Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
χεχε μερικες τσατσαδες οταν βλεπουν καινουρια κοπελα προσπαθουν να κανουν κομαντο, το'χω περασει και αυτο, αλλα πρεπει να ξερουν τη θεση τουσ :birdman:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny:Εισαι πολυ σκληρη στη δουλεια σου!!!

Επισκέπτης
οι δικες μου τσατσαδες ειναι εκπαιδευμενες :grin: αλιος τρωνε ξυλο :s&m_1:
Γεια σου νταρντανοΝτάρια με τον τσαμπουκά σου!!!.Με χαρά μου διαπιστώνω οτι από άτακτη σπουδάστρια μεταμορφώνεσαι σε σταλινική εκπαιδεύτρια τσατσάδων!!!
Είναι αξιοσημείωτο που εσύ θέτεις τα χρονικά όρια πράξης αυτοπροσώπως. :uzi:

Επισκέπτης
Παράθεση κριτικής απο skopeftis:
"....Μπαίνει η Ζλάτα,από την Τσεχία, ψηλή αδύνατη και όμορφη. Παρότι δεν ήμουν σε ... φόρμα και ήταν μία δύσκολη μέρα,μου πήρε όλη την κούραση. Άρχισε με γλυκόλογα και γλύψιμο σχεδόν σε κάθε τετραγωνικό του σώματος....."

Φίλε skopeftis η Ζλάτα έγλειψε αρχίδια;

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπερα Σε Ολους Τους Συναγωνιστες...
Λεω & Εγω Την Αποψη Μου Για Τη Κριτικη Που Εκανε Ο JockerX Στην Εν Λογω Κορασιδα Πεννυ !  :boobies:
Διαβαζοντας Συνεχεια Απο Καλες Εως Πολυ Καλες Κριτικες Η Σκεψη Μου Να Την Επισκεφτω Γινοτανε Καθε Μερα
& Εντονοτερη.  :knockinb:
Τωρα Ολο & Απομακρυνετε Αυτη Η Σκεψη... Δεν Ειναι Η Κριτικη Αυτη Καθευτη Του Συναγωνιστη Που Ευθυνετε
Γι' Αυτο (Ο Οποιος Σημειωτεον Ειχε 100% Δικιο).Αλλα Αυτο Που Εχω Παρατηρησει Εδω & Πολυ Καιρο (& Θελω Να
Μου Πειτε & Εσεις Την Γνωμη Σας)Ειναι Οτι Σε Ορισμενα Στουντιο Μολις Γραφτει Μια Αρνητικη Κριτικη Στο Καπακιον
(Που Θα Ελεγε & Ο Συναγωνιστης Μπακαλης) Γραφετε Μια Κριτικη Απο Πολυ Καλη Ως Αριστη (& Πολλες Φορες Με Προτροπες
Τυπυ <<Θα Χασετε Αν Δεν Επισκεφτειτε Την Κοπελα>> Η <<Τελεια Αξιζει Τα Λεφτα Της>> κ.τ.λ.)
Αγαπητοι Συναγωνιστες Το Εχετε Προσεξει ? ? ?  :huh:
Ακομα Να Πω Αν & Σχετικα Νεος (Στο Sight & Ουχι Στην Ηλικια) Τους Προμοτερς Τους Ξεχωριζω Σχετικα Ευκολα !!!  :tickedoff:
Αυτα Τα Ολιγα...Αναμενω Τις Δικες Σες Αποψεις ~ ! ~  :coffee:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Παρατηρώ ότι το μέλος nectar έγραψε την 4η κριτική του, ΟΛΕΣ για τη Ναταλί από Λέλας.
Τί να πω ...
Πάντως η εν λόγω κοπέλα την τελευταία φορά που την πήρα ήταν ψιλοδιεκπαιρεωτική. Καμιά σχέση με την πρώτη φορά...

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Έκανα το εξής  "πείραμα" , αποφάσισα να πάρω κάποιες κοπέλες με μοναδικό κριτήριο τις πολλές καλές κριτικές συναγωνιστών, σε σύνολο 9 κοριτσιών  έμεινα ικανοποιημένος από 4, για τις άλλες απλά κλαίω τα μαρούλια μου.
Καλά θα μου πείτε, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες,  τα γούστα του καθενός, η διάθεση  που έχει η κοπέλα την ώρα της επίσκεψης . 
Τό σταμάτησα σαν ασύμφορο.

Από τσάρκες μου για όσο καιρό κρατάω στοιχεία με άφησαν ευχαριστημένο 16 στις συνολικά 18. 

Βεβαιώθηκα για κάτι που απο την εμπειρία μου ήμουν σχεδόν σίγουρος:  το δίπτυχο μπουρδελότσαρκα-πορνοένστικτο είναι ο καλύτερος σύμβουλος, μακράν.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
η δουλεια τις τσατσας ειναι: να ανοιξει τη πορτα, να σας πει τα προγραμματα και να καθαρισει τα δωματια... ολα τα αλλα πρεπει να τα κανει η κοπελα...
Λοιπόν, θα ήθελα να πω κάτι. Για την Ντάρια πρέπει να παραδεχτούμε ένα πράγμα. Έχει μεγάλο μεράκι για τη δουλειά της. Συνέχεια εξελίσσεται, δείχνει ενδιαφέρον, προσπαθεί να πιάσει τον παλμό του πελάτη , τις ανάγκες του και να ανταποκριθεί όσο καλύτερα γίνεται. Κυριολεκτικά με εντυπωσιάζει. Αν και δεν είναι τοπ μόντελ από εμφάνιση, καλύπτει αυτό το μειονεκτημα σε σημείο που δεν το προσέχεις...
Έχει σπουδάσει τον έλληνα πελάτη, οι ώρες που περνάει στο σάιτ πιάνουν τόπο, μελετάει και βελτιώνεται. Έχει πιάσει το νόημα της λέξης "ιερόδουλος" , η οποία λέξη αυτή όπως το φιλοσοφώ έχει αλλάξει σημασία στη σύγχρονη εποχή. Και αυτό ως απάντηση σε πολλούς και πολλές (και ιερόδουλες) που λένε και γράφουν κατά καιρούς ότι στα στούντιο έρχεσαι απλά για να εκτονωθείς . Δυστυχώς για εκείνους και για εκείνες τα πράγματα άλλαξαν
Ξαναλέω , (το έχω ξαναγράψει σε άλλο θρεντ) όλο το μαρούλι θα το μαζέψουν οι ιερόδουλες που θα αποβάλλουν αυτήν τη νοοτροπία. Τη νοοτροπία του "εδώ ήρθες για να εκτονωθείς". Πέρασε αυτό κυρίες μου. Πλέον ο πελάτης ζητάει και άλλα πράγματα. Αυτό το κάτι παραπάνω(και μην πάει ο νους σας σε ακάπωτα , κώλους cim cif κλπ.). Άλλο εννοώ . Διαβάστε την τελευταία κριτκή του CHEYENNE για την Ντάρια και θα καταλάβετε. Ιδού ένα απόσπασμα
"Παρασκευη 24/4/09. Για μια ακομη φορα η νταρια (κορυφαια πια και αναμεσα στα τοπ 5 στουντιοκοριτσα) εκανε την πραγματικοτητα ψευδαισθηση και το αναποδο....ακρως θετικη στις παρεχομενες υπηρεσιες,και φυσικα πολυ πολυ σεξουαλικη πριν κατα και μετα. Ξερει τι ζητας και το βασικοτερο ξερει να στο δωσει. Βεβαια για να επανελθουμε στην πραγματικοτητα πληρωνεται για να το κανει αυτο. Και οι αλλες ομως δεν πληρωνονται? εκει ακριβως ειναι η διαφορα της..Νταρια να εισαι παντα καλα και να κανεις εξισου καλα αυτο που ξερεις να κανεις : την ψευδαισθηση πραγματικοτητα η αλλιως ελληνιστι (virtual reality)."

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για studio 36 (Βριλησσού):

..................................................................................................
2 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Μάπα το καρπούζι και πολύ ομιλία!!!!, Κυριακή 26 Απρ 2009, στις 21:15
Γράφτηκε από τον sexologos28  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σοφία) 
Συνολική βαθμολογία  4.7
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

26 Απριλιου ξημερωματα,ειπα να μπω στο εν λογο ρδελο στην ουσια και οχι studio..η κοπελα χαμογελαστη με ομορφα ματια καστανοξανθη ΣΟΦΙΑ την ελεγαν κοντουλα μελαμψη...μου επιασε κουβεντα και σε μια φαση μου την ελεγε...εκει που τρυπαγα πισωκολλ...μου τοβγαζει και μου τον κουδουναει...μου επεσε στο λεπτο...μονο που δεν με εβρισε...ΕΛΕΟΣ ρε παιδια!!!!δινουμε 50 Ευρω για αυτη την μεταχειρηση??Ἅκυρη η τυπισσα!!!Μ Α Κ Ρ Ι Α!!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σοφία
Ημερ/νια επίσκεψης: 26.04.2009

...................................................................................................

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως το εν λόγω studio είναι από τα χειρότερα!!!!!! Εκτός από την αντιπαθέστατη υπηρεσία (εδώ ταιριάζει ο όρος τσατσά καλύτερα) η οποία είναι πραγματικά σκατόψυχη (με το παρδόν), φαίνεται πως και οι κορασίδες ακολουθούν το παράδειγμα της... επίσης θα συμφωνήσω πως μοιάζει με ρδέλο... νιπτήρες απουσιάζουν, έντονη δυσοδία και γενικά κυριαρχεί ένα ασχημο κλίμα!
ΜΑΚΡΥΑ και ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!! Μήπως και βάλουν μυαλό, που μάλλον δεν έχουν από ότι φαίνεται...για να μην έχουν αλλάξει τίποτα τόσο καιρό!

[size=15pt]ΜΑΥΡΟ στο 36![/size]

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Έκανα το εξής  "πείραμα" , αποφάσισα να πάρω κάποιες κοπέλες με μοναδικό κριτήριο τις πολλές καλές κριτικές συναγωνιστών, σε σύνολο 9 κοριτσιών  έμεινα ικανοποιημένος από 4, για τις άλλες απλά κλαίω τα μαρούλια μου.
Καλά θα μου πείτε, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες,  τα γούστα του καθενός, η διάθεση  που έχει η κοπέλα την ώρα της επίσκεψης . 
Τό σταμάτησα σαν ασύμφορο.

Από τσάρκες μου για όσο καιρό κρατάω στοιχεία με άφησαν ευχαριστημένο 16 στις συνολικά 18. 

Βεβαιώθηκα για κάτι που απο την εμπειρία μου ήμουν σχεδόν σίγουρος:  το δίπτυχο μπουρδελότσαρκα-πορνοένστικτο είναι ο καλύτερος σύμβουλος, μακράν.

To ένστικτο ειναι ο καλύτερος σύμβουλος γενικώς σε συνδιασμό με ενημέρωση, πληροφόρηση άρα χρειάζεται και η μπουρδελότσαρκα και το site !!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λοιπόν, θα ήθελα να πω κάτι. Για την Ντάρια πρέπει να παραδεχτούμε ένα πράγμα. Έχει μεγάλο μεράκι για τη δουλειά της. Συνέχεια εξελίσσεται, δείχνει ενδιαφέρον, προσπαθεί να πιάσει τον παλμό του πελάτη , τις ανάγκες του και να ανταποκριθεί όσο καλύτερα γίνεται. Κυριολεκτικά με εντυπωσιάζει. Αν και δεν είναι τοπ μόντελ από εμφάνιση, καλύπτει αυτό το μειονεκτημα σε σημείο που δεν το προσέχεις...
Έχει σπουδάσει τον έλληνα πελάτη, οι ώρες που περνάει στο σάιτ πιάνουν τόπο, μελετάει και βελτιώνεται. Έχει πιάσει το νόημα της λέξης "ιερόδουλος" , η οποία λέξη αυτή όπως το φιλοσοφώ έχει αλλάξει σημασία στη σύγχρονη εποχή. Και αυτό ως απάντηση σε πολλούς και πολλές (και ιερόδουλες) που λένε και γράφουν κατά καιρούς ότι στα στούντιο έρχεσαι απλά για να εκτονωθείς . Δυστυχώς για εκείνους και για εκείνες τα πράγματα άλλαξαν

Νταρια να εισαι παντα καλα και να κανεις εξισου καλα αυτο που ξερεις να κανεις : την ψευδαισθηση πραγματικοτητα η αλλιως ελληνιστι (virtual reality)."

Για μενα η Νταρια ειναι πολυ κοντα να θεωρηθει "εταιρα" με τον ορο που εννουσαν στην αρχαια Ελλαδα.

Η γυναικα δηλαδη που ειναι ταγμενη στην ικανοποιηση του ανδρα και οχι μονο δεν θεωρηται υπιτιμητικο, αλλα χαιρει ιδιεταιρου σεβασμου.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η νταρια ποια ειναι και που δουλευει;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η νταρια ποια ειναι και που δουλευει;

Η Νταρια ειναι μια γλυκια ξανθια κοπελα, 25 χρονων περιπου, που δουλευει συνηθως πρωινα (Τριτη-Σαββατο) στο studio Eros στην Δροσοπουλου 95 και ενιοτε καποια απογευματα στο Cama Sutra (φραντζη 47)

Για λεπτομεριες ελενξε τα προγραμματα των studio στα banners του site.

Στις 18/5 φευγει για 1,5 μηνα διακοπες στην πατριδα της την Ρωσια.

B I A Σ O Y......

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ευχαριστω πολυ φιλε μου.αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν φραγκα για στουντιο μονο για μπουρδελο

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ευχαριστω πολυ φιλε μου.αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν φραγκα για στουντιο μονο για μπουρδελο
μόλις μαζέψεις το κομπόδεμα πήγαινε...  ;) αλλά σκέψου καλά που θα πας! μην δώσεις 50 ευρώ και μετά τα κλαις... :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Παντως αξιζει να "σφιχτεις" και να μην πας 2-3 φορες σε μπουρδελο και να πας μια φορα στην Νταρια, η καποια απο τα κορυφια κοριτσια των studio.

Αν το αποφασισεις ο Pitsirikos που ειναι αριστος γνωστης του θεματος και εγω ευχαριστως να σε βοηθησουμε με προτασεις....

Η διαφορα ειναι αισθητη.

Προσεξε μονο μην "κολησεις".....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom