Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορει να μη  μπορει να γινει τεχνικα ..

προς το παρον εγω λεω να παω να βρω καμια αφορμη να γραψω καμια κριτικη
και αν αφησω εδω τον γλ να μιλαει για κρισεις  :birdman: :birdman: :birdman:
αντε με τις ευχες μου να γαμησεις :priest: :priest:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
για να μην με βοηθησε μια κριτικη αν δλδ με ενδιαφερει πραγματικα να την διαβασω και οχι να την μαυριζω επειδη δεν μ αρεσει ο λεξ λογου χαρη

Να ένας λόγος, όπως και το να το κάνεις επειδή ποστάρει πολύ όσων αφορά τις κριτικές (είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί στην περίπτωση του CHEYENNE).

να μην εχει περιγραψει σωστα την κοπελα,να ειπε λαθος εντελως τα προγραμματα της,να περιεγραψε λαθος τον χωρο,να μην ανεφερε το ονομα της (ναι....το χω δει κι αυτο),να μην ανεφερε καθολου αν περασε κατα την γνωμη του ικανοποιητικα απο θεμα χρονου και διαθεσης της κοπελας αναλογικα και με τα χρηματα που εδωσε κλπ....

Αυτή ακριβώς είναι η σωστή κριτική και για μένα :thumbsup: Αλλά όπως είπε κι ο jo, υπάρχουν και καμένοι που θα τις μαυρίσουν κι αυτές έτσι κι αλλιώς.

επειδη γερασαμε εμεις και δεν μπορουμε δεν θα μπορει κανεις σου λεει.... :grin:

Ε, κι αυτός Μπαρμπαπήδουλας είναι, μη νομίζεις! :2funny: :2funny: Γι'αυτό και προκαλεί εντύπωση! :grin:

Επισκέπτης
Στα περι μαυρίσματος (και... ασπρίσματος), συμφωνώ με τον παραπάνω. Δεν υπάρχει έλεγχος, ούτε μπορείς να ξέρεις τις προθέσεις κάποιου. Παντού έτσι είναι με τα σχόλια. Είτε ξενοδοχείο, είτε θέατρο, είτε μπουρδέλο. Εγω πιο πολύ κοιτάω τι γράφει ο κάθε ένθρωπος και λιγότερο πόσους βοήθησε.

Το Μπαρμαπαπήδουλα τι τον σχολιάζετε; Μακάρι να διπλογαμάει πάντα ο άνθρωπος.
Αντε και στα δικά μας να λέμε. :)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ας κανουμε λοιπον μια αιτηση να αλλαξει το συστημα και να ειναι επωνυμα τα σχολια και η ψηφος. Επισης ναχουν δικαιωμα ψηφου και σχολιου μονο οσοι εχουν πανω απο εναν αριθμο κριτικων!

Συμφωνώ απόλυτα με την πρώτη πρόταση σου.

Διαφωνώ κάθετα (οριζόντια, διαγώνια...γενικά προς όλες τις κατευθύνσεις) με τη δεύτερη. Οι λόγοι νομίζω πως είναι προφανείς.

Προσωπικά δεν με επηρεάζουν καθόλου οι θετικές/αρνητικές ψήφοι μιας κριτικής. Αξιολογώ την σημασία της με βάση την περιγραφή των όσως έγιναν σ' αυτή την "συνάντηση" κι όχι με βάση τις ψήφους που έχει πάρει.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να ένας λόγος, όπως και το να το κάνεις επειδή ποστάρει πολύ όσων αφορά τις κριτικές (είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί στην περίπτωση του CHEYENNE).
Δεν ειχα σκοπο να αναφερθω στο ολο θεμα, αλλα μιας και αναφέρθηκες στο nick μου, η στοιχειωδης ευγενεια με "υποχρεωνει" να τοποθετηθω.

Το μαυρισμα των κριτικων μου το εχω πλεον συνιθισει και δεν με απασχολει.
Ομως απορω το γιατι με μαυριζουν. Προφανως σε καποιους δεν ειμαι αρεστος.
Λογικο αλλωστε. Δεν γινεται να ειμαστε συμπαθεις σε ολους.

Εχω ενα τυποποιημενο τροπο να γραφω κριτικες, και αυτο ισως να ειναι μονοτονο και να κουραζει.
Περιγραφω την κοπελα και τον χωρο σαν προλογο, οπως επισης την αιτια που περναω στο δωματιο.

Αναφερομαι στα της σεξοαλικης διαδικασιας, οσο πιο κοσμια μπορω, χωρις ακραιους χαρακτηρισμους (ισως αυτο σε πολλους να μην αρεσει) και τελος σαν επιλογο γραφω τα συμπερασματα μου.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?

Εξ΄αλλου τι ειναι η κριτικη?
θεωρω πως ειναι η αναφορα των προσωπικων μας στιγμων με την εκαστοτε κοπελα.
Λογικο και ανθρωπινο να μην ειναι παντα ιδια.

Αυτοι που με μαυριζουν, ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν διαβαζουν το κειμενο μου.
Μολις βλεπουν κριτικη απο εμενα τις μαυριοζουν κατέυθειαν.
Αυτο το συπερασμα το βγαζω, μαις και πολλες φορες η κριτικη μου εχει πολλα κοινα σημεια με αλλες κριτκες, ομως η δικη μου εχει 2 στα 8 για παραδειγμα και οι αλλες 6 στις 7

Το εαν βοηθαω ή οχι, δεν περιμενω να το δω απο το ποσοστο των χρησιμων ψηφων, αλλα μου το αποδεικνυουν τα pm που παιρνω, οπως επισης καποια σχολια στο forum.
Προσπαθω να μοιραζομαι τα οποια πραγματα ξερω, με οποιον ζηταει την "βοηθεια μου" χωρις κανενα ανταλαγμα.

