KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Σχολιασμο οργανου δεν εκανα..δεν καταλαβες το πνευμα μου..Βέβαια φοβάσαι να απαντήσεις επί της ουσίας. Στις κριτικές μου για φτωχή υπηρεσία, ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ και φυσικά έντονη αίσθηση ξεπέτας και μηδενικής συνεργασίας ΔΕΝ αναφέρεσαι καθόλου. Και μην ασχολείσαι με το άτομο μου αλλά με την κριτική μου (βέβαια όπου σε συμφέρει).
Σχολιασμούς οργάνων δεν κάνω όπως εσύ (αν θες μπορώ για σένα αλλά κρατάμε στοιχειωδώς επίπεδο-έτσι νόμιζα ;)).
ΥΓ Για φώτο καλύτερα να δουν και να κρίνουν. Μαζί σου ΔΕΝ έχω πρόβλημα αλλά θα σχολιάζω (το δικαίωμα μου το δίνει το site).
Φυρά είναι το εμπόρευμα και η εμπράγματη αξία που χάνεται αυτού(άρα αρμόζει στην ιερόδουλο ο χαρακτηρισμός και όχι στον πελάτη).
Εδω δεν θυμαμαι τη φατσα σου...θα θυμαμαι το πουλι σου?
Την συμπεριφορα σου μονο θυμαμαι..
Ο χαρακτηρισμος που εκανα...ειναι πολυ σωστος..
Για τον πελατη απευθυνεται..
Δεν σου πουλαω "ερωτα"...σου πουλαω εξυπηρετηση..
Και η "συναλλαγη" αυτη με τυπους σαν και σενα..ειναι απαραδεκτη..
Τετοια λεφτα..δεν τα γουσταρω ουτε εγω..ουτε καμμια..
Μαθε πρωτα τους στοιχειωδης τροπους συμπεριφορας μεσα σε εναν οικο ανοχης..και υστερα να μιλας..
Ουτε καν ξερεις..τι ρολο παιζει και η κρεμα που βαζουμε..
Σχολιασες ακομα..οτι και κοσμο να μην εχει αργω να ερθω στο δωματιο..
Πως να ερθω γρηγορα ρε καραμητρο οταν πριν απο σενα ημουνα στο διπλανο δωματιο και κωλοδαχτυλιαζα καποιον?
Θα σ'αρεσε να ερθω στο καπακι και να σου βρωμαω σκατιλα?
Ασχετε ε..ασχετε..
Σου λεει κατι αυτο?
Οχι βεβαια..στ'αρχιδια σου..
Εσυ πληρωσες..
Και θελεις το καραγκιοζακι που πληρωσες να κανει τα γουστα σου..
Γουστα που αν σε καποια περιπτωση την ωρα που τα εκτελουσες...ετσι και γινομουν αντρας για 2 λεπτα..
θα εψαχνα τ'αρχιδια μου στο ταβανι..γιατι θα μου τα ειχες σπασει...
Να τα γαμησω τετοια λεφτα..γαμω το μπουρδελο μου μεσα..
Και στην τελικη..για να παψεις πλεον και να το βουλωσεις..ελα να στα δωσω πισω..μαζι με το μπουρμπουαρ σου
για τον κοπο που εκανες..
Αει σιχτιρ πια..με γκαστρωσες...