is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
λεγε ρε που τη βρηκεςε, καλα τωρα ειμαι λιγο μεγαλυτερος, με λιγα παραπανω κιλα και δεν ειμαι κουρεμενος.
λεγε ρε που τη βρηκεςε, καλα τωρα ειμαι λιγο μεγαλυτερος, με λιγα παραπανω κιλα και δεν ειμαι κουρεμενος.
λεγε ρε που τη βρηκες
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεο φωτογραφος της γειτονιας αδερφε, στα 18 μου φοιτητης με ποδηλατο, ξερεις ποσα γκομενακια λιωνανε με το που με βλεπανε?
και τωρα βεβαια, δεν παω πισω, και οι επαγγελματιες τρελλαινονται να τις αγγιζω με το μαλλι, καυλωνουν με ενα μαλλομασαζ και μετα χυνουν που τις ακουμπαω, ρωτησε, θα σου πουν.
και τωρα βεβαια, δεν παω πισω, και οι επαγγελματιες τρελλαινονται να τις αγγιζω με το μαλλι, καυλωνουν με ενα μαλλομασαζ και μετα χυνουν που τις ακουμπαω, ρωτησε, θα σου πουν.
Οταν στο παρελθον ανεβασα 10 περιπου κριτικες με αλλο νικ ,τιs περρισοτερες απο City-tour girls αλλα και καποια local κατηγορηθηκα σαν promoter απλα γιατι ελεγα την αληθεια και διατυπωνα την αντικειμενικη μου αποψη εκτοτε αποφασισα να απεχω και να παρακουλουθω εκ του μακροθεν!!!! Αλλα μ' ενοχλει το γεγονος οτι καποιοι τιμημενοι του σαιτ να ριχνουν στον Καιαδα οτι ειναι εκτος γραφειων της αρεσκειας του!!! εδω το θεμα εχει 100 παραμετρους γιατι γινεται, αλλα πραγματικα δεν το ψαχνω πια, αν και συνεχιζει να μ' ενοχλει!! Οταν εχουμε και ομολογια τιμημενου μελους να λεει καθαρα οτι πιεστηκε απο γραφειο να γραψει θετικη κριτικη για κοπελλα!!! Κλεινω λεγοντας οτι οι λογικως σκεπτομενοι συναγωνιστες και ολοι εμεις που ξοδευουμαι πακτωλο χρηματων χωρις να φαινομαστε εχουμε πια αναπτυξει το αισθημα της αυτοπροστασιας!!!!!!!!
Μάστερ σεφ.....vs Sabina χαχααααχααχα
Φαντομ 12 είσαι ο θεός μου........ είδωλο
ευχαριστωΡε gl τι συγκρίνεις τώρα? Εσένα με τα χιλιάδες ποστ και κριτικές με αυτόν?
btw συγχαρητήρια για τις τσόντες που μας προσφέρεις απλόχερα και καθημερινά
Αν διαβάζατε όλη την κριτική, θα καταλαβαίνατε ότι το ! ήταν για να υποδείξει ότι ήταν πολλά τα λεφτά,αφού όπως λέω παρακάτω 100 έδωσα,όχι 120.Στα μαγαζιά που έχουν ελεύθερο στοματικό το φουλ πρόγραμμα είναι πιο ακριβό.Και το καλύτερο απ'όλα είναι ότι αυτοί αθροίζουν τις υπηρεσίες, όπερ σημαίνει: 90 + 60 = 150, επομένως με το να σου προσφέρουν το συνδυασμό στα 120 νομίζουν ότι σου κάνουν και σκόντο