και να μου χαμογελάει! "Έλα", μου λέει, "σου έχω δύο μωρά πολύ καλά!". "Καλά, έρχομαι της λέω".

Το κάνουν φαινεται συστηματικά. Μου έχει τύχει και εμένα ενα Σαββατο πρωί με λίγο κόσμο στο δρομό να με φωνάξουν/προσκαλέσουν πάνω.
Σε λίγο θα μας πετάνε κανάτια.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Η πλάκα είναι ότι σε αυτό το μπουρδέλο με "ψάρεψαν" από το παράθυρο! Τι εννοώ? Πήγαινα από το 69 προς στο 65 κι ακούω από ψηλά απέναντι ένα "ψψψψψττττττ!!!". Γυρνάω και τι να δω.. μια τσατσά στο μπαλκόνι του εν λόγω μπουρδέλου να με κοιτάει και να μου χαμογελάει! "Έλα", μου λέει, "σου έχω δύο μωρά πολύ καλά!". "Καλά, έρχομαι της λέω".

Το κάνουν φαινεται συστηματικά. Μου έχει τύχει και εμένα ενα Σαββατο πρωί με λίγο κόσμο στο δρομό να με φωνάξουν/προσκαλέσουν πάνω.
Σε λίγο θα μας πετάνε κανάτια.  :grin:
καπως πρεπει να δουλεψουν κι αυτοι στα ψηλα..... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Πολλοί θα μου μαυρίσουν την κριτική, το ξέρω, αλλά εγώ λέω τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν! Όπως πάντα άλλωστε! Δεν σημαίνει πως είναι έτσι με όλους, με μένα όμως έτσι ήταν!

τι θα γινει πραγματι με αυτο το κακο;μαυριζουν τις κριτικες οι νταβαδες και μεις το δεχομαστε ως σημαδι δημοκρατικης λειτουργιας του σαιτ;μια θετικη ψηφο απο μενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.....ο νοων νοειτω....

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Πολλοί θα μου μαυρίσουν την κριτική, το ξέρω, αλλά εγώ λέω τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν! Όπως πάντα άλλωστε! Δεν σημαίνει πως είναι έτσι με όλους, με μένα όμως έτσι ήταν!

τι θα γινει πραγματι με αυτο το κακο;μαυριζουν τις κριτικες οι νταβαδες και μεις το δεχομαστε ως σημαδι δημοκρατικης λειτουργιας του σαιτ;μια θετικη ψηφο απο μενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.....ο νοων νοειτω....

παντως αυτο το αν βοηθησε η κριτικη ειναι πολυ ευκολο να το εκμεταλλευτουν καποιοι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως αυτο το αν βοηθησε η κριτικη ειναι πολυ ευκολο να το εκμεταλλευτουν καποιοι.
θα ειχε πλακα οπως σε καποια μπλογκς να υπαρχουν επωνυμα σχολια απο κατω απο τις κριτικες με το νικ του καθενος ωστε τουλαχιστον να ξερουμε ποιος και γιατι θεωρει οτι μια κριτικη μας δεν τον βοηθησε......

εκτος αν καποιοι εννοουν οτι η κριτικη δεν βοηθησε το μαγαζι του οποτε εχει ενα point ;) :grin: :grin:

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θα ειχε πλακα οπως σε καποια μπλογκς να υπαρχουν επωνυμα σχολια απο κατω απο τις κριτικες με το νικ του καθενος ωστε τουλαχιστον να ξερουμε ποιος και γιατι θεωρει οτι μια κριτικη μας δεν τον βοηθησε......

εκτος αν καποιοι εννοουν οτι η κριτικη δεν βοηθησε το μαγαζι του οποτε εχει ενα point ;) :grin: :grin:

αχαχα οντως δε το σκεφτηκα ετσι  :2funny:

παντως καλη ιδεα αυτη για τα επωνυμα σχολια..

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Μα γι'αυτό δε δημιουργήθηκε το εν λόγω thread; :think: Για να σχολιάζονται οι κριτικές;

Πάντως έχει γίνει πολλή κουβέντα για τα κριτήρια αξιολόγησης των κριτικών.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Το σωστο θα ηταν να υπηρχε αιτιολογια για τη θετικη η αρνητικη ψηφο.
Αυτο θα ηταν δικαιοτερο πιστευω. Ο καθενας πραττει οπως νομιζει.
Παντως σε γενικες γραμμες μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο τις συνολικες κριτικες που εχουν γραφτει.
Αν φας και καμμια φολα και αυτο μεσα στο προγραμμα ειναι...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μια χαρα εινα η κριτικη , εχω ζησει παρομοιες καταστασεις και κατανοω

οσω αφορα τις ψηφους και καλη κριτιη να γραψεις μπορει να στην μαυρισει ο διπλα νταβατζουρας
δε βγαζεις ακρη .. το θεμα ειναι ποιοι εχουν δικαιωμα ψηφου.. αν εχουν ολοι οι κλωνοι του καθε <ενδιαφερομενου >
που νομιζει οτι εστι κατι κανει, κακος εχουν ..

τες πα γνωριζωντας τι γιντε , και αφου δεν υπαρχει δυνατοτητα να δω ποιος ψηφησε υπερ και ποιος κατα
απλα αδιαφορω για τις ψηφους  σημασια εχει ποιος και πως τη γραφει  ;) οποιος γνωριζει ..

ααα επισης αρνητικες ψηφους μπορει αν δινουν και συναγωνιστες - συμφουμητες ( να τους κανει ο θεος) οι οποιοι βρισκονται
πισω σας στην λιστα με τους ΤΟΠ κριτικογραφους  :2funny:
προφανης σκοπος να σας μειωσουν ωστε να φανουν καλυτεροι ... το απολυτο καψιμο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αν δε μπορει αν λειτουργησει σωστα το συστημα της ψηφοφοριας καλυτερα να καταργηθει ...
η εν παση περιπτωση μη δινετε και πολυ βαση  ;)

ααα ψηφησα ναι   :tits2: μπας και γινει καλυτερος ο κοσμος  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μα γι'αυτό δε δημιουργήθηκε το εν λόγω thread; :think: Για να σχολιάζονται οι κριτικές;

Πάντως έχει γίνει πολλή κουβέντα για τα κριτήρια αξιολόγησης των κριτικών.
για να μην με βοηθησε μια κριτικη αν δλδ με ενδιαφερει πραγματικα να την διαβασω και οχι να την μαυριζω επειδη δεν μ αρεσει ο λεξ λογου χαρη πρεπει:
να μην εχει περιγραψει σωστα την κοπελα,να ειπε λαθος εντελως τα προγραμματα της,να περιεγραψε λαθος τον χωρο,να μην ανεφερε το ονομα της (ναι....το χω δει κι αυτο),να μην ανεφερε καθολου αν περασε κατα την γνωμη του ικανοποιητικα απο θεμα χρονου και διαθεσης της κοπελας αναλογικα και με τα χρηματα που εδωσε κλπ....

ψηφιζει κανενας με αυτα τα κριτηρια; :think:

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτο παντως που εχω παρατηρησει εγω και μου φαινεται περιεργο ειναι οτι σχεδον ποτε δεν υπαρχει ομοφωνια αν "σας βοηθησε αυτη η κριτικη" και σχεδον παντα ειναι γυρω στο 50/50 ειτε ειναι καλη η κριτικη ειτε κραζει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο παντως που εχω παρατηρησει εγω και μου φαινεται περιεργο ειναι οτι σχεδον ποτε δεν υπαρχει ομοφωνια αν "σας βοηθησε αυτη η κριτικη" και σχεδον παντα ειναι γυρω στο 50/50 ειτε ειναι καλη η κριτικη ειτε κραζει

απαντω δυο ποστ παραπανω .. αν ειναι καλη την μαυριζει ο διπλα
αν ειναι κακη αυτος που κραζεις
+ κατι καμενους 

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ας κανουμε λοιπον μια αιτηση να αλλαξει το συστημα και να ειναι επωνυμα τα σχολια και η ψηφος. Επισης ναχουν δικαιωμα ψηφου και σχολιου μονο οσοι εχουν πανω απο εναν αριθμο κριτικων!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπορει να μη  μπορει να γινει τεχνικα ..

προς το παρον εγω λεω να παω να βρω καμια αφορμη να γραψω καμια κριτικη
και αν αφησω εδω τον γλ να μιλαει για κρισεις  :birdman: :birdman: :birdman:

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μη  μπορει να γινει τεχνικα ..

προς το παρον εγω λεω να παω να βρω καμια αφορμη να γραψω καμια κριτικη
και αν αφησω εδω τον γλ να μιλαει για κρισεις  :birdman: :birdman: :birdman:

Δε μπορω γιατι φοβαμαι μη μου τη μαυρισουν οι νταβαδες :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom