Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Βέβαια φοβάσαι να απαντήσεις επί της ουσίας.  Στις κριτικές μου για φτωχή υπηρεσία, ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ και φυσικά έντονη αίσθηση ξεπέτας και μηδενικής συνεργασίας ΔΕΝ αναφέρεσαι καθόλου.  Και μην ασχολείσαι με το άτομο μου αλλά με την κριτική μου (βέβαια όπου σε συμφέρει).
Σχολιασμούς οργάνων δεν κάνω όπως εσύ (αν θες μπορώ για σένα  :tickedoff:αλλά κρατάμε στοιχειωδώς επίπεδο-έτσι νόμιζα ;)).

ΥΓ Για φώτο καλύτερα να δουν και να κρίνουν.  Μαζί σου ΔΕΝ έχω πρόβλημα αλλά θα σχολιάζω (το δικαίωμα μου το δίνει το site).
Φυρά είναι το εμπόρευμα και η εμπράγματη αξία που χάνεται αυτού(άρα αρμόζει στην ιερόδουλο ο χαρακτηρισμός και όχι στον πελάτη).
Σχολιασμο οργανου δεν εκανα..δεν καταλαβες το πνευμα μου..
Εδω δεν θυμαμαι τη φατσα σου...θα θυμαμαι το πουλι σου?
Την συμπεριφορα σου μονο θυμαμαι..
Ο χαρακτηρισμος που εκανα...ειναι πολυ σωστος..
Για τον πελατη απευθυνεται..
Δεν σου πουλαω "ερωτα"...σου πουλαω εξυπηρετηση..
Και η "συναλλαγη" αυτη με τυπους σαν και σενα..ειναι απαραδεκτη..
Τετοια λεφτα..δεν τα γουσταρω ουτε εγω..ουτε καμμια..
Μαθε πρωτα τους στοιχειωδης τροπους συμπεριφορας μεσα σε εναν οικο ανοχης..και υστερα να μιλας..
Ουτε καν ξερεις..τι ρολο παιζει και η κρεμα που βαζουμε..
Σχολιασες ακομα..οτι και κοσμο να μην εχει  αργω να ερθω στο δωματιο..
Πως να ερθω γρηγορα ρε καραμητρο οταν πριν απο σενα ημουνα στο διπλανο δωματιο και κωλοδαχτυλιαζα καποιον?
Θα σ'αρεσε να ερθω στο καπακι και να σου βρωμαω σκατιλα?
Ασχετε ε..ασχετε..
Σου λεει κατι αυτο?
Οχι βεβαια..στ'αρχιδια σου..
Εσυ πληρωσες..
Και θελεις το καραγκιοζακι που πληρωσες να κανει τα γουστα σου..
Γουστα που αν σε καποια περιπτωση την ωρα που τα εκτελουσες...ετσι και γινομουν αντρας για 2 λεπτα..
θα εψαχνα τ'αρχιδια μου στο ταβανι..γιατι θα μου τα ειχες σπασει...
Να τα γαμησω τετοια λεφτα..γαμω το μπουρδελο μου μεσα..
Και στην τελικη..για να παψεις πλεον και να το βουλωσεις..ελα να στα δωσω πισω..μαζι με το μπουρμπουαρ σου
για τον κοπο που εκανες..
Αει σιχτιρ πια..με γκαστρωσες...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στην κόντρα, βρε Κατερίνα έγραψε απλά μια αρνητική κριτική για εσένα. Γιατί τον αποπήρες ? Δεν έχει δικαίωμα να διαφωνεί?
Ξερω τι κανω και τι λεω...!!! 
thinking-017.GIF

Οι μαλακιες που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με μενα..
Αλλα κι αν ακομα τα εκανα αυτα...καλως τα εκανα..να μου λειπει το βυσσινο με κατι τετοιους..!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σχολιασμο οργανου δεν εκανα..δεν καταλαβες το πνευμα μου..
Εδω δεν θυμαμαι τη φατσα σου...θα θυμαμαι το πουλι σου?
Την συμπεριφορα σου μονο θυμαμαι..
Ο χαρακτηρισμος που εκανα...ειναι πολυ σωστος..
Για τον πελατη απευθυνεται..
Δεν σου πουλαω "ερωτα"...σου πουλαω εξυπηρετηση..
Και η "συναλλαγη" αυτη με τυπους σαν και σενα..ειναι απαραδεκτη..
Τετοια λεφτα..δεν τα γουσταρω ουτε εγω..ουτε καμμια..
Μαθε πρωτα τους στοιχειωδης τροπους συμπεριφορας μεσα σε εναν οικο ανοχης..και υστερα να μιλας..
Ουτε καν ξερεις..τι ρολο παιζει και η κρεμα που βαζουμε..
Σχολιασες ακομα..οτι και κοσμο να μην εχει  αργω να ερθω στο δωματιο..
Πως να ερθω γρηγορα ρε καραμητρο οταν πριν απο σενα ημουνα στο διπλανο δωματιο και κωλοδαχτυλιαζα καποιον?
Θα σ'αρεσε να ερθω στο καπακι και να σου βρωμαω σκατιλα?
Ασχετε ε..ασχετε..
Σου λεει κατι αυτο?
Οχι βεβαια..στ'αρχιδια σου..
Εσυ πληρωσες..
Και θελεις το καραγκιοζακι που πληρωσες να κανει τα γουστα σου..
Γουστα που αν σε καποια περιπτωση την ωρα που τα εκτελουσες...ετσι και γινομουν αντρας για 2 λεπτα..
θα εψαχνα τ'αρχιδια μου στο ταβανι..γιατι θα μου τα ειχες σπασει...
Να τα γαμησω τετοια λεφτα..γαμω το μπουρδελο μου μεσα..
Και στην τελικη..για να παψεις πλεον και να το βουλωσεις..ελα να στα δωσω πισω..μαζι με το μπουρμπουαρ σου
για τον κοπο που εκανες..
Αει σιχτιρ πια..με γκαστρωσες...

αλλαξε δουλεια ρε μωρο αν δεν σου αρεσει τοτε.γινε νηπιαγωγος.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ ουτε καν ξερεις το βιογραφικο μου..
Ποιος σου ειπε οτι θελω ν'αλλαξω δουλεια?
το μονο που δεν με ενδιαφερει ειναι το ποια εισαι,και το βιογραφικο σου.αμα δεν θελεις να αλλαξεις δουλεια, να μην κανεις παραπονα τοτε.και οταν μπαινει κανενας πελατης να κανεις και το σταυρο σου.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το μονο που δεν με ενδιαφερει ειναι το ποια εισαι,και το βιογραφικο σου.αμα δεν θελεις να αλλαξεις δουλεια, να μην κανεις παραπονα τοτε.και οταν μπαινει κανενας πελατης να κανεις και το σταυρο σου.
Ιεροδουλη ειμαι...
Δεν ειμαι γυφτισα να ζητιανευω..
Ουτε καριολα και γλυψειματιας να κοιταω τον αλλον στην τσεπη..(αχ μωρο μου..αχ μαναρακι μου...και τι καβλιαρης εισαι εσυ...και τα σχετικα...ξερεις τωρα..)
Αρεσει δεν αρεσει...αυτο ειμαι..
Δεν ειναι αυτος...θα ειναι καποιος αλλος..
Αυτο που κανω ειναι να προφυλασω το μαγαζι μου την υγεια μου και τα νευρα μου..απο τα "κακως κειμενα"και τα υποκειμενα...!!!
Ολοι...απο "πολλα"πασχουμε...και οχι απο λιγα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ιεροδουλη ειμαι...
Ουτε καριολα και γλυψειματιας να κοιταω τον αλλον στην τσεπη..(αχ μωρο μου..αχ μαναρακι μου...και τι καβλιαρης εισαι εσυ...και τα σχετικα...ξερεις τωρα..)
Αυτο που κανω ειναι να προφυλασω το μαγαζι μου την υγεια μου και τα νευρα μου..απο τα "κακως κειμενα"και τα υποκειμενα...!!!

respect ρε σείς...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ιεροδουλη ειμαι...
ναι αρα επειδη οι εποχες αλλαζουν καλυτερα στη δουλεια σου ειναι να σου βγει το ματι παρα το ονομα.και επειδη πλεον οι επιλογες ειναι πολλες πλεον για να γαμηση καποιος πουτανα,καλα θα κανεις να εισαι πιο ανεκτικοι με το καθεναν ειδικα αν ειναι και ελληνας,παρα να σε γαμαει ο καθε βρωμιαρης αλλοδαπος.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι αρα επειδη οι εποχες αλλαζουν καλυτερα στη δουλεια σου ειναι να σου βγει το ματι παρα το ονομα.και επειδη πλεον οι επιλογες ειναι πολλες πλεον για να γαμηση καποιος πουτανα,καλα θα κανεις να εισαι πιο ανεκτικοι με το καθεναν ειδικα αν ειναι και ελληνας,παρα να σε γαμαει ο καθε βρωμιαρης αλλοδαπος.
Κατ'αρχας..οπως και καλα το ειπες..αλλοδαποι εμενα...δεν με γαμανε..γιατι δεν γουσταρω..το ξερουν ολοι αυτο..
Κατα δευτερον..ανεκτικη ειμαι...και σε πολυ μεγαλη δοση..ζωντανο παραδειγμα...πηρα τον τασο...αφου σφιχτηκα να τελειωσει..και δεν τον πηρα στο κυνηγι με κανενα τακουνι να τον φτασω στην Αχιλλεως..απο εκει να καταλαβεις...χαχαχαχαχαχ
Και κατα τριτον...στην "δουλεια" μου ειναι αλλιως η παροιμια..

"Καλυτερα να μου βγει το ονομα..παρα το ματι..Με ενα ματι..
             ποιος θα με "παρει"????

Χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Kαι αυτο τι σημαινει ρε μαγκα? Οτι πρεπει να κατσει να δεχτει αυτη την οποια μεταχειριση επειδη ο αλλος ειναι Ελληνας? Ωραια μας τα λες. Που τα εμαθες αυτα ρε?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Kαι αυτο τι σημαινει ρε μαγκα? Οτι πρεπει να κατσει να δεχτει αυτη την οποια μεταχειριση επειδη ο αλλος ειναι Ελληνας? Ωραια μας τα λες. Που τα εμαθες αυτα ρε?
φιλαρακο η κατερινα καταλαβε τι ηθελα να πω.εσυ μαλλον οχι,ξαναδιαβασε το προσεκτικα,και αν εχεις καμια απορια ρωταμε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλαρακο η κατερινα καταλαβε τι ηθελα να πω.εσυ μαλλον οχι,ξαναδιαβασε το προσεκτικα,και αν εχεις καμια απορια ρωταμε.

Η Κατερινα καταλαβε τι ελεγες. Εσυ καταλαβες τι ειπες?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σπιντακο...δεν νομιζω να το λεει με την κακη εννοια..
Εννοει οτι εφ'οσων επελεξα αυτη τη δουλεια...πρεπει να υποστω και τις συνεπειες...
Ολα ομως εχουν το οριο τους πιστευω...!!!
Οπως λεμε κι εμεις στη "δουλεια"μας...

"Αυτη η στανη...αυτο το γαλα βγαζει"

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν και δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη, επιτρεψτε μου να πω την γνωμη μου.

Η ιεροδουλος ειναι και αυτη μια εππαγγελματιας.

Οπως σε ολους τους κλαδους υπαρχουν καλοι και κακοι. Η Κατερινα, εχει την φημη οτι ειναι απο τις καλες. Δεν εχω (ακομα δυστυχως) προσωπικη αποψη.
Ολοι μας στην δουλεια μας δεν αποδιδουμε το ιδιο ολες τις ημερες.
Ετσι και αυτες. Δεν ειναι δυνατον να ειναι "καρμπον" ολες τις ημερες.
Δεν μπορουμε να ξερουμε τι αλλο μπορει αν τις απασχολει.
Εκτος απο την καθημερινη τους διαθεση, στην δουλεια τους μεγαλο ρολο πιστευω παιζει, δεν θα ελεγα η "χημεια", αλλα και η αντιμετωπιση απο τον πελατη.
Αν μπαινουν μεσα στο δωματιο και βλεπουν εναν τυπο που τις αντιμετωπιζει σαν κοματι κρεας, δεν νομιοζω οτι θα συμπεριφερθουν το ιδιο οπως σε μια περιπτωση που θα συναντησουν ενα χαμογελο, η τον σεβασμο τουλαχιστον.

Στον αντιποδα θα μου πειτε " αφου πληρωνω, ζηταω το καλυτερο"

Σαφως υπαρχουν και αυτες που ειναι "κομοδινα" και ξεπετες και δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα.
Καλο ειναι αμα τις ξερουμε να τις αποφευγουμε.
Η Κατερινα ομως δεν ειναι μια απο αυτες.

Δειτε το και αλλοιως. Και στις δουλειες μας πληρωνομαστε, αλλα στραβωνουμε με τον πελατη η το αφεντικο που δεν μας συμεπριφερεται σωστα.
Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom