Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να σπαστεί μαζί μου.Ζητούσα πάντα ευγενικά και ήρεμα αυτό που ήθελα ακόμα και μετά το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ" γιατί από την πείρα μου ξέρω οτι εισπράτεις τον εκνευρισμό που δίνεις.Είμαι εμφανίσιμος και πάντα καθαρός σωματικά.Οταν οι κοπέλες αυτές πηγαίνουν με τον κάθε χλαπάτσα κωλόγερο πρέπει να διαθέτουν ψυχικές αντοχές.Τις οποίες η Πένυ δεν χρειαζόταν καν στην περίπτωσή μου.

Οσον αφορά τα χρονικά όρια του κάθε προγράμματος.Υπάρχει κανονισμός λειτουργίας που να ορίζει τα χρονικά όρια στα studio;Οχι βέβαια.Οτι θέλουν κάνουν για τη "κονόμα" τους.
Και εμείς δεν πρέπει να δεχόμαστε παθητικά τα όρια που μας βάζουν de facto αλλά να διεκδικούμε την καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων μας,να απορρίπτουμε επιλογές και να τους στηλιτεύουμε:ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ "ΠΟΛΥ ΜΑΪΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΙΠΙΝΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Συμφωνω μαζι σου οποτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι την πετυχες στις κακες τις!!!Και παλι ομως δεν ητανε σωστο το φερσιμο της αρα στη θεση σου απλα θα μαυριζα την κοπελα και δεν θα ξαναπηγαινα!!!Κανονισμος λειτουργιας για το χρονικο οριο μπορει να μην υπαρχει αλλα πριν τα 15' δεν υπαρχει περιπτωση να σου χτυπησει την πορτα η υπηρεσια!!!

Τωρα οσο αφορα την αλυσιδα μαλλον στις κριτικες τους αναφερεσαι!!!Το ιδιο γινεται και σε αλλα μαγαζια οποτε ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του!!! ;)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες ριχνουμε ακυρο σε οσες βαζουν αυτοβουλα χρονικα ορια στις καυλες μας..δεν σεβονται τα λεφτα που περνουν αρα δεν αξιζουν να τα περνουν!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Από την κριτική του Μπακάλη για την Βανέσα
"Εἰς τὴν οὐσίαν τῶρα. Κατ' ἀρχὰς ἐκτελεῖ τὴν ΤΕΛΕΙΑΝ πεολειχίαν, ἄνευ χειρῶν καὶ ὀδόντων καὶ βαθυτάτην. Ἐπιπροσθέτως [size=15pt]λείχει τὸν συνευρισκόμενον [/size] μὲ τρόπον δεικνύοντα ἐμπεριστατωμένην τεχνικὴν κατάρτισιν, τοποθετεῖ ὀρθῶς τὸ σῶμα της καὶ δὲν ἐκβιάζει τὸν ρυθμὸν τοῦ συνουσιαζομένου κατὰ τὴν διείσδυσιν καὶ καθ'ὁδὸν πρὸς τὴν κορύφωσιν."
:2funny: :2funny: :2funny:
Άκου "λείχει τον συνευρισκόμενον"

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ΠΟΛΥ ΜΑΪΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΙΠΙΝΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ" [/b]
Το εχει παρακανει η συγκεκριμενη αλυσιδα με τις κριτικες!!Παιζουν τουλαχιστον 4 κλωνοι οι οποιοι γραφουν τα καλυτερα για τις κοπελες εκει και με ενα ιδιαιτερο προμοταρισμα στην Ναταλι...η οποια ειναι οντως καλη..κι αποψη μου ειναι οτι μονο κακο της κανουν με τις μαιμουδιες τους!!Μετα την Ναταλι σειρα εχει παρει η Πενυ...η οποια ειναι κουκλακι αλλα δεν ξερω τι λεει μεσα..κι ειμαστε σε αναμονη τωρα για καταιγισμο κριτικων για την Σιντυ απο Κωνσταντινουπολεως94!!

