Σχολιασμός για την vilma
(
Υποτιμημένο ΑΣΤΕΡΙ...!, Παρασκευή 14 Μάι 2010, στις 14:46
Γράφτηκε από τον Critis - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Μερικές φορές νομίζω πως πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να μην λέμε μαλακίες όπως αυτές που διάβασα για την συγκεκριμένη στο φόρυμ παρόλο που
άν την έκρινα βάση του ποσού της των 250/1ώρα που εργαζόταν πρίν κανα χρόνο άν θυμάμαι καλά ίσως και να συμφωνούσα.
Αλλά με την τωρινή τιμή μάλλον πρέπει να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο και να λέμε και ευχαριστώ ειδικά όταν η κλάση των υπηρεσιών τις, ο πραγματικά ασύληπτος χαρακτήρας τις και το επίπεδο της είναι εφάμιλα και σε αμέτρητες περιπτώσεις ανώτερα από αμέτρητα citytours.
Οι φωτογραφίες την αδικούν ώς προς την ενέργεια που σου βγάζει από κοντά καθώς ενώ δείχνει άγρια και απωθητική στις φωτός από κοντά είναι γλυκήτατη και ελκυστικότατη!
Δεν μου αρέσουν τα oytcllas και δεν τα συνιθίζω γιατί δεν μου αρέσει να περιμένω εγώ την κοπέλα αλλά όταν εγώ βλέπω τέτοιο depthroat στην πίπα, τέτοια συμετοχή με προτοβουλίες και σεβασμός στρατιωτικός σε ότι αναγράφει στο σιτε για της υπηρεσίες της δεν μπορώ να μην την τιμήσω και μιά και δύο και τρείς φορες.
Δεν είναι ούτε ενθουσιασμός ούτε υποστήριξη προς αυτήν απλά προσπαθώ να κρίνω βάση του ότι πληρώνω. Ξαναλέω πως εάν είχε τις τιμές πού έχουν τα τουρς σε γενικές γραμμές η βαθμολογία μου και η κριτική μου θα ήταν διαφορετική.
Value for Money λοιπόν όπως και η επόμεη κριτική που θα κάνω στην επόμενη κοπέλα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης: 1 ώρα
Κόστος συνάντησης: 150 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Σίγουρα!
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί: Βαθύ με γλώσσα
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο στόμα (τα καταπίνει)
Extraballs: Ναι
Μας δουλεύει ο τύπος; Να λέμε και ευχαριστώ που μπορούμε να την έχουμε με 160 ευρώ την ώρα
Δηλαδή με αυτές τις οικονομικές συνθήκες τα 160 ευρώ είναι λίγα;
Η κοπέλα, την οποία έχω τιμήσει, σαφώς και είναι αρκετά καλή. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αν είχε την τιμή της στα 250, η πελατεία της θα ήταν μειωμένη τουλάχιστον κατά 50%.