Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Που νας σας κατουρησει η γκομενα οταν της κανετε γλυφωμουνι  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
δεν ηξερες δεν ρωταγες?

στην κωλο-νου πηγες να γαμησεις ρε τυπε! τι περιμενες να μυριζει ιπποκρατους?

αχαχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναί, περιορισμένη χρήσις ὅμως (ἐν ἐναντίᾳ περιπτώσει θὰ εἶχε ἀποσταλῇ εἰς τὰ Τάρταρα τῆς βαθμολογίας)
σεβαστε συναγωνιστη, ειλικρινα θαθελα να γινοταν και να σας ακουγαμε να συνεννοειστε εις την καθαρευουσαν μετα των κορασιδων αμα τη διαρκεια της πραξεως....
σιγουρα θα ητο αξιομνημονευτη εμπειρια δια τα ωτα μας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ηξερες δεν ρωταγες?

στην κωλο-νου πηγες να γαμησεις ρε τυπε! τι περιμενες να μυριζει ιπποκρατους?

αχαχαχαχαχα
που να παει και κωλο-κυνθους τυπε :2funny:
εκει να δεις μερεντα :2funny:

Επισκέπτης
Διδύμου 8 κάτω:
{Ἀλεξάνδρα: Ὄχι βεβαίως, Κυριακή 02 Μάι 2010, στις 20:49
Γράφτηκε από τον bakalhs  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία
4.7
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Ἀλεξάνδρα: Ὄχι βεβαίως
Τὸ εὐχάριστον αὐτὸ πορνεῖον καταλαμβάνει μίαν ἐκ τῶν πρώτων θέσεων εἰς τὰς προτιμήσεις μας, πλὴν ὅμως δὲν εἶναι δυνατὸν κᾶθε ἡμέρα νὰ ἑορτάζει ὁ Ἅγιος Ἰωάννης. Τὸ Σάββατον λοιπὸν ἦτο ἡ ὥρα τῆς …φόλας ἡ ὁποία ἐπροσωποποιήθη εἰς τὴν εὔσαρκον (ἄς ἐπρόσεχα) νεαρὰν (~25) μελαγχροινὴν ἀπροσδιορίστου ἐθνικότητος καλὴν γνώστιν τῆς Ἑλληνικῆς Ἀλεξάνδραν.

Σχετικῶς μακρὰ ἀναμονὴ παρακολουθῶν ἐπαναλαμβανομένην ἐρωτικὴν ταινίαν μὲ τὴν γενετησίαν διάθεσιν νὰ συσσωρεύεται. Εἰσῆλθε μὲ διάθεσιν «ἄντε νὰ σὲ ξεπετάξουμε καὶ σένα μαλάκα Ἕλληνα» τὴν ὁποίαν ἀπέκρυπτεν ὅπισθεν ὑποκριτικοῦ χαμογέλου. Ἡ ἀρχὴ ἦτο καὶ τὸ καλύτερον τμῆμα τῆς συνευρέσεως μὲ τὴν ἑταίραν νὰ προβαίνει εἰς καλὸν ἱσπανικὸν αὐνανισμὸν καὶ δεξιοτεχνικὴν τοποθέτησιν προφυλακτικοῦ διὰ τοῦ στόματος. Οὕτε οἱ ἐλιγμοὶ της ὅμως οὕτε ἡ ἰσχυρὰ διέγερσις κατόρθωσαν νὰ μεταβάλουν τὴν ἀρχικὴν δυσμενὴν ἀποτίμησιν τοῦ ποιοῦ της ἡ ὁποία ἐπαληθεύθη εὐθὺς ἀμέσως: Πεολειχία διαρκείας 20’, σῶμα τοποθετηθὲν οὔτως ὥστε νὰ ἀποκλείεται πάσα ἐπαφὴ κατὰ τὴν διεξαγωγὴν της, ἐκτὸς ἐὰν ὁ πελάτης διαθέτῃ τὴν χείραν τοῦ καραγκιόζη, δυσανασχέτησις κατὰ τὴν ἐναλλαγὴν στάσεων, κόλπος ὑπερβολικῶς λιπανθεῖς, εὐθυνὰ τεχνάσματα ἐπισπεύσεως τῆς ὁλοκληρώσεως.
Ἐὰν εἰς ἕναν μεσήλικα ἀφιέρωσεν 4’ πόσο θὰ ἀσχολῆται μὲ ἕναν ἔφηβον; 30’’; Ἀς συμβάλωμεν εἰς τὴν ταχείαν ἀπόσυρσὶν της οὔτως ὥστε νὰ μὴ δοθῇ ἀπάντησις εἰς τὸ ἐρώτημα.}

Όχι κύριε bakalhs, λυπηθείτε την καϋμένη ξανθιά λεπτότατη, προσποιητά ευγενική κυρία της υπηρεσίας που έχει πρόβλημα με τα λαιμά της και σαν μην έφθανε αυτό, είναι αναγκασμένη να βήχει συνέχεια στο 7λεπτο!
Στα 4 λεπτά που αφιερώνει η Αλεξάνδρα δεν θα έχει πρόβλημα και δεν θα βήχει...

Η Αλεξάνδρα είναι πρωτοεμφανιζόμενη;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
www.bourdela.tv/content/view/472/225/#jreview_14557] Διδύμου 8Β, Μπακάλης vs Αλεξάνδρα [/url]

Μια ακόμη ατυχής κατάληξη συνεύρεσης με εύσαρκη - εύσωμη - χυμώδη εκδιδόμενη.

