Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Απλά τέλεια, Κυριακή 12 Απρ 2009, στις 16:35

Γράφτηκε από τον johan39   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια) 
Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Βροχερό πρωινό όπως στις Ελληνικές ταινίες. Ξεκινάω για να μάθω τελικά ποιά είναι αυτή η γυναίκα που έχει κάνει το 60-70 % στο forum να λέει τα καλυτερα λόγια. Αρκετό καιρό πριν έχω εξετάσει τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο εν λόγω site του studio, και δεν έχω πολύ ενθουσιαστεί. Σκαω λοιπόν μύτη ανοίγει η Τσατσά μου λέει "γνωρίζουμε την Σόνια" όχι απαντώ και βγαίνει από τα ενδότερα ή κυρία Σόνια με ενα κοκκινο σιθρου που τόνιζε απίστευτα τις βυζάρες της. Προχωράω στην κατάθεση του 50αρικου και μπαίνω στο δωμάτιο. Σε λιγότερο από 1 λεπτο έρχεται το μωρό και έχω πάθει blackout. Μου τον αρπάζει με το χέρι και αρχίζει ένα απίστευτο ρούφηγμα στα @@ που έχω μείνει μακάκας. Να μην τα πολυλογό και κουράζω σε σχέση με το 50αρικο που έδωσα θεωρώ ότι αυτά που μου προσέφερε ήταν τις τάξεως των 80, τί γλύψιμο στο μουνί με κολοδάκτυλο βαθύ. Σχεδόν με άφησε να της τον ακουμπίσω και λίγο στον κό... Το μόνο κακό ότι το τελείωμα ήταν γρήγορο μιας και εξεπλάγειν με την τοσο μεγάλη συμμετοχή της.
Δλδ φιλε με 50ευρω τα εκανες ολα αυτα? :think:
Σε λιγο θα μας πεις οτι στον εδωσε κιολας(τον κωλο) :2funny:

Γιατί ? Τί το περίεργο ή το παραπάνω έκανε ?  :think:
Νορμάλ μου φαίνεται το πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ , άλλη μια κριτική που δεν αναφέρει τα τεκταινόμενα στο δωμάτιο είναι η τελευταία για την Ντάρια   :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Εν τω μεταξύ , άλλη μια κριτική που δεν αναφέρει τα τεκταινόμενα στο δωμάτιο είναι η τελευταία για την Ντάρια    :headbang:
To περιεργο φιλε μου ειναι οτι το μαγαζι χρεωνει 60 για το 69!!! :think:
Αμα δεις την προηγουμενη κριτικη θα δεις οτι ο αλλος πληρωσε 70 για 69 και ισπανικη!!!

Βεβαια η Σονια ειναι "απλα τελεια" οπως αναφερει αλλα αυτα τα γραφω για να μην πανε μερικοι και τους κακοφανει μετα το 60αρι!!!

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
To περιεργο φιλε μου ειναι οτι το μαγαζι χρεωνει 60 για το 69!!! :think:
Αμα δεις την προηγουμενη κριτικη θα δεις οτι ο αλλος πληρωσε 70 για 69 και ισπανικη!!!

Βεβαια η Σονια ειναι "απλα τελεια" οπως αναφερει αλλα αυτα τα γραφω για να μην πανε μερικοι και τους κακοφανει μετα το 60αρι!!!

Έδωσα το 70αρι πιστεύοντας πως θα υπάρχει κάπια άνεση χρόνου, αν δεν βιαζόταν θα άγγιζε το τέλειο... 

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Σόνια νομίζω κάνει μόνο πρόγραμμα με 50άρικο. Σε εμένα τουλάχιστον :think:
Βέβαια κάνει το απλό και 69. Σε εσάς το χρεώνει παραπάνω ? Καλά έχω και ένα χρόνο να την πάρω περίπου

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Έδωσα το 70αρι πιστεύοντας πως θα υπάρχει κάπια άνεση χρόνου, αν δεν βιαζόταν θα άγγιζε το τέλειο... 
Ναι αλλα εσυ πηρες προγραμμα!!!Το εγραψες καθαρα 70 για 69 και ισπανικο!Κανω λαθος?
Τωρα οσο αφορα την ανεση χρονου και οτι στην ειπε στο τελος,μαλλον επεσες στην περιπτωση εκεινη τη μερα!!!
Τελεσπαντον αμα ξαναπας θα καταλαβεις οτι δν ειναι ετσι,ειναι πραγματικα το κατι αλλο!!!
Αυτα!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Σόνια νομίζω κάνει μόνο πρόγραμμα με 50άρικο. Σε εμένα τουλάχιστον :think:
Βέβαια κάνει το απλό και 69. Σε εσάς το χρεώνει παραπάνω ? Καλά έχω και ένα χρόνο να την πάρω περίπου
Ναι πριν 1 χρονο ετσι ηταν!!!Και οχι μονο η Σονια αλλα γενικα το μαγαζι!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Εν τω μεταξύ , άλλη μια κριτική που δεν αναφέρει τα τεκταινόμενα στο δωμάτιο είναι η τελευταία για την Ντάρια    :headbang:

Την διαβασα κι΄εγω και εχεις δικιο.

Παλι καλα που οι περισσότεροι ξερουμε τι εστι Νταρια....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Άλλη μια ξεπέτα, Δευτέρα 13 Απρ 2009, στις 16:14
Γράφτηκε από τον alexis1973  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  7.0

Τον τελευταίο καιρό είδα πολύ promotion από το site για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, και είπα να περάσω. Πήρα τη Σόνια. Δε θα πω πολλές λεπτομέρειες, γιατί τις έχουν πει οι σύντροφοι παρακάτω. Μόνο σε ένα θα σταθώ: Η απόλυτη ξεπέτα. Είναι ευγενική μεν, αλλά σου τα κάνει τσουρέκια χωρίς να σου λέει λέξη και χωρίς να δυνανασχετεί. Σου μεταδίδει ένα απίστευτο άγχος, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι. Τελικά, μετά από πολύ ώρα (4-5 λεπτά) τον έπαιξα γιατί ήθελα να τελειώνω. Αν είναι να τραβάμε μαλακία στα μπουρδέλα, το κάνουμε και σπίτι μας και γλυτώνουμε και το εικοσάρικο. Με λίγα λόγια, θα ήταν πολύ καλή αν δεν βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει. Δε νομίζω να ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.04.2009

τυπε μου με προβληματισε η κριτικη σου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

Άλλη μια ξεπέτα, Δευτέρα 13 Απρ 2009, στις 16:14
Γράφτηκε από τον alexis1973   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  7.0

Τον τελευταίο καιρό είδα πολύ promotion από το site για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, και είπα να περάσω. Πήρα τη Σόνια. Δε θα πω πολλές λεπτομέρειες, γιατί τις έχουν πει οι σύντροφοι παρακάτω. Μόνο σε ένα θα σταθώ: Η απόλυτη ξεπέτα. Είναι ευγενική μεν, αλλά σου τα κάνει τσουρέκια χωρίς να σου λέει λέξη και χωρίς να δυνανασχετεί. Σου μεταδίδει ένα απίστευτο άγχος, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι. Τελικά, μετά από πολύ ώρα (4-5 λεπτά) τον έπαιξα γιατί ήθελα να τελειώνω. Αν είναι να τραβάμε μαλακία στα μπουρδέλα, το κάνουμε και σπίτι μας και γλυτώνουμε και το εικοσάρικο. Με λίγα λόγια, θα ήταν πολύ καλή αν δεν βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει. Δε νομίζω να ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.04.2009

τυπε μου με προβληματισε η κριτικη σου

H αλήθεια είναι πως η Σόνια απο Αλκιβιάδου είναι ψιλοξεπέτα.
Δεν στο λέει στα μούτρα , αλλά σε "ξεπετάει με το γάντι"...
επειδή είναι ξύπνια και τσαπερδώνα θέλει καλό χειρισμό για να μην σε ξεπετάξει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
H αλήθεια είναι πως η Σόνια απο Αλκιβιάδου είναι ψιλοξεπέτα.
Δεν στο λέει στα μούτρα , αλλά σε "ξεπετάει με το γάντι"...
επειδή είναι ξύπνια και τσαπερδώνα θέλει καλό χειρισμό για να μην σε ξεπετάξει.

γιαυτο με προβληματισε
δεν της φαινεται της τσαπερδωνοκωλοσφυριχτρας

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παραθετω αποσπασμα απο την πρωτη κρητικη του Nerd25 για την Ρωξανη στο studio Geisha

Τη καλησπέρα μου, στους συναγωνιστές.Επισκέφτηκα χτες το studio Geisha και αξίζει να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.Ο λόγος που το επέλεξα το συγκεκριμένο ήταν επειδή ήθελα να τιμήσω ένα κορμάκι σφιχτό και αψεγάδιαστο. Εντάξει δε λέω, μπορεί νταρντανογυναίκες όπως η Paola, η Daria και λοιπές να έχουν δημιουργήσει το προσωπικό τους fan club με τη περιποίηση και την εμπειρία τους απ'όσο διαβάζω-προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει. Ωστόσο εγώ-και όχι μόνον εγώ είμαι σίγουρος-με κάτι ψωμάκια, κάτι κοιλίτσες, κάτι ζάρες που διακρίνω στις φωτογραφίες τους σε συνδυασμό και με μία ηλικία που επίσης δεν κρύβεται όσο να'ναι ξενερώνω. Άλλοι βέβαια το ξέρω ούτε ενοχλούνται και γουστάρουν κιόλας.Τί να πώ, περί ορέξεως κολοκυθομπούρεκο. Το.... "ΚΩΛΟκυθομπούρεκο" που εγώ αναζητώ πάντως το βρήκα αμέσως κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της Roxana που έxουν ανεβαστεί στο site του Geisha...Και δεν έχασα.

Χωρις να εχει γνωρισει οπως λεει τα "ιερα τερατα" Παολα και Νταρια, μιλαει με πολυ απαξιοτικα λογια για αυτες.
Δεν νομιζω να εχουν ψωμακια και κοιλιτσα και ουτε δα ειναι τοσο μεγαλες σε ηληκια 9να ειναι το πολυ μεχρι 25 απ΄οσο ξερω)

Δεν ειμαι δικηγορος, αλλα νομιζω οτι τα σχολια ου νεου φιλου μας, δεν ειναι και τοσο ευστοχα.....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Συμφωνω και παλι με τον φιλο Cheyenne!!!
Να πω ομως και κατι αλλο!
Η προσωπικη γνωμη του καθενα(στην περιπτωση αυτη του Νerd25) δεν μας αφορα και μπορει να την εκφρασει ελευθερα!Αυτο που ειναι αστοχο ειναι να γραφεις κριτικη για μια κοπελα σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι και να αναφερεσε τοσο πολυ σε αλλες κοπελες που δεν ειναι καν στο ιδιο μαγαζι!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Είναι μια υποχρέωση που έχουν στον εαυτό τους, όλοι όσοι παρακολουθούν το site, να κάνουν μια επίσκεψη στην Κατερίνα.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Από το θάρρος αυτής κοπέλας, τις υπηρεσίες που προσφέρει, το χώρο τον οποίο συντηρεί κ.α.
Άψογα..., Τετάρτη 15 Απρ 2009, στις 00:07
Γράφτηκε από τον bazas   -  Link

Σήμερα υπάρχουν δεκάδες κοπέλες με καλύτερο ύφος (όχι χιλίων καρδιναλίων και ξερόλας).
Καλύτερη εμφάνιση από 35+ με κρεμασμένο κορμί, και φυσικά απείρως καλύτερη περιποίηση (αργεί να μπει στο δωμάτιο και ας μην έχει κόσμο, σχολιάζει, σου λέει εγώ το κάνω έτσι, συνεργασία μηδέν) άρα υποχρέωση έχουν οι συναγωνιστές να μην πάνε αλλά να ρίξουν τα μετρητά τους σε άλλα καλύτερα τεμάχια :)

άποψη μου πειράζει?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Φοβερή συμμετοχή, Πέμπτη 16 Απρ 2009, στις 03:24

Γράφτηκε από τον dimitris35   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λίντα (2)) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Χθες το απογευμα, επισκεφτικα το σπιτάκι αυτο.
Η Λιντα, ομορφουλα Ρωσίδα, με μακριά μαύρα μαλλιά και γλυκυτατο προσωπο.
Πηρα το προγραμα των 100 Ε.
Το δωματιο ηταν πολυ καθαρο με καθρέφτες παντού.
Η κοπελα δεν παιζεται!!!
Φανταστική πίπα και ωραίο γλύψιμο αρχιδιών, γλειψίματα παντού.
Διάφορες στάσεις, και το πρωκτικό χωρις καμμια βιασυνη...
Φοβερη συμμετοχη στο σεξ!
Θα ξαναπαω συντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Λίντα (2)
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.04.2009

Ρε μαγκες μπας και γυρισε η γνησια Λιντα και δεν το εχουμε παρει γραμμη? :think:
Διαβαζοντας την κριτικη του συναγωνιστη μπαινω σε σκεψεις!!!
Ας ενημερωσει καποιος αμα περασει απο εκει!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Φοβερή συμμετοχή, Πέμπτη 16 Απρ 2009, στις 03:24

Γράφτηκε από τον dimitris35   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λίντα (2)) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Χθες το απογευμα, επισκεφτικα το σπιτάκι αυτο.
Η Λιντα, ομορφουλα Ρωσίδα, με μακριά μαύρα μαλλιά και γλυκυτατο προσωπο.
Πηρα το προγραμα των 100 Ε.
Το δωματιο ηταν πολυ καθαρο με καθρέφτες παντού.
Η κοπελα δεν παιζεται!!!
Φανταστική πίπα και ωραίο γλύψιμο αρχιδιών, γλειψίματα παντού.
Διάφορες στάσεις, και το πρωκτικό χωρις καμμια βιασυνη...
Φοβερη συμμετοχη στο σεξ!
Θα ξαναπαω συντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Λίντα (2)
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.04.2009

Ρε μαγκες μπας και γυρισε η γνησια Λιντα και δεν το εχουμε παρει γραμμη? :think:
Διαβαζοντας την κριτικη του συναγωνιστη μπαινω σε σκεψεις!!!
Ας ενημερωσει καποιος αμα περασει απο εκει!!!
Δυστυχώς δεν πρόκειται για την παλιά καλή Λίντα! Η κριτική αφορά την μούφα-Λίντα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον pathos gia ta temachia  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

ξεκινησα για τα βορεια αποφασισμενος για λαβρακι και τελικα δικαιώθηκα!Ειδα το ομορφότερο μουνί της δεκαετίας στο χώρο των στριπ και λέγεται ΙΒΑ ή μαλλον θεά ΙΒΑ!!!Ενας αγγελος επι της γης που μολις την αντικρυσει κοινος θνητος θα χυσει,θα χεσει και θα κατουρησει μαζι απο την αναστατωμαρα που θα του ερθει.Θα χασει περαιτερω τη μιλια του και δε θα του σηκωνεται αφου και ο πουτσος ακομη θα μεινει με το στομα ανοικτο για καμμια βδομαδα.Ειναι ψηλη με απιστευτο σωμα,προσωπο και κριμα που δεν ανηκει στην κατηγορια ct.Αν με ακουει καποιος υπευθυνος σιτυτουρας ας παει να δει και να κανει κανα κονε.Σας δινω το καλυτερο μωρο στη πιατσα παιδες!Τρεχτε να προλαβετε πριν λακισει για αλλου!Επισης ειδα και κατι αλλο που δε περιμενα....την christina bella να γαμιεται επι σκηνης το παλαμαρι του γκομενου της(να χαρω εγω γουστο!)και ξαφνιαστηκα τοσο που αναφωνησα:ελα μουνι στο τοπο σου και ας ειναι απο ουγγαρια.Η κριση εφερε την κορυφαια νεα ευρωπαια πορνσταρ απο τα περιχωρα της βουδαπεστης στην κατω κηφισια!Ναι καλα ακουσατε!Ασυλληπτος πατος,ναι μεν πλαστικοποιημενη,αλλα ειναι τρελλη καυλα η γυναικα(ξεροχυσαμε ολοι).Δεν εβγαινε ομως μετα στο μαγαζι πουθενα για να την παρουμε ποτα ή χορο να την ξεπατωσουμε(πολυ κριμας).Τελος πανδων ειχαμε και τις παλιες γνωστες...τανιτα,ντανιελα,μισελ,λινα(τρομερο κορμι εχει φτιαξει η θειτσα),μαρινα,ηρα,κρυσταλ,βικτωρια,ιλονα,σοφια,βικυ,νικολ,σιμονα(ηταν στο illussions η θεια πριν λιγο καιρο),κρυσταλ μιλφια,τζαλμινια(σοκολατενια),2 φιλες της σοκολατενιες ακομη,καιτη.Κραταει επιπεδο το μαγαζι σε γυναικες,αλλα σε ολα τα υπολοιπα σχεδον ειναι υπερβολικο.Ο χορος 12 ευρω,το σφηνακι 24 και με το δωρο στο χρεωνουν 27.Ελεος πια με αυτο το δωρο πασχα και χριστουγεννων!Μηπως θελουν να τους δωσουμε και επιδομα αδειας τον αυγουστο?Δε πηδιομαστε λεω γω?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][glow=red,2,300]RESPECT[/glow]  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γράφτηκε από τον pathos gia ta temachia   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Επισης ειδα και κατι αλλο που δε περιμενα....την [size=20pt]christina bella [/size] να γαμιεται επι σκηνης το παλαμαρι του γκομενου της(να χαρω εγω γουστο!)και ξαφνιαστηκα τοσο που αναφωνησα:ελα μουνι στο τοπο σου και ας ειναι απο ουγγαρια.Η κριση εφερε την κορυφαια νεα ευρωπαια πορνσταρ απο τα περιχωρα της βουδαπεστης στην κατω κηφισια!Ναι καλα ακουσατε!Ασυλληπτος πατος,ναι μεν πλαστικοποιημενη,αλλα ειναι τρελλη καυλα η γυναικα(ξεροχυσαμε ολοι).Δεν εβγαινε ομως μετα στο μαγαζι πουθενα για να την παρουμε ποτα ή χορο να την ξεπατωσουμε(πολυ κριμας).
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Μεχρι ποτε θα ειναι ξερει κανεις?

Επισκέπτης
"Πήγα κ εγώ να τσεκάρω τη περίφημη Σόνια. Εφτασα στις 11 το πρωί κ ήταν απασχολημένη με άλλον πελάτη. Η τσατσά πολύ ευγενική και κατατοπιστική. Ο χώρος απο τους καλύτερους. Πάρκινγκ ανετο τριγύρω. Περίμενα γύρω στο 20 λεπτο. Είδα και φυσικά κατέθεσα τον οβολό μου. 100 για full.....":Παράθεση κριτικής για Σόνια από m1k3pb

Η Σόνια άρχισε να δίνει κώλο;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
"Πήγα κ εγώ να τσεκάρω τη περίφημη Σόνια. Εφτασα στις 11 το πρωί κ ήταν απασχολημένη με άλλον πελάτη. Η τσατσά πολύ ευγενική και κατατοπιστική. Ο χώρος απο τους καλύτερους. Πάρκινγκ ανετο τριγύρω. Περίμενα γύρω στο 20 λεπτο. Είδα και φυσικά κατέθεσα τον οβολό μου. 100 για full.....":Παράθεση κριτικής για Σόνια από m1k3pb

Η Σόνια άρχισε να δίνει κώλο;
Και εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε ο συναγωνιστης!!!Αν ημουν κανενας αλλος μπορει και να το πιστευα!
Το θεμα ειναι ομως οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχει να παρει τον δικο μου κωλο παρα της Σονιας!!! :tooth:
Μαλλο θα εννοουσε οτι στο φουλ θα εχει και καποια ανεση χρονου μαζι με τις αλλες υπηρεσιες, ισπανικο,69 κλπ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom