Επισκέπτης
Βυζολάγνε,δεν σε πάει ο κώλος μου φαίνεται. Γύρνα στα βυζιά καλύτερα... Άσε που τα υλικά της μερέντας (και λοιπών σοακολατούχων) είναι «ανακυκλωμένα»...
ειχα καυλες τρελες να νιωσω τοσα χρονια
και στο μεταξι σαν γυρνω στα απλυτα σεντονια
την δημητρα για να πηδω με τοση αγγαρια
μερεντα μου βγαλε ψυχρα με τοση ψυχραιμια
σιχαθηκα τοσο πολυ που δεν ειχα κουραγιο
εχυσα ξερακιανα και εφυγα σαν τον αγιο
εδιψασα μια στιγμη και ηθελα πορτοκαλαδα
μα με μερεντας γευση ειχανε και λεμοναδα
στην αθηνα που κατεβηκα ο μεγας βυζολαγνος
και η μερεντα με κυνηγα λες και ημουνα ο μαυρος
ο ακορεστος εγελαγε με την ψυχη του
μα ξεχασε τι εχει παθει και η ψωλη του
παω να φαω πρωινο και ειχε σοκολατουχο υγρο
και η μερεντα περιοπης ειχε θεση φανερης
και απο μεγας βυζολαγνος την επατησα ο μαυρος
μερεντονα με φωναζουν και οι βυζοι εξουσιαζουν
ενα ποιημα μου ειναι αφιερωμενο στον μεγα κωλοσκαφτη που εκανε τοσα χιλιομετρα για να γευτει μερεντα
Ε ρε τον Βυζοτυπο![]()
![]()
![]()
Ποσο καιρο εχει να γραψει κριτικη?
Μονο η γκωλαρα με αρωμα σοκολατα![]()
![]()
της Δημητρας σταθηκε ικανη να εμπνευσει τον γραπτο του λογο
.
Εν τω μεταξυ εγω πρωτη φορα πηρα αμερεντωτα γκωλακια. Μου πηρε την καταρα ο τυπος![]()
παραξενο ρε τυπε γιατι η δημητρα ειναι καθαρο γκομενακι γενικως...
η μπαρμπαρα ειναι 23 ετων τσεχικης καταγωγης και σκορπιος στο ζωδιο κυριε πυραυλε...δεν πιστευω να σας αναστατωσα...
Σκοτεινές ιστορίες του Canterbury by antisthenis!
Μπειτε στο κοπο και διαβαστε τις δυο τελευταιες κριτικες που εχουν γραφει για την Ρομινα στο στουντιο 55(Βριλλησου 55)......ειναι εκ διαμετρου αντιθετες για την ιδια εργαζομενη!!!!!!...η μια απο τις δυο κριτικες, προσβαλλει την συγκεκριμενη εργαζομενη(Ρομινα)...... που ειναι απο τις πλεον σταθερες αξιες στα στουντιο και εχει την καθολικη αποδοχη ολων των συναγωνιστων!!!.....Μημπως το site σε τετοιες περιπτωσεις, πρεπει να παρει καποια μετρα????....Αυτο το προτεινω.... για να περιοριστουν οι μαιμουδιστικες κριτικες!!!....Για να μην παραξηγηθω, δεν υποστηριζω την καθε Ρομινα....αλλα την σωστη ενημερωση....ωστε να μην διαβαζουμε κριτικες κλωνων, που θα μας αποτρεπουν να επισκεφτουμε μια εργαζομενη....και δεν εννοω την συγκεκριμενη φυσικα..... που την ολοι μας ξερουμε οτι ειναι δυναμιτης και σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες!!!!
Συμφωνω γιατι μου απαντησες τα αυτονοητα....υπαρχουν ομως επισκεπτες που δεν ειναι μελη και διαβαζουν τις κριτικες μας, για να σχηματισουν αποψη για τις εργαζομενες και δεν γνωριζουν απο ποιον γραφεται...ουτε καν να ξεχωρισουν τους κλωνους που εμεις τα μελη πανω-κατω τους αντιλαμβανομαστε!!!!....Το σκεφτηκες αυτο??Στην κάθε κριτική φαίνεται το "αξίωμα" του μέλους που τη γράφει. Δεν εννοώ τα "ο παλιός είναι αλλιώς" κλπ αλλά τι αξίωμα έχει στα ποσταρίσματα κριτικών (Στους τοπ 10, 50, 100 αξιολογητές) και πάει λέγοντας.
Ο καθένας που διαβάζει μια κριτική μπορεί να τσεκάρει αυτό το πράγμα και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Δεν πιστέυω ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και ειδικά για τόσο "διάσημες" κοπέλες όπου επιφανή μέλη έχουν γράψει κριτικές.
Ας μη βλέπουμε παντού δυσκολίες και φαντάσματα.
Προσωπικά μιλώντας, από τη στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με το site (πριν κανά τριάρι χρόνια) μέχρι και σήμερα, ένα πράγμα θεωρώ ότι είναι το πλέον "σωστά δομημένο" από άποψη στησίματος, πληροφόρησης, εγκυρότητας και λοιπά και αυτό είναι ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ !
Στην κάθε κριτική φαίνεται το "αξίωμα" του μέλους που τη γράφει. Δεν εννοώ τα "ο παλιός είναι αλλιώς" κλπ αλλά τι αξίωμα έχει στα ποσταρίσματα κριτικών (Στους τοπ 10, 50, 100 αξιολογητές) και πάει λέγοντας.
Ο καθένας που διαβάζει μια κριτική μπορεί να τσεκάρει αυτό το πράγμα και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Δεν πιστέυω ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα και ειδικά για τόσο "διάσημες" κοπέλες όπου επιφανή μέλη έχουν γράψει κριτικές.
Ας μη βλέπουμε παντού δυσκολίες και φαντάσματα.
Προσωπικά μιλώντας, από τη στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με το site (πριν κανά τριάρι χρόνια) μέχρι και σήμερα, ένα πράγμα θεωρώ ότι είναι το πλέον "σωστά δομημένο" από άποψη στησίματος, πληροφόρησης, εγκυρότητας και λοιπά και αυτό είναι ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ !
Συμφωνω γιατι μου απαντησες τα αυτονοητα....υπαρχουν ομως επισκεπτες που δεν ειναι μελη και διαβαζουν τις κριτικες μας, για να σχηματισουν αποψη για τις εργαζομενες και δεν γνωριζουν απο ποιον γραφεται...ουτε καν να ξεχωρισουν τους κλωνους που εμεις τα μελη πανω-κατω τους αντιλαμβανομαστε!!!!....Το σκεφτηκες αυτο??