spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δ Ω Σ Τ Ε ΤΗΝ Β Α Ν Ε Σ Α ΣΤΩΝ ΛΑΟ ΤΗΣ
Που να'ναι αυτη η ψυχη αραγε?
Δ Ω Σ Τ Ε ΤΗΝ Β Α Ν Ε Σ Α ΣΤΩΝ ΛΑΟ ΤΗΣ
Ο τιτλος λεει Βανεσσα.
Το κειμενο Βικτωρια.
Σε ποια αναφερεται η κριτικη?
εφαγε κλιση, του πηρανε και πινακιδες γι'αυτο του βγηκε πιο ακριβο καλα ρε παιδια ειναι μαλακια να κυκλοφορας με αμαξι σε τετοιες περιοχες σημερα βγηκα και δεν το ξανακανω με τπτ
Δεν πολυκατάλαβα τον τίτλο , για να πω την αλήθεια...
A ναι σωστά (μου το εξήγησε μια ξανθιά :< )εφαγε κλιση, του πηρανε και πινακιδες γι'αυτο του βγηκε πιο ακριβο
να με φανταστεις με μαυρη περουκα για να φυγω απο το μυαλο σου σαν ξανθιαA ναι σωστά (μου το εξήγησε μια ξανθιά :< )
εφαγε κλιση, του πηρανε και πινακιδες γι'αυτο του βγηκε πιο ακριβο καλα ρε παιδια ειναι μαλακια να κυκλοφορας με αμαξι σε τετοιες περιοχες σημερα βγηκα και δεν το ξανακανω με τπτ
Τα'χουμε παθει τοσες φορες και μυαλο δεν βαζουμε!!!εφαγε κλιση, του πηρανε και πινακιδες γι'αυτο του βγηκε πιο ακριβο καλα ρε παιδια ειναι μαλακια να κυκλοφορας με αμαξι σε τετοιες περιοχες σημερα βγηκα και δεν το ξανακανω με τπτ
Εχεις δυο επιλογες να μαντεψεις...Α επιλογη 40 ευρω...Β επιλογη 50 ευρω...προσεξε να μαντεψεις την σωστη επιλογη, για να μεινεις στο παιχνιδι των ερωτησεων!!!Δροσοπούλου 95:
{Εμμανουέλλα...ένα σπάνιο διαμάντι!!!, Πέμπτη 13 Μάι 2010, στις 06:17
Γράφτηκε από τον Παιχτουρας ...}
Παιχτούρα, 40 ευρώ πλήρωσες;
...φιλε μου...δεν σου αποφυγα την απαντηση προηγουμενως...αλλα πιστευω οτι εχω κατατοπισει σε μεγαλο βαθμο με τις αποψεις μου το θεμα της τιμολογιακης Πολιτικης στα μαγαζια αυτα στο παρελθον..και δεν βρισκω το λογο να το συνεχισω, απο την στιγμη μαλιστα που ο καθενας μας, εχει την αποψη του....οποτε στο μελλον δεν θα αναφερθω παλι...σε κατι που αναφερθηκα και εντονα μαλιστα στο παρελθον!!!!!....Στην ουσια του θεματος τωρα....θελω να ευχαριστησω δημοσια τον "Spoon"...γιατι αυτος με ενθαρρυνε να επισκεφτω την Εμμανουελλα...που διαπιστωσα οτι αξιζει και με το παραπανω η εργαζομενη αυτη στο δωματιο μεσα ειδικα!!!!Παιχτούρα παιδί μου, απάντησε στον εισαγγελέα...
Να'σαι καλα Παιχτουρα αλλα δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις!!!Γι'αυτο ειμαστε εδω να λεμε ολα τα καλα και ολα τα κακα που συνανταμε στο χωρο αυτον!!!Ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων!!!!Απλα τυχαινει η Εμμανουελα να προσφερει μονο θετικες εμπειριες!!!Στην ουσια του θεματος τωρα....θελω να ευχαριστησω δημοσια τον "Spoon"...γιατι αυτος με ενθαρρυνε να επισκεφτω την Εμμανουελλα...που διαπιστωσα οτι αξιζει και με το παραπανω η εργαζομενη αυτη στο δωματιο μεσα ειδικα!!!!
Να'σαι καλα Παιχτουρα αλλα δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις!!!Γι'αυτο ειμαστε εδω να λεμε ολα τα καλα και ολα τα κακα που συνανταμε στο χωρο αυτον!!!Ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων!!!!Απλα τυχαινει η Εμμανουελα να προσφερει μονο θετικες εμπειριες!!!