Σας κατανοούμε κύριε, μην πτοείσθε, άλλωστε όλοι όπως κι εμείς έχουμε στο βιογραφικό μας αρκετές παρόμοιες καταλήξεις, από την εποχή που η ηλικία μας ξεκινούσε με τον αριθμό «δέκα», μέχρι σήμερα…

Κατά καιρούς υποκύπτουμε σε τέτοιους πειρασμούς, καθότι τα θέλγητρα εύσαρκων θηλέων φέρνουν στο ασυνείδητό μας τη γονιμότητα, την αντοχή, τη σιγουριά, τη δύναμη.
Επιπλέον, τα εύσαρκα θήλεα παρέχουν ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι.

Μια άλλη διαπίστωση, είναι ότι η παραμέληση του σώματος εκδιδόμενης (=επικείμενη παχυσαρκία) οφείλεται στην Οκνηρία, η οποία επίσης συνεισφέρει στη δολιότητα και την υποκρισία.

Επισκέπτης
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα:
{Θα κολλήσουμε τίποτα..., Δευτέρα 03 Μάι 2010, στις 15:37
Γράφτηκε από τον anestis ..}

Ξενέρωσες και της έβαλες 9 και 8;

Επισκέπτης
Μια άλλη διαπίστωση, είναι ότι η παραμέληση του σώματος εκδιδόμενης (=επικείμενη παχυσαρκία) οφείλεται στην Οκνηρία, η οποία επίσης συνεισφέρει στη δολιότητα και την υποκρισία.

Ναί, νεαρὰ + παχουλὴ + Ἀνατολικοευρωπαία = ὀκνηρία

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναί, νεαρὰ + παχουλὴ + Ἀνατολικοευρωπαία = ὀκνηρία
διαφωνω καθετως καιτοι δεν με αφορα η υπαρχουσα συζητηση....εχω παρει τεμαχια ευτραφη και νεαρα,με βυζοπροσοντα που μονο οκνηρα δεν τα λεγες....

βεβαια παχυσαρκια και αεροβικη ειναι εννοιες ασυμβατοι αλλα δεν περιμενω και σπαγγατα στο κρεβατι...

απο την αλλη λαικα...χοντρος ανθρωπος την δουλεια δεν την φοβαται....φαι δως του και ολα καλα.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φυλής 66-Αντέλα:
{Όμορφη πιπινοκατάσταση, Κυριακή 25 Απρ 2010, στις 11:34
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50  (Αντέλα)
Ξεκίνημα της απογευματινης αποβασης απο εδω, οπου ο νεαρος Ελληνας(ετσι δειχνει) τσατσος μου παρουσιασε ενα κοντο 20χρονο ρουμανακι ακριβως στα γουστα μου. Χωρις σκεψη βγαζω το 20αρι. Μετα απο λιγο βρισκομαστε γυμνοι στο δωματιο. Η κοπελα ειναι μελαχροινη με πανεμορφο προσωπακι για πιπινογουστα και 3αρια γεματα φυσικα βυζια. Ξεκινημα με ακαποτο μετριο στοματικο, οπου μετα απο παραινεση μου ειχε ωραιο καραμελωμα στις μπαλες...}

Αυτή είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Αντέλα που χθες ήταν Φώκαιας 17 κάτω και την προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 69 κάτω;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φυλής 66-Αντέλα:
{Όμορφη πιπινοκατάσταση, Κυριακή 25 Απρ 2010, στις 11:34
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50  (Αντέλα)
Ξεκίνημα της απογευματινης αποβασης απο εδω, οπου ο νεαρος Ελληνας(ετσι δειχνει) τσατσος μου παρουσιασε ενα κοντο 20χρονο ρουμανακι ακριβως στα γουστα μου. Χωρις σκεψη βγαζω το 20αρι. Μετα απο λιγο βρισκομαστε γυμνοι στο δωματιο. Η κοπελα ειναι μελαχροινη με πανεμορφο προσωπακι για πιπινογουστα και 3αρια γεματα φυσικα βυζια. Ξεκινημα με ακαποτο μετριο στοματικο, οπου μετα απο παραινεση μου ειχε ωραιο καραμελωμα στις μπαλες...}

Αυτή είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Αντέλα που χθες ήταν Φώκαιας 17 κάτω και την προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 69 κάτω;
Νομιζω οτι και η επομενη κριτικη που μπηκε σημερα για αυτον τον πορνοοικο ειναι για την ιδια κοπελα...
Αυτο δειχνουν οι περιγραφες εμφανισης και συμπεριφορας απο τον συναθλητη jopino.

Απλως ισως την ''ξαναβαφτισαν''οι καραγκιοζοτσατσοι της περιοχης μπας και κλεψει απο την αιγλη της αλινας του 92 που εχει πολυ καλες υπηρεσιες και δεκτικοτητα.

Στην ερωτηση για τα αλλα σπιτια, δεν μπορω να το διαπιστωσω καθοτι εχω μερες να κατεβω, αλλα την κοπελα αυτη την ειχα δει σε ενα μπουρδελακι στη φωκαιας ενα μεσημερι και μπαινοβγαινε με τα ''πολιτικα'' της ρουχα(τζινακι και τετοια).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697

sore throat