[quote author=anexelektos link=[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/stountio/athina/suggrou-144/#jr_review_17890[/URL]]
την ημερομηνία δε τη θυμάμε καλά γιατι ηταν παλιά αλλά ήταν βράδυ παρασκευή.
Το μαγαζί ωραίο και περιποιημένο και ωραία δωμάτια πολυτελίας. Βγαίνει η τσατσά και λέει το αστέρι μας η Μάντυ. Τη βλέπω κι εγώ μου γυάλισε, ψηλή με σώμα γυμνασμένο, μπλέ μάτια ωραία βυζιά λέω τι κάνει το αστέρι? μου λέει πάλι η τσατσά όλα τ ακάνει, είναι πολύ καλή στο δομάτιο δε βιάζετε θα περάσεις καλά. Ε αμα είναι να περάσω καλά λέω μπαίνω. Κόσμο είχε στο σαλόνι αλλά μόλις την είδαν φύγανε όλοι και εγώ που δε την ήξερα ο μαλάκας πέρασα. Πάο στο κρεβάτι, περιμένω, μετά από λίγο έρχεται και κάθεται δίπλα μου μου λεει πος σε λένε τι κάνεις και λοιπά και πάει κατευθεία να μου βάλει καπότα. Τί κάνεις της λέω αφού δε μου έχει σηκωθεί, δε καταλάβαινε τιποτα από Ελληνικά ώρε που μπλέξαμε λέω, της δείχνω μα μου χαϊδεψεί λίγο τα μπαλάκια λίγο τη πούτσα μου και μου το κάνει λές και έκανε αγκαρία. Ε μόλις πήγε να μου σηκωθέι λίγο πάλι παει και βάζει καπότα και κάνει πίπα πολύ λίγο ρε παιδιά ούτε που κατάλαβα πότε σταμάτησε επειδή λεει μου είχε σηκωθεί σταμάτησε και με ρωτάει τι θες? Άντε να της εξηγήσω εγώ τώρα που δε ξέρω αγγλικά έκανα εγώ τη στάση και της έδειχνα σα να είμαι εγώ η γκόμενα και όταν το καταλάβενε καθότανε, έλα που μέχρι να της τα δείχνω μου έπεφτε? της λέω κάνε μου πάλι πίπα αυτη έκανε λες και θα την έπνιγα νο νο μου λέει και μου κούναγε τα χέρια, ε τη παίζω λίγο να ξανασηκωθεί και παω να της το βάλω και αυτή ρε καθότανε και δεν έκανε τίποτα, ούτε αχ να πεί ακόμα και και ψεύτικο ρε κουνίσου λίγο ακούμπα με της λέω αυτή με κοίταγε μόνο σα βλαμένο. Ε ωσπου να γίνουνε αυτά αρχισε και μου έλεγε καμ μπέμπι καμ μπεμπι 100 φορές μου το είπε τι καμ μορή γαμώ τη γερμανία σου μόνος μου θα καμ; Από τα νεύρα μουχε πέσει πάλι και το παίρνει αυτή στο χέρι της να μου τον πάιξει σα να ήθελε να μου το βγάλει από τη θέση του το τράβαγε πονάω της λέω δε καταλαβάινει αααα της λέω και της τραβάω το χέρι και αυτή γέλαγε και μου κάνει νοήμα να τον παίξω μόνος μου, το παίζω της έπιανα και λίγο το βυζί και αυτή κοιτούσε τη κουρτίνα μη έχει φύγει καμια δίπλα. σε ένα λεπτό σηκώνεται και πάει να φύγει που πας της λέω? νο ταημ λεεί κάτσε ρε να σου πιάσω το βυσί τουλάχιστο πώς θα χύσω? πάλι δε καταλαβαίνει τη πιάνω από το βύζί και τη τραβαω και συνεχίζω και ευτυχώς τελέιωσα γιατί είχε αγριέψει αυτή και μούλεγε κάτι γερμανικά μπινελίκια.
Καλλά τα μάζεψε τρέχοντας και έφυγε και όταν βγήκα κι ε΄γω΄ με βλέπει και μου λέει μπαη μέμπυ ε τα περνω κι εγώ και τα χώνω στη τσατσα και της λέω ντροπή ρε παιδιά έδω έχει καλές κοπέλες τι είναι αυτ΄ο το ζωντανό που έχετε φέρει? ε μου λέει είναι ξένη και δεν έχει μάθει ακόμα ε και τότε της λέω γιατί δε γαμιέται τζάμπα μέχρι να μάθει της λέω? τέλος πάντων μετά όταν έφευγα είδα ένα παιδί που ενέβενε και με ρώτησε ποια κοπέλα είναι και όταν του είπα την έκανε αμέσως. Εσύ τη πήρες με ρωτησε? όχι του λέω, τί να πώ οτι με έπιασαν μαλάκα? Εγώ από τότε δε ξαναπήγα στο μαγαζί μία άλλη καλή που είχα γαμήσει παλιά εκεί την εχω βρεί τώρα στη βουλιαγμένης και πάω εκεί.
[/quote]
δε θυμαμαι αν η μαντυ ήξερε ελληνικά όταν την επαιρνα, σιγουρα μίλαγε απταιστα αγγλικά αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ καταλαβαίνει μετα από τοσα χρόνια στην Ελλάδα 5 πράματα από ελληνικά...απλά πλεον κανει αγγαρεια και κανει πως δεν καταλαβαίνει. σίγουρα (τότε) είχε καλες υπηρεσίες και απιστευτο τσιμπουκι. πλεον ΜΑΥΡΟΝ!
Μη στενοχωριέσαι φίλε...πεταξαμε και εμεις 50αρικά...