Να ένας λόγος, όπως και το να το κάνεις επειδή ποστάρει πολύ όσων αφορά τις κριτικές (είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί στην περίπτωση του CHEYENNE).
Δεν ειχα σκοπο να αναφερθω στο ολο θεμα, αλλα μιας και αναφέρθηκες στο nick μου, η στοιχειωδης ευγενεια με "υποχρεωνει" να τοποθετηθω.
Το μαυρισμα των κριτικων μου το εχω πλεον συνιθισει και δεν με απασχολει.
Ομως απορω το γιατι με μαυριζουν. Προφανως σε καποιους δεν ειμαι αρεστος.
Λογικο αλλωστε. Δεν γινεται να ειμαστε συμπαθεις σε ολους.
Εχω ενα τυποποιημενο τροπο να γραφω κριτικες, και αυτο ισως να ειναι μονοτονο και να κουραζει.
Περιγραφω την κοπελα και τον χωρο σαν προλογο, οπως επισης την αιτια που περναω στο δωματιο.
Αναφερομαι στα της σεξοαλικης διαδικασιας, οσο πιο κοσμια μπορω, χωρις ακραιους χαρακτηρισμους (ισως αυτο σε πολλους να μην αρεσει) και τελος σαν επιλογο γραφω τα συμπερασματα μου.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?
Εξ΄αλλου τι ειναι η κριτικη?
θεωρω πως ειναι η αναφορα των προσωπικων μας στιγμων με την εκαστοτε κοπελα.
Λογικο και ανθρωπινο να μην ειναι παντα ιδια.
Αυτοι που με μαυριζουν, ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν διαβαζουν το κειμενο μου.
Μολις βλεπουν κριτικη απο εμενα τις μαυριοζουν κατέυθειαν.
Αυτο το συπερασμα το βγαζω, μαις και πολλες φορες η κριτικη μου εχει πολλα κοινα σημεια με αλλες κριτκες, ομως η δικη μου εχει 2 στα 8 για παραδειγμα και οι αλλες 6 στις 7
Το εαν βοηθαω ή οχι, δεν περιμενω να το δω απο το ποσοστο των χρησιμων ψηφων, αλλα μου το αποδεικνυουν τα pm που παιρνω, οπως επισης καποια σχολια στο forum.
Προσπαθω να μοιραζομαι τα οποια πραγματα ξερω, με οποιον ζηταει την "βοηθεια μου" χωρις κανενα ανταλαγμα.
Και ετσι θα συνεχισω, και ας παει στο ...........5% το ποσοστο χρησιμων ψηφων.