Και ετσι θα συνεχισω, και ας παει στο ...........5% το ποσοστο χρησιμων ψηφων. :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ε καλα, δεν θα πεθάνουμε κιολας. Ενα πεταμένο 50ρι, ούτε το πρώτο είναι το τελευταίο!
Τα ξερεις άλλωστε και εσύ!!!

Πολλοί θα μου μαυρίσουν την κριτική, το ξέρω, αλλά εγώ λέω τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν! Όπως πάντα άλλωστε! Δεν σημαίνει πως είναι έτσι με όλους, με μένα όμως έτσι ήταν!

τι θα γινει πραγματι με αυτο το κακο;μαυριζουν τις κριτικες οι νταβαδες και μεις το δεχομαστε ως σημαδι δημοκρατικης λειτουργιας του σαιτ;μια θετικη ψηφο απο μενα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.....ο νοων νοειτω....
Ελπίζω την θετική ψήφο να την έδωσες διοτι όντως θεωρείς πως σε βοήθησε αυτή η κριτική σχετικά με την εν λογο κοπέλα και οχι απο "αντίδραση" ή για άλλο λόγο.

Γενικά δεν περίμενα να γίνει ντόρος με την κριτική μου. Εγω προσπάθησα να είμαι σωστός και δίκαιος. Εγραψα τα καλα και τα κακα. Επίσης δεν δίνω και μεγάλη σημασία στις ψήφους, σπάνια το κοιτάω και σαφώς ΔΕΝ θα με παροτρύνει ή θα με αποτρέψει απο επίσκεψη σε συγκεκριμένη κοπέλα εαν δω οτι πήρε λίγες ψήφους η κριτική για αυτήν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε καλα, δεν θα πεθάνουμε κιολας. Ενα πεταμένο 50ρι, ούτε το πρώτο είναι το τελευταίο!
Τα ξερεις άλλωστε και εσύ!!!
Ελπίζω την θετική ψήφο να την έδωσες διοτι όντως θεωρείς πως σε βοήθησε αυτή η κριτική σχετικά με την εν λογο κοπέλα και οχι απο "αντίδραση" ή για άλλο λόγο.

Γενικά δεν περίμενα να γίνει ντόρος με την κριτική μου. Εγω προσπάθησα να είμαι σωστός και δίκαιος. Εγραψα τα καλα και τα κακα. Επίσης δεν δίνω και μεγάλη σημασία στις ψήφους, σπάνια το κοιτάω και σαφώς ΔΕΝ θα με παροτρύνει ή θα με αποτρέψει απο επίσκεψη σε συγκεκριμένη κοπέλα εαν δω οτι πήρε λίγες ψήφους η κριτική για αυτήν.
αφορμη πηρα επειδη προδικασες το μαυρισμα ΝΑ πω δυο λογια.....

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω ξαναδει να καυλωνω τοσο γρηγορα ξανα σε ιδρυμα... [size=10pt]Το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω και με την Αντριαννα...[/size]

ε ναι!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχω ξαναπει οτι η δυνατοτητα έγκρισης ή μαυρίσματος μιας κριτικης ειναι μια μπούρδα και πρεπει να καταργηθεί άμεσα. Και ενα παιδακι βλεπει οτι οι κριτικες μαυριζονται ή εγκρινονται με ιδιοτελή κριτηρια.

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Εχω ξαναπει οτι η δυνατοτητα έγκρισης ή μαυρίσματος μιας κριτικης ειναι μια μπούρδα και πρεπει να καταργηθεί άμεσα. Και ενα παιδακι βλεπει οτι οι κριτικες μαυριζονται ή εγκρινονται με ιδιοτελή κριτηρια.

καλα αστο εσυ πολλα εχεισ πει :s&m_3: :s&m_3: :idiot: :uglystupid: :pipa2: :s&m_1: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Δηλαδή και τι έγινε αν μαυρίσουν την κριτική μας;

Αν δεν τη μαυρίσουν θα πάρουμε κανένα βραβείο;

Στα παπάρια μου ποιος θα τη μαυρίσει και ποιος όχι, εγώ τη γράφω για να μοιραστώ την εμπειρία μου και να βοηθήσω όσους θέλουν να βοηθηθούν.

Όσοι τη μαυρίζουν για ιδιοτελείς λόγους, δεν με αφορούν καθόλου.

Άσε που δεν είναι και τόσο δύσκολο πια να ξεχωρίσει κανένας τους ειλικρινείς από τους προμότορες ή τους δυσφημιστές! Μπαμ κάνουνε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Gl πριν μιση ωρα διαβασα την κριτικη αυτη, και δεν μπορω να σταματησω να γελαω...
Θεος ο τυπος...
Μεσα σε ενα βραδυ, πηγε για ποτο, εκανε κονε μεσω του ιδιοκτητη του μαγαζιου να του φερουν τη νικολεττα, την περιμενε 2 ωρες, βαρεσε και μια μαλακια περιμενοντας, αυτή του ηρθε μεθυσμενη και κομοδινο, της εδωσε 200 ευρω, της εσκισε το βρακι, της ζητησε τα λεφτα πισω και την εβρισε και "ξεβρακωτη".
Απλα θεος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom