Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υπάρχουν μερικές κοπελούδες σε απλά μπορντέλα που άμα τους σκάσεις 50 ή 120 € τότε θα κάνεις σέξ μέχρι την επόμενη μέρα (πχ Χριστηνάκι στο Φ69)...
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες αλλα ανοιγεις ενα αλλο θεμα τωρα πολυ βασικο!!!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
αυτό που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση στην κοπέλα(μάντυ)είναι ητρομερή αλλαγή συμπεριφοράς...και δεν την έχω πάρει μια δυο φορές μόνο!!μιλάμε για 100% διαφορά προς το χειρότερο εννοείται...αυτή ψόφαγε για γλωσσόφιλα και δάχτυλα και τώρα κομοδίνο...κρίμα...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αγαπητοί συναγωνιστές μία ερώτηση.  Η Έλενα από το Φυλής 200 είναι πράγματι τόσο καλή
όσο λέγεται?  Ρωτάω γιατί τα ίδια γράφανε κατά καιρούς και έχω φάει νίλες ειδικά σε Μεταξουργείο κοντά στο Μετρό (με εξαιρέσεις πάντα πχ Ντενίζα, Μιλένα και λοιπές δυνατές παρουσίες.)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
αυτό που μου έκανε πολύ κακή εντύπωση στην κοπέλα(μάντυ)είναι ητρομερή αλλαγή συμπεριφοράς...και δεν την έχω πάρει μια δυο φορές μόνο!!μιλάμε για 100% διαφορά προς το χειρότερο εννοείται...αυτή ψόφαγε για γλωσσόφιλα και δάχτυλα και τώρα κομοδίνο...κρίμα...

παλια που την ειχα παρει και εγω ηταν οκ
αν τωρα χαλασε τι να πω? κριμα

Επισκέπτης
  Εδώ και 2,5 περίπου χρόνια,τουλάχιστον όσο τη θυμάμαι εγώ,η Μάντυ είχε μαυριστεί και κραχτεί από πολλούς συναγωνιστές με κακές κριτικές και σχόλια αρχής γενομένης από το παλιό site.Παρενθετικά είχε κάποιες καλές κριτικές ίσως και παραστάσεις όταν έβλεπε οτι την παίρνει η κάτω βόλτα και κινδυνεύει.Σ΄αυτές τις παρενθέσεις πρέπει να πήγες συναγωνιστή ta και ικανοποιήθηκες.
  Μέχρι και αρχίδια αξύριστα αναγκάστηκε να ρουφάει στα 50Ε (κατά δήλωση της τσατσάς:"τώρα γλύφει αρχίδια" γιατί φυσικά δεν μπήκα μέσα-είχα ήδη κακή εμπειρία) ενώ πριν δεν τα έγλειφε ούτε στα 90Ε:"τρίχες" έλεγε για τα μόλις σαπουνισμένα από το ντους αρχίδια.Δεν τολμούσες να ζητήσεις κάτι δεύτερη φορά-γιατί την πρώτη σε είχε γράψει στο μουνί της-και η ψυχρή υστερικιά Μάντυ έβγαζε άναρθρες υστερίζουσες κραυγές σε ρυθμό πολυβόλου παριστάνοντας το θύμα και την καταπιεσμένη,λέγοντάς σου τη γνωστή της ατάκα:"Εγκο μορο σε ενα λεπτο φευγο".Από τότε αναγκάστηκε να χαμογελάει στο σαλόνι.
  Τη δεύτερη φορά που πήγα μαζί της, είχε αλλάξει χτένισμα είχε κάνει πλαστική στα βυζιά και μαύρισμα,δεν την πρόσεξα καλά και μπήκα.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.Και τις δύο φορές στα 90 ΕΥΡΩ.
  Πάντως προσέξετε,ο σπόρος εγωκεντρισμού,αγένειας και υστερίας ελοχεύει(δεν αλλάζει ο άνθρωπος).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Tzoύλια... τα λόγια περιττεύουν....., Σάββατο 04 Απρ 2009, στις 19:47
Γράφτηκε από τον Heelover  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Tzoύλια) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Και ναι λοιπόν... πήγα σήμερα Κνίδου 18 στην Τζούλια...
Όταν μπήκα στο σαλόνι, επειδή έξω είχε πολύ ήλιο, μέσα ήταν πολύ σκοτεινά!
Μετά βγήκαν τα βυζιά της και ύστερα εκείνη.....
Έκοψε τα μαλλιά της και της πηγαίνουν πολύ!!
Όταν μπήκε στο δωμάτιο, μου λέει κάπου σε ξέρω.... και της απαντώ από Τροφωνίου που πήγαινα!!
Θέλει να πάρει υπολογιστή γιατι έχει μάθει για το site και θέλει να δει....

Από περιποίηση δεν άλλαξε.... ΑΨΟΓΗ!!!
Πίπα ξαπλωτός με πιπίλισμα, γρατζούνισμα στα μπαλάκια και ισπανικό!!
Μετά με καβάλησε όπου τα έτρωγα στη μάπα και ύστερα από πίσω όπου με κοίταγε με ένα καυλιάρικο βλέμμα στον καθρέπτη δίπλα από το κρεββάτι!!
Αρνητικό, μόνο το μικρό δωμάτιο!!!

Εργάζεται καθημερινές και Σάββατα 11:30 - 16:30!!!
Σπεύσατε........

αχ λαουρα-μονικα-τζουλια  :bigdick:
τωρα και σαββατο
ορματεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Απλά ΑΘΛΙΟ, Κυριακή 05 Απρ 2009, στις 10:20
Γράφτηκε από τον ZeroTolerance  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αλεξάνδρα) 
Συνολική βαθμολογία  2.2
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  2.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

Ενα απο τα πιο άθλιο γαμήσια που έχω κάνει....

το μπουρδε΄λο σκοτεινό δεν έβλεπα την μύτη μου...

ο τσάτσος ενοχλητικότατος και πιεστικός να περάσω ντε και καλά.

Κοπέλα μια ελληνίδα μιλφ αδύνατη, με γυαλιά μυωπιας , φορούσε κάτι σαν ολόσωμο μαγιίο.

Το μόνο ωράιο απάνω της ηταν ο κωλος της....κατά τα άλλα ασχημη.

Τιμώρησα για ακόμη μια φορά τον εαυτό μου....

εκανα το λάθος να περάσω στο άθλιο δωμάτιο.

Η κοπέλα εκανε μια απο τις χειρότερες πίπες και μετά στηθηκε στα 4, το μουνί πρέπει να είχε ένα σωληνάριο κρεμα μεσα...

συμμετοχή, διαθεση 0...

ξενέρωσα , σηκώθηκα ντύθηκα και έριξα κάτι γαμωσταυριδια σε αυτή και στον πουστροτσάτσο και έφυγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.01.2009

που την διαφημιζει σαν σαλονικια?
αν ειναι αυτη,δουλευε παλια μεταξ.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Τριγγέτα 3-ΜΑΡΘΑ,παράθεση κριτικής από FFK
{αρχισε η γκρινια... "αργεις πολυ" κτλ κτλ.. οπως προειπα στο σπιτι δεν υπηρχε αλλος πελατης.. και ουτε ηταν οταν εφυγα.. τις βαζω χερι γιατι μου τα ειχε σπασει και μου λεει το Θεικο...." με 50 ευρω κανονικα ειναι 10 λεπτα!!!! "... (σημ: ειχα δωσει 3 εικοσαρικα και μου εφερε τα ρεστα στη αρχη η Μαρθα και τις τα εδωσα και μπουρ-μπουαρ)...
Ελεος λεω, τη βαζω κατω, τελειωνω μετα απο λιγο και χαιρετε !!
Μακρια μαγκες, ξενερωμα σκετο...ειδικα οταν υπαρχουν κοπελες στη πιατσα 10 φορες πιο επαγγελματιες...}

Οι περισσότερες κοπέλες της αλυσίδας Τριγγέτα-Ιπποκράτους-Συγγρού-Ισμήνης είναι της ίδιας νοοτροπίας.Ερχονται από αναπτυγμένες χώρες(Γερμανία-Ολλανδία-Ελβετία-Αυστρία κ.τ.λ.ως πρώην εργαζόμενες εκεί) όπου απαιτούσαν από αυτές υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και καλομαθαίνουν στην ξεφτίλα της ελληνικής ξεπέτας:50 ευρώ-10 λεπτά,90 ευρώ-15 λεπτά όπως μου είπε εμένα η γερμανίδα ΝΟΡΑ.Επίσης ΜΑΝΤΥ-90 ευρώ μετά από 7-8 λεπτά:"Εγκο σε ενα λεπτο φευγκο" και άλλα παρόμοια.Ούτε το μπουρμπουάρ των 10 ευρώ δεν εκτίμησε η ΜΑΡΘΑ όπως δεν το εκτίμησε απέναντί μου και η πρώην εργαζόμενη εκεί-κατά δήλωση ολλανδέζα-MILF ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ.
   Βρίσκουν και τα κάνουν γιατί η αρχή της ξεπέτας καθοδηγείται από την ιδιοκτησία της αλυσίδας.Οτι προλάβεις και αν,στην αρχή που θα έρθει μία κοπέλα,μετά προσχωρεί κι αυτή στην νοοτροπία της ξεπέτας.Φωτεινές εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα και οι περισσότερες δεν αντέχουν στον χρόνο.
αρκετα συχνα πηγαινα στην Τριγγετα και Ισμηνης μεχρι πριν κανα χρονο.
Τις τελευταιες φορες ηταν καπως κρυες οι κοπελες και επιδη για μενα χειροτερα απο μπαζο, ειναι η γκομενα να ειναι κρυα ,σταματησα τις επισκεψεις.
Παντως μια κοπελα που ειχα παρει συχνα(δεν θυμαμε ονομα)μου ειχε εκμυστηρευτει οτι σε μια εβδομαδα στην Ελλαδα εβγαζε οσο σε ενα μηνα στην Γερμανια!
Και αυτο με εκνευριζει ακομη ποιο πολυ
το χρυσοπληρωνουμε που το χρυσοπληρωνουμε ,μην γκρινιαζουν κιολας

Επισκέπτης

Στην Γερμανία αλλά και σε άλλες βορειοευρωπαϊκές χώρες δουλεύουν σε συγκεκριμένους χώρους με προγραμματισμένα ραντεβού και ταρίφα ανά μία ώρα,απ'ότι μου είπαν.Οποιοι έχουν ιδία πείρα ας μας πούνε.Συνεπώς οι συνευρέσεις είναι λιγότερες,οι πελάτες πιο γνωστοί και σε συνδιασμό με την ωριαία διάρκεια πράξης δεν μπορούν αντικειμενικά να εφαρμόσουν τα συνήθη πουτανίστικα κόλπα για ξενέρωμα του πέλατη και ξεπέτα.Στην Ελλάδα του "κόσμος μπαίνει,κόσμος βγαίνει θα βρούμε κορόϊδα" βρίσκουν τη κότα με τα χρυσά αυγά.
  Παρεπιπτόντως,μιας και μίλησα για κότες,η Γερμανίδα Νόρα δούλευε στην κτηνοτροφική μονάδα του πατέρα της.Αρμεγε αγελάδες.Είχε εξασφαλισμένα πολύ παραπάνω από τα στοιχειώδη.Δεν άξιζε να εκδίδεται εκεί για τα λεφτά που δίνανε απαιτώντας καλό επίπεδο υπηρεσιών και με κίνδυνο να μαθευτεί στο χωριό της.Ηρθε λοιπόν στο ελληνικό βασίλειο της ξεπέτας όταν της είπανε τα μυθώδη ποσά.
  Στην τακτική της ξεπέτας δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και να τη δεχόμαστε μοιρολατρικά.ΕΜΠΑΡΓΚΟ αλλά και αν πάμε και προκύψει το πρόβλημα,να ζητάμε ολική η μερική επιστροφή χρημάτων κατά περίπτωση.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Της κριτικές αυτής της Έλενας από Φυλής 200 παραδόξως τις βαθμολογεί τεράστιος αριθμός χρηστών  :think:

Ο καθένας μπορεί να βαθμολογήσει όσες φορές θέλει την κριτική του.Αυτό είναι το κακό του συστήματος.Δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει δόλος να προσελκύσει πελάτες στην κοπέλα αυτή.Πάντως η Έλενα είναι από τις πολύ καλές στη δουλειά τους κοπέλες που υπάρχουν στη Φυλής.Στην ξεραΐλα που υπάρχει κάποιες φορές στην Φυλής,η Έλενα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.Αν ήταν λίγο πιο όμορφη,θα είχε διθυράμβους όπως έχουν αποσπάσει κατά καιρούς ακόμα και κάποιες κοπέλες-πτώματα που πέρα από την εμφάνιση δεν είχαν να επειδήξουν τίποτα άλλο.

Επισκέπτης
Μὰ τὶ νόημα ἔχουν ἐπανειλημμέναι κριτικαὶ διὰ τὴν ἰδίαν ἱερόδουλον ὑπὸ τοῦ ἰδίου πελάτου;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μὰ τὶ νόημα ἔχουν ἐπανειλημμέναι κριτικαὶ διὰ τὴν ἰδίαν ἱερόδουλον ὑπὸ τοῦ ἰδίου πελάτου;

Μπορεί να έχει μεταπτώσεις η συμπεριφορά της ιεροδούλου.Καλό είναι να ξέρουμε αν είναι σταθερή στις υπηρεσίες της!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ απλά στάθηκα στο πλήθος των βαθμολογιών . 127 έχει μια και οι άλλες χτυπάν 40άρες!!! Συμφωνώ για την Έλενα , είναι MUST, αν και ψιλομπαζάκι. Τί τα άλλαξε τα μαλλιά της . Καλύτερη ήτο με τα μαύρα μέχρι τον ώμο, ίσια

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Θεωρω λανθασμενη την τακτικη των επαναλαμβανομενων κριτικων για την ιδια κοπελα εκτος αν κατι εχει αλλαξει στην εμφανιση της(σιλικονες,πλαστικες κλπ)ειτε εχει ξαναγυρισει απο αποχη ειτε εχει αλλαξει η συμπεριφορα της στο δωματιο!
Αν δεν συμβαινουν αυτα πολυ απλα εμενα μου μπαινουν ψυλοι στα αυτια!

Επισκέπτης
Τι θα γίνει ρε Ζόρο θα βάλεις κ άλλες κριτικές γιαυτή τη γκόμενα, θα κανεις πρόταση γάμου μήπως? Νταξει το είπες η γκόμενα είναι γάματη, το καταλάβαμε. Δεν χρειάζομαστε 15 κριτικές για να το εμπεδώσουμε.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι θα γίνει ρε Ζόρο θα βάλεις κ άλλες κριτικές γιαυτή τη γκόμενα, θα κανεις πρόταση γάμου μήπως? Νταξει το είπες η γκόμενα είναι γάματη, το καταλάβαμε. Δεν χρειάζομαστε 15 κριτικές για να το εμπεδώσουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φανταστειτε αμα γραφαμε κριτικη καθε φορα που πηγαιναμε στη ιδια κοπελα!!!

Υ.Γ.Νο1 αξιολογητης θα ημουνα!!! :think:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Θεωρω λανθασμενη την τακτικη των επαναλαμβανομενων κριτικων για την ιδια κοπελα εκτος αν κατι εχει αλλαξει στην εμφανιση της(σιλικονες,πλαστικες κλπ)ειτε εχει ξαναγυρισει απο αποχη ειτε εχει αλλαξει η συμπεριφορα της στο δωματιο!
Αν δεν συμβαινουν αυτα πολυ απλα εμενα μου μπαινουν ψυλοι στα αυτια!
:think: Μήπως θα πρέπει οι ιθίνοντες να κόψουν τις πάνω απο 2 το πολύ για μια συγκεκριμένη απο το ίδιο μέλος? ( Μαζί και οι τυχόν κλώνοι.)Και αν τεχνικά δε γίνεται να φένεται στις κριτικές κάθε κοπέλας σε πίνακα ποιοι και ποσες φορές εχουν γράψει.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γράφτηκε από τον lori  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λίντα (2)) 
Συνολική βαθμολογία  6.8
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Επίσκεψη στις 01:00. Πήρα φούλ πρόγραμμα γιατί μου άρεσε η εμφανισή της αν και ήμουν επιφυλακτικός
για τις κριτικές στη συγκεκιμμένη κοπέλλα.Εξαιρετική η συμμετοχή της, η διαθεσή της, καλή πίπα
και μετά κάθισε πάνω μου όπυ και έδωσε ρέστα.[size=20pt]Ανεξήγητη η εμμονή της να τον παίρνει μόνο απο το πραγ
ματικά τέλειο κωλαράκιτης αλλά δεν με χάλασε.[/size]Μετά την παράδοση έμεινε για 15 λεπτά ακόμη, είπαμε
διάφορα και μου έδωσε το τηλέφωνό της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Sex show
Όνομα κοπέλας: Λίντα (2)
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.04.2009

Τι ειπες τωρα φιλε!!! :rockon:
Στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι επεστρεψε η γνησια Λιντα!Ρε λετε να ανεβασε επιπεδο η δευτερη? :think:

Υ.Γ. Καλο θα ηταν πληροφοριες του στυλ μου εδωσε το τηλ. της κλπ........να τις κραταμε για παρτη μας!!! ;)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Γράφτηκε από τον lori   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λίντα (2)) 
Συνολική βαθμολογία  6.8
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Επίσκεψη στις 01:00. Πήρα φούλ πρόγραμμα γιατί μου άρεσε η εμφανισή της αν και ήμουν επιφυλακτικός
για τις κριτικές στη συγκεκιμμένη κοπέλλα.Εξαιρετική η συμμετοχή της, η διαθεσή της, καλή πίπα
και μετά κάθισε πάνω μου όπυ και έδωσε ρέστα.[size=20pt]Ανεξήγητη η εμμονή της να τον παίρνει μόνο απο το πραγ
ματικά τέλειο κωλαράκιτης αλλά δεν με χάλασε.[/size]Μετά την παράδοση έμεινε για 15 λεπτά ακόμη, είπαμε
διάφορα και μου έδωσε το τηλέφωνό της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Sex show
Όνομα κοπέλας: Λίντα (2)
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.04.2009

Τι ειπες τωρα φιλε!!! :rockon:
Στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι επεστρεψε η γνησια Λιντα!Ρε λετε να ανεβασε επιπεδο η δευτερη? :think:

Υ.Γ. Καλο θα ηταν πληροφοριες του στυλ μου εδωσε το τηλ. της κλπ........να τις κραταμε για παρτη μας!!! ;)
Η να γραφουμε μια κριτικη στο site για να τρεχει ο κοσμος και να ανεβαινει η κοπελα,απο εδω και περα ολοι θα εχουν το τηλ της :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom