Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η να γραφουμε μια κριτικη στο site για να τρεχει ο κοσμος και να ανεβαινει η κοπελα,απο εδω και περα ολοι θα εχουν το τηλ της :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ντε!Και αυτο πρεπει να μας περναει απο το μυαλο!!!

Μπορει να το λεει η υπηρεσια στο προγραμμα!!!
"Full προγραμμα στα 100 ευρω με πρωκτικο και το κινητο της κοπελας!" :tooth: :tooth: :tooth:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.358
Πόντοι
8.225
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ντε!Και αυτο πρεπει να μας περναει απο το μυαλο!!!

Μπορει να το λεει η υπηρεσια στο προγραμμα!!!
"Full προγραμμα στα 100 ευρω με πρωκτικο και το κινητο της κοπελας!" :tooth: :tooth: :tooth:
Το τηλ με πμ παρακαλω κοιτα να δεις τωρα που θα γεμισω με πμ :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.358
Πόντοι
8.225
Θελεις να κανουμε ανταλλαγη pm? :tooth:
Αυτο συναγωνηστη spoon αφιερωμενο για ολους
ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΛΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΧΑΒΑ
ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ                        :rockon: :rockon: :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός ο forest
πρέπει οι στημένες κριτικές να τελειώσουν.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα!

Ποτέ δεν έχω γράψει κριτική στο site παρότι έχω την απαιτούμενη πείρα επί του θέματος. Ωστόσο τις διαβάζω αλλά πάντα απομονώνω τα στοιχεία που εγώ κρίνω σημαντικά! Με κάποιες συμφωνώ (αφού δοκιμάσω ή έχω πρότερα δοκιμάσει) και με άλλες διαφωνώ. Παρόλα αυτά, οι κριτικές είναι φυσιολογικά εντελώς υποκειμενικές. Σε κάποιον μπορεί να αρέσει εμφανισιακά μία κοπέλα (π.χ Τζέσικα από Αθανασίας 3) ενώ σε άλλους όχι (π.χ εμένα). Δεν θα ήταν άδικο να γράψω μία άσχημη κριτική ή να βάλω χαμηλό συντελεστή εμφάνισης λόγω της ιδοτροπίας και του πάθους μου στα μεγάλα στήθη, την στιγμή που της Τζέσικα με τα βίας φαίνονται? Δεν θα ήταν άδικο για μία άλλη κοπέλα να βάλω αντίστοιχα χαμηλή βαθμολογία γιατί είχε βάλει σιλικόνι ενώ εμένα πάλι μου αρέσουν τα φυσικά? Πέρα από τις -όποιες- στημένες κριτικές, θεωρώ ότι οι ίδιοι οι χρήστες πρέπει να έχουν επίγνωση της σημαντικότητας της κριτικής που κάνουν α) απέναντι στον/στην επαγγελματία και β) απέναντι στη μεγάλη γκάμα πελατών/αναγνωστών. Προσωπικά λοιπόν, και εκεί θέλω να καταλήξω, δεν γράφω κριτικές υπό τον φόβο μήπως παραπλανήσω κάποιον αναγνώστη που μπορεί να περνούσε καλά με το ίδιο άτομο ενώ εγώ δυσανασχέτησα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλησπέρα!

Ποτέ δεν έχω γράψει κριτική στο site παρότι έχω την απαιτούμενη πείρα επί του θέματος. Ωστόσο τις διαβάζω αλλά πάντα απομονώνω τα στοιχεία που εγώ κρίνω σημαντικά! Με κάποιες συμφωνώ (αφού δοκιμάσω ή έχω πρότερα δοκιμάσει) και με άλλες διαφωνώ. Παρόλα αυτά, οι κριτικές είναι φυσιολογικά εντελώς υποκειμενικές. Σε κάποιον μπορεί να αρέσει εμφανισιακά μία κοπέλα (π.χ Τζέσικα από Αθανασίας 3) ενώ σε άλλους όχι (π.χ εμένα). Δεν θα ήταν άδικο να γράψω μία άσχημη κριτική ή να βάλω χαμηλό συντελεστή εμφάνισης λόγω της ιδοτροπίας και του πάθους μου στα μεγάλα στήθη, την στιγμή που της Τζέσικα με τα βίας φαίνονται? Δεν θα ήταν άδικο για μία άλλη κοπέλα να βάλω αντίστοιχα χαμηλή βαθμολογία γιατί είχε βάλει σιλικόνι ενώ εμένα πάλι μου αρέσουν τα φυσικά? Πέρα από τις -όποιες- στημένες κριτικές, θεωρώ ότι οι ίδιοι οι χρήστες πρέπει να έχουν επίγνωση της σημαντικότητας της κριτικής που κάνουν α) απέναντι στον/στην επαγγελματία και β) απέναντι στη μεγάλη γκάμα πελατών/αναγνωστών. Προσωπικά λοιπόν, και εκεί θέλω να καταλήξω, δεν γράφω κριτικές υπό τον φόβο μήπως παραπλανήσω κάποιον αναγνώστη που μπορεί να περνούσε καλά με το ίδιο άτομο ενώ εγώ δυσανασχέτησα.
Πολυ σωστα τα λες φιλε οποτε παντα κοιταμε στις κριτικες να ειμαστε αντικειμενικοι και αν κατι μας αρεσει ή οχι, απο θεμα προσωπικου γουστου, το τονιζουμε για να ξεκαθαριζουμε τη θεση μας!!!Αρα προσπαθουμε να επικεντρωθουμε στο σερβις το οποιο παρεχει η καθε κοπελα και στην εμφανιση κανουμε μια αναφορα!Αποψη μου βεβαια ολα αυτα!!!

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ακριβώς σωστές υπηρεσίες. :rockon: :rockon: :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ετσι ακριβώς σωστές υπηρεσίες. :rockon: :rockon: :rockon:
Παράδειγμα προς μίμησην, Τετάρτη 08 Απρ 2009, στις 16:58
Γράφτηκε από τον Iblis  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λολίτα) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Επισκεφθηκα τα καταστημα στην πρωινη βαρδια.
Χτυπησα το κουδουνι και μου ανοιξε η κυρια της υποδοχης,η οποια
με περασε στο χωρο υποδοχης, στον οποιο περιμεναν μια παρεα τριων ατομων
και ενας ηλικιωμενος σχετικα κυριος.
Αφου με ρωτησε απο που εμαθα για το μαγαζι (απο το ιντερνετ της ειπα - και ειναι η αληθεια,
εφοσον ηθελα να διαπιστωσω αν οντως η Λολιτα ειναι τοσο καλη οσο λενε), φανηκε να
την ικανοποιησε η απαντηση μου και αρχισε να ασχολειται με την παρεα των τριων παιδιων,
οι οποιοι προφανως ηταν εκει για ματι και χαβαλε.
Στριμωχτηκα λοιπον στη γωνιακη πολυθρονα κοντα στην τηλεοραση που επαιζε καποια ταινια πορνο,
και περιμενα να κανει την εμφανιση της η Λολίτα.
(...)Η Λολιτα ειναι ψηλη, ξανθια και αρκετα ζουμερη γυναικα,
και εμφανιστηκε φορωντας ενα κοκκινο κορμακι .
Η εμφανιση της ειναι ανω του μεσου ορου, ειναι μια γυναικα που θα κοιταγες στο δρομο.
Η παρεα αποχωρησε ευθυς αμεσως, και περιμενα τον κυριο, ο οποιος ειχε ενα μικρο διαλογο με την κυρια της υποδοχης. Εκεινος ηθελε να κανονισει το προγραμμα μαζι της, ενω αυτη του εξηγησε πολυ ευγενικα πως αυτο δε γινεται και θα επρεπε να το κανονισει με την κοπελα.
Αφου αποχωρησε κι αυτος , το πεδιο εμεινε ελευθερο.
Καναμε ενα-δυο αστειακια με την κυρια της υποδοχης σχετικα με το ποσο παραξενοι ειναι ορισμενοι πελατες, με ρωτησε αν θελω καφε, αναψυκτικο ή ποτο και με περασε στο δωματιο.
Εκανα το ντουζακι μου με την ανεση μου , αναψα ενα τσιγαρακι και περιμενα.
Το timing ηταν αριστο και δημιουργηθηκε αμεσως η καταληλη χημεια για μια ευχαριστη συνεδρεια.
Αφου εβαλε το ειδικο καλυμα στο κρεβατι του μασαζ, μου προτεινε να ξαπλωσω.
Η συζητηση μαζι της ηταν πολυ ευχαριστη, και το μασαζ της πολυ καλο και απαλο οπως ακριβως μου αρεσει.Τα χαδια της αρχισαν να γινονται πιο ερωτικα , και αφου η γλωσσα της αρχισε να εξερευνα τα καταληλλα σημεια της προτεινα να μεταφερθουμε στο ευρυχωρο διπλο κρεββατι.
Συνεχισαμε την πιπα με εκεινη στα γονατα, κι εμενα να θωπευω τα καλοσχηματισμενα οπισθια της,
τα οποια τιμησα δεοντως και κατα τη διαρκεια του μασαζ.Την παρακινησα να ερθει σε σταση 69,
οπου διαπιστωσα οτι διαθετει ενα πεντακαθαρο μουνακι.
Μου φορεσε το προφυλακτικο και εισχωρησα μεσα της με εκεινη απο πανω να κρατιεται απο τα ποδια μου. Αλλαγη στασης, οπου την τραβηξα πισω ωστε να κρατιεται απο τους όμους μου,και να εχω καλυτερη προσβαση στο ομολογουμενως μεγαλο και στητο στηθος της (σιλικονη).Μετα την γυρισα πλαγια και κατοπιν στα τεσσερα.Τελευταια σταση με εκεινη απο κατω, και εμενα να συνεχιζω να διεισδυω μεσα της κρατώντας ψηλα τα ποδια της. Μετα απο λιγο με σταματησε , σηκωθηκε και εφερε απο το βαλιτσακι της ενα λευκο δονητη.Αφου τον εθεσε σε λειτουργια τον εβαλε στο μουνακι της , με εμενα να αυνανιζομαι στο ολο θεαμα. Δεν ειχε αντιρρηση να εισχωρησω μεσα της μαζι με το δονητη,κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα! Γενικα γιναμε κουβαρι με μια φραση!
Μικρη συζητησουλα μετα, ντουζακι και αποχωρηση , μετα την απαραιτητη φιλοφρονηση στην κυρια της υποδοχης για της επιδοσεις της Λολιτας.
Στη βαθμολογια μου ειμαι παντα φειδωλος, επομενως να αναφερω απλα οτι προσωπικα με κερδισαν με τη συμπεριφορα και τις υπηρεσιες τους,και σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια απο μερους μου!!!
Με την τιμη στα 50 ευρω και της αψογες υπηρεσιες της η Λολίτα αποτελει την καλυτερη επιλογη οσων αφορα τη σχεση αποδοσης-τιμης αυτη τη στιγμη στο χωρο των στουντιο, και ελπιζω και αλλα στουντιο να ακολουθησουν το παραδειγμα αυτο, ωστε να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια επιλογων .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Λολίτα
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.04.2009

- Α ρε μεγάλε τι μου κάνεις με τέτοιες ενημερώσεις-κριτικές !
Και να σκεφτείς δεν προλαβαίνω να πάω ούτε για κατούρημα αυτή την εβδομάδα ρε γμτ ! :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω παλι, εφυγα καρφωτος αυριο, μετα την δουλεια.....

Θα ακολουθησει κρητικη/ ενημερωση φυσικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Τιμής ένεκεν..., Τετάρτη 08 Απρ 2009, στις 15:14
Γράφτηκε από τον stratigosss  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κατερίνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

για το γαμωτο και μονο θα γραψω για το κατερινακι, γενικα δεν μου αρεσει να γραφω για τα αγαπημενα μας μπουρδελα κριτικες, γιατι νομιζω οτι ο καθενας μας μπορει να κανει την βολτουλα του και να διαλεξει οτι πραγματικα του αρεσει,και εδω που τα λεμε και ασχημα να περασεις ενα εικοσαρικακι ειναι τι ψυχη εχει? χα χα χα! το αντιθετο με τα ct που θελει αρκετο ψαξιματακι και καθε συμβουλη απο τους συναγωνιστες μετραει, γιατι οπως και να το κανουμε οι 400αρες και οι 500αρες μετρανε παρα πολυ...
λοιπον να πω και μερικα πραγματακια για το κοριτσι, που με εχει κανει εδω και 3-4 μηνες να μην πηγαινω σε αλλο σπιτι...
ειναι κοντουλα,ξανθουλα με μικρο βυζακι και πολυ ωραιο σωματακι, μονο για τους λατρεις των petite κοριτσιων βεβαια ετσι? τα δωματιακια σκοτεινα και προς το βρωμικο και τα τρια, τα δυο ειναι μεγαλα, το τριτο αν εχεις καποιο υψος σεβαστο αναθεμα αν μπορεις να γαμησεις εκει μεσα χα χα χα!! το κοριτσι τα κανει ολα μα ολα και συμφερει, γουσταρει να τις γλυφεις τα βυζακια σαν τρελη, ετσι και αυτη σου ανταπωδιδει απο πανω μεχρι κατω με μεγαλη ευχαριστηση, δινει πολυ βαση στο λαιμο που ειναι προσωπικα για εμενα μεγαλη καβλα.... απο πιπα το κατερινακι το παλευει αρκετα αλλα πιστευω θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο... τωρα ο τσατσος στην αρχη να τον προσεξετε λιγακι γιατι ειναι μουρνταρακος! χα χα χα! αλλα μια χαρουλα κυριος κατα τα αλλα... και πρωην τραγουδιαρης!!

ΥΓ! να τονισω για το τελος οτι ολα αυτα τα γραφω μετα απο τουλαχιστον 20 συναντησεις με το κατερινακι ετσι?
αυτα και εις αλλα με υγειαν!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Κατερίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 08.04.2009

:thumbsup:

Επισκέπτης
"ΔΕ παω να δω τι λεει η πολυδιαφημισμενη ελενα αν και μια φωνουλα μου ελεγε οτι κατι δε θα παει καλα.Η κοπελα κανει οτι θελει και μονο δε λεω καλο το βιαστικο γλειψιματακι και το deepmelody αλλα πολυ προσποιητο ρε παιδια.ΔΕΝ αφηνε να τη χαιδευω και μου τραβαγε τα χερια δεν αφηνε να πιανω ουτε να πιαξω με τα ποδια της φωναζε χωρις λογο ετσι για να ακουγομαστε και μιλαγε με τη προφορα που με ξενερωνει,ματαια της ειπα σταματα αυτη το χαβα της.Καταλαβαινω γιατι καποιος μπορει να αναψει καπνογονα μαζι της δειχνει διαθεση αλλα εμενα δε με εφτιαξε,με αποκορυφωμα οτι παω να χυσω και κανει μια αγαρμπη κινηση που με πεταξε απεξω και ετσι game over..........εγω δε περασα καλα γιατι καλη η τρελα αλλα με το γκομενο της και οχι με τον πελατη.":ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ για Ελενα(Περγάμου-Φυλής 200,134,κ.α.)

Και η δική μου εμπειρία επιβεβαιώνει τον συναγωνιστή.Σου κτυπά τα χέρια και στα απομακρύνει όταν της χαϊδεύεις τα μαλλιά,τραβάει δαγκωματιές σε πούτσο,αρχίδια και μπούτια (μιλάμε για δαγκωματιές που αφήνουν μελανιές στα μπούτια),δυσανασχετεί όταν την βγάζεις από αυτά που θέλει να κάνει και της επιβάλλεις τη στάση που θες εσύ,υπακούει βέβαια αλλά για να σου ανταποδώσει μπορεί να σου κάνει τη γνωστή άσεμνη χειρονομία με το δάκτυλο.Ολα αυτά άκρως ξενερωτικά ενώ ο χρόνος τρέχει και εσύ ξέρεις οτι όπου να΄ναι η τσατσά θα κτυπήσει την πόρτα. 

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γι΄αυτό λοιπόν μαύρο στην συγκεκριμένη. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το αποκορύφωμα με την Ελενα:Μετά τον σχιστομάτη Ασιάτη που πήγε έρχεται σε μένα και θέλει γλωσσόφιλα.Δεν ενέδωσα και της λέω "εσύ έγλειφες τον προηγούμενο".Μου απαντά "ναι αλλά δεν έκανα γλωσσόφιλα μ'εκείνον".Στραβομουτσούνιασε και μου έσπασε τ'αρχίδια στη συνέχεια που την πήδαγα:ΜΗ το ένα,ΟΧΙ το άλλο,ΜΗ τα μαλλιά.
ΑΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:)φιλε πραγματι εφαγα ξενερα με την ελενα οπως επισης ειχα φαει μεγαλυτερη ξενερα με την βαρβαρα.δεν αντιλεγω οτι καποιοι τη βρισκουν με τη συγκεκριμενη αλλα σε αυτη τη φαση καβλα και τρελλα και χαβαλες για μενα ειναι το χριστινακι και δεκτικη και ευγενικη.ΕΛΕΝΑ στο ξαναλεω μαλακιες μονο με το γκομενο σου και οχι με τους πελατες :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom