με την πρωτη επισκεψη κολλησε μαζι της
Ειχε UHU στιγμης η κοπελα
με την πρωτη επισκεψη κολλησε μαζι της
Σε πλιγοσανε παρα πολι βλεπο,μι κλες...ΑΚΡΙΒΩΣ!!! την εχω γαμήσει δύο φορές και δεν έχω ιδέα ουτε με το πως μοιάζει η φάτσα της. σκεπάζει συνεχώς με τα μαλλιά της και τα εχτένσιονς. βασικά το σέβομαι και δεν κάνω προσπάθεια να δώ με κουτοπονηριές, οπότε.....
ΟΣΟ για τον Νικολάκη που παρεξηγήθηκε με την συγκεκριμένη κριτική μου στην ΛΙΝΤΑ του, σε παρένθεση το ανορθόγραφο προσωπικό μύνημα που μου έστειλε( alι φορα,αν φα γραψις κριτικι-σκεψου απο μιαλο σου,κε οχι απο κολο ), Νικολάκη λυπάμαι που σε στεναχώρησα.. γενικά βλεπω με συμπαθεια τους καλυνηχτάκηδες, τους μουνοφύλακες και τους μουνοκουβαλητές, αλλά μέχρι ενός σημείου, υποδείξεις στο τσαρδί σου όχι σε μένα.. κακομαθημένε.
Πες μας αν εισαι η Λιντα ή κανενας αγαπουλης να ξερουμε και πως να σου μιλαμε........Σε πλιγοσανε παρα πολι βλεπο,μι κλες...
Άντε ρε Νίκο. Πες μας αν είσαι η Λίντα...Πες μας αν εισαι η Λιντα ή κανενας αγαπουλης να ξερουμε και πως να σου μιλαμε........
Γεια σου Λιντάκι και εΦχαριστωφ για το πμ που μου έσφειλεςΣε πλιγοσανε παρα πολι βλεπο,μι κλες...
ακορ σου στελνουν και σενα απειλητικα πμ ;Γεια σου Λιντάκι και εΦχαριστωφ για το πμ που μου έσφειλες
Οποιος σε πειράξει φώναξε μεακορ σου στελνουν και σενα απειλητικα πμ ;
Οποιος σε πειράξει φώναξε με
Ο νικοφ μου στελνει οτι αμα ξαναμιλησεις για την λιντα, φα πλυνεις το στομα σουακορ σου στελνουν και σενα απειλητικα πμ ;
Πρεπι να το πλινις με μπεταδιν-πιος κσερι,τι ακουμπαι στομα σουΟ νικοφ μου στελνει οτι αμα ξαναμιλησεις για την λιντα, φα πλυνεις το στομα σου
Λες να ειχα φαει τζατζικι, οταν ειχα παει μαζι της και να της μυριζα?
Να δεχτώ ξενέρωσες με την κοπέλα γιατί ήταν άτυχη η επιλογή σου... αλλά το 4 στον χώρο γιατί το έβαλες? Νομίζω το Κασσάνδρας 4(κατώγειον) είναι ένας από τους καλύτερους χώρους!
Υ.Γ.Και δεν νομίζω να έχει σκουπάκι εκεί που να ρίχνει τον μέσο όρο
"Αποφάσισα να σας γράψω σήμερα μια κριτική για ένα απο τα καλύτερα sessions που έχω ζήσει μέχρι σήμερα .
Το όνομα της κοπέλας που με εξουσίασε ήταν Ντορέτα και δούλευε σήμερα το απόγευμα ."
Παίχτη , δεν δούλευε η Ντορέτα σήμερα το απόγευμα...
"Αποφάσισα να σας γράψω σήμερα μια κριτική για ένα απο τα καλύτερα sessions που έχω ζήσει μέχρι σήμερα .
Το όνομα της κοπέλας που με εξουσίασε ήταν Ντορέτα και δούλευε σήμερα το απόγευμα ."
Παίχτη , δεν δούλευε η Ντορέτα σήμερα το απόγευμα...
Ποιό ?Σε άλλο φόρουμ (όχι σχετικό με τον αγοραίο έρωτα) δημοσιεύτηκε νωρίτερα. Είναι copy/paste της άλλης
Ποιό ?
δεν εχει αλλα μονο & μονο που εχει μαζεμενα ολα τα κομοδινα,φτανει..Υ.Γ.Και δεν νομίζω να έχει σκουπάκι εκεί που να ρίχνει τον μέσο όρο