spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Κατ'αρχάς, σου ξέφυγε ένα και έβαλες τελεία και κατά δεύτερον, ο άνθρωπος πρέπει να είναι κομμα-τικό στέλεχος ;)
Zω για να διαβασω την 1η του κριτικη!!!
Κατ'αρχάς, σου ξέφυγε ένα και έβαλες τελεία και κατά δεύτερον, ο άνθρωπος πρέπει να είναι κομμα-τικό στέλεχος ;)
Zω για να διαβασω την 1η του κριτικη!!!
Σίγουρα, αλλά με το να βρίζεις κάποιον με τα χειρότερα λόγια και να τον υποβιβαζεις σαν άνθρωπο επείδη κάνει αυτή την δουλειά δεν νομίζω ότι φέρνει κάποιο αποτέλεσμα. Ο καθένας είναι ότι θέλει για τον εαυτό του. Φιλικά το λέω πάντα.Και τα λεφτα μας τους δινουμε και καλα τους φερομαστε(θελω να νομιζω, οι περισσοτεροι).
Οπότε κι αυτες πρεπει να σεβονται τα λεφτα που τους δινουμε.
Πότε το κανα αυτό?Σίγουρα, αλλά με το να βρίζεις κάποιον με τα χειρότερα λόγια και να τον υποβιβαζεις σαν άνθρωπο επείδη κάνει αυτή την δουλειά δεν νομίζω ότι φέρνει κάποιο αποτέλεσμα. Ο καθένας είναι ότι θέλει για τον εαυτό του. Φιλικά το λέω πάντα.
Τέλος πάντων, εγώ εννοούσα οτί μπορεί κάποιες να προσβάλονται αλλά δεν θα το συνεχίσω. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Μάλλον είμαι πολύ ψυχοπονιάρης...Πότε το κανα αυτό?
Εγώ ενα καριολα ειπα επειδη κατα την τέλεση του λειτουργήματος του αρχαιότερου επαγγελματος και το οποιο σεβομαι απολυτα δεν σε αφηνει να δεις το παραμικρο χαρακτηριστικο του προσώπου της βαζοντας και τα 2 της χερια μπροστα στο προσωπο της.
Τωρα εαν σου φαινεται λογικο εσενα αυτο που κανει, καλώς εχει, εμενα μου φαινεται κουφό...
Αν όντως ντρεπεται γιατι εχει κανει πλαστικες και το προσωπο της δεν ειναι σε καλη κατασταση, καλα το κανει, αλλά καλυτερα να φορουσε μια μασκα.
Εγω οταν ειχα ρωτησει την υπηρεσια παντως γιατι κατα την παρουσιαση της στο σαλονι εκρυβε το προσωπο της, μου ειπε οτι..ειναι ντροπαλη
Αυτό το "fa" προδίδει ρωσική καταγωγήMalon,fa,prepi,na,valis,olosomo,skoufo,esi-gia,na,mi,fenete,topio,frikis.Pou,pezis,ke,magas...
Tωρα εγινε Λιντα σου εε??Αυτό το "fa" προδίδει ρωσική καταγωγή
nikos , μήπως είσαι κάποια κοπέλα από τη δουλειά ?
Μήπως είσαι εσύ Λίντα μου ? :-*
Αν σε έθιξα , συγγνώμη. Έτσι μου φάνηκε πάντως...
ΑχαχαχαTωρα εγινε Λιντα σου εε??
Ζητα της το τρανζιστορακι αρχοντα μην ξεχνιεσαι
Βρε τη Λίντα που βάζει συνέχεια κόμματα στις λέξειςΞεχνιουνται αυτα?
Βρε τη Λίντα που βάζει συνέχεια κόμματα στις λέξεις
Ανέκδοτο. Πώς λέμε τη Λίντα όταν το κάνουμε doggystyle ?
Κομματό-σκυλο
Ααααχα καλό ε ?
Έλα τη βρήκα...
Που ειναι η κριτικη με το τρανζιστορακι ωρε?