Κασσάνδρας 4α Άννα:
{
Γράφτηκε από τον pathos gia ta temachia - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
2.0
Τρομερό βλέμμα!Μπαίνοντας στο σαλόνι εντυπωσιάστηκα από το βλέμμα της και την πουτανιά της και έχοντας δεί τί παίζει γενικά στα πέριξ είπα να μπώ!και έκανα το σφάλμα!(τελευταία φορά εκεί δεν το ξανακάνω)!την παίρνω και με ξενέρωσε όσο δε πάει άλλο!Τέτοια ξενέρα δεν έχει ξαναυπάρξει!Βάζει το καπότιο στα 5 δευτερα και αρχίζει μία πιπα που με πονούσε το καυλί μου!Της λέω σταμάτα γιατί με πονάς.Οκ μου λέει...έλα να με γαμήσεις.Την γυρνάω στα 4 μου αρχίζει πάλι τις ψεύτικες κραυγές λές και τις δασκαλέψει ότι με τις ψεύτικες κραυγές θα χύσουμε νιαγάρες χάμω στα πατώματα!Μα τί αηδία είναι αυτό το πράμα?Τεσπα τελείωσα μόνος μου με μαλακία πράγμα απαράδεκτον κατα γενική ομολογία!Αυτή πρέπει να φύγει ούτως ή άλλως.Προσοχή μήν την πατήσει κανείς και μπεί,θα φάει φόλα!}
Από αυτά που διαβάζεις εδώ δεν εμπεδώνεις τίποτα;
Ότι καπότα σε πεσμένο πούτσο γεμίζει με αέρα και δεν ενσωματώνεται στον πούτσο;
Ώστε να μην εφαρμόζει αεροστεγώς στην πόσθη με αποτέλεσμα η πόσθη (πετσάκι) να μαγκώνει και να μην κινείται ελεύθερα μπροστά-πίσω ως ενιαίο σώμα με την καπότα;
Όταν την είδες να βγάζει καπότα από την αρχή έπρεπε να αναλάβεις δράση.Να την σταματήσεις και
αν είχες κέφια να δείξεις ανοχή,
να της πεις να κάνετε προκαταρκτικά.Μάταιο βέβαια.Αν δυσανασχετούσε -έστω υποψία δυσανασχέτησης- κατ'ευθείαν:
"Δεν κάναμε τίποτα, τα λεφτά μου να φύγω"
[size=10pt]
ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ:ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ,ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ[/size]
Βέβαια ευρισκόσουν σε οίκο
ανοχής!.Όπου οι πελάτες πρέπει να δείχνουν ανοχή!
Θυμήθηκα μια μαλακισμένη σπασαρχίδω τώρα, πριν από 3 χρόνια στο Φραντζή 47.Αλέξια.Όχι η γνωστή εξαίρετη
τωρινή Αλέξια.
Από την αρχή,με το που της τον έχωσα,άρχισε η ηλίθια να ουρλιάζει:"ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!....Και η σκατοκαργιόλα δεν είχε σταματημό!
Σταμάτα της έλεγα, τίποτα αυτή...τα ίδια συνέχεια!.Και ούρλιαζε!!!.Νόμιζε οτι έτσι χύνει γρήγορα ο πελάτης.
Σταματάω,της εξηγώ,
συμφωνεί να μην το ξανακάνει,την βάζω να κάνει πάλι πίπα (απάτη πίπα μόνο στο πουτσοκέφαλο-κάβλωσα μόνος μου),την στήνω στα τέσσερα να μην την βλέπω,αυτοσυγκεντρώνομαι και αρχίζουμε πάλι.
Την στιγμή που ήμουν έτοιμος να χύσω, αρχίζει να ουρλιάζει:"ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!-ΧΥΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!
Έχυσα εκνευρισμένος.
Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί για την κοπέλα αφορούν την δολιότητα, την ψευτιά και την ατιμία της.
Όχι επειδή δουλεύει ιερόδουλη.Για αυτούς που δεν κατάλαβαν η παριστάνουν οτι δεν κατάλαβαν.