αυτος θαχε παει με κουστουμι να γαμησει στην κωλονου ναουμε....ο τυπος φτανει στα ορια του γιασου δικε μου
αχαχαχαχαχχαα
αυτος θαχε παει με κουστουμι να γαμησει στην κωλονου ναουμε....ο τυπος φτανει στα ορια του γιασου δικε μου
δεν ηξερες δεν ρωταγες?Που νας σας κατουρησει η γκομενα οταν της κανετε γλυφωμουνι
σεβαστε συναγωνιστη, ειλικρινα θαθελα να γινοταν και να σας ακουγαμε να συνεννοειστε εις την καθαρευουσαν μετα των κορασιδων αμα τη διαρκεια της πραξεως....Ναί, περιορισμένη χρήσις ὅμως (ἐν ἐναντίᾳ περιπτώσει θὰ εἶχε ἀποσταλῇ εἰς τὰ Τάρταρα τῆς βαθμολογίας)
που να παει και κωλο-κυνθους τυπεδεν ηξερες δεν ρωταγες?
στην κωλο-νου πηγες να γαμησεις ρε τυπε! τι περιμενες να μυριζει ιπποκρατους?
αχαχαχαχαχα
Η Αλεξάνδρα είναι πρωτοεμφανιζόμενη;
Μια άλλη διαπίστωση, είναι ότι η παραμέληση του σώματος εκδιδόμενης (=επικείμενη παχυσαρκία) οφείλεται στην Οκνηρία, η οποία επίσης συνεισφέρει στη δολιότητα και την υποκρισία.
διαφωνω καθετως καιτοι δεν με αφορα η υπαρχουσα συζητηση....εχω παρει τεμαχια ευτραφη και νεαρα,με βυζοπροσοντα που μονο οκνηρα δεν τα λεγες....Ναί, νεαρὰ + παχουλὴ + Ἀνατολικοευρωπαία = ὀκνηρία
Ναί, νεαρὰ + παχουλὴ + Ἀνατολικοευρωπαία = ὀκνηρία
βεβαια παχυσαρκια και αεροβικη ειναι εννοιες ασυμβατοι
Νομιζω οτι και η επομενη κριτικη που μπηκε σημερα για αυτον τον πορνοοικο ειναι για την ιδια κοπελα...Φυλής 66-Αντέλα:
{Όμορφη πιπινοκατάσταση, Κυριακή 25 Απρ 2010, στις 11:34
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 (Αντέλα)
Ξεκίνημα της απογευματινης αποβασης απο εδω, οπου ο νεαρος Ελληνας(ετσι δειχνει) τσατσος μου παρουσιασε ενα κοντο 20χρονο ρουμανακι ακριβως στα γουστα μου. Χωρις σκεψη βγαζω το 20αρι. Μετα απο λιγο βρισκομαστε γυμνοι στο δωματιο. Η κοπελα ειναι μελαχροινη με πανεμορφο προσωπακι για πιπινογουστα και 3αρια γεματα φυσικα βυζια. Ξεκινημα με ακαποτο μετριο στοματικο, οπου μετα απο παραινεση μου ειχε ωραιο καραμελωμα στις μπαλες...}
Αυτή είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Αντέλα που χθες ήταν Φώκαιας 17 κάτω και την προηγούμενη εβδομάδα στο Φυλής 69 κάτω;
που να παρεις και νανα απο καλυμνου τυπε
εκει να δεις hardcore καταστασεις
τυπε και φαν της γυναικας του παμμεγιστου bbwloverεαν ζουσε ο μεγας Τσαρλς Μπουκοφσκι τυπε θα ηταν στανταρ μεγαλος φαν και πελάτης της Νανας απο Καλυμνου!
τυπε και φαν της γυναικας του παμμεγιστου bbwlover
ανθυγιεινη μουρη ο τσαρλς τυπεσωστα!χαχαχα!