Επισκέπτης
   Spoon,και βέβαια στα παπαγαλάκια τους αναφέρομαι.Κατά κανόνα κριτικές-ντουντούκα για την διαλάλιση του εμπορεύματος αλλά ίσως υπάρχουν και αναλυτικές επιτηδευμένες κριτικές προς τούτο.
   Στης Λέλας Καραγιάννη Ιούνιο 2008 μου κτύπησε την πόρτα επιθετικότατα και συνεχόμενα 2-3 φορές μια ξιπασμένη ψωροεγωίστρια τσατσά,μεσήλικη γιοματούλα σχετικά νέα εργαζόμενη τότε στην αλυσίδα,στα 10 ΛΕΠΤΑ.Αφού τελείωσα βγήκα και τη ξέχεσα.Επέμενε η παλιοψεύτρα οτι ήταν 20 λεπτά.Της είπα με έντονο ύφος οτι μετράω πάντα την ώρα με το ρολόϊ,δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και με τα πολλά η παλιοψεύτρα παραδέχθηκε οτι έκανε λάθος.Οταν επαγγελματικά-επι σκοπού μετράς τον χρόνο αποκλείεται εκ των πραγμάτων να κάνεις λάθος με απόκλιση 10 λεπτών!!!.Μπορούν άνετα να πουν ψέματα στον πελάτη βασιζόμενοι στο γεγονός οτι αυτός χάνει την αίσθηση του  ακριβούς χρόνου (λεπτά) στο δωμάτιο όταν αρχίζει η πράξη.
Στην έξοδο για χρυσώσει το χάπι μου είπε με υπολογισμένη ευγένεια:"Γεια σου μωρό μου"

ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ!!!

Οι δύο νέες εργαζόμενες κυρίες επί της υποδοχής στο studio Πιπίνου είναι επιπέδου.Μία μελαχροινή και η κυρία που με υποδέχθηκε την Παρασκευή στη Πένυ.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
κι ειμαστε σε αναμονη τωρα για καταιγισμο κριτικων για την Σιντυ απο Κωνσταντινουπολεως94!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Aπο αυριο ομως μαλλον θα την βρισκουμε σε αλλο μαγαζι ή στο ιδιο αλλα απογευματινη! :think:(νομιζω δλδ)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
   Spoon,και βέβαια στα παπαγαλάκια τους αναφέρομαι.Κατά κανόνα κριτικές-ντουντούκα για την διαλάλιση του εμπορεύματος αλλά ίσως υπάρχουν και αναλυτικές επιτηδευμένες κριτικές προς τούτο.
   Στης Λέλας Καραγιάννη Ιούνιο 2008 μου κτύπησε την πόρτα επιθετικότατα και συνεχόμενα 2-3 φορές μια ξιπασμένη ψωροεγωίστρια τσατσά,μεσήλικη γιοματούλα σχετικά νέα εργαζόμενη τότε στην αλυσίδα,στα 10 ΛΕΠΤΑ.Αφού τελείωσα βγήκα και τη ξέχεσα.Επέμενε η παλιοψεύτρα οτι ήταν 20 λεπτά.Της είπα με έντονο ύφος οτι μετράω πάντα την ώρα με το ρολόϊ,δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και με τα πολλά η παλιοψεύτρα παραδέχθηκε οτι έκανε λάθος.Οταν επαγγελματικά-επι σκοπού μετράς τον χρόνο αποκλείεται εκ των πραγμάτων να κάνεις λάθος με απόκλιση 10 λεπτών!!!.Μπορούν άνετα να πουν ψέματα στον πελάτη βασιζόμενοι στο γεγονός οτι αυτός χάνει την αίσθηση του  ακριβούς χρόνου (λεπτά) στο δωμάτιο όταν αρχίζει η πράξη.
Στην έξοδο για χρυσώσει το χάπι μου είπε με υπολογισμένη ευγένεια:"Γεια σου μωρό μου"

ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ!!!

Αν ειναι αυτη που νομιζω εχει παρει ποδι απο τον ομιλο και τωρα ειναι σε αλλο μαγαζι!!!Οντως δεν ειναι καθολου κοινωνικη τσατσα αυτη που λες!!!Εγω την ηξερα πολυ καιρο και μονο στα τελευταια της αρχισαμε να λεμε και μια κουβεντα παραπανω!!!
Προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο που σου συναιβει στον ομιλο αυτον,για να τα λεμε και ολα,αλλα πολυ κακως επραξε σε εσενα!!!Την τελευταια φορα που μου ετυχε κατι τετοιο σε στουντιο ηταν στο Δροσοπουλου 97 με την Αγγελικη :smitten: οπου στα 7-8 λεπτα ηρθε η τσατσα και φωναζε την κοπελα εξω απο την πορτα!!!Φαντασου οτι δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα το  :knockinb:!!!Παλι καλα που πηρε την κατασταση στα χερια της η κοπελα!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια τετοιες τσατσαδες θελουν ξυλο :s&m_3:εγω καμια δεν αφηνω να μου χτυπαει τη πορτα!!!! ουτε να πλισιαζει την πορτα την ωρα που ειμαι μεσα!!!!!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ρε παιδια τετοιες τσατσαδες θελουν ξυλο :s&m_3:εγω καμια δεν αφηνω να μου χτυπαει τη πορτα!!!! ουτε να πλισιαζει την πορτα την ωρα που ειμαι μεσα!!!!!!!!
Δυστυχως ομως δεν ειναι ολες οι κοπελες σαν εσενα και μερικες αλλες!!! ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως ομως δεν ειναι ολες οι κοπελες σαν εσενα και μερικες αλλες!!! ;)
η δουλεια τις τσατσας ειναι: να ανοιξει τη πορτα, να σας πει τα προγραμματα και να καθαρισει τα δωματια... ολα τα αλλα πρεπει να τα κανει η κοπελα...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
η δουλεια τις τσατσας ειναι: να ανοιξει τη πορτα, να σας πει τα προγραμματα και να καθαρισει τα δωματια... ολα τα αλλα πρεπει να τα κανει η κοπελα...
Εχεις απολυτο δικιο!!!!
Υπαρχουν ομως και οι περιπτωσεις που η κοπελα η ιδια εχει πει στην τσατσα να χτυπαει την πορτα στο δεκαλεπτο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να ειμαι ειλικρινης σε studio δεν μου εχει τυχει ουτε προσωπικα, ουτε σε αλλον συναγωνιστη να του χτυπανε την πορτα.

Ισως να ειμαι τυχερος επειδη σε αυτα που πηγαινω να εχει ευγενικες και σωστες επαγγελματιες.

Σαφως δεν αμφισβητω τα λεγομενα ολων των παιδιων που postαραν.

Οι υπηρεσιες που το κανουν αυτο (το χτυπημα) πρεπει να καταλαβουν οτι  η ζημια που κανουν στο μαγαζι τους ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το επιπλεον "κερδας του χρονου" της κοπελας.

Δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να διαμαρτηρυθει συναγωνιστης που περιμενει, γιατι αργει η κοπελα.
Αυτες τι ζορι τραβανε ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οι δικες μου τσατσαδες ειναι εκπαιδευμενες :grin: αλιος τρωνε ξυλο :s&m_1:

Επιβεβαιωνω με 1000

Οσες φορες εχω παει στο studio Eros ολες οι κυριες οπως επισης και ο κυριος που δουλευει νυχτα, ειναι με Κ κεφαλαιο.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις απολυτο δικιο!!!!
Υπαρχουν ομως και οι περιπτωσεις που η κοπελα η ιδια εχει πει στην τσατσα να χτυπαει την πορτα στο δεκαλεπτο!
σε αυτη τη περιπτοση δεν φταει η τσατσα- η κοπελα ειναι χαζη, χανει τη πελατεια... μεσ τη κριση :idiot:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και μιας και το εφερε η κουβεντα να πουμε οτι κουμαντο στο μαγαζι κανει η εκαστοτε κοπελα στη βαρδια της και οχι η υπηρεσια!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και μιας και το εφερε η κουβεντα να πουμε οτι κουμαντο στο μαγαζι κανει η εκαστοτε κοπελα στη βαρδια της και οχι η υπηρεσια!!!
χεχε μερικες τσατσαδες οταν βλεπουν καινουρια κοπελα προσπαθουν να κανουν κομαντο, το'χω περασει και αυτο, αλλα πρεπει να ξερουν τη θεση τουσ :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom