lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Ακριβως εκει εστιασα και εγω! 50 ευρω και για τις δυο; Ιδιως οταν παιζει και η πενυ ανάμεσα; Δύσκολο μου φαινετε!Πολλες οι ενστασεις και οι αποριες μου για την πρωτη κριτκη του ioniser
:
[size=9pt]Πένυ και Λάουρα ΜΑΖΙ!!!
0 στους 7 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Λοιπόν μάγκες αυτή είναι η πρώτη μου κριτική και πιστεύω αξίζει. Μόλις γύρισα από το στουντιάκι και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου.Όποιος διαβάζει τώρα ας τρέξει.
Πάω που λέτε μια γύρα στα γύρω στούντιο και καταλήγω στο συγκεκριμένο περιμένωντας κανά καλό κομμάτι τύπου Αμάντας.
Με καλοσωρίζει η τσατσά και μου λέει έχουμε τη Λάουρα. Τη βλέπω και λέω ας πάω να δώ τι άλλο παίζει και γυρνάω. Έλα που μόλις φεύγω εμφανίζεται η Πένυ και μου λέει[size=15pt] τί λές και για τις δυό μας για 50 ευρόπουλα[/size]. Χωρις καμία σκέψη συμφωνώ και μπαίνω στο δωμάτιο. Περίμενα λίγο γιατι η Πένυ πήγαινε σε συναγωνιστή.
Να μην πολυλογώ μπαίνει στην αρχή η Λάουρα, γδύνεται και καπάκια σκάει και η Πένυ. Γδύνεται και αυτή και αρχίζουν τα φιλάκια. Η Πένυ να μου φτύνει το πούτσο και να μου λεεί να της βάλω και άλλα δαχτυλά(5) και η Λάουρα να μου γλύφει της ρώγες. Πάω να βάλω δάχτυλο και στη Λάουρα αλλά τραβιέται. Η Πένυ να λέει τα δικά της και να φτύνει το μουνί και τα βυζιά της. Άρχιζει να μου ρουφαει τα αρχίδια, μου φτύνει και το πούτσο, τον έπαιζε και μετα απο λιγο μου φοραει το σκουφακι. Ενώ με τσιμπούκωνε η Πένυ η Λάουρα συνέχιζε να με γλύφει. Μετά έρχεται η Πένυ απο πάνω και αρχίζει το καβάλημα ενω η Λάουρα της έγλυφε τα βυζιά. Την γυρνάω στα τέσσερα και αρχίζω και δίνω χαστουκάκια και στα δυο κωλαράκια. Γάμαγα τη μία και δαχτύλωνα την άλλη και ας μην ήθελε και πολυ. Βάζω τη Πένυ απο κάτω και την αρχίζω σε δυνατό γαμήσι με τα πόδια της στους ώμους. Η Λάουρα συνέχιζε φιλάκια και μάλακίες ε και εκει ήταν που κατέθεσα.
Την Λάουρα δε τη γάμησα αλλά πιστέυω πως το γαμήσι με τη Πένυ άξιζε και για τις δυο. Ντύνεται πρώτα η Λάουρα, φέυγει και μετα τα λέμε λίγο με τη Πένυ, την ευχαριστώ και φέυγει. Φευγωντάς μου λέει η τσατσά πως η Πένυ είχε έρθει για να την δεί και πως τέτοια σκηνικά μια φορά συμβαίνουν. Για μένα πρώτη φορά μου έκατσε κατι τέτοιο σε στουντιο. Όποιος προλάβει γιατί αξίζει. Καλά γαμήσια συναγωνιστές!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 22-09-2010
Όνομα κοπέλας Πένυ
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)[/size]
Η μεγαλυτερη μου ειναι ομως οτι με 50 ευρω πηρε και τις δυο κοπελες. !!!!
Συγνωμμη, αλλα αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Η ηθελε να γραψει 50 για την καθε μια, ή...............(ο νοοων, νοήτω)
Ακομα ενα "μελανο σημειο". Γραφει η Πενυ πηγε να δει την λαουρα, αλλα ηταν σε αλλο συναγωνιστη.
Δηλαδη εκανε βαρδια κανονικα.
Ασε που στο ονομα κοπελας αναφερει μονο την Πενυ.
Θα μου πειται την αλλη δεν την πηρε...........
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εκτος αν ισχιει αυτο που είπε ο ινδιάνος οτι εννοουσε 50 η καθε μια...