Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 698K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Aλλο μια κριτικη κακη απο μελος κι αλλο ο συνεχομενος κακοβουλος σχολιασμος του Τασου(χρονια πολλα κιολας για τη γιορτη σου!) ειδικα σε μια κοπελα με τοσες καλες κριτικες!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

...and what about ..Lara????, Παρασκευή 24 Απρ 2009, στις 09:56

Γράφτηκε από τον mysterious  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λάρα) 
Συνολική βαθμολογία  4.3
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Σου έτυχε ποτέ την ώρα που κάνεις σέξ πισωκολλητά και πλαγίως, η κοπέλα ενώ βογγάει με κλειστά μάτια ξαφνικά να τα ανοίγει, σα να άλλαξε κανάλι, και να σε καρφώνει με τη ματιά "άντε να τελειώνουμε"?
Να κάνει μαεστρικές κινήσεις αποφυγής πιασήματος βυζιού?
Μπαίνοντας στο άθλιο δωμάτιο να πιάνει δουλειά χωρίς να σπάσει τον πάγο και να ξεκινάει με πίπα φραπόγαλου?
Να νιώθεις ότι γαμάς πτώμα?
Να σιχαίνεσαι να πλυθείς στο μπάνιο?
Να αηδιάζεις με τα ξυνόμουτρα της θείτσας που σε "κόβει" καλά καλά?
Να απέρχεσαι του μπουρδέλου και να απορείς πόσο μαλάκας πιάστηκες?
Να αναρωτιέσαι, τόσα τρελά λεφτά βγάζουν και δεν βάφουν τα δωμάτια, δεν τα καθαρίζουν που εκέι μέσα μπαίνει όποιος νά'ναι?
Να απορείς ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ Μ Ο Ν Ο Ν 60€?
....and what about Liverpool...Tottenam...Arsenal???
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λάρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.04.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Για το μαγαζι εχεις απολυτο δικιο φιλε!!!
Καμια συγκινηση απο τις υπηρεσιες για την καθαριοτητα!!
Τωρα οσο αφορα τη Λαρα το ξαναλεω:ΜΟΝΟ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε παιδιά έλεος. Έχουμε γεμίσει με κριτικές για την Έλενα από άσχετους τύπους που βαθμολογούνται από πάρα πολλά άτομα (56 στους 57 , 78 στους 78 κλπ.) . Πλάκα κάνετε?
Ας καταργηθεί αυτή η ψηφοφορία για το αν βοήθησε η κριτική. Όποιος διαφωνεί με μια κριτική ας κάνει αναφορά στον συντονιστή.  :tickedoff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Εδω ο Ζορο εχει σπασει ολα τα κοντερ μιλαμε το παλικαρι εχει 98% στις κριτικες :2funny: :2funny: Και σχεδον ολες για την Ελενα :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ολες οι κρητικες του Ζορο, (οχι μονο για την Ελενα) εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο.

Δεν θυμαμαι σε ποια αλλα μια εχει 127 στους 129.

ΑΣΥΛΥΠΤΟ.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εχει fan club ο τυπος!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Ολες οι κρητικες του Ζορο, (οχι μονο για την Ελενα) εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο.

Δεν θυμαμαι σε ποια αλλα μια εχει 127 στους 129.

ΑΣΥΛΥΠΤΟ.
:grin: :grin:
[move][glow=red,2,300]127 στους 128 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική][/glow][/move]

«Ξεσκούφωτη» θεϊκή πίπα, Σάββατο 07 Φεβ 2009, στις 17:45
Γράφτηκε από τον Ζορό  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Επισκέφθηκα το Φυλής 59 -το επάνω- γύρο στις 11 το βράδυ Πέμπτης, Είχε προηγηθεί "κατάθεση" στο Ελενάκι Περγάμου 1. Η κυρία στην υπηρέσια Ρωσίδα, ευγενέστατη, ενημερωτική & χαμογελαστή. Μου είπε πως η κοπέλα ήταν πρώτη μέρα στο μπρδλ. Εμφανίζεται η Ρωσίδα Σαμίρα, κάνει περιστροφή, σκάει χαμόγελο & στέκεται να θαυμάσω το κορμί της. Δεν υπήρχε άλλος πελάτης, ήταν 11 νύχτα όπως είπα. Με ενημερώνει η τσατσά, ύστερα από ερώτησή μου, πως η Σαμίρα κάνει ελεύθερο στοματικό & 69. Ωραίο κορίτσι η Σαμίρα, σωματότυπος κάπως γεμάτος, καυλοτικός & πουτανέ. Βλέμα που υπόσχεται. Έκφυλη. Πληρώνω το 20euro & περνάω. Το σπίτι το ξέρω, πήγα στο τελευταίο δωμάτιο. Σε λιγάκι έρχεται το κορίτσι. Έπλενα το πούτσο μου όταν μπήκε. Εκτίμησε πολύ την καθαριότητα & χάρηκε που μιλάω Αγγλικά γιατί η κοπέλα δεν γνωρίζει λέξη Ελληνικά.
Η ακάποτη πίπα της με έστειλε! Επανέφερε στο μυαλό μου τις Ρίτα, Νανά, Εμμανουέλα στο Φ66 δεκαετία 80s 90s. Αν δεν είχα γαμήσει νωρίτερα, θα'χα τελειώσει. Πίπα θεική! Γλύψιμο, ρούφηγμα, σάλιο. Μουνόχειλα απίστευτα. Πριν αρχίσει το show, μούπε να μη χύσω στο στόμα της. Οι περίγραφη μου δεν είναι αρκετή, χωρίς να νοιώσεται αυτή την απίστευτη "ξεσκούφωτη" πίπα & το άγριο γαμήσι.
Μόνο αυτό θα σας πω. Στο τέλος έψαξα αν όλα τα "όργανά" μου, είναι στη θέση τους. Θα την ξαναεπισκεφθώ. Το ίδιο να κάνεται & σεις.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εμενα αλλο με προβληματιζει!!!
ΠΟΙΟΙ ειναι οι 2 απο του 129 που ειπαν οτι δεν τους βοηθησε αυτη η κριτικη! :bottom: :bottom:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
:grin: :grin:
[move][glow=red,2,300]127 στους 128 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική][/glow][/move]

«Ξεσκούφωτη» θεϊκή πίπα, Σάββατο 07 Φεβ 2009, στις 17:45
Γράφτηκε από τον Ζορό   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Επισκέφθηκα το Φυλής 59 -το επάνω- γύρο στις 11 το βράδυ Πέμπτης, Είχε προηγηθεί "κατάθεση" στο Ελενάκι Περγάμου 1. Η κυρία στην υπηρέσια Ρωσίδα, ευγενέστατη, ενημερωτική & χαμογελαστή. Μου είπε πως η κοπέλα ήταν πρώτη μέρα στο μπρδλ. Εμφανίζεται η Ρωσίδα Σαμίρα, κάνει περιστροφή, σκάει χαμόγελο & στέκεται να θαυμάσω το κορμί της. Δεν υπήρχε άλλος πελάτης, ήταν 11 νύχτα όπως είπα. Με ενημερώνει η τσατσά, ύστερα από ερώτησή μου, πως η Σαμίρα κάνει ελεύθερο στοματικό & 69. Ωραίο κορίτσι η Σαμίρα, σωματότυπος κάπως γεμάτος, καυλοτικός & πουτανέ. Βλέμα που υπόσχεται. Έκφυλη. Πληρώνω το 20euro & περνάω. Το σπίτι το ξέρω, πήγα στο τελευταίο δωμάτιο. Σε λιγάκι έρχεται το κορίτσι. Έπλενα το πούτσο μου όταν μπήκε. Εκτίμησε πολύ την καθαριότητα & χάρηκε που μιλάω Αγγλικά γιατί η κοπέλα δεν γνωρίζει λέξη Ελληνικά.
Η ακάποτη πίπα της με έστειλε! Επανέφερε στο μυαλό μου τις Ρίτα, Νανά, Εμμανουέλα στο Φ66 δεκαετία 80s 90s. Αν δεν είχα γαμήσει νωρίτερα, θα'χα τελειώσει. Πίπα θεική! Γλύψιμο, ρούφηγμα, σάλιο. Μουνόχειλα απίστευτα. Πριν αρχίσει το show, μούπε να μη χύσω στο στόμα της. Οι περίγραφη μου δεν είναι αρκετή, χωρίς να νοιώσεται αυτή την απίστευτη "ξεσκούφωτη" πίπα & το άγριο γαμήσι.
Μόνο αυτό θα σας πω. Στο τέλος έψαξα αν όλα τα "όργανά" μου, είναι στη θέση τους. Θα την ξαναεπισκεφθώ. Το ίδιο να κάνεται & σεις.

φαντάσου να πάρει και απο τους 127 ακάποτη πίπα...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πολυάσχολη Πένυ corporated unlimmited company, Σάββατο 25 Απρ 2009, στις 18:58

Γράφτηκε από τον jockerx  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Peni) 
Συνολική βαθμολογία  7.8
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  9.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

24/4/2009(δεν μπαίνει στο πλαίσιο) Παρασκευή μεσημέρι 13:00.Η Πένυ είναι ο τύπος γυναίκας που
γουστάρω.Πιπινοειδής σωματότυπος,γλυκειά,ευγενική και χαμογελαστή (έστω και προσχηματικά).Αριστη παρουσίαση στο σαλόνι προτείνοντας το χέρι της για χειραψία,γλυκά και χαμογελαστά με μια γνησιότητα και αληθοφάνεια που σε κάνει να νοιώσεις οικεία μαζί της και γκρεμίζει τους όποιους δισταγμούς σου για να μπεις στο δωμάτιο.
Δίνω τα 70 ευρώ (ελεύθερο στοματικό) στην γαλήνια,ευγενέστατη και προδήλως καλιεργημένη κυρία που μου θύμισε την χήρα Ναυάρχου στην ταινία "Η βίλλα των οργίων" (Δ.Παπαγιαννόπουλος ως Μοίραρχος-Λ.Κωνσταντάρας ως μοιχεύσας) και περίμενω την Πένυ στο δωμάτιο που στο παρελθόν έζησα μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε studio.Η μνήμη του σώματος βρήκε τον ξενιστή της και αναγέννησε τις κορυφαίες ηδονικές αναμνήσεις του παρελθόντος.
Με την ίδια γλυκύτητα η Πένυ αρχίζει κατ'ευθείαν στοματικό χωρίς προκαταρκτικά και χωρίς να τα ζητήσω εγώ.Ηθελα να εκτιμήσω την ποιότητα και ποικιλία σε κόλπα της πίπας που κάνει γι'αυτό δεν την διέκοψα.Κοινότυπη μονότονη πίπα.Αναλαμβάνω πρωτοβουλία και την καθοδηγώ τι να κάνει με τον πούτσο.Ανταποκρίνεται ευχαρίστως και δείχνει ενδιαφέρον να με ικανοποιήσει.Το πιπινοειδές της παρουσίας της αντισταθμίζει την άτεχνη πίπα με τα δόντια της να τζινάνε καμιά φορά τον πούτσο.Υποψία πόνου βέβαια σε σχέση με τον πόνο που προκαλούσε η Τσέχα Αννα στον πούτσο και στ'αρχίδια στο ίδιο studio.Η ενασχόληση με τους όρχεις συνηθισμένη χωρίς δόντια με δεδομένη την αναγκαιότητα βελτίωσης.
Της λέω να βγάλει τις γόβες και το κάνει.Καθαρό ξυρισμένο μουνί.Ακολουθούν τέσσερες στάσεις(πισωκολλητό και οι δύο πάνω στο κρεβάτι,πισωκολλητό στην άκρη του κρεβατιού-εγώ όρθιος,doggy style(στην οποία ευγενικά και αισθαντικά με διέκοψε γιατί δεν της άρεσε) και ιεραποστολικό.Η θέα των πιπινοειδών ημισφαιρίων στα τέσσερα αποκαλυπτική ενός καλοσχηματισμένου μουνιού.Στο ιεραποστολικό -πρόσωπο με πρόσωπο- η υποκριτική της παράσταση ήταν εμφανώς αποτυχημένη.Της λέω να γυρίσει πισωκολλητό και τότε ως άλλος Τζέκηλ και Χάιντ μου απαντά ΨΥΧΡΑ:"ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ".
Κοιτάζω το ρολόι μου:10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
Της λέω "μη με ξενερώνεις,μία στάση πισωκολλητό και μετά χύνω" ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.Υπακούει άλλα πλέον χωρίς καμμιά συμμετοχή.Τον βγάζω από το μουνί ξενερωμένος,τραβάω μια διαδικαστική μαλακία οπότε αρχίζει να αναπτύσει κουβέντα,την κόβω λέγοντάς της "μη μιλάς για να χύσω,ξενερώνω περισσότερο" και μετά την εκτόνωση κάνει βιαστικές κινήσεις να ντυθεί για να φύγει.Συνολικός χρόνος παραμονής Πένυς στο δωμάτιο 12-13 λεπτά.
Της ρίχνω έναν εξάψαλμο για τον χρόνο και μου λέει "τόσο είναι στα studio 10-15 λεπτά,έχω και πολλούς πελάτες αυτή την ώρα" και κολοκύθια τούμπανα.Κανέναν δεν είχε.Οταν βγήκα πρόσεξα τα άλλα δύο δωμάτια:ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Peni
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.04.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Φιλε jockerx,χωρις να θελω να δικαιολογησω την κοπελα, εχω την εντυπωση οτι ειχε σπαστει μαζι σου!!!!
Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να σε κοψει ετσι!Θα επρεπε τουλαχιστον να σε αφησει να τελειωσεις και μετα να σου πει οτι ηθελε να σου πει!!!(Και εδω φαινεται η απειρια της)
Και για να μη μας πιανουν και τον κωλο ο χρονος σε στουντιο ειναι απο 15'-20' ειδικα στο προγραμμα σου!!!
Η σωστη κοπελα αμα θελει να τελειωσει απο καποιον ή αμα εχει κοσμο να περιμενει κοιταει να σε φτιαξει τοσο ωστε να τελειωσεις γρηγορα απο μονος σου!!!(βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις δλδ καποιοι αργουν απο φυση τους)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom