Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
πολυ καλή η κριτική του milf-fan για την Λιθουανα μιλφαρα Ευα στο Αλκιβιαδου 16Γ.
Αν και πολυ μικρη η κριτική ήταν άκρως περιεκτικη και ακριβής

MIlf ποιότητας, Τρίτη 04 Μάι 2010, στις 20:10

Γράφτηκε από τον milf-fan  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 7.2
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Μιλφ 40+ ίσως 45, υψηλής βιοσωματικής κλάσεως, με βυζί και κολί κατα πολύ νεοτέρας.
Σλαβοτατάρικα χαρακτηριστικά, ψυχρή πάγος, αλλά επιμελης και προφεσιοναλ.
Καραμελωμα, στησίματα, πιασίματα, καταποσις και της εσχατης ρανίδος.
Για το παλμαρέ του μιλφολάτρη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
πολυ καλή η κριτική του milf-fan για την Λιθουανα μιλφαρα Ευα στο Αλκιβιαδου 16Γ.
Αν και πολυ μικρη η κριτική ήταν άκρως περιεκτικη και ακριβής

...το παλμαρέ του μιλφολάτρη...

Πραγματικά, ένα μικρό ποίημα από κάποιον που μόλις ξεκαύλωσε  :grin:

...παλμαρέ... ούτε που ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη  :-

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μια απο τα ιδια!
Δεν ηταν δυσκολο

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μια απο τα ιδια!
Δεν ηταν δυσκολο

Ε, τώρα πρέπει να ξεθύμανε, τα'πε και ξαλάφρωσε :grin: Τέλος πάντων, μπήκε μια κριτική για το Paradise και συγκεκριμένα τη Γιάννα και μου έκανε εντύπωση που γράφει μέσα ότι πήρε το πρόγραμμα των 60 ευρώ με "Ισπανικό". Γιατί να το τονίσει όταν το "Ισπανικό" στο studio το έχουν στο απλό πρόγραμμα;

Γιάννα - συστήνεται !!!, Σάββατο 08 Μάι 2010, στις 01:12

Γράφτηκε από τον Epilarxos

Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Επίσκψη πρωί Πέμπτης 6-5-2010.
Η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου πρόσφερε καφέ αλλά είχα πιεί πολλούς όλο το βράδυ και έτσι δεν ήπια. Η Γιάννα ήταν βάρδια πήρα χωρίς σκέψη το πρόγραμμα των [size=14pt]60 € με Ισπανική. [/size]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ε, τώρα πρέπει να ξεθύμανε, τα'πε και ξαλάφρωσε :grin: Τέλος πάντων, μπήκε μια κριτική για το Paradise και συγκεκριμένα τη Γιάννα και μου έκανε εντύπωση που γράφει μέσα ότι πήρε το πρόγραμμα των 60 ευρώ με "Ισπανικό". Γιατί να το τονίσει όταν το "Ισπανικό" στο studio το έχουν στο απλό πρόγραμμα;

Γιάννα - συστήνεται !!!, Σάββατο 08 Μάι 2010, στις 01:12

Γράφτηκε από τον Epilarxos

Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Επίσκψη πρωί Πέμπτης 6-5-2010.
Η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου πρόσφερε καφέ αλλά είχα πιεί πολλούς όλο το βράδυ και έτσι δεν ήπια. Η Γιάννα ήταν βάρδια πήρα χωρίς σκέψη το πρόγραμμα των [size=14pt]60 € με Ισπανική. [/size]
Η ΓΙΑΝΝΑ..ειναι ενας μουναρος και προσφερει το ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ!!!....

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Η ΓΙΑΝΝΑ..ειναι ενας μουναρος και προσφερει το ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ!!!....

Ναι, ρε παιδί μου, δεν αντιλέγω, απλά λέω ότι έτσι κι αλλιώς το ισπανικό και την ποδολαγνεία το studio σ'τα προσφέρει στα 50 ευρώ με οποιαδήποτε κοπέλα, δηλαδή χωρίς παραπάνω χρέωση, οπότε γιατί να δώσεις 60 ευρώ για να κάνεις κάτι που το παίρνεις έτσι κι αλλιώς χωρίς επιβάρυνση; :think: :think: :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι, ρε παιδί μου, δεν αντιλέγω, απλά λέω ότι έτσι κι αλλιώς το ισπανικό και την ποδολαγνεία το studio σ'τα προσφέρει στα 50 ευρώ με οποιαδήποτε κοπέλα, δηλαδή χωρίς παραπάνω χρέωση, οπότε γιατί να δώσεις 60 ευρώ για να κάνεις κάτι που το παίρνεις έτσι κι αλλιώς χωρίς επιβάρυνση; :think: :think: :think:
Κοιτα να σου πω....παρε πολλες περιπτωσεις....μια απο τις πολλες ειναι να την εγραψε την κριτικη κανενας βλακας!!!!!!!!!!!....αλλη περιπτωση να την εγραψε ενας καλοπροαιρετος ανθρωπος να βοηθησει την κοπελα...γιατι ισως ειναι η μοναδικη που λεει σε εμφανιση και υπηρεσιες και δεχεται απο την Ιδιοκτητρια να προσφερει το απλο στα 30....την κοπελα αυτη πρεπει να την εκτιμησουμε ολοι μας...μα ολοι μας....αλλη περιπτωση ειναι να γραφτηκε για να εγκωμιασουν την κοπελα και το στουντιο....αλλα με τον τροπο που το γραψανε.. πετυχανε το αντιθετο...ειναι αυτο που εχω γραψει και στο παρελθον...οταν ο ΘΕΟΣ μοιραζε μυαλο...μερικοι/ες...κρατουσαν ομπρελλα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Κοιτα να σου πω....παρε πολλες περιπτωσεις....μια απο τις πολλες ειναι να την εγραψε την κριτικη κανενας βλακας!!!!!!!!!!!....αλλη περιπτωση να την εγραψε ενας καλοπροαιρετος ανθρωπος να βοηθησει την κοπελα...γιατι ισως ειναι η μοναδικη που λεει σε εμφανιση και υπηρεσιες και δεχεται απο την Ιδιοκτητρια να προσφερει το απλο στα 30....την κοπελα αυτη πρεπει να την εκτιμησουμε ολοι μας...μα ολοι μας....αλλη περιπτωση ειναι να γραφτηκε για να εγκωμιασουν την κοπελα και το στουντιο....αλλα με τον τροπο που το γραψανε.. πετυχανε το αντιθετο...ειναι αυτο που εχω γραψει και στο παρελθον...οταν ο ΘΕΟΣ μοιραζε μυαλο...μερικοι/ες...κρατουσαν ομπρελλα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θά μέ κεράσης , σήμερα άγαπητέ???????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θά μέ κεράσης , σήμερα άγαπητέ???????
Χτες ειχα παει σε μια μουσικη εκδηλωση και μου γνωρισαν οι φιλοι μου... μια νεαρα υπαρξη με μεγαλα βυζομπαλα και την κερασα μια πιπα γυρο!!!!!! :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Kασσάνδρας 3 ... Νάταλυ, και ένα σουβλάκι καλαμάκι στή γωνία !!!!!!

Στή φτήνια , θά τή βγάλης !!!!
Να μαζευτουν κι αλλοι...για να μην σας πηγαινω...εναν-εναν